úterý 16. října 2012

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

Hey guys!!!!

Další balíček z Botovo.cz mi právě přistál u dveří. Začínám mít s tímto e-shopem opravdu vážný problém, prostě si pořád musím objednávat nové a nové kousky. Podobné kousky totiž nikde v obchodech v mém dosahu nenacházím a s každou další objednávkou jsem víc a víc nadšená. Opravdu, nemohu mluvit o Botovu jinak než pozitivně, od bleskového vyřízení objednávky, přes přesné informace o doručení až po skvělého poslíčka z Quick in Time.

Tyto kozačky jsem prostě musela mít. Jak jsem je uviděla, vzpomněla jsem si na Kim Kardashian, která se několikrát ukázala v botičkách v podobném stylu, jen ty její byly až po stehna. Ty jsou mimochodem na Botovu také k dostání, ale zvolila jsem verzi po kolena, protože jedny "po stehna" už mám a při této výšce podpatku už by byly malinko vulgární.

Obrovská spokojenost! Nechávám vám na ně odkaz + momentálně probíhají 30% slevy na některé novinky, takže neváhejte, slevy platí do pátku 19.10. 2012.

MY NEW BABIEEEES!! <3



Inspired by


TADY JE NAJDETE

Krásný den!

9 komentářů:

  1. Wow, tak ty vypadají úplně skvěle :) A určitě je budeš nosit stejně skvěle jako Kim :) A navíc vypadají hodně pohodlně

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, jsou krásné! :) úplně si je na tobě dokáži představit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou krásné, ale taky bych na nich asi dlouho nevydržela. Podpatky miluji, ale tyhle jsou gigantické :)! Super, že tak často bloguješ :*

    OdpovědětVymazat
  4. fíha parádneee, škoda že som vysoká už dostatočne a s týmito opätkami by to bolo už fakt moc

    OdpovědětVymazat
  5. Boooože, ty jsou....

    Fakt pěkné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Láska na první pohled:))) Bohužel mám takovýchto lásek opravdu hodně a často:)

      Vymazat
  6. Taky mám takovou závislost na botovu :) kdyby ten e-shop nebyl, hodně bych ušetřila :D

    OdpovědětVymazat