neděle 25. května 2014

WAKE UP WITH ME! SUMMER EDITION


Hey guys!

Nechala jsem se inspirovat řadou youtube videí, kde jejich autorky dokumentují, jak probíhá jejich ráno. Rozhodla jsem se tedy pro vás udělat malý sneak peak do mého víkendového vstávání. Během pracovních dní se toho totiž moc neděje a většinou jsem ráda, když vstanu z postele a doběhnu včas do kanceláře. Káva a další záležitosti už potom probíhají za pracovním stolem. Když mám ale volno, ráda si užívám klidného dopoledne

První věc, kterou po vykutání se z postele udělám, je zapnutí pár písniček na probrání. Momentálně ráda poslouchám Dark Horse od Katy Perry, nebo I Luh Ya Papi od Jennifer Lopez. Můj nejoblíbenější ranní song je ale jednoznačně už pár let Good Morning Baltimore z muzikálu Hairspray. Je to nesmírně milá a pozitivně laděná písnička, vždycky mi evokuje dobrou náladou.


Snídaně. Když se dostatečně proberu k životu, je čas na snídani. Většinou snídám různé druhy ovoce s jogurtem, banánové placičky s ovocem nebo vaječné bílky s toastem, když zrovna nemám chuť na něco sladkého. Dnes jsem vzala zavděk croissantem, půlkou banánu a bílým jogurtem. Poslední dobou ráda piju k snídani mangový džus, který ale z velké většiny dolévám vodou, jelikož je příliš sladký.


Shower time! Kterému samozřejmě předchází čištění zubů a tak dále. Moc si užívám letní limitovky od Balei a baví mě krásně barevné obaly. Skutečně naprosto symbolizují léto. Stejně jako tyto nové svíčky F&F Home. Mají nádhernou sladkou vůni a barvičky jsou veselé. Můj byt je víceméně celý bílý a béžový, proto sem tam vyhledávám barevnější dekorace. Po sprše je nutností tělové mléko, v tomto případě má několikaletá letní klasika - třpytivý krém od Balei. Myslím, že mě nikdy neomrzí.


Moje skincare routine není ráno nijak dramatická, především díky mé lenosti. Většinou si vystačím s Clean&Clear Morning Energy Shine Conrol, který je podle mě neskutečně cítit po alkoholu (proč?), ale dělá dobře svoji práci! Pár minut počkám a na pleť aplikuji denní krém Rose Butter od Ziaji, na který chystám brzy kompletní review. Voní přímo kouzelně po růžích a je krásně zklidňující. Potom jsou na řadě rty a můj další evergreen - jahodový balzám na rty SYX.


Na běžné lazy days to s make-upem nepřeháním. Většinou si vystačím v mým nejoblíbenějším BB creamem od L'oreal - Nude Magique BB. Má úžasné krytí a přesto není na tváři cítit. Pod oči trochu roll-on korektoru od Garnier a vše zapudrovat pomocí Les Beiges od Chanel, který slouží i jako lehký bronzer. Následuje matná krémová tvářenka od Rimmel, v odstínu Apricot Glow. Na jaře a v létě mám moc ráda oranžové a korálové barvy. Obočí vyplním světle hnědou tužkou, bohužel mi právě došla má oblíbenkyně od Alverde, tak jsem musela sáhnout po této od S-he, kterou jsem si koupila kdysi na zkoušku a příliš mě neoslovila. Víčka jen lehce přetřu stínem MAC v neutrální barvě, řasy protáhnu miniaturou od Estée Lauder a na spodní lince rozmáznu hnědou tužku od stejné značky. Na rty použiji Color Whisper od Maybelline, v barvě Coral Ambition. 


Když je potřeba, sáhnu po svých dvou nejoblíbenějších letních lacích na nehty. Sally Hansen - Coral Reef a Maybelline - Up Town Blue. Jsou překrásně výrazné a pastelové a musím říci, že drží opravdu dlouho. Na lehkém opálení vypadají úplně úžasně.


Moje nejoblíbenější vůně je momentálně Pure Seduction od Victoria's Secret. Nebudu se o těchto úžasných sprejích příliš rozepisovat, protože brzy udělám celý článek na toto téma, kde budou všechny potřebné informace. Každopádně krása s nádherou pro milovnice těžších sladkých vůní.


Stejně jako každý den, chci mít na sobě něco pohodlného v neutrálních barvách. Léto je pro mě symbolem pro krémovou barvu a tento top z H&M patří mezi moje nejoblíbenější. Doplnila jsem jej bílými kraťasy a výrazným náhrdelníkem z Lindexu. 


Za botičky jsem si zvolila tyto tělové balerínky se třpytivou špičkou. Oblíbila jsem si je na první pohled, jsou podle mě na jaro a léto ideální, jelikož se hodí k většině světlým outfitům.


