středa 27. února 2013

HAIR SPECIAL



Hey guys!!!

Krásný středeční večer, dnes velmi vysoce requestovaný článek na téma vlasy. Spousta z vás se mě ptala jak si udržuju svoje vlásky, jakou barvu přesně mám a podobně. To všechno se dozvíte v dnešním postu, který už tak bude docela dlouhý, takže jdeme na to.



MOJE VLASY (PŮVODNÍ BARVA, STRUKTURA)

Přírodní barva mých vlasů je tmavě hnědá. Je to k neuvěření, už vůbec nikdo, ani já sama, si mě v této barvě nedovete představit, protože jsem už před mnoha lety přestoupila na blond stranu. Většinou se říká, že člověku nejvíce sluší odstín jen o pár čísel světlejší nebo tmavší než jsou jeho vlastní vlasy. Jsem vyjímka potvrzující pravidlo, v tmavých vlasech vypadám podstatně starší a mám příliš tvrdé rysy. Stejně tak moje maminka, která je též už od mládí blond. 

Co se týká struktury. Ani jemné, ani extra husté, zkrátka něco mezi tím. Lehce zvlněné, ale mnoha léty žehlení už spíše rovné. Dobře se s nimi pracuje.



AKTUÁLNÍ BARVA

Zhruba deset let jsem nosila silný blond melír. Vlasy byly skutečně hustě probarvené, málokdo poznal, že se nejedná o barvu. Před necelým rokem jsem si začala všímat, že moje vlasy ztrácí na kvalitě, jsou suché, lámavé, zkrátka ve zlé kondici. Rozhodla jsem se tedy pro barvu, která je svým způsobem šetrnější než melír, protože vlasy obalí. K této barvě, kterou mám dnes, vedla poměrně složitá cesta. První odbarvení vypadalo nic moc, kořínky jsem měla skoro oranžové, přestože kadeřnice dělala vše co bylo v jejích silách. Po cca dvou týdnech jsem šla na druhé odbarvení, kdy už se barva začala podobat té, kterou jsem chtěla. Po necelém měsíci následovalo třetí odbarvení, po kterém už jsem odcházela naprosto spokojená, s platinovou blond. Musím zdůraznit, že postup kadeřnice byl správný, jen není jednoduché odbarvit takto tmavé vlasy na tak světlou blond a nejde to napoprvé.

Kadeřnice mě barví druhou nejsvětlejší barvou od L'oreal, pokud bude mít někdo zájem, zjistím číslo. Opravdu bych vám chtěla klást na srdce, pokud chcete blond barvičku, určitě to nezkoušejte doma. Na blond se dá udělat nesmírná spousta chyb a stejně byste potom s výsledkem musely spěchat na opravu do salonu. Uvidíte, že budete za tuto investici vděční, protože to bude vypadat úplně jinak, než u vás doma. 

STŘIH

Střih u mě není nijak náročný. Jednou jsem experimentovala s ofinou á'la Lady Gaga a víckrát bych to neudělala. Držím se jednoduchého střihu, kdy mám vlasy téměř stejně dlouhé, jen vepředu dorůstá ofina. Nikdy jsem si se střihem moc nehrála, nejsem ten typ, co se ráno probudí a rozhodne se ostříhat na ježka. Až budu starší, nechám si udělat mikádo jako nosívala Victoria Beckham :)

VLASOVÁ KONDICE

Není tajemstvím, že vlasy všemi zásahy trpí. Málokdo má to štěstí, že má krásný svůj přírodní odstín i tvar, proto se většina z nás uchyluje k barvení a úpravám. Musím zaklepat, že moje vlasy jsou v poměrně dobrém stavu na to, že se více jak deset let barví a neustále žehlí. Po melíru byly hodně poničené, ale barva jim vdechla nový život, jsou pěvnější, lesklejší, hustší a lépe drží tvar. Můj problém je lámání konečků. 

