pátek 25. května 2012

RATHER BE NAKED


Hey guys!!

Jestli byly nude shoes trendy už loňskou sezónu spring/summer, letos jsou doslova obsesí!! Boty tělové barvy jsou pro mě číslo 1 a to jak v provedení vysokých podpatků, tak balerínek. Je to ohromně praktický odstín, který neurazí žádný outfit a dá se více než pohodlně zkombinovat téměř se vším. Navíc, léto je za dveřmi a venku řádí stále víc optimistická slunečná atmosféra, proto jsem si až na pár drobných vyjímek, černou úplně zakázala. Tady je několik párů, které jsou pro mě toto jaro/léto must have.



Tyto lodičky s otevřenou špičkou prostě moměntálně potřebuju ve svém životě. Jsou ideálním příkladem "3 in 1". Znázorňují totiž tři velké aktuální trendy a to nude, neon a colorblocking. Nádherná letní kombinace, podpatek okolo 14 cm, vůbec se jej ale nemusíte bát, díky zvýšené platformě.


Úplná klasika nude heels. Lehce zaoblená špička, zvýšená platforma, tělová barva a výška podpatku 14,5 cm. Nosím je nesmírně ráda, protože je můžu vzít úplně ke všemu a nepřemýšlím dlouho nad kombinacemi. Vypadají fajn ke každému oblečení a svým tvarem lichotí noze.


Tělové balerínky jsou rozhodně moje nejvíc využívané. Stejný případ jako u lodiček o fotku výš, jsou jednoduše zkombinovatelné a vypadají hezky na noze. Zejména, když je nožka aspoň malinko opálená, efekt tělové barvičky je super. Balerínky potřebuje každý, ne každý den lítáme po městě na jehlách.



 
 Glitter heels!!!! Moji absolutní miláčci, které jsem prostě chtěla. Glitter lodičky určitě nejsou párem, bez kterého byste se nemohly obejít, ale já jsem alespoň jedny ve své sbírce chtěla, protože je zkrátka vídám na fotkách na každém rohu. Nechávám si je pro vyjímečnější akce, protože tyto botičky na sebe připoutají spoustu pozornosti a jsou snadno zapamatovatelné. Zlatý podpatek a zvýšená platforma, přesně podle mého gusta.



Musím zmínit taky béžovo-korálové psaníčko! Láska na první pohled a ještě se zlatými detaily, toto léto bude mít pro mě maximální využití.



Letní kozačky. Už třetí sezónu jsou pro mě něčím, bez čeho nemůžu na jaře a v létě existovat a už třetím rokem budu poslouchat dotěrné otázky, jestli mi v nich není proboha horko. Letní kozačky zbožňuju a jsem ráda, že spousta slečen a dam v nich nachází už od začátku jara také oblibu, takže se těším na úbytek nechápavých komentářů. Nosím se k šatům, k šortkám, k džínovým sukýnkám, prostě ke všemu. Tento typ jsem si koupila hned 2x a to v této barvičce slonové kosti a potom v klasické camel.

Jak jste na tom s trendem nude shoes a letními kozačkami vy?

<3

15 komentářů:

  1. Tak ty glitrovaný botičky, OMG! :)
    A odkud jsou prosím ty nude balerínky? Přesně takové s mašličkou nutně potřebuju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. milujem nude farbu! a mám mániu kupovať všetko v tomto odtieni...takže mám aj lodičky, letné čižmy, kabelku....:)

    OdpovědětVymazat
  3. Letné kozačky sú Top! Zháňam aj ja , ale nemôžem sa dopracovať k svojej vysnívanej verzii :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lindsay: Koupila jsem je v jednom úplně zapadlém krámku v Brně, ale jinak zkus třeba Office Shoes, ti mají moc pěkné balerínky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z Brna. :) Nebylo to na Zelňáku??

      Vymazat
    2. Myslim ze snad i jo, byly navic za hubicku, takze urcite to bude neco takoveho

      Vymazat
  5. Všechny jsou naprosto dokonale překrásný! Šťastná majitelka :)

    OdpovědětVymazat
  6. eMxSweet: Děkujuuu, botičky jsou vášeň:))

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny jsou nádherné! Letní kozačky sháním už snad tři létě a stále nic :((((
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Poradíš kde takové kozačky sehnat ?

    OdpovědětVymazat
  9. Ty nude lodičky mám také, letní kozačky jsem měla také ty samé, v béžové barvě. :) A už v několika předchozích postech nacházím stejné věci, jako mám já. :) Rtěnky, kosmetika, krémy, boty, ... :)

    Skvělý blog, opravdu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, to jsem moc ráda!! Máme hodně společného, je super, že jsem na někoho takového narazila:)

      Vymazat
  10. Prosím prosím, odkud máš ty glitter lodičky? :) Nikdy jsem tak krásný neviděla a moc bych takový chtěla :(

    OdpovědětVymazat