pondělí 29. října 2012

MINI HALLOWEEN



Hey guys!

Co říkáte na momentální situaci za okny??? První letošní snížek mě hodně překvapil , doufala jsem ještě v pár týdnů, kdy bych mohla vynosit podzimní bundičky a baleríny. Nicméně, mám teď chvíli volna a naplno si užívám tuhle úžasnou atmosféru, kdy můžu zůstat v posteli, dívat se na seriály, vychutnávat si voňavé svíčky a popíjet kávu.


Jediné, co mě opravdu mrzí, je absence Halloweenu v našich končinách. Tento svátek američanům skutečně závidím, protože úplně zbožňuju celou tu "dýňovou atmosféru", vyzdobené doby a halloweenské večírky, kdy lidé skutečně dorazí v kostýmu! Halloween je pro mě velký symbol podzimu a strašně ráda sleduju na youtube své oblíbené beauty gurum jak zdobí své pokoje a zkouší halloween líčení. Mám pro vás maličký update toho, jak teď vypadají moje podzimní večery :)


Můj malý halloweenský koutek :) Chtěla jsem svému pokoji vdechnout alespoň trošku svátečního ducha, proto jsem vyhradila na svém kosmetickém stole místo pro tyhle dvě rozkošné dýně a malou čarodějnici


Moje obsese dýněmi...Nedělám teď nic jiného, než že vařím dýňovou polévku a peču dýňové muffiny. Moc doporučuji, dýňová polévka je úžasná podzimní záležitost a nejrůznějšími variantami jejích receptů se to teď jen hemží! Moc si tohle podzimní vaření užívám.


Nevím jak vy, ale já jsem závislá na pokojových vůních. Úplně ideální pro mě je, když můžu kompinovat vůni do zásuvky s nějakou její další verzí. Poslední měsíc jsem měla v zásuvce zimní jablko se skořicí a párkrát denně jsem použila pokojový sprej ve stejné vůni. Teď jsem objevila novinku od Air Wick - Zlatavý podzim. Je to nádherná sladká vůně a skutečně si pod ní představuju procházku do zlata zbarveným spadaným listím. A dobrá zpráva? Je k ní i svíčka ve stejné vůni! Na fotce to není moc vidět, ale je tmavě hnědá se zlatými ornamenty.


Můj nový oblíbený lak od Sally Hansen - Xreme Wear, v odstínu Brick Wall. Ideální podzimní červená, dvě vrstvy a je to dokonalé.


Sushi, moje celoroční oblíbené papání. Jedno z mála jídel, které se mi nikdy nepřejí. Klasické maki s lososem a krabem + california rolky, to je moje nejoblíbenější kombinace. Sním ale sushi téměř v jakékoliv podobě, miluju krevety a avokádo...hlavně hodně sojovky! Často si teď dopřávám sushi s večerním filmovým seancím.


OMG!! Jsem absolutní Pretty Little Liars fanatik a to, co se stalo v Halloweenském speciále je prostě neskutečné!!! Byla jsem doslova přikovaná k obrazovce a troufám si říct, že to byl ten nejlepší a nejděsivější díl ze všech!!! Hanna, Spencer, Aria a Emily měly naprosto úžasné kostými, Emily byla v kosmickém kostýmu prostě hot. Nemůžu vynechat vystoupení Adama Lamberta, já jej zbožňuju, byl prostě úžasný a jak přišel ve vlaku za Ariou, bylo tak sladké :) Děj byl prostě úplně strhující, skutečně jsem se bála, tak má vypadat dokonalý Halloween. Oh a nejvíce creepy byl duch Alison/její sestry, malá holčička v Hannině domě.



Včera večer jsem se dívala na jeden make-up tutorial ve stylu Red Riding Hood, což mě přimělo podívat se na film. Líbila se mi atmosféra, sníh ve spojení s její rudou kápí a pohádková scenérie. Děj byl malinko utahaný, nebyl to určitě špatný film, ale jeden z těch, na které se mi stačí podívat jednou.


Hands down, jsem obrovský fanoušek Taylor Swift a jejího nového alba Red jsem se nemohla dočkat. U Speak Now jsem strávila celý loňský podzim a zimu a s Red to bude naprosto stejný scénář! Songy se mi už dostávají pod kůži, navozují překrásnou podzimní atmosféru. Zmíním pár momentálně nejoblíbenějších tracků. Red, All Too Well, Starlight, The Last Time.



20 komentářů:

  1. Moc hezký článek, Halloween je zřejmě super, škoda že tady není no :)
    A já se prostě musím vyjádřit k dílu PLL! Miluju miluju miluju ten seriál! Strašně ráda sleduju jak se oblékají. Sama bych se přirovnala k Hanně se špetkou Spencer. :D A jsem strašně nadšený divák strašidelných filmů a seriálů, a u toho se většinou můžu doslova pos*at strachy :DD Poslední díly se mi moc strašidelné nezdály, ale tenhle to vytrhnul! Většinu jsem se dívala skrz prsty. Nemůžu se dočkat na další, zajímá mě, kdo byl v tom ledu!!