ÚPRAVY

90% žehlení. Nosím vlasy téměř pořád rovné, takže žehlička je můj věrný přítel. Jak často žehlím? Vše záleží na tom, jak vypadají vlasy přes noc. Pokud jsou extra přeleželé, musím je ráno přežehlit, když mám štěstí a spím slušně, vydrží rovné do umytí. Vlny mi příliš nedrží a ani úplně nesluší. Občas si je dělávám žehličkou, ale během večera se začínají postupně vytrácet. Po umytí si vlasy fénuji přes plochý kartáč, snažím se být trpvělivá a mít fén na nižším stupni. 

PŘÍPRAVKY 

Macadamia Natural Oil

Tuto značku přípravků na vlasy jsem objevila skrz krásky na youtube a byla jsem nadšená, když jsem ji našla na parfums.cz, odkud si ji objednávám. Macadamový olej mým vlasům maximálně prospívá a poznávám na nich rozdíl. Používám šampon, kondicionér a olej ve spreji této značky. Mám v plánu i hloubkově regenerujíci masku, ta je vyhlášená. Musím šampony jednou za čas střídat, protože vlasy si na ně zvykají a přestávají mít takový efekt. Macademii proto měnívám za L'oreal, řadu s keratinem. Mám ráda, když všechny dané výrobky pochází ze stejné řady, ale je to nejspíš jen v mojí hlavě a nesejde na tom.




Alcina emulze

Skvělá věc pro blondýny!! Zejména pro ty líné jako jsem já, které nestíhají odbarvovat ihned, co vykouknou kořínky. Emulze funguje na bázi stříbrného šamponu, jen je podle mě lepší a nanáší se hlavně na kořínky, které přirozeně zesvětlí. Doporučuji i pro ty, které právě přechází na blond a mají trochu jiný odstín u hlavy než u délek. 


Schwartzkopf Got2B Guardian Angel & Smooth and Chic

Sprej proti teplu používám už několik let stejný - Guardian Angel. Vyzkoušela jsem známý heat-protector od CHI, ale nepoznala jsem sebemenší rozdíl. Nevím jak moc velký účinek tyto spreje mají, ale je to minimálně pro váš lepší pocit. Uhlazující sérum nepoužívám pokaždé, ale vlasy krásně provoní a dodá jim strukturu.



AVON sérum

Běžně na vlasy nic z Avonu nepoužívám (po neblahé zkušenosti se krémem dodávajícím objem, který mi nadělal po jediném použití lupy na 14 dní), ale toto sérum na zničené konečky se mi osvědčilo. Už ani nepočítám, kolikátá je toto lahvička, ale skutečně funguje. Nanáším jej po umytí do vlhkých délek vlasů. Jsem velice opatrná s oleji, které se dají použít i na suché vlasy, protože mi je většinou hodně zamastí, ale tento se nebojím dát ani na suché vlasy. 



Oriflame suchý šampon

Můj nejoblíbenější suchý šampon! Nádherně voní a dodá krásný objem. Zkoušela jsem i jiné, neříkám, že byly zlé, ale s tímto jsem maximálně spokojená. Suchý šampon je výborný vynález, dávám si jej poměrně často, i když chci jen zvětšit objem vlásků.


CHI lak na vlasy

Lak na vlasy používám úplně minimálně. Snad jen ve chvíli, kdy opravdu cítím, že sepnuté plasy nespolupracují, nebo když si udělám vlny. Většina laků mi totiž extrémně vysušuje pokožku hlavy. Tento od CHI se mi ale osvědčil, hezky voní a není na vlasech vůbec cítit. Můžu doporučit pro ty, co mají citlivější pokožku, zdá se mi šetrný.
 


Hřebeny

Klasika v podobě Tangle Teezeru. Používám jej i na tupírování vlasů, je malý a skladný, hodně s ním cestuju. Druhý hřeben je můj "hlavní". Dostala jsem jej na vánoce, je plochý a má přírodní štětiny z divočáka. Opravdu doporučuji koupit si kvalitní hřeben, protože se dostává do styku s vlasy několikrát denně a vydrží vám dlouho. Vlasy přehnaně nepročesávám, většinou ráno a lehce přejet během dne.


