pondělí 10. prosince 2012

GUILTY PLEASURE WEEKEND




Hey guys!!

Při pracovním wíkendu bohužel nestíhám  jak svůj blog, tak ani ty vaše, ve volnu ale vše napraveno!! Jaký jste měli víkend? Jsem úplně pohlcena vánoční atmosférou, pouštím si Rocking Around The Christmas Tree desetkrát denně a nadšeně balím dárky do skutečného balícího papíru, nikoliv do papírových tašek :) Chystám christmas článek, brzy bude online. Alek tématu.

Weekend články jste si docela oblíbili, proto jsem říkala, proč nedát nějakou další ochutnávku. I přes pracovní vytížení jsem si večery opravdu skvěle užila a porušila spoustu pravidel zdravého stravování! Až si budete při prohlížení fotek říkat "Je to ona...?" ano, jsem ta samá osoba, která se před pár dny ve Food Special hrdě hlásila k dodržování zdravé výživy :) Co mohu dodat...jsme jenom lidi:)) 

Užijte si článek <3

Sushi time v jediné místní restauraci, kde jej podávají. Je to velká škoda, protože sushi miluju a rozhodně by v mém městě mohl být rozmanitější výběr míst, kde si na něj zajít. Jako vždy vynikající, tohle papání mě nikdy nezklame. BTW, z nějakého důvodu jsem až teď poprvé vyzkoušela rolky Philadelphia a jsou fantastické! Řasa je obalená ve smaženém těstíčku a je to mňamka.








 

Čas na dezert! Tyhle "čokoládové koule" mají svůj vlastní název, který si samozřejmě nemapatuju:) Bylo to čokoládové nebe. Zevnitř je těsto plněné krémem, zalité čokoládou a zvenku je ještě čokoládová pěna. Plus samozřejmě nezbytná šlehačka a latté :) Ať žijí hříšníci.




Bramborová kaše se špenátem a grilovaná zelenina. Moje klasika, kterou si objednávám pořád a pořád dokola, většinou už ani nedostávám jídelní lístek :)


 


Zlatý hřeb. Zmrzlina není nic, bez čeho bych nemohla existovat, ale když už na ni dostanu jednou za čas chuť, jdu do Haagen Dazs. Je to prostě lahoda. S kamarádkou jsme si koupily balík čtyř mini kelímků s příchutěmi pekanových ořechů, Oreo sušenek, karamelu a brownies s vanilkou a karamelem. A takto to dopadlo. Snědly jsme je okamžitě během chvilky a byla to naprosto úžasná chvilka :)


38 komentářů:

  1. Před chvílí jsem dobalila poslední vánoční dárky a už teď se moc těším na štědrý večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já úplně zbožňuju to předvánoční dění, nádhera :) Jsem v tomhle jako dítě:)

      Vymazat
  2. mňam, ty názvy zmrzlin zní tak úžasně! ♥ :D

    OdpovědětVymazat
  3. Presne tak, sme len ľudia a občas má každý takéto dni (aj keď ja ich mám v poslednej dobe čoraz viac:D). Na sushi sa chystáme zajtra s Bekou, tak sa už neviem dočkať!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to tak mívám, třeba jednou za měsíc den nebo dva, kdy mám chuť na ty největší bomby a potom zase úplně v pohodě:))

      Vymazat
  4. To je docela sranda pokračování po tom článku o zdravém stravování. Ale jsem ráda, že jsi člověk z masa a kostí - a také hřešíš (protože já často :/:D). Na fotkách jsi naprosto dokonalá. U každé Tvé fotky nemám slov. <3 A sushi i haagen miluji! :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju beruško:)) Měla jsi vidět, jak jsme si kvůli fotkám musely na sushi asi 3x přesedat, aby bylo slušné světlo:)))))

      Vymazat
  5. Ten svetr (nebo blůzka) je naproto dokonalá! Odkud prosím je? :)

    Strašně ti to šluší, jsi moc krásná, máš to v sobě. :)

    Sushi vypadá úžasně, hlavně tedy ale ten dezert!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc zlatíčko:)))

      Posílám dokaz na tu bundu, je to MET

      http://store.metonweb.com/Met/CZE/en-GB/Catalog/detail/RAKIA-JK/10DFL0083-J100-A363

      Vymazat
  6. Sushi :XX

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2012/11/1st-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  7. Tse! Hřích nehřích, hřešit sem usí, to je skoro povinnost :D Navíc ty tvé hříchy vypadají víc než dokonale, taky zbožnuju sushi a o zmrzlině nemluvě (Carte D´Or vlašský ořech) :D Jsi super stejně jako tvé články, klidně přidávej častěji fotek takových jídel, zkusím se toho najíst aspon z obrázku :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já často koukám na We Heart It na fotky papání a vždycky potom dostanu šílené chutě! Nejlépe tak kolem půlnoci je to ideální:))

      Vymazat
  8. Sushi jsem vždycky chtěla ochutnat, a ta zmrzlina! :O

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem sushi nějak nepřišla na chuť..ale ta bramborová kaše se špenátem by mi určitě moc chutnala:) Jinak na té první fotce Ti to hrozně moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc moc moc Markétko:) Spousta lidí sushi nevyhledává, z okruhu mých známých jej mají rádi tak 3 lidé, ono to není papáníčko pro každého.

