středa 5. prosince 2012

NOVEMBER FAVOURITES


Hey guys!!!

Favourites článek jsem slibovala už na víkend, ale jako vždy jsem maličko pozadu, takže snad mi odpustíte. Chystám menší vánoční článek a pravděpodobně nějaký vánoční tag, takže se máte na co těšit, opravdu chci pojmout příští týdny maximálně vánočně <3 Pokud máte nějaké vaše speciální přání na článek, určitě mi dejte vědět v komentářích!! Enjoy :-*

AVON - Senses Sparkling sprchový gel a tekuté mýdlo

Velká škoda, že do této vánoční limitovky nespadá tělové mléko! Když jsem si poprvé přivoněla, byla jsem nadšená, jak mi voní po hřebíčku a pomerančích. Zajímavé na tom je, že ani jednu z těchto ingrediencí neobsahují :DD Nicméně, super vánoční záležitost, moc ráda používám.


AVON - Tělové mléko Milk & Honey

Tato tělová mléka od Avonu jsou moje klasika. Používám je celý rok, kdy střídám vanilku právě s mlékem a medem. Myslím, že jediný rozdíl je momentálně ve vánočním balení, jinak produkt jako takový je stejný. Určitě tyto krémky důvěrně znáte, krásně voní, dobře se roztírají a jsou na pokožce příjemné. Cena příznivá, co víc si přát :)


REVLON - Photoready make-up

Jedno z must-have každé youtube beauty guru. O tomto make-upu od Revlonu, který má vaši tvář skvěle přizpůsobit pro focení, se namluvilo hodně a většinou to byla čistá pravda. Nikdy bych tomu nevěřila, ale vypadá lépe na fotkách než ve skutečnosti! Tím nechci říct, že v běžném životě vypadá špatně, to vůbec ne, jen jsem neviděla to dramatické kouzlo, o kterém všichni tolik básní. Teprve když jsem udělala pár fotek, jsem jej objevila <3 Jsem v odstínu Golden Beige.


MAYBELLINE - Colorsensational rtěnky + DERMACOL lesky na rty

Tyto cukrové lesky se stávají evergreenem že? Nováčci jsou ale báječné rtěnky z limitovky od Maybelline, které znáte z předchozího článku o tmavých rtech. Rozhodně musíte mít alespoň 1 odstín ze čtyř co jsou k dostání, protože ty barvy jsou prostě neodolatelné.


YVES ROCHER - tělové mléko Fleur de Noel

Můj mazlíček z LadyBoxu. Tohle tělové mléko jsem používala měsíc v kuse a mám na něj ten nejlepší názor, protože sloužilo skvěle. Nádherná vůně, snadné roztírání, rychlé vstřebávání. Určitě mě přimělo věnovat tělové kosmetice Yves Rocher větší pozornost.


FALSE LASHES

Opravdu bych vám přála být u své první aplikace umělých řas. Trvala asi 40 minut, lepidlo bylo naprosto všude, okraje odstáté a strach z úplného upadnutí mě provázel celý večer. Kde bych si před těmi lety představila, že dnes budu nosit umělé řasy každý den. Ano, false lashes si dávám víceméně každý den, kdy "jdu mezi lidi". Velice jsem si na ně zvykla, cítím se s nimi dobře a kupodivu je preferuji ve spěchu, kdy nemám čas si příliš hrát s líčením. Okamžitě dodají tváři úplně jiný dojem. Kupuji si tyto maxi krabičky řas z Aukra a jsem s nimi maximálně spokojená. Pro všechny zájemkyně ráda pošlu link na prodejce, ptejte se v komentářích.


ČASOPISY

Miluju časopisy. Jakmile vidím na stánku nový cover, srdce mi zaplesá a nemůžu se dočkat jak budu projíždět lesklými stránkami. Trochu fetiš :D Tyto čtyři magazíny si kupuji pravidelně každý měsíc. Kdysi jsem k nim přidávala ještě Marie Claire a Harper's Bazaar, ale bohužel jsou tyto dva tituly pro mě velice nezáživné. Jediné, čím mě prosincová Elle letos zklamala, je cover. Těšila jsem se na úžasnou vánoční titulku plnou rudé, zlaté, stříbrné, glitterů, glamour líčení....neubránila jsem se zklamání, když se mi dostal do rukou "nijaký cover", který si mohli s klidem ponechat pro nějaký méně slavnostní měsíc. Navíc mi obálka připadá vyloženě jarní. Nevím, možná to příliš prožívám :)) Každopádně Cosmopolitan mě potěšil Kate Upton, pro někoho vyzývavá a nevkusná, já ji mám ale ohromně ráda. Máte rádi Kate Upton?



YANKEE CANDLE - Christmas Cookie & Christmas Cupcake

Favourites bez YC? To se asi jen tak nestane. Každopádně, Christmas Cookie je ta nej nej nej nejsladší vůně, která vás přenese do pekárny svátečních máslových koláčků s cukrovou polevou. Přísahám. 