Jak vidíte, používám cenově velice dostupné přípravky. Zkoušela jsem celou řadu produktů jak ze salonu, tak z drogérie a ne vždy se cena rovnala kvalitě. Občas používám řadu z Redkenu, kterou má maminka, ale nepoznávám na svých vlasech žádný rozdil. Často produkty měním, protože ráda zkouším nové věci, mam zálusk na pár kousků z TIGI a určitě nic neodsuzuji dříve, než to vyzkouším. Každému sedí něco jiného, proto nemůžu ukázat na věc a říct "tohle je skvělé a přes to nejede vlak". Jsou to věcičky, které sedí mě a někdo jiný na ně může mít úplně opačný názor.

SALON

Už řadu let chodím do Salonu Grácie ve Zlíně, ke své úžasné kadeřnici. Dělá tu nejlepší blond a za tu dobu co jsem u ní, ji začaly navštěvovat všechny kamarádky i kolegyně z práce. Neustále dostávám na svoji barvu komplimenty. Kdo bude chtít na ni kontakt, neváhejte se ozvat. Ručím za ni:) Salon je krásný, přímo na náměstí. Je moderní a útulný, vládne skvělá ženská atmosféra a najdete zde také manikůru, kosmetiku a masáže. Na dobarvení chodím cca každých 5-6 týdnů. Měla bych chodit nejlépe jednou za měsíc, ale většinou to trochu flákám. Pracují s vlasovou kosmetikou L'oreal. Já sama si vlasy umývám zhruba 2x týdně.





Více už mě opravdu nenapadá, ale dávám vám absolutní prostor v komentářích, ptejte se na cokoliv:)

Krásný večer



78 komentářů:

  1. Já jsem přišla na to, že se mi vlasy třepily po používání got2b produktů, zejména po tom spreji na ochranu vlasů v kombinaci s fénem nebo se žehličkou, to jsem měla úplně příšerně polámané konečky snad všude... tak jsem se šla ostříhat, od té doby nepoužívám žádný got2b přípravek a vlasy se přestaly třepit tak o 90% míň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně???? Tak to je zajímavé, to je určitě k zamyšlení. Zkusím ten sprej na chvilku vysadit a uvidím:))

      Vymazat
  2. Macadamia je top ! :) Vlasy máš krásné a délka si zasluhuje potlesk :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:))) Macademia je skvělá, hned jsem si ji zamilovala:))

      Vymazat
  3. Jéé máme úplně stejný Tangle Teezer:)
    Jinak k té tvojí barvě vlasů, v životě by mě nenapadlo, že máš od přírody tmavě hnědé vlasy:) Docela ráda bych tě v těch tmavých vlasech viděla, mohla by si sem dát fotku jestli nějakou máš:)
    Z tvých přípravků mě zajala Macadamia, jdu se na to mrknout:)
    Máš moc krásné vlásky!!:)
    Jinak od Tigi jsem zkoušela Bed Head Small Talk:)Balení je fialové va tvaru koule:) Je to na objem, tvarování a posílení:) A krásně to voní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se těším až si od TIGI pořídím Afterparty, protože ten krém neutralizuje pach, takže se bude hodit třeba po akci, když si nestihnu umýt vlasy....Já mám s hnědými vlasy snad jen nějaké hooodně staré fotky z dětství:))) Občas mám takové nápady zkusit jaké by byly tmavé vlasy, ale vždy mě odradí okolí a taky ta náročná cesta zpátky k blond:)

      Vymazat
  4. Juuuu,ty jsi ze Zlina? Tak to je dokonalost :-) dekuji za paradni tip na skvelou kadernici!!!

    OdpovědětVymazat
  5. O tych Macadamia produktoch som uz pocula a zevraj su skvele, teraz este aj ty potvrdzujes.. No a ja len placem ze preco su take drahe! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tie Macadamia prípravky sa chystám zakúpiť taktiež, no na Slovensku je trochu ťažšie ich zohnať. Sprej na ochranu proti teplu GuardianAngel a olej na končeky od Avonu používam tiež, ako aj mnoho ďaľších dievčat. Závidím ti , že vlasy sa ti darí udržiavať v dobrom stave napriek tomu, že ich pernamentne žehlíš a farbíš, mne sa to nedarí, možno že mi pomôžu práve výrobky Macadamia, uvidíme :) Každopádne super článok a máš naozaj pekné blond vlásky, tiež si myslím,že by sa ti tmavá farba nehodila,takto si pekná :) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Macademii poprvé viděla až na našich Parfums.cz, jinak ani ťuk. Sama se občas divím, že vlásky vypadají docela v pohodě, když se pořád barví a žehlí!