      Vymazat
  10. Mě už taky naprosto pohltila vánoční atmosféra =D. Pořád mi v hlavě zní Christmas is all around me z Lásky nebeské =D. Ještě ale nemám všechny dárečky, takže to budu muset brzy napravit =D
    Jinak s tím sushi mi děláš obrovský chutě =D Ty čokoládové koule koule si vždycky objednává mamka, ale já zůstávám věrná svému cheesecakeku =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem co se týká dárků byla pořád v klid v klidu a 14.12. jsem zjistila, že pokud chci, aby věci co budu objednávat online vůbec stihly dorazit, je nejvyšší čas:)))

      Vymazat
  11. Mohla by jsi napsat nějaké tipy na dobré restaurace a kavárny ve Zlíně? Jinak sushi z Miomi miluju! škoda, že tady není víc sushi restaurací!Renata

    OdpovědětVymazat
  12. Odpovědi
    1. a jestli chceš, zapoj se u mě na blogu do giveaway o límeček značky Stefanel: http://justneedpeace.blogspot.cz/2012/12/first-giveaway.html

      Vymazat
  13. Za 1. moc ti to sluší :)
    Za 2. Jídlo vypadá fantasticky až na ty čokoládové dobrůtky - nesnáším čokoládu!
    Za 3. Jsem tolik nabyta vánoční atmosférou, že se to nedá ani popsat :D
    Pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč, pro mě jsou Vánoce hlavně o té úžasné atmosféře:))

      Vymazat
  14. Dezert je Profiterol:) Taky ho miluju. Hrozně Ti to na fotkách sluší, jsi jednoduše dokonalá:)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné fotky :)) já bych si vystačila s čokoládovým dezertem, protože sushi nejím :D ale hezky vypadá, to jo. Přítel ho miluje a i si ho dělá doma. Jinak na fotkách ti to moc sluší, máš krásnou barvu vlasů, podobnou jsem chtěla, ale nezdařilo se a musela jsem na hnědo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Janičko:) S blond vlásky je práce, hlavně když má někdo svoje vlasy tak tmavé jako já. Musím opravdu věčně vysedávat u kadeřnice a vždycky závidím holčinkám co mají černé vlasy a můžou si koupit jakoukoliv barvu v drogérii:)))

      Vymazat
  16. Profiterols sa volá ten dezert, ale určite sa takto nepíše :))) Tiež sa stravujem zdravo no Profiterols Milujem , v obidvoch verziách :) Sushi tak isto, nie je čo dodať v strave sme na rovnakej dlžke....

    OdpovědětVymazat
  17. No tak ty jsi zase úžasná! A ta bundička, nebo co to je..no tak to je vrchol!! Tiše závidím:-))
    M.

    OdpovědětVymazat
  18. Strašně moc ti to sluší! A hned jsem dostala chuť an sushi. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc hezké fotky, sushi bych ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem jej jedla poprvé, vůbec bych neřekla, že si jej tak zamiluju. Za zkoušku to stojí!

      Vymazat
  20. Ahoj, podle mě se výborně oblíkáš a máš styl, tak bych se tě chtěla zeptat na radu...s čím by si nosila a kombinovala chlupatou vestu? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně se vším!!! Nosím chlupaté vesty momentálně na všechno. Košile, trika, kožené bundičky a pokud to trochu střih dovoluje, i kabáty. Vůbec se toho neboj, taková věc se dá zakombinovat do spousty outfitů, jen ne do těch sportovních:) A vždy k nim nosím legíny nebo slim džíny, protože když je vršek "objemný" musí se to vyvážit úzkým spodkem:)

      Vymazat
  21. Ááááá tady byl někdo taky v Miomi na sushi :) Mají štěstí, že je tak výborné, protože výběr pití a obsluha je šílená! :))
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovědětVymazat
  22. Jsi moc krásná :)) mám tě ráda.. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky, Ty jsi ze Zlína? Když tam jsem, taky si moc ráda zajdu do Sushi Miomi, je tam moc příjemná atmosféra a sushi mají výborné! :)

    http://worldofameliska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat