neděle 2. listopadu 2014

OCTOBER 2014 FAVOURITES


Krásný nedělní večer!

Máme za sebou pravý podzimní víkend a stále nemůžu uvěřit, že už je listopad. Ani se nenadějeme a budou tady Vánoce, které se hlásí o slovo už nyní a to zejména blyštivou výzdobou a svařeným vínem na každém kroku. Mám pro vás oblíbence za měsíc říjen, některé z nich jsou znovuobjevené lásky. Často se mi stává, že na produkty zkrátka zapomenu a sáhnu po nich až po několik měsících. Postupně se dostávám stále a více a více do blogové nálady, protože podzim je pro mě zkrátka nejvíc inspirativní a rozhodně se budu snažit o více článků.

Vracím se ke starým dobrým zvykům a začínám svíčkou! Jsem zamilovaná do všech nových podzimních svíček, vonících po skořicových rolkách, dýňových koláčích a podobných dobrotách, což už za ty roky jednoznačně víte. Poslední dobou chodívám na svíčky do prodejny Domov&Styl, mají tam tyhle úžasné "sklenice" a všechny vůně jsou báječné. Cenově se navíc pohybují podstatně níže než například Yankee Candles. Momentálně mi hoří na stolku Dýňový koláč s ořechy a nemůžu být spokojenější.


Tělová mléka z H&M rozhodně nepatří mezi ta nejlepší, některá z nich se neskutečně špatně roztírají a mám často pocit, že jsou zle pojmenované, jelikož ani jednu z ingrediencí na obalu necítím...Ale tohle mléko s vůni fíků a švestky je moc prima, snadno se roztírá a zmíněné ovoce navozuje podzimní atmosféru jak se patří. 


HD Foundation od Make Up Forever mám už pořádně dlouho, ale poslední dobou jsem jej začala docela intenzivně používat. Pravděpodobně proto, že není úplně ideální do teplého počasí, má tendenci na pleti trochu "těžknout". Nicméně je to skvělý make-up se silným krytím, kterým vypadá výborně na fotkách, můžu jej tedy vřele doporučit. Když chci na večer opravdu maximální krytí, smíchám jej s Double Wear od Estée Lauder a to je vážně malý photoshop.


Na tuhle paletku Sleek si vždycky vzpomenu v období Halloweenu. Čemuž také napovídá její název - Pumpkin. Strašně se mi líbí ta překrásná sytě oranžová vpravo (Lantern), ale mám pro ni asi nejmenší využití. Každopádně dobrá kvalita za dobrou cenu, Sleek má moc pěkné paletky, musím se porozhlédnout po nějakých dalších.


Pro mě mnohem více nositelná tvářenka od Bourjois, v odstínu Brown Illusion. Trošku se třpytí a vypadá lépe na trochu opálené pleti. Každopádně tyto tvářenky patří mezi moje nejoblíbenější, protože vydrží nesmírně dlouho a mají širokou paletu barev, navíc jsou poměrně malé a skladné, tedy ideální například pro cestování.


Jsem trochu lenoch na všechny ty extra kroky v líčení, jako třeba primer, báze pod řasenku a další věci bez kterých můžu žít. Tenhle HD powder od ELF ale není vůbec špatná věc, mám jej jak v transparentní tak ve žluté verzi a opravdu dělá moc pěkný finish. Dávám si jej hlavně pod oči a na t-zónu, tedy, když si vzpomenu. Ta houbička je sice cute, ale myslím, že všichni dáváme přednost našim štětcům.


Tuhle vůni od Katy Perry mám vážně ráda, je podle mě její nejlepší a nejvýraznější. Je hodně silná a sladká, takže určitě ne každého šálek kávy, ale vydrží hodně dlouho a dostávám na ni samé komplimenty. Hodí se hlavně na večer, já ji nosím i přes den.


Nová celebrití kolekce od L'oreal je právě v prodeji a po nude verzi přišla na řadu červená. Tedy přesně řečeno Pure Reds. Mám spoustu rudých rtěnek, téměř nikdy je nenosím, ale co na tom, alespoň jednu jsem si pořídit musela. Nejvíce se líbila barva J.Lo, potom Julianne a nakonec Blake. Možná si koupím ještě Julianne. Je to moc hezká řada, každá žena v ní objeví tu správnou červenou. Líbí se mi elegantní balení a kvalita je též na vysoké úrovni. Good job L'oreal.