BRITNEY SPEARS - FANTASY

Ano, je mi 24 let. Ano, nosím parfém od Britney Spears and I have no shame :D Zcela vážně. Nemám ráda parfémy celebrit, zejména ty, které jsou v českých drogériích. Zatím jsem ale našla dvě ženy, které jsou absolutní vyjímkou a jsou jimi Mariah Carey a Britney Spears. Přísahám, že na žádný parfém, ať už to bylo třeba D&G, Burberry, Thierry Mugler, Chloe...jsem nedostala tolik komplimentů jako na Mariah Carey - M. Všichni z něj byli absolutně unešení, každý chtěl vědět kde jsem jej koupila každý ke mě čichal jako k testeru v parfumérce. To samé se teď opakuje s Britney Spears - Fantasy. Sladká, cukrová vůně, nikdo nemůže přijít na to, co to je a když to řeknu, nikdo nevěří. Hodlám si koupit celou řadu Fantasy! Takže vás čekají ještě další tři cukrové flakony.



ESSENCE - Hydratační krémy na ruce

Přeslavná vánoční limitovka, ke které netřeba komentář :D



CHOCO BIG

Jestli vám můžu radit, zajděte do DM-ka a sáhněte po této krabici horké čokolády. Je ze sekce bio, což pro mě není až tak životně důležité, ale důležitá je ta chuť. Opravdu na 100% čokoládová, skvělá, sytá chuť. V návodu se píše zalijte vodou, ale já vám říkám, zalijte mlékem a budete v nebi. Dávám si ji každý den před spaním a chci v tom pokračovat celou zimu. Mám v plánu "americkou marshmallow" horkou čokoládu, určitě dodám fotky.




CHRISTMAS SONGS <3

Miluju vánoční písničky a zbožňuju Holiday Collection od Taylor Swift. Když slyším Christmases When You Were Mine...nádhera. Taylor je celkově úžasná, songy z jejího nového alba RED už umím nazpaměť, je prostě báječná. Poslouchám i album Under The Mistletoe od Justina Biebera :) Nemám s tím problém, z teenagerských interpretů asi nikdy nevyrostu a zkrátka se mi líbí.



TV SHOW

Začínám sledovat (trochu opožděně) tv show Nashville. Mám ráda Hayden, je to dobrý oddechový seriál. The Vampire Diaries jsou samozřejmě stále moje vášeň, přestože děj je v této sérii trošku utahaný. Nemůžu se dočkat Pretty Little Liars!!





33 komentářů:

  1. Na časopisy jsem taky maniak stejně jako na svíčky :) Revlon mě zatraceně MOC MOC láká, ale abych se přiznala spíš makeup Colorstay, pořád uvažuju zda-li objednat :) Jinak o limitce Maybelline jsem neměla tušení, podívám se po ní :) článek se mi moc líbí a jsem ráda,ž nejsem jediný blázen do PLL :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jdi do Colorstay, já si jej taky budu objednávat :) Jediné, co mi trošičku vadí je, že nemá pumpičku, je to trošku nepratické, ale co se dá dělat:) Do PLL jsem totální blázen a naočkovala jsem tím úplně všechny ve svém okolí :)

      Vymazat
    2. Dobře dám na tebe, jdu do něj, vím že se dá objednat jen na internetu jen z jednoho obchůdku tak ho teda zkusím :) Děkuju za tip ♥

      Vymazat
  2. gely od Avonu Sparkling, si také plánuji objednat, voní strašně krásně:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ty řasy jsou super. Také bych si chtěla koupit nějaké takové velké balení s různými druhy a velikostmi řas. Líbí se mi i ty krémy na ruce, už jsem na ně koukala na internetu a tuším, že během pár dní budu objednávat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten prodejce od kterého si řasy objednávám má i krabičky s mixem řas, tedy přeba 7 druhů v jedné krabičce, což je bomba:))

      Vymazat
  4. Ahoj když už ses zmínila v článku o seriálech..jaký máš názor na seriál Glee? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám strašně ráda Leu Michele, podle mě je hrozně zvláštně krásná a mám naposlouchanou většinu songů z Glee :) Je velká škoda, že se v Česku Glee tolik neuchytilo, vůbec nerozumím proč :( Je to ten typ seriálu, kde se sice netřesu na každý nový díl, ale vždy jednou za čas si najdu chvilku a zkouknu třeba pět nových dílů a jsem v obraze :)

      Vymazat
  5. Ja by som poprosila ten link na mihalnice :) Ďakujem krásne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Posílám link na prodejce. Podívej se i na jeho další aukce, má několik typů řas :)

      http://aukro.cz/nalepovaci-umele-rasy-10-paru-1-i2826920882.html

      Vymazat
  6. Taky mám moc ráda vánoční cd Taylor a Justina:) A díky za ty řasy, určitě na ně kouknu:) Zkoušela jsem si je zkrátit, jak si mi radila a opravdu to pomohlo a přežila jsem s nimi večer, tak moc děkuju za radu Nat:) A ty rtěnky mají krásné barvy!<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, tak to jsem strašně ráda, že to pomohlo!! Já si u všech řas zastřihávám minimálně část u vnitřního koutku,protože jinak bych se zbláznila.

      Vymazat
  7. Jůůů tak pro tu horkou čokoládu si do DM hned zítra skočím :))) Nevím kde začít líbí se mi ty věci všechny :D lesky Dermacol chci zkusit už delší dobu, ale nějak jsem se k tomu nedostala a ty rtěnky Maybelline jsou taky v krásných odstín takže po nich asi také kouknu. Jinak já vůně celebrit také moc nemusím, ale jedinou, kterou mám zase já ráda je Paris Hilton ... paradoxně taky nejvíce komplimentů jako na žádný jiný parfém jsem dostala na její Siren, který je opravdu skvělý :) Nebo doporučuji CanCan to je jednoduše slaďouuučká cukrová vata :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně moje řeč. Hrozně moc záleží jak se na kterém člověku parfémy rozloží. Na mě nejlíp voní tyto přeslazené dívčí věci. Vůně jsou hrozně individuální záležitost:) Děkuju za tip, na Paris určitě kouknu!

      Vymazat
  8. Já mám tak ráda Tvé články! Nejsou odbyté, krátké..ale dlouhé a hrozně ráda je čtu i víckrát..Závidím ti, že máš grif v nandavání řas, to snad nikdy nebudu umět:-)
    Parfémy hned očuchám někde..pořád hledám ten svůj vysněný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju zlatíčko, to jsem moc ráda, že se ti tady u mě líbí:))) No občas mám špatný den i já a řasy se mnou nechtějí vůbec spolupracovat:) Já hrozně ráda zkouším nové a nové parfémy, je jenom velmi málo těch, které bych si koupila 2x.

      Vymazat
  9. Samý lahůdky, hlavně svíčky, hrnek se Santou a vánoční songy by neměly chybět ve výbavě žádnýmu milovníkovi Vánoc - takže ani mně ne. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. Fantasy je můj nejoblíbenější parfém! =D Od Britney vlastním ještě jeden - Radiance. Při prvním vyzkoušení se mi zdál hodně zvláštní, ale když jsem si na něj zvykla, stal se hned mým dalším favoritem. Teď si brousím zoubky na Midnight fantasy a Believe. =)
    Jinak, teď taky hrozně moc ujíždím na vánočních písničkách, úplně mě pohltila vánoční atmosféra =D. Už se nemůžu dočkat svátků =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonalé, další milovník parfmémků Britney <3 Co se týká Vánoc, jsem úplně dítě, neskutečně to prožívám :))

      Vymazat
  11. Skvělý článek, snad každá věc mě zaujala:) Nat, doufám, že bude podrobnější recenzce na Revlon make-up:) Taky se přidávám k obdivovatelkám, co se týče Tvého umu v nalepování a nošení umělých řas. Bylo by fajn, kdyby jsi pro nás amatérky udělala třeba video nebo fotonávod, jak si řasy nalepit:)
    Měj se. Katie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Mám v plánu nejspíš udělat článek s recenzí na více make-upů najednou, protože už jsem jich naslibovala víc:))) Ten fotonávod není vůbec špatný nápad, píši si

      Vymazat
  12. Já si lepím řasy už na stý pokus ale stále mi to nejde..jak si je lepíš ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám postup asi takový: zastřihnu konce řas, aby mě nedráždily v koutcích oka, nanesu tenkou vrstvu lepidla a nechám 30 vteřin schnout. Vezmu řasy do pinzety nasadím se seshora co nejblíže k linii mých vlastních řas. Přitlačím pinzetou a nechám uschnout.

      Vymazat
  13. Super! Taky miluju časopisy! A svíčky od yc jsou nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, super článek, jako všechny ostatní :)Chtěla jsem se tě zeptat, jaké používáš lepidlo na řasy? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  15. Můžu se zeptat, kde jsi koupila tyhle svíčky? :) Na yankeesvicky.cz není ani jedna z těchto vůní v provedení votivní svíce. Je možné, že byly a už nejsou. Díky za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky můžu se zeptat jaké na řasy používáš lepidlo??? Pořád jsem nepřišla na to pravé a myslím, že je to základ díky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám úplně obyčejné lepidlo z drogerie asi za 30,- :) Na tubičce je napsáno Lash Adhesive. Každopádně je důležité, aby lepidlo nebylo staré nebo moc zaschlé a pak taky záleží na řasách, jaký mají ten okraj, na který se lepidlo nanáší. Pokud tam hned lepidlo hezky přilne a neokapává, je to známka toho, že jsou řasy dobré a můžeš na ně dát skoro jakékoliv lepidlo. Lepší jsou hutné lepidla, ne ty příliš tekuté, ty dělají paseku.

      Vymazat
  17. Ahoj,prosímtě kde kupuješ YC?:) v obchodě nebo přes internet a na kolik tě vyjdou?děkuju za odpověď a máš skvělej blog:) kdyby ses chtěla podívat na muj tak www.anetaanetova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Kde kupuješ ty svíčky yankee candle? :)

    OdpovědětVymazat