neděle 24. června 2012

L'OREAL EXTRA VOLUME COLLAGENE REVIEW

Přináším vám recenzi zlatíčka!

Nedávno se objevila na pultech novinková řasenka od L'oreal - Extra Volume Collagene. Řasenka by už podle názvu měla být extra zhušťující, s obsahem kolagenu, který řasy zhustí a udrží nadzvednuté. Zbožňuju všechno u čeho je lákavá cedulka "novinka" a řasenky od L'orealu jsou moje nejoblíbenější, co se týká drogerie. Vyhovují mi i proto, že většina z nich jsou spíše objemové, potřebuji řasy posunout spíš do hustoty než do délky.

Obal: Tuba připomíná tvarem Volume Million Lashes, která je mimochodem jedna z mých nejoblíbenějších. S obaly nemám u L'orealu nikdy problém, nepůsobí lacině a vypadají docela reprezentativně. Černá lesklá tuba, se zlatým nápisem.

Kartáček: Pro mě úplně dokonalý. Ne-gumový a hustý. Nejsem fanouškem gumových kartáčků, jedině u zmíněné Million Lashes mi až tak nevadil. Mám ráda, když je kartáček hustý a jakoby "rozcuchaný", většinou tak poskytne hodně velký objem.

Řasenka: Její výsledek je přesně takový, jaký jsem očekávala. Řasy jsou husté, lesklé a mají i potřebnout délku. Velké plus přičítám tomu, že se při aplikaci ani během nošení neobtiskává. Další body u mě získala svojí strukturou, je hodně vlhká a dá se s ní výborně pracovat. Optimální je nanést 2-3 vrstvy a máte už opravdu pěkné, výrazné řasy.





Verdikt: Nemůžu než doporučit. Je to další skvělá práce od L'orealu, ke které se budu ráda vracet. Hlavně pro milovnice hustých řas!

3 komentáře:

  1. taky ji mám a jsem nejvíc spokojená :) snad nejlepší jakou Loreal má :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už delší dobu sleduji,tvé články..fotky,a to s velkou oblibou :-) jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  3. Tato řasenka je moje dlouhodobá stálice:-)

    OdpovědětVymazat