Je to velká nuda, ale tyto barvy jsou prostě nepřekonatelné. Hodí se ke každému líčení, outfitu, ročnímu období i denní a noční hodině. Tahle je z Bourjois Rouge Edition, v barvě 03 Peche cosy. Typický odstín "moje barva rtů, ale lepší", navíc tuhle edici naprosto zbožňuju, mají překrásné barvičky a jsou krémové.


Tuhle tužku si musíte jednoznačně pořídit. Nevkládala jsem do ní příliš velké naděje, ale slyšela jsem o ní mluvit pár britských vloggerek a následně ji viděla v DM za "akční cenu", tak jsem ji vyzkoušela. Je neskutečně dobrá, nanáší se doslova jako po másle, vydrží celý den v původním stavu a bronzová barva sluší každému. Zdá se mi i lepší než Color Tattoo od Maybelline.


Na závěr ta absolutně nejmilovanější záležitost. Většina z vás ví, že miluju Taylor Swift. Všechny její songy znám nazpaměť, má podle mě jedinečné texty a každý z nich hloubku. Nemohla jsem se dočkat vydání jejího nového alba a radovala jsem se jako malé dítě, když bylo konečně dostupné. Je dokonalé, každá písnička dává smysl a Taylor se opět projevila jako geniální textařka. 1989 si pouštím pořád dokola, zatím patří mezi moje favority Blank Space, Style, Wildest Dreams a Clean.



Přeji krásný zbytek víkendu

:-*

9 komentářů:

  1. Taky jsem tento měsíc objevila nějaké "ztracené" produkty. Bude to hlavně tím, že jsem zase tolik nenakupovala. Svíčky také miluju, zrovna tady mám jednu od Yankee a červenou rtěnku si chci taky koupit, nejspíš verzi Blake :). Jo, a na tu Rimmel tužku se musím podívat!

    OdpovědětVymazat
  2. Supr tip na svíčky, díky :) (teda pokud je ta prodejna v Praze). Jinak taky jsem sáhla po JLo, konzistence rtěnek skvělá, připomíná mi matné pastelky od Revlonu. A balení se jim moc povedlo.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné nákupy. Tvářenky Bourjois patří taky mezí mé nejoblíbenější. Rtěnka od Lorealu je boží, škoda, že nejsem na rudé odstíny.

    OdpovědětVymazat
  4. Podzim je též moje nejoblíbenější období a co teprve, jak začnou Vánoce! Tvoje články jsem na podzim a Vánoce zbožňovala, mají atmosféru. Těším se na další :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Ta svíčka , tak na tu dostávám uplně chuť :D , jinak rtěnka odstín J.Lo se mi strašně líbí, ale zatím jsem vždycky v drogérce narazila na to , že ji tam neměli . A bez zkoušení , si ji netroufám pořídit.
    Jinak btw. díky Tobě jsem si konečně pořídila rtěnku od Mac Ruby Woo a je naprosto dokonalá :) , jen taková vsuvka :D

    OdpovědětVymazat
  6. doteď mě štve, že jsem si z téhle H&M kolekce něco nekoupila :( nááádherně voněly! a ta svíčka vypadá také skvěle, zítra se do Domov&Styl skočím podívat :))

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek ! :) Mám moc ráda tyhle články o oblíbencích:)
    Bourjois tvářenky mi příjdou hrozně roztomilé a mají pěkné barvičky, jen mi příjde, že nejsou moc pigmentované. Nebo jsem měla jen špatný kus, nevím:)
    A laky na rty Apocalips jsi nezmínila, tak se chci zeptat.. mám doma jeden odstín 101 Celestial a hrozně mi páchne :/ taky ti to tak dělá? Já nevím moc co s tím, protože kvůli tomu zápachu se mi nechce moc používat. :(
    Měj se krásně a piš častěji články, vždycky se na ně těším :*
    btw. Taylor Swift taky miluji! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Katy Perry parfém je naprosto nádherný, koupila jsem ho mamce pod stromeček;)

    OdpovědětVymazat
  9. Tieto tvoje zladené príspevky mám tak rada a som rada, že sa k nám vraciaš, Nat :)
    Vybrala si krásne obľúbené kúsky, medzi ktorými by som si ja vybrala obidva rúže a zaujala ma aj paletka líceniek Sleek. Asi by som ich nevyužila, ale tie farby sú skutočne krásne a veselé.

    OdpovědětVymazat