neděle 19. října 2014

FALL 2014 NAIL POLISHES


Krásný nedělní večer, doufám, že máte za sebou co nejpříjemnější víkend.

Tohle počasí je pro mě naprosto vyhovující, není ani teplo, ani zima, zkrátka ideál! Když do toho ještě slunce zasvítí na spadané listí, neumím si představit nic lepšího. Miluju podzim a všechno s ním spojené. Pumpkin Spice Latte už jsem měla pravděpodobně častěji, než je zdrávo, ale je to ta nejlepší příchuť na světě. Vůbec by mi nevadilo, kdyby byla k dispozici celý rok, yummyyyy.

V minulém článku jsem slibovala několik nadcházejících podzimních postů a snažím se po dlouhé době tato slova skutečně naplnit a updatovat včas. V poslední době jsem objevila pár skvělých laků na nehty, proto jsem se rozhodla dnešek věnovat právě jim. Přestože se jedná o aktuální podzimní a zimní barvy, nenechte se zmást. Nosím je víceméně celý rok, jelikož jsem přesvědčená, že jsou univerzální.

V téhle skleněné nádobě na sladkosti vždycky skladuji své momentálně oblíbené barvičky. Vlastně hodně často používám dózy na potraviny pro uložení make-upu a kosmetiky....


Mám ohromně ráda řadu Salon Pro od Rimmel. Laky mají velké štětečky, pro lenochy stačí jedna vrstva, barva je sytá a vydrží krásná několik dní. Jak už jsem zmiňovala posledně, nesnáším laky, které se loupou hned po umytí rukou. Jen pro upřesnění, líbí se mi víceméně všechny barvy z této řady, ale to bychom tady společně seděli hodně dlouho. Vybrala jsem pár svých favoritů, přičemž tři z nich jsou pod hlavičkou Kate Moss. 

Riviera Red


Punk Rock


Rock N Roll


Rhythm & Blues


Vynikající selekci barev nabízí také Maybelline a její Super Stay 7 Days. Troufám si říct, že skutečně bez problémů vydrží celý týden. Možná nějaké drobné oprýsknutí, ale nic zásadního, s čím by se nedalo žít. Maji vážně překrásné odstíny a dokonce se líbí i několik letních, což už je říct. Možná si vzpomínáte na mojí obsesi úžasnou baby blue barvou. 

Black is black


Rouge Couture


S tímto lakem od Illamasqua mám tak trochu love/hate relationship. Má perfektní štěteček, skvěle se nanáší a barva je dokonalá. Nicméně začne příšerně opadávat už první den. Je to vážně škoda, moc ráda bych si pořídila více odstínů, ale je to strašně otravné, když nátěr vydrží pěkný sotva jeden večer. 

Throb


Nesmí chybět alespoň jeden lak od Sally Hansen....Xtreme Wear je moje oblíbená konzistence, protože podle mě nejlépe drží. Trochu mě mrzí, že snad už několik let nepřibyl žádný nový odstín, takže je to maličko nuda. 

Brick Wall


Colorama není zrovna špička, ale tato barva mě upoutala, jelikož se hodně podobá té, kterou měla na nehtech Kylie Jenner. A všichni víme, že momentálně cokoliv týkající se Kylie, je správně. Bohužel tyto laky nemají žádná veselá jména, musíme se tedy spokojit s číslem 165. Co se dá dělat!


Pro začátek, nemám ráda třpytky, glittery ani další "nadstandardní" věci, které můžeme v lacích najít. Catrice před pár týdny přišla se svou metalickou kolekcí a pár přírůstků mě docela zaujalo. Ze všech zmíním tento, tedy Metalfusion. Je to hodně tmavě šedá a pro správný efekt jsou potřeba minimálně dvě vrstvy. Když ale máte dostatek trpělivosti a lak poctivě navrstvíte, vznikne opravdu super sytá metalická podívaná. 


Jestli máte nějaké své oblíbené podzimní laky na nehty, napište mi je do komentářů, ráda se inspiruju!!

Přeji krásný zbytek večera a úspěšný start do nového týdne

5 komentářů:

  1. mě by se páčil teď na podzim nějaký mega tmavě červený nejlépe od Dioru hahah

    OdpovědětVymazat
  2. Rouge Couture od Maybelline - úžasná barvička. Vypadá to, že se budu muset vydat do drogérky:)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tie laky od Maybelline patria momentálne medzi moje najobľúbenejšie :) skvelá výdrž, super farby, ale tie od Rimmelu vyzerajú tiež skvelel

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké barvy laků :) Vítej zpět!

    OdpovědětVymazat
  5. krásné odstíny :) na podzim naprosto úžasné barvy! <3

    OdpovědětVymazat