      Vymazat
  7. Máš nádherné vlasy :) mě na padání vlasů hodně pomohl kopřivový šampón a tangle teezer :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kopřivový šampon jistě máme někde doma, vyzkouším:)

      Vymazat
  8. Ahoj :) máš nádherné vlasy, nevěřila bych že máš původně tmavě hnědé. Já to mám naopak, jsem přírodní blondýna ale už dlouho si dávám černou barvu. V létě bych se chtěla vrátit blond, tak mě napadlo že by si s tím třeba zrovna poradily v tom salonu o kterém jsi psala. Ke které kadeřnici konkrétně chodíš? :) na webu je jich asi 5.. moc děkuji! Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jmenuje se Jana Petláková. Je opravdu výborná a v barvách se vyzná, opravdu všichni chválí její práci, neváhej se na ni obrátit:)

      Vymazat
  9. Chtěla bych mít tvoje vlasy!:) Máš je dost dlouhý:) A barvu opravdu nádhernou.. Já jsem ještě nenarazila na fakt dobrou kadeřnici,jen na samý střeva:/ Když jsem byla malá, tak jsem měla vlasy úplně bílé a teď je mám takové hodně špinavé blond.. A kdykoliv kadeřnici řeknu ať mi je hodně promelíruje a zesvětlí tak mi řekne že ne, a hádá se se mnou, že mi je zničí a nikdy mi to neudělá tak jak chci:D Jsou neschopný:D Závidím ti!:)) Určitě se mi některé tipy hodí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sehnat dobrou kadeřnici je dřina!!! Spousta kamarádek chodila s šílenými melíry a podobně. Kadeřnice by ti samozřejmě měla poradit, ale ne se s tebou dohadovat. Mě ta moje taky varovala, že se nám ta barva nepovede napoprvé, ale já ji chtěla a nakonec jsme se k tomu dopracovaly:))

      Vymazat
    2. Tak chápu, že když jsi měla tmavé vlasy, že bylo jasné, že ti barva nechtyne na poprvý, ale já mám docela světlé vlasy na to, aby mi barva chytla aspoň na melíry a stejně se se mnou dohadujou:/:D

      Vymazat
  10. Opravdu by mě moc zajímal celý název té barvičky co Ti dává kadeřnice.Máš to totiž opravdu krááásně světlounký!Mám také přírodní tmavší hnědé vlasy a také barvím na blond,ale ještě jsem nenašla opravdu super barvu...Proto bych ráda věděla název té Tvé barvičky??Děkuju :)
    Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zjistím při nejbližší příležitosti!!! Kdyžtak mi na sebe hoď mailík, nebo mi napiš na můj nataliekristova@gmail.com

      Vymazat
  11. ahoj, super článek:) kde se dá koupit ta Alcina emulze?? Docela by se mi hodila;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ji kupuju u svojí kadeřnice, ale zkus se mrknout na net nebo do kadeřnických potřeb.)

      Vymazat
  12. Chtěla bych se zeptat, jestli tu emulzi od Alciny je možné koupit v salónu Gracie. Protože z fotky jsem si všimla, že tam mají plakát Alcina. A případně kolik stojí. Hledám totiž nějaký dobrý stříbrný šampon. A taky jsem ze Zlína. =) Je to krásné město. A vlasy máš vážně krásné.

    http://umaleprincezny.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, kupuju si ji u svojí kadeřnice. Jana Petláková, klidně za ní zajdi, myslím, že stojí kolem 350,- :)

      Vymazat
    2. Díky moc. Nejspíš se pro něho časem stavím. =)

      Vymazat
  13. Macadamia a alcina mě zaujaly vůbec je neznám takže vyzkouším:-) jinak já si barvím svoji blond sama doma kadeřnice mi to vzpždy pokazily a měla jsem to žluté nebo stříbrné a ani jedno nechci:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaaaj tak to máš velkou výhodu, že ti vlásky chytají krásně i doma:) Je pravda, že určitě ne každá kadeřnice je šikovná :(

