pondělí 18. února 2013

THESE WOMEN INSPIRE ME....

Hey guys!

Krásné pondělní ráno, doufám, že jste si užili příjemný zasněžený víkend. Já jej měla pracovní, ale v těchto šedivých dnech mi to ani příliš nevadí. Už se zkrátka nemůžu dočkat jara!!! Přemýšlela jsem, jaký článek dnes vybrat a rozhodla jsem se malinko si odpočinout od kosmetiky. Jsem člověk, kterého inspiruje nesmírná spousta věcí, jakákoliv fotka na internetu, video, slečna na ulici....říká se, že právě kvůli ženám se snažíme vypadat co nejlépe a právě jiné ženy nás inspirují nejvíce ze všeho. Můžu se pod to podepsat. Když vidím na ulici ženu ve skvělých botách, ihned mě zajímá odkud jsou, když na některé zase cítím nádherný parfém, zajímá mě, který to je. Rozhodně to není kopírování stylu, ale pouze vkládání malých částeček, které se hodí do toho vašeho. Dnešní post tedy budu věnovat slavným ženám, které mě inspirují a které moc obdivuji.


LAUREN CONRAD

Lauren jsem si zamilovala během vysílání MTV reality show The Hills. Vždycky jsem obdivovala její jednoduchý styl, který byl nenuceně chic a vždy měl jeden luxusní doplněk. Je mi velice blízké jak se LC obléká, sází na klasické kousky a základní barvy, to vše ve výborně sedícím střihu a výsledek okoření například luxusní kabelkou nebo slunečními brýlemi. Miluju její jemné vlny a přirozené líčení. Působí na mě strašně milým a romantickým dojmem a její knihy Style a Beauty jsou mojí biblí.




DEMI LOVATO

Demi jsem ještě nedávno vnímala jako Disney hvězdičku, která mě vůbec nezájímala. Velký zlom ale nastal ve chvíli, kdy Demi veřejně přiznala své problémy se závislostí na lécích, alkoholu, sebepoškozováním, anorexií  a nízkým sebevědomím. Podstoupila léčbu a vrátila se jako nový člověk. Najednou se začala báječně oblékat, úžasně líčit a celkově její nové JÁ obdivuju. Moc se mi na ní líbí, že je pyšná na svoje tělo, přestože má nějaké kilo navíc, ale je pro ni důležité, že je již naprosto zdravá a naučila se milovat samu sebe takovou, jaká je. Myslím, že je velkým vzorem zejména pro mladé slečny dnešní doby, které už od 10 let drží diety a snaží se podobat modelkám z časopisů. Podle mě je Demi, takto jak je, krásná.



KIM KARDASHIAN

Kim miluju pro její permanentní dokonalost. Zbožňuju její styl, vždy je dokonale oblečená a to ještě k tomu tak, aby vše lichotilo její postavě. Její make-up je pro mě obrovskou inspirací, přestože vím, že za tou krásnou tváří stojí hromada práce profesionálních vizážistů. Zkrátka si postavila kariéru na tom, že vždy vypadá dokonale. Je pro mě trošku zklamáním, že se mi Kim nelíbí jako osobnost, viděla jsem všechny řady její reality show Keeping Up With the Kardashians a musím potvrdit to, co většina lidí říká. Kim mi připadá lehce jednoduchá, sebestředná a sobecká. Mnohem raději mám Khloe, ta je úžasná, vtipná a lidská.



CANDICE SWANEPOEL

Candice je jedním slovem perfektní. Její tělo je dokonalé, bez jediné chybičky. Většinou nosí velice přirozené líčení i vlasy a vypadá podle mě ve stylu "vůbec se nesnažím, ale vypadám úžasně". To samé se dá určitě říct o každé z modelek od Victoria's Secret, ale Candice mám poslední dobou na očích opravdu často a smekám nad velkou dřinou, která stojí za její bezchybnou postavou.



OLIVIA PALERMO

Je pro mě synonymem absolutní sofistikovanosti. Samostatná žena na úrovni z Upper East Side, která pracuje v módě. Líbí se mi, že kolem sebe neměla nikdy žádný skandál, nikdo ji nikdy neviděl opilou v baru, zkrátka si zakládá na "slušném životě". Vždy je maximálně elegantní a zachovává si od lidí odstup. Mám ráda její sebevědomí a jistotu, s kterou vystupuje.