    OdpovědětVymazat
  2. To ze se u nás Halloween moc neslaví me také mrzi! :((((( ja ho ale slavim .... vyřezávám každy rok dýně ;) ale polévku jsem nikdy nezkoušela a ani nikdy nejedla :( takže bych to měla co nejdrive napravit, protože me moc láká. Ja momentálně zase propadla nakupování vosků Yankee Candle .... takže doma ted "palíme" jeden za druhým :)))))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Strašidelný, bojim bojim. ;-)
    Voňavé svíčky a popíjení kávy? Hm, ty jsi můj člověk :-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj:) Neměla jsi náhodou jiný blog už před pár lety? Já jsem tvůj blog měla moc ráda a sledovala jsem ho, tak doufám, že si to ty a že si zpátky:) Jenom díky tvému článku jsem poprvé začala sledovat na youtube různé beauty guru, takže ti děkuji:) A jinak já Halloween nějak extra neslavím, ale potom, co jsem se zúčastnila v sobotu halloweenské párty ho miluju a chci aby se slavil i u nás:-D A miluji nové cd Taylor <3

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie: Ano ano, já jsem tady velice náruživý divák, tento podzim vedou rozhodně The Vampire Diaries, společně s PLL moje velká posedlost:))) Určitě se nejvíc ztotožňuji stylově s Hannou a moc se mi líbí, že každá z holek je jiná, je to prostě dokonale vymyšlené:))

    OdpovědětVymazat
  6. angellovely: Ach ano, zrovna včera jsem se dívala na jedněch stránkách na Yankee Candle "vzorky". Jsou to klasické vosky YC jen se musí vložit do svícnu a hoří asi 15 hodin. Takže chci vyzkoušet některé vánoční kousky, cokoliv kde je slovo "cookie, cupcake, caramel, cream..." to je moje :))

    OdpovědětVymazat
  7. Vivi: To jsem ráda:))) Přes léto mě svíčky tolik nelákají, ale jakmile se trochu ochladí, začínám být posedlá všemi vůněmi koření, sladkostí, karamelu...yuuumy:))

    OdpovědětVymazat
  8. Markét: Ano, měla jsem jiný blog, ale nějak jsem si říkala, že se neubíral tam kam jsem chtěla, tak jsem ho jednoho dne prostě smazala. Až potom jsem si uvědomila, že to nebylo úplně nejchytřejší, protože jsem nenechala žádný nový odkaz pro své čtenáře. Takže jsem moc ráda, že si zpět hledají cestu:) Beauty guru jsou nejvíc nakažlivé videa, trávím u nich hodiny!!! Kdybys chtěla, pošlu ti odkazy některých svých oblíbených:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super, že si zpět:) A já už teď sleduji asi 15-20 slečen na youtube:-D ale klidně mi pošli, jaké sleduješ ty:) Ráda objevím nové:) abowforastyle@gmail.com

      Vymazat
  9. Ta svítící minidýně je super! :)
    Taky sleduju Pretty little liars a jak já se těšila na Halloweenskou epizodu! Kostýmy byly nádherný, mě se zas líbila nejvíc Hanna a Spenc :) Každopádně mi bylo ke konci Garreta i líto. Taky se nemůžeš dočkat ledna na pokračování? :))

    http://maplecupcake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Jani: Holkám to neskutečně slušelo! Spencer byla mnohem více ženská a Emily, když si udělá vlasy a přidá pěkné oblečení, je krásná baba. Vůbec netuším jak vydržím čekat až do ledna na pokračování! Myslela jsem, že na Halloweenské speciál navážou normálně další epizody a ono neee:(( Velká škoda, budu se teď muset chvíli spokojit s Vampire Diaries a Gossip Girl. I když musím říct, že tato poslední řada GG, už není zdaleka to, co to bývalo...

    OdpovědětVymazat
  11. máš úžasnej blog!! :) já taky sushi miluju! :D zrovna včera jsem si ho dělala.. :D jinak Spencer mi přijde taková.. i normálně v jiných epizodách taková starší :D třeba bych jí tam typla tak 26..:D nevím proč jinak je krásná emily a aria! :) ale i hanna :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jsem šťastná že se ti blog líbí:) Spenc je taková milá šprtka, s tou nemám příliš společného:)) Jak už jsem tady někde psala, holky jsou perfektně navybírané a doplňují jedna druhou. To je důkaz toho, že kamarádky zdaleka nemusí mít stejné povahy, zájmy a názory, aby si byly blízké :)

      Vymazat
  12. :) pěkně napsaný ;D já třeba nej kámošku nemám:// jako mám jich hodně ale ta nejlepší se na mě někdy vykaškle a jde za jinou a ani se mě nezeptá jestli chci jít třeba s nima.. Proste je takovcá.. nevím :D a někdy i rtrochu namyslená. Chci kámošku se kterou budem chodit ven, fotit se atd..:/ :D
    Ani nevím co jsou to random fotky :D ale děkuju že se ti líbí ;) prosím ještě, kde sháníš díly PLL? někde online a česky? díky.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PLL si stahuju většinou na Torrentz.com nebo na Ulozto.cz :) Dívám se na vše v angličtině, to je jedna z mála možností, jak zůstat celkem anglicky aktivní:)

      Ta správná kamarádka určitě přijde, já na tu svou opravdovou BFF na celý život, čekala 22 let :)

      Vymazat
  13. děláš si sushi sama nebo si jej někde kupuješ? Renata

    OdpovědětVymazat