      Vymazat
  14. super článok, potešil veľmi! máš nádherné vlasy a stále ich obdivujem :) mňa by zaujímalo číslo farby a typ (lebo Loreal ich má viacej) akou ti kaderníčky farbí vlasy :)ten macadamiový olej ma zaujal, určite sa po ňom poobzerám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co nejdřív zjistím číslo barvičky! Napiš mi svůj mailík, nebo mi písni na můj nataliekristova@gmail.com

      Vymazat
    2. môj mail: katka.0811@gmail.com.....Ďakujem, si milá! :)

      Vymazat
    3. Ahoj Natálko. :)
      Mohla bys prosím číslo barvičky napsat sem? Tvá barva je totiž naprosto božská!
      Jsem také blondýna a už opravdu dlouho bojuji s jednotnou "stříbrnou" barvou na hlavě. Už si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem byla spokojená. Být tebou, tak si hvízdám.
      Předem moc děkuji! :)

      Vymazat
  15. Super článek moc jsem se na nej těšila je fajn že si myješ vlasy dvakrát týdně já každý večer asi bych to nevydržela ale děsně mě to nebaví...:/ jsi vážně tak krásná...všechno ti děsně sluší...neni ti to až blbí bejt tak krásná :D (to samozřejmně myslím s nadsázkou:)) článek mě mooooc potěšil je v něm mnoho inspirace :) dííííky Nella........ miluju tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komplimenty Nellinko:))) Mě strašně štve, že mám vlasy u čela vždycky trochu od make-upu, z toho šílím:))) Ale každý den bych to nedávala:(

      Vymazat
  16. Super článek, hezky jsi to všechno shrnula. Máš nádherné vlasy!! Macadamiu plánuju vyzkoušet už dlouho.

    OdpovědětVymazat
  17. Naty fakt super článek! Jsem ráda že jsi nám dala nějaké typy na přípravky, které používáš. Určitě se mrknu po těch s Macadamiovým olejem. Máš krásné vlasy a to že tvoje přírodní barva je tmavě hnědá, to není vůbec poznat. Přesně jak píšeš o tom zkoušení barvení doma na blond se mi vybavila moje zkušenost... Není to tak dlouho, možná tak 4 měsíce. Měla jsem blond melíry a svou přírodní špinavou blond. Koupila jsem L´Oreál preference v přesvědčení že ze sebe udělám platinovou blondýnu. No samozřejmě mi to chytl do zrz a to i po druhém přebarvování. Takže určitě se holky do takových věcí nepouštějte doma. Takže jsem šla nahnědo. Ale nakonec jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoji zkušenost naprosto chápu:))) Ta blond je hodně těžká vytvořit, pokud má člověk tmavé vlasy a chytne mu to o pár odstínů jinak, tak je to ještě pohoda, ale blond opravdu chytají do zrz a oranžová a to je potom zlé:) To jsem ráda, že jsi spokojená s tmavými vlásky:)

      Vymazat
  18. Skvělý článek Nat...hned mě zaujalo několik přípravků!!!!

    OdpovědětVymazat
  19. ty bydlíš ve Zlíně ? :-) Krásný salon :-) a ty šamponky vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  20. Hezký článek Nat! Ten olejíček od Avonu na konečky používám také. Děkuji moc za skvělé typy! Některé přípravky určitě moc ráda vyzkouším ;) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  21. Hezky článek :)
    Mrkni ke mě :) www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  22. Jak to děláš, že ti vlasy krásně rostou a máš je tak dlouhé..a přitom si je žehlíš a barvíš...Já se snažím aby mi vlasy povyrostly už několik let a furt nic . Používáš nějaké vitaminy, máš nějaké tipy?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, vůbec žádné vitamíny, jsem na tohle strašný flákač...Možná je to trošku genetické, maminka má úplně stejné vlasy. Zkus hodně regeneračních masek, ale to asi už zkoušíš :( Ale jak říkám, taky vidím na vláskách, že jsou horší než třeba před 5 lety, ono se to projeví u každého ty zásahy..

      Vymazat
  23. Ahoj, na instagramu máš fotku nalakovaných nehtů na nohou, ta barva je přímo božská a luxusní, můžu se zeptat co je to za lak a odstín, z fotky to nevyčtu děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to značka Golden Rose - Rich Color a na zadní straně je 12, takže asi odstín 12, protože žádný jiný název tady není:)) Lak drží úplně super!

      Vymazat
    2. Je naprosto perfektní, nemůžu se dočkat až si s ním nalakuji nehty..díky! :-)

      Vymazat
  24. Úprimne mne sa veľmi nepáči blond,pretože je to taká tuxtová farba,

    ale tebe ide veľmi !!! Inú si ani nedávaj :-))

    OdpovědětVymazat
  25. super článek :)a ta blond ti hrozně sluší :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělý článek, víc takových :). Určitě se mrknu na parfums a něco objednám, velice mě to láká. Mám ráda recenze, kór když se jedná o vlasové produkty :)

    OdpovědětVymazat
  27. Natálko, můžu se zeptat, kolik zhruba platíš u své kadeřnice?:) Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, myslim si ze tmave vlasy by ti isli viac aj ked by to bol asi nezvyk, ale vyzeralo by to prirodzenejsie ako peroxidova biela s oranzovou tvarou zo solarka a naspulenymi perami, neposobi to vobec pekne... Ale tak je to len moj osobny nazor, kazdemu sa paci nieco ine a mozem sa mylit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me se to naopak libi. 100% lepsi nez tmavovlasa s vybledlou tvari:) A Natalce to takhle moc slusi;)

      Vymazat
    2. asi sme sa nepochopili, aj podla mna je natalka velmi pekna, len si myslim ze by jej viac pristali tmave:)ale je mi jasne ze kazdemu sa paci nieco ine takze sa nemozme vsetci zhodnut...btw a megan fox je bleda a aka je pekna?:)))) to len k tym tvojim tmavym vlasom a bledej tvari...

      Vymazat
    3. Je to možná, mě vždycky jednou za čas popadne,že bych zkusila tmavou barvu, ale vždy mám strach, že mě potom bude čekat dlouhá cesta zpět k blond:) Ale nikdy neříkej nikdy, věřím, že jednou to vyzkouším:) Já s tím souhlasím, spousta slečen je krásná i se světlou pletí, ono opravdu dost záleží jaký je kdo typ, já se sama cítím líp opálená, ale je to můj osobní názor a třeba se může vše změnit:)

      Vymazat
    4. Kdyby ses tak často nesolárkovala, tak by se i platinově bílá hlava dala snést. I když to taky není extra přirozený. V kombinaci s dooranžova opálenou tváří je to teda brutální (a domalované tmavé oblouky nad očima, protože prostě přirozené blondýny mají i světlé obočí a to jejich obličej dělá nevýrazným, takže sis to neodepřela). Chápu, že máš pocit, že jako blondýna bys byla nevýrazná, takže se do toho musíš grilovat v solárku (promiňte mi expresivní vyjádření, ale tohle už není opálení, to je barva ugrilovaného kuřete), ale středoevropská světlá kůže intenzivním opalováním nikdy nezíská olivově snědý vzhled krásek z jižních krajů. Možná by bylo lepší nechat to tak, jak to bylo, světlá pleť a tmavé vlasy. Je na tobě dost vidět, jaké zásahy jsi se sebou podnikla, že se barvíš a uměle opaluješ. Nehledě na to, že ti to přidává asi dvacet let věku. Co je na bledé pleti a tmavých vlasech tak špatného? Většině středoevropanek imho nejvíc sluší právě tohle, maximálně se v rámci zvýraznění obarvit na o odstín tmavší barvu. Btw. docela by mě zajímalo, jak jsi vypadala před všemi těmihle zásahy, nechceš sem dát fotku? :-)

      Vymazat
  29. No, nedělá to z tebe zrovna přirozenou krásku, ty blonďatý vlasy na mě působí příliš vulgárně, ale každý má jiný vkus naštěstí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby mi slušela má přirozená barva (nebo nějaké její blízké odstíny), hned jdu do ní!!!! Tmavá by mi ušetřila spoustu času i peněz:)))

      Vymazat
  30. chtěla jsem se zeptat, jestli se Alcina dá použít i na melíry...hlavně na ty kořínky. Tím vlastně myslím na odrosty :). A ještě, jestli se dá pořídit i někde v drogérii (nejlépe v Praze :D )Mám ráda tvůj blog, jsi jedna z mála, která se jím podobá americkým vlogerkám! :)) Jen tak dál! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za kompliment!!! Alcina se dá určitě použív i na melír, podle mě zesvětluje tak i tak. V drogérii...zkus se tam podívat na stříbrné/fialové šampony, jsem si jistá, že jeden má určitě Balea. Ty také bělí vlasy, jen opravdu dodržet dobu působení, už jsem párkrát skončila s fialovým přelivem:)))

      Vymazat
  31. Miluji značku Macadamia. Poprvé jsem se s ní seznámila na youtube od beauty girl. Všichni si ji pochvaluji a já přemýšlím, že do ní také půjdu, když i ty si jí takto pochvaluješ. Takže děkuji za tvojí recenzi na tuto značku :)

    OdpovědětVymazat
  32. Opravdu skvělý článek :-), myslím, že si udělám zase jednou radost a konečně vyzkouším nějaký výrobek právě ze značky Macadamia :-).

    OdpovědětVymazat
  33. Na instagramu máš krásně namalované linky, nechceš napsat článek jak k takovým přesným linkám dojdeš? :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Máš neskutečně úžasný vlasy! :O

    OdpovědětVymazat
  35. Krásný článek, máš úžasné vlasy... jinak používám také to uhlazující sérum got2b... jen mám pocit že mi po něm splývají vlasy...

    Jinak se mi tu moc líbí, jsem nová čtenářka... :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  36. Salon vypadá skvěle. Zrovna ve Zlíně sháním nějakou kadeřnici, která mi udělá pěkné mikádo, tak mrknu na webovky a uvidím=)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahooj:)) Zajímalo by mě, za kolik jsi pořídila tu Alcinu a kde, a za kolik to sérum na konečky z avonu ?:)) Jinak vlásky máš krásné..:)
    moje přírodní barva je světle hněda.. ale dlouho jsem se barvila tmavou hnědou.. ted to stahuji melírem, a mám prostě neustálý problém rozhodnout se, co mi sluší víc, a co si nechat.. jestli světlé nemo tmavé vlasy.. jestli mám jít do uplně blond nebo ne.. asi se z toho už zblázním:(:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dituško, to sérum od Avonu stojí cca 159,- ale každou chvíli je v akci za 89,- a tak, takže si ho vyčíhni:) Alcinu si kupuju od svojí kadeřnice, ale určitě se dá sehnat v kadeřnických potřebách, nebo na internetu. To je těžké, ty blond vlásky jsou hodně náročné na údržbu i na dosažení odstínu. Řeknu ti to asi takto. Pokud ti sluší tmavá, zůstaň u tmavé. Já bych měla s chutí tmavé vlasy, ale bohužel mi absolutně nesedí, takže budu celý život dobarvovat:)

      Vymazat
    2. Moc děkuju:) My z avonu právě s mamkou objednáváme, ale teď ho zrovna nemáme, tak nevím za kolik je, ale mrknu po něm:)) Aha aha, dobře, u nás je taky jeden obchod s kadeřnickými potřebami tak se podívám:).. A to s tou údržbou je pravda noo..:) Jenže já sem měla je už hodně tmavý, tak to ted stahuju trošku tím melírem, abych si na to mohla dat světlejší hnědou, protože na tu tmavou by mi to vubec nechytlo:) Každopádně moc děkuju za odpovědi:)

      Vymazat
  38. ahoj prosim ta ja by soom chcela vediet aky je to odtien farby dakujem moj mail aduuuska@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, mohla bych se Tě prosím zeptat, kde jsi koupila ten plochý hřeben s přírodními štětinami z divočáka a kolik zhruba stál? Moc děkuju :)).

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj, máš krásne vlásky. Môžem sa spýtať aké číslo a typ farby od Lorealu používaš?? Ďakujem :-) môj e-mail: katarina.kapustnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, máš úžasnou barvu ................... mohu se zeptat na typ a odstín? :-) díky, e-mail: orley@seznam.cz

    OdpovědětVymazat