pondělí 14. července 2014

DAX COSMETICS REVIEW


Hezký pondělní večer!

Doufám, že patřičně užíváte léta a prázdninujete na plné obrátky. Chtěla bych se moc omluvit za viditelný deficit nových článků, blog jsem teď měla opravdu dost stranou, jelikož mě naplno zaměstnávala práce a po večerech mě zase přemáhala lenost. Přiznávám se bez mučení. Spoustu z vás ale "potkávám" na Instagramu, za což jsem moc a moc ráda!

Dnes bych se s vámi ráda podělila o zkušenost s výrobky, které jsem poslední týdny testovala. E-shop http://shop.peknyzivot.cz, mě nesmírně potěšil, když mi nabídl zaslání několika produktů na vyzkoušení. Zvláště z toho důvodu, že jsem o této značce neměla doposud pojem a je to pro mě skutečně novinka. Tento obchůdek se zaměřuje především na pleťovou kosmetiku, ale najdete zde také doplňky stravy, přípravky na tělo, či dekorativní kosmetiku. Mě nejvíce ze všeho zaujaly podkladové báze pod make-up.

Právě báze totiž velmi často zapomínám a doposud jsem nenašla žádnou, která by mě ohromila, velmi jsem se tedy těšila právě na tyto nové kousky. Samozřejmě jsem si nemohla nevšimnout, že jedna z bází byla InStylem zařazena mezi top beauty buys roku 2013. 


Jako první musím vyzdvihnout skvělou a okamžitou domluvu, stejně tak jako bleskové doručení. Balíček dorazil krásně zabalen a uvnitř mě čekal milý dopis. Vše přišlo nepoškozeno a v naprostém pořádku. Co jsem si tedy vlastně vybrala? Dvě Cashmere báze od společnosti Dax Cosmetics.


Cashmere Illuminator

Všechno, co obsahuje slovo "illuminator", okamžitě zachytí moji pozornost, protože mám moc ráda glowy skin. Tento produkt obsahuje vitamin C, beta karoten a celkově je to taková vitamínová bomba pro vaši pleť. Má za úkol pokožku projasnit, vypnout a rozzářit. Má konzistenci velmi lehkého krému a okamžitě se vstřebá. Zanechává rovnoměrný podklad pro aplikaci make-upu. Malé doporučení pro slečny s mastnou nebo smíšenou pletí - produkt určitě není na olejové bázi ani nijak nemastí, ale je dobré vyčkat pár minutek, než začnete pracovat na líčení. Vůně je velmi jemná a nevtíravá, většinou si ji ani neuvědomuji. Tuhle bázi používám především tehdy, když se ráno nemůžu zvednout z postele a potřebuji nějakou vzpruhu, abych zahladila stopy únavy. Opravdu mám pocit, že přirozeně rozzáří tváře a dodá pokožce svěžejší nádech. Když používám Cashmere Illuminator, make-up jde rozetřít snadněji a vypadá tak nějak rovnoměrněji.



Cashmere Illuminator je žluto-zlatý a má lehoučkou krémovou konzistenci.


Cashmere Secret

Jak už jsem zmiňovala, tento výrobek byl magazínem InStyle zvolen jedním z nejlepších kosmetických počinů za rok 2013. Má vyzmizíkovat drobné vrásky a zajistit pleti hebkost a mat. Má konzistenci, která je asi mou nejoblíbenější - silikonovou. Báze je průhledná a musím podotknout, že má strašně příjemnou něžnou vůni. Už ji mám spojenou se začátkem dne a cítím ji potom ještě chvíli na rukou. Popis nelže, protože báze je opravdu sametová. Nevím, jak ji přesně popsat, ale je spíše sušší, jakoby jste si nanesli na tvář jemňoučký silikon, který se ihned vsákne a absolutně jej necítíte. Ani nemusíte čekat a rovnou se můžete vrhnout nalíčení. Můžu maximálně doporučit právě pro mastnou a smíšenou pleť. Na pohled rozdíl v make-upu úplně nevidím, ale mám pocit, že lépe a déle drží a nemusím také tolik přepudrovávat. 

http://shop.peknyzivot.cz/DAX-COSMETICS/Cashmere-Secret/Cashmere-Secret-Vyhlazujici-baze.html


Cashmere Secret - vlevo


Tady jsou obě krasavice hezky pohromadě. Obě jsou skvělé a jsem s nimi spokojená, ale kdybych měla doporučit jen jednu z nich, asi to bude Cashmere Secret. Je to o osobních preferencích, mě moc vyhovuje silikonová konzistence báze, která hezky zmatňuje. Každopádně jsem za tuto zkušenost moc vděčná, jelikož mi umožnila poznat pro mne úplně novou kosmetickou značku. 


Všechny výrobky si můžete pohodlně prohlédnout TADY

12 komentářů:

  1. Mají krásné balení :) Asi bych spíš taky sáhla po Cashmere Secret :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. O tejto značke som ešte nepočula, ale celkom ma to zaujalo:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. V cem prosim predelavas fotky co davas na instagram? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Podkladovou bázi používám pod makeup běžně :) jednou jsem ji měla v LB a mám ji dotěďka. Tyhle vypadají vážně skvěle :-)) jsem ráda, že zase přispíváš, už si tu chyběla <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, kdy máš prosím v plánu ten článek na Victoria' s secret tělové spreje? Chtěla bych si nějaký objednat, takže by se mi tvůj článek velmi hodil, obzvlášť proto, že jak jsem zjistila, tak co se týče vůní máme opravdu podobný vkus. :) Děkuju moc předem :)
    Natalie

    OdpovědětVymazat
  6. Nat ja ze uz ani neblogujes :( vela roboty ?

    OdpovědětVymazat
  7. Síce osm o tejto značke nepočula ešte ale vyzerá to super :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo! super věci. Zkušenosti nemám, jdu rychle kouknout na e-shop.
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  9. S těmito produkty nemám žádnou zkušenost ale dost mě zaujal Cashmere Secret :-) Jinak máš moc hezkou stránku, ráda tě budu sledovat :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, na tvůj blog jsem chodila ráda ale teď se tu už 2 měsíce nic neděje a prohlížet si tvoje selfíčka na instagramu mě teda nebaví - nic ve zlém. Budeš ještě v blogování pokračovat nebo končíš? Díky Denis.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj budou nové články??? Hodně mi to tu chybí, máš vždy tak krásné fotky.

    OdpovědětVymazat