Když mám chuť, zaskočím si do Starbucksu pro ledovou kávu. Už si nedávám Frapuccino, jelikož trvá věčnost než se dá normálně pít, takže si teď objednávám ledové karamelové latté. A potom spokojeně zasednu k víkendovému čtení. Mimochodem, tahle obálka s Angelinou je příšerná. Tedy, Angelina je samozřejmě krásná, ale tenhle cover je šíleně depresivní a určitě mi ani trochu nepřipomíná červen!


Další z mých víkendových činností - sledování youtube. Jsem oficiálně závislá na beauty videích a raději se neptejte kolik času jsem jim ochotna věnovat. Poslední dobou mám velmi oblíbené britské vloggerky, přece jen, je to Evropa a je mi to tak nějak bližší. 


Užívejte poslední zbytky víkendu a krásné sluneční dny!

Brzy na viděnou

26 komentářů:

  1. Na svoj lazy den sa licis viac ako ja na svoj bezny pracovny den :) Si ma tak trochu navnadila na sprchove gely od balea ... zatial som ich vzdy obchadzala v DMke ale nabuduce hodim aspon jeden z nich do kosika ..

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný článek Nat. Musím říct, že jsi jediná blogerka, kterou sleduji pravidelně. A vždycky se strašně těším na tvůj barevný článek :) Ten cover mi taky přijde šíleně depresivní, zrovna jsme to probírali ve škole, když jsem Elle přinesla, a holky se ptaly, jestli je to staré podzimní číslo :D Jinak snídaně máš vydatné, inspiruji se těmi lívanečky! A těším se na recenze na vůně od VS, chtěla bych si taky nějaké pořídit, ale slýchám strašně rozporuplných názorů.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny postík ;) Tiež rada sledujem britské blo/vlogerky, I Covet Thee mám tiež strašne rada a v poslednej dobe som si obľúbila aj Viviana Does Make Up, či Essie Button ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/05/chanel-les-beiges.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tyhle sleduju :-) A nejvíc miluju Gabbi - TheVelvetGhost. Na tu bych mohla koukat celý den!

      Vymazat
  4. Vonných svíček bych se učmuchala :) A balerínky jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  5. Taková pohodička by se mi také líbila :) Ale o tom si už mohu nechat jenom zdát, minimálně dalších patnáct let :D

    OdpovědětVymazat
  6. mmmmm ta snídaně! :)
    a sprcháče i tělová mléka Balea mám taky moc ráda, krásná vůně za tak málo peněz :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Naty, odkud jsou prosím brýle? Jsou absolutely fabolous :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem je v jednom malém krámku na Národní třídě asi za 100,- :-)

      Vymazat
  8. Krásný článek. Třpytivé tělové mléko mám také, oceňuji především, jak rychle se vsákne a nedělá mastný film - po ránu ideální. S názorem na obálku souhlasím. Minulý měsíc se jim povedla opravdu šťavnatá jarní, která v regálu doslova zářila a teď?! Bohužel i číslo se mi tento měsíc zdá slabší. Škoda.

    OdpovědětVymazat
  9. Kde pracuješ? a ty bydlíš v Praze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, jsem již necelý půlrok v Praze a pracuji v kanceláři :-)

      Vymazat
  10. Ahoj, můžu se zeptat jaký máš telefon a jak jsi s ním spokojená?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám Samsung Galaxy S3 a jsem s ním moc spokojená. Splňuje všechny moje požadavky :-)

      Vymazat
  11. miluju tvé články! :)

    http://styleofnikola.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Práve mám na nechtoch Coral Reef a tá farba je perfektná! Už som jemne opálená, takže pôsobí super letne a dovolenkovo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu barvu úplně miluju!! Jedna z mých nej na léto :-*

      Vymazat
  13. Skvělý článek. Termálku od Avene mám ráda a lak na nehty Maybelline je úžasná barvička a dlouho drží.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherný článek! Nevím, jak to říct, ale strašně moc se mi líbí tvůj styl života, přijde mi, že si všechno hodně užíváš. :) Jsi opravdu překrásná! :)) Uděláš někdy třeba i článek na téma Get unready with me? Bylo by to skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, ahoj:) článok úžasný - ako vždy:) každopádne, preto ťa sledujem už vyše dvoch rokov:) chcela by som sa ťa spýtať, čo znamená "vlogger"? Stretla som sa s tým už veľakrát a stále nenašla opodstatnenie, ďakujem:)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný článek. Ten náhrdelník je překrásnej!

    OdpovědětVymazat
  17. Máš moc zajímavý blog! :) velmi inspirující, dávám palec hore!! Založila jsem si nový blog s recepty, budu ráda, když tam někdy zabloudíš :) http://dobrotyoda.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat