pondělí 1. října 2012

NUDITY....

Hey guys!!!

Long time no talk.....znáte to, na blogování zkrátka musí být nálada a ta moje se pohybovala v posledních dnech rozhodně níž než teplota venku. Ale jak se zdá, vše se obrací k lepšímu a já jsem neskutečně nadšená z nadcházejícícho podzimu!!!! Podzim je celkově moje nejoblíbenější období ze všech, je to pro mě čas kotníkových bot, blazerů, vínových laků na nehty, svíček s vůní jablek/skořice/vanilky, horkých čokolád a více přečtených knih než za celý zbytek roku. Miluju podzim! Možná proto, že jsem podzimní dítě, narodila jsem se přesně řečeno 10.října, takže možná odtud pochází moje nadšení:-)

Ale k věci. Jsem oficiálně závislá na Botovo.cz. Miluju jejich boty a prostě nemůžu odolat a nekoupit si za měsíc alespoň jedny nebo dvoje. Při pohledu na nové kotníkové high heels co mají v prodeji, se mi doslova zastavuje srdce. Moc doporučuju přihlásit se ke sledování jejich novinek a sledovat tzv. Happy Hour. Šťastná hodinka probíhá zhruba 2x do měsíce, většinou ve všední den a zatím se vždy konala od 15:00 do 16:00. Spočívá v tom, že se zhruba 15 párů bot z nové kolekce na hodinu zlevní o 50%. Což je perfektní, vždy si vyberu!!

Při nedávné Happy Hour jsem si pořídila růžovo-béžové lodičky. Vážně, kolik nude lodiček potřebuju ve svém životě? Pradvěpodobně hodně! Nemohla jsem odolat. Jedinou omluvou je, že tělové lodičky s růžovým nádechem ještě nemám....Sedí báječně, ideální výška podpatku 14cm, klasická zvýšená platforma, jsem nadšená.

A hádejte co? Právě mi přišla sms, že zítra dopoledne mi doručí další balík z Botova....ano, i minulý týden byla Happy Hour....:-)





10 komentářů:

  1. čože? až o 50%? tak to sa idem aj ja prihlásiť:)

    OdpovědětVymazat
  2. Foly: Ano ano! Vždy ti přijde email, zhruba kolem 10 ráno, že od 15 do 16 bude Happy Hour. Vždycky jsem si z těch několika párů vybrala, vždy zlevní od každého něco, tenisky, platformy, podpatky, balerínky....Opravdu to stojí za to a poštovné je u Botova vždy zdarma a to i na dobírku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, 50% sleva ! Ty boty jsou naprosto boží ♥ Zamilovala jsem se :D

    OdpovědětVymazat
  4. Wooow ty chci!!! Ty jsou nadherny!!! Konecne nekdo, kdo je blazen do bot jako ja:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Luciet: Aaaach, za chvíli si nebudu mít přes všechny ty boty ani kam lehnout:) Mrkni na Botovo.cz mají tam úžasné věci a často slevy, zrovna dneska byla Happy Hour:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Botovo znam :-) ale jeste jsem si od tam nic nebrala, ale chystam se na to :-) jeee skoda sem zas neco prosvihla:-(

      Vymazat
    2. Zlato z toho si nic nedělej, mívají vždy alespoň jednou za 10 dní nějaké akce, někdy i každý týden:) Jen co můžu doporučit, pokud máš nohu mezi čísly, třeba jako já 39-40, tak jdi radši do větších. Zvlášť pokud to budou podpatky.

      Vymazat
  6. Chtela jsem se zeptat, na Botovu ta barvicka vypada trosicku jinak, odpovida vic ta tva, nebo ta z Botova :)
    Dekuji
    Kkiss ( inhotblog.blogspot.cz )

    OdpovědětVymazat