JO

Tuto blogerku jsem objevila teprve nedávno a strašně mi učarovala. Líbí se mi její vízáž, styl oblékání, životní styl a v neposlední řadě, její krásný byteček. Vždycky se ohromně těším na každý její nový článek a strašně mě baví sledovat její fotky. Vesměs jsou tyto blonďaté krásky ze severu teď velkým tématem :)




A co vy , které ženy vás inspirují a které obdivujete? Shodují se s některou z těch mých? :)


33 komentářů:

  1. Kim jednoznačne :) to je pre mňa favoritka, aj keď myslím,že bez vizážistov by taká top nebola :P
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem její knihu a píše, že každý den ráno na ní pracují vizážisté 4 hodiny:))) Myslím, že to by vypadalo perfektně hodně lidí:))

      Vymazat
  2. Skvělý článek, který se mi moc líbí a s radostí jsem si jej přečetla. Mojí favoritkou je Candice, Lauren a Christina Aguilera ( u té se mi líbí především femme fatale styl :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Christina je skvělá, nejvíc se mi líbila když měla styl jako ve filmu Burlesque <3

      Vymazat
  3. mne sa z týchto najviac páči Candice, no a Demi je veľmi inšpiratívna, čo sa týka životného príbehu :)

    OdpovědětVymazat
  4. S Demi a Candice to máte stejně :) Ale Kim? Nehledě na to, že se stala "slavnou" jen kvůli tomu, že se její domácí video dostalo na veřejnost, se neobláká VŽDY tak pěkně aby to lichodilo jejímu zadku :) ... Nemám jí ráda už jen kvůli tomu, že je tak jednoduchá jak jsi psala... A tu slávu si nevydžela. Jo a ještě více se mi zprotivila jak dostala to kotě a tahala ho sebou po městě! :/
    Na Lauren názor nemám, nesleduji... a Olivie? Buď ji nesnášíte nebo ji milujete :D Já se spíše přikládním k tomu prvnímu, ale je to tak 60/40% :D Znám ji z The City a tam jsem ji fakt ráda neměla :D
    Každopádně za nový typ na blogerku děkuji, určitě na ní kouknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Kim a její zvířata, to je hodně smutné :( Neměla by si žádné pořizovat. Olivia je taková opravdová bitch, ale její oblékání se mi líbí:)

      Vymazat
  5. Kim :) Ale pouze líčením a oblékáním. Jako člověk mi taky není nějak extra sympatická.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu hodně hloupoučká...docela se divím, že je tak úspěšná, protože v její reality show se opravdu dost vybarvila

      Vymazat
  6. Skvělé tipy, všechny slečny jsou neskutečné krásné a mají šmrnc!:)

    OdpovědětVymazat
  7. zbožňuji Kim a celý klan Kardashians!! KUWTK sleduju už nějakou dobu a upřímně Khloe je taky moje oblíbenkyně! Nejenže je vážně vtipná, dokáže si ze sebe udělat legraci , tak stejně jako Kim je krásná ačkoliv není nejhubenější, má krásný křivky a musela si určitě nesčetněkrát vyslechnout, že není tak hubena atd ale i přesto je stále pozitivní a s ničím se napáře;)
    teď sleduju KKTM a já nevím, ona ta celá jejich rodina je dost povrchní.. a ano Kim je někdy dost sobecká,ale i tak jí mám ráda a jsem zvědavá, zda bude mít kluka nebo holku:)
    za zmínku rozhodně taky stojí nejmladší z rodiny Kylie&Kendall jsou obě krásné a taky si myslím, že mají vkus:)) a navíc působí dost sympaticky..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, Kendall a Kylie jsou super! Kendall je nádherná, rozená modelka <3 Je to pravda, celá jejich rodinka je taková povrchní, možná bychom byli taky takoví, kdybychom odmalička vyrůstali v takovémto životním stylu:)

      Vymazat
  8. Všechny jsou nádherné a mají skvělý styl, ale nejbližší je mi z tvých oblíbených Kim a Lauren:)A úplně nejraději mám Victoriu Beckham:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ach ty vlasy od JO !!! JAk to ty severanky delaji....

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek Natálko! Výborný výběr. JO čtu také a její vlasy jsou jako fakt boží! Ale to je tak, každý hold máme jinou strukturu vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tímto článkem jsi mi udělala ohromnou radost! Musím říct, že obdivujeme stejné ženy! Lauren miluji už několik let a mrzí mě, že v Česku není tak populární jak by si zasloužila! Candice mám z andílků VS nejraději! Opravdu je pro mě synonymem dokonalosti! Olivie je z mého pohledu největší módní ikonou! Taky se mi líbí, že dokáže "být celebrita" bez skandálů! A Jo jsem taky nedávno objevila na instagramu a od té doby pravidelně sleduji její blog a její byt je pro mě velkou inspirací! Přidala bych ještě Victorii Beckham, kterou mám ráda už odmala, ale v poslední době jsem si ji začala moc vážit! Je matkou 4 dětí, úspěšnou návrhářkou a vždy je krásná a upravená! Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Victoria je úžasná. Moc ji obdivuji za to, že se dokázala vymanit ze škatulky Spice Girl a nestala se klasickou manželkou fotbalisty. V rozhovorech opravdu dokazuje, že je to inteligentní a cílevědomá žena, která dře na své kariéře.

