pondělí 4. června 2012

MAY FAVES


Hey guys!!!

Léto máme oficiálně tady, dnes je 4. června, takže nejvyšší čas probrat oblíbené beauty produkty za uplynulý měsíc. Jako vždy to bude mix z drogérie i z parfumérie a za všechny jmenované kousky se můžu zaručit!!


MAC Select Sheer Pressed Powder

Středně krycí pudr v odstínu NC40 od MACu používám už několik měsíců a jsem s ním na 1000% spokojená. Vydrží neskutečně dlouho a zejména v teplejších dnech hodně pomáhá mému čelu a bradě, odkud odbourává nežádoucí lesk. Jednoznačně je vhodný i na léto, protože má jemné až střední krytí, takže nevytvoří na obličeji silnou vrstvu.









Collistar Bronzer

Bez bronzeru nemůžu existovat a tento se mi dostal do rukou asi dva měsíce zpátky. Nemůžu si jej vynachválit. Má ideální barvu, která není hnědá jako bláto ani oranžová jako mrkev, zkrátka krásná bronzová barvička bez třpytek, která poskytuje přirozený opálený vzhled. Je to zatím asi nejlepší bronzer, jaká jsem kdy používala.




Sephora Primer

Jakmile si zvyknete používat "primery" všeho druhu, většinou už není cesty zpátky. Přestože jsem dříve bez těchto vymožeností mohla bez problému žít, teď už si neumím představit udělat líčení bez primeru pod make-up, oční, stíny, řasenku a rtěnku. Už to zašlo tak daleko, že vždy používám pod klasickou pudrovou tvářenku ještě krémovou, aby lépe držela....Primer od Sephory je bezbarvý a je na gelovo-silikonové bázi. Myslím, že se mu vyrovnají i jiné primery, ale momentálně používám tento a jsem spokojená. Doporučil mi ho stylista v Sephoře, když jsem si kupovala Make-up Forever HD Foundation, pod kterým prostě musí být podkladová báze.



Estée Lauder Blush Palette

Zlatá paletka pochází z limitované edice Estée Lauder, která byla k dostání během podzimu 2011 a obsahovala velký zlatý cestovní kosmetický kufřík, velkou paletu očních stínů, paletku tvářenek, čtyři rtěnky, tři tužky na oči, řasenku a tři štětce. Tvářenky jsou v teplých odstínech, což mi absolutně vyhovuje a působí velice přirozeně. Můžete přidat na intenzitě podle chuti a barvy sednou myslím všem tónům pleti.



ELF Spring Collection Eyeshadow Palette

Elf celkově zbožňuju a ještě žádný jejich výrobek mě nikdy vyloženě nezklamal. Když jsem viděla jejich jarní limitovanou kolekci, musela jsem si vzít alespoň jednu věc, přestože další make-up je to poslední co potřebuju...Tuhle paletku mám i v zimní verzi, která byla k dostání během Vánoc 2011 a je stejně úžasná jako tato. Stíny mají super pigmentaci a víceméně byste nepotřebovali pro následující letní měsíce jiné barvy než ty, které elfí paletka obsahuje.




Maybelline Popstick

Když jsem zahlédla v regálech neonově zářivé obaly letní limitovky od Maybelline, srdce mi zaplesalo do okamžiku, než jsem si ty skvosty zkusila na ruku. Jedná se víceméně o čiré, gelové balzámky s trochou třpytek a šptkou barvy. Přestože se na rtech téměř nijak neprojevují, ráda si je dávám při minimalistickém make-upu, nebo zkrátka jako tyčinku na rty. Ty obaly jsou prostě neodolatelné:)))




Oriflame Lipstick & Dermacol Liploss

Moje lip combo pro dokonalé červené rty? Red Ovation od Oriflame a sytě červená od Dermacolu. Tahle kombinmace je pro mě víc než dokonalá, rty jsou šťavnaté a nemusím být až tolik přesná při aplikaci. Ideální letní verze rudých rtů!



Estée Lauder Lipstick

Rtěnka, která je taktéž součástí zlaté edice. Miluju nude odstíny, proto je tohle můj vrcholně oblíbený kousek, jmenuje se Beige Crystal a nechává rty úžasně hydratované. Nemluvě o nádherném balení <3



Hawaiiana Tropiccoco

Jak mí stálí miláčci ví, chodím pravidelně do solárka a pravidelně používám krémy pro zvýraznění opálení. Poslední dobou nejčastěji sahám po tomto, voní po tropickém ovoci a obsahuje samoopalovací složku.



Mariah Carey M

Nijak si nepotrpím na parfémy celebrit, ve většině případů nejsou příliš vydařené a těží pouze ze jména a mou stálicí je Angel od Trierry Muglera, ale M od Mariah Carey je skvělý. Dostalo se mi na něj šíleně moc komplimentů a pokaždé když jej mám na sobě, se mě někdo zeptá na parfém. Už jsem se propracovala až na dno a rozhodně si jej pořídím hned znovu. Pro všechny co milují sladké, cukrové vůně.



Oriflame Dry Shampoo

Nevím co jsem dělala celá ta léta, kdy jsem nepoužívala suchý šampon. Nyní je to moje go to záležistost, bez které nevycházím ze dveří. S vlasy se po jeho aplikaci mnohem lépe pracuje, nehledě na to, že opravdu můžete omezit jejich mytí, což jim prospívá. Tento od Oriflame opravdu krásně voní.



Nivea Invisible

Donedávna jsem používala deodoranty pouze od Lady Speed Stick, ale reklama mě nalákala na nezanechávání žlutých skvrn na oblečení. Zejména bílé košile jsou jinak velmi brzy odepsané. Od té doby používám Niveu Insisible for black and white a musím říct, že jsem s ní spokojená. Střídám sprej a klasický stick a nemůžu si je vynachválit.


6 komentářů:

  1. Super tipy! Ten primer musím vyzkoušet, už jsem nad ním mockrát přemýšlela, ale nikdy jsem se neodhodlala :))
    The Diary Of Pie Rette

    OdpovědětVymazat
  2. ten MAC pudr používám už také několik měsíců a je opravdu výborný! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. teda Nat já koukám! ty ses vrátila a bloguješ! :) úplnou náhodou jsem na tenhle blog narazila někde v odkaze a byl mi povědomý styl fotky tak kliknu a jsi to ty! to mám radost :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, zvu te na giveaway o kokosový olej :)
    Pa Belle Hanele

    http://bellehanele.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Asi by som sa mala v parfumérii ísť poobzerať po tom bronzeri, už dlho hľadám taký, ktorý nepôsobí na pleti oranžovo. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nat, můžu mít tak trochu "off topic" otázku? :)
    Nekupuješ si náhodou Yankee candles přes yankeesvicky.cz ? Nevíš náhodou, jaké je tam poštovné? Nikde to tam nemůžu najít..děkuju předem moc:)

    OdpovědětVymazat