      Vymazat
  12. super článek :) blog JO sleduji také krátce a prostě nechápu jak jsou ty holky nádherné a chic :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec netuším jak to dělají:))) Co blog, to nádhera:))

      Vymazat
  13. Candice má skvelé telo, vždy ho obdivujem :) Lauren a Olivia sú také stálice, ktoré sú vždy iba perfektné :)

    OdpovědětVymazat
  14. ty jsi pro mě taková JO <3 ;-) :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Já obdivuji Adrianu Limu a Rachel Zoe =)) A z youtube channelů je mi stylem nejbližší Chelsea z xclosetoreal a Evelina Barry =))
    O JO slyším poprvé a její styl se mi moc zalíbil =)). Možná ji zařadím mezi své inspirace =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
  16. JO vypadá moc dobře, díky za typ :)

    OdpovědětVymazat
  17. Na Demi se teda rozhodně shodneme :)) A souhlasím i co se týče Kim,i Lauren je krásná a moc sympatická :)) zbytek tak moc neznám :)
    pro mě jsou inspirací moje oblíbené blogerky, lidé na ulici, a neotřelé módní fotky.. většinou si to ale převezmu po svém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, blogerky jsou obrovskou inspirací, protože jsou opravdové. Kim je nádherná, ale málokdo má tolik času a prostředků takto extrémně pečovat o svůj vzhled.

      Vymazat
  18. Kim nejlepší :) Jinak zaujala mě blogerka Jo:)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Mě hodně inspiruje a to hlavně postavou Adriana Lima, potom se mi hodně líbí styl od Kenzi Zouiten, ale poslední dobou to není ono.

    OdpovědětVymazat
  20. uz by som si mala stiahnut tu Kiminu show, tolko sa nad tym odhodlavam a nie a nie zacat :) mozno prave dnes. Inak so vsetkymi az na Demi suhlasim, neviem ta mi pride taka cudna. Pred par rokmi ked som nemohla v noci spavat jedine co chodilo v telke :D bolo Sony vo velkomeste :DD a odvtedy mam Demi Lovatu zafixovanu ako nastrocnu Sony, cize tak si moj idol nepredstavujem :))

    Inak ak mas rada Biodermu recenzia noveho make-upu tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/recenzia-bioderma-make-up.html

    OdpovědětVymazat
  21. Kim je dokonalá!:)) Oni vlastně skoro všechny:D:) Pěkný článek a se věším s tebou souhlasím:))

    OdpovědětVymazat
  22. Pro mě jsi inspirací ty Nat!
    Doufám, že tě teď neurazím, ale jsi pro mě prototypem takzvané "umělé krásy"
    Rozhodně tím ale nemyslím nic špatného!
    Existují přirozeně krásné dívky, takové ty jemné květinky, které vypadají roztomile i bez makeup a v jakoukoliv denní dobu.
    A pak jsou ženy, které jsou krásné, protože se o to samy zasadily - hlídají si postavu, pečují o pleť, chodí na solárko, mají módní účes a barvu vlasů, stylově se oblékají, precizně se líčí. A to je podle mě ta "umělá krása"
    ...a podle mého názoru je toto obdivuhodné, protože takhle by vlastně mohl být krásný každý, jen jsou na to lidé většinou příliš líní :o)

    Vzhledem k tomu, že já od přírody krásná prostě nejsem (nemám souměrné rysy v obličeji, nebyla mi dána do vínku perfektní postava, moje pleť je bez makeupu pouze bílé flekaté cosi), dá mi denně pěknou fušku, abych vypadala hezky.

    A ty podle mě vypadáš hezky vždy :o)


    Jinak obdivuji takřka všechny andílky VS, Victorii Beckham, Evu Longoriu a z českých celebrit např. Simonu Krainovou, Martinu Gavriely nebo Agátu Hanychovou.

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělý článek:) Mě je také určitě inspirací Demi! Miluju její styl, hudbu, osobnost..všechno! A Candice? To je snad nejhezčí žena na světe! ona je dokonalá:)

    OdpovědětVymazat
  24. Shoduji se s Olivií, Lauren a Demi. A děkuji moc za tip na blogerku Jo.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat