neděle 8. června 2014

ZIAJA SKIN/BODY CARE


Hey guys!

Krásný nedělní večer.

Doufám, že jste si užili překrásný letní víkend, protože tento byl opravdu vydařený. Jsem nadšená, že konečně můžu z šatníku vytahovat barvičky, snad to vydrží co nejdéle. Moc mě potěšily všechny slečny, které se na Instagramu připojily k "30 Days Of Beauty", které jsme odstartovaly minulou neděli. Všichni si zatím vedou skvěle a moc mě baví každý den sledovat vaše oblíbenosti!

Jen pro pořádek, můj profil na Instagramu - nataliekristova

Dnešní článek bych ráda věnovala několika produktům značky Ziaja. Tato společnost byla natolik milá, že mi nabídla výběr několika svých věciček na vyzkoušení a následnou recenzi. Jak jste si asi všimli, příliš mnoho článků na téma péče o pleť se tady u mě neobjevuje, jelikož jsem v této oblasti šílený flákač. Považuji za velký úspěch každodenní odlíčení se a moje rutina je nesmírně jednoduchá. Proto jsem byla moc potěšena, že můžu vyzkoušet něco úplně nového.

Značka Ziaja pro mě samozřejmě nebyla neznámým pojmem, vnímala jsem její existenci a v naší rodině se často objevovaly produkty z řady z kozího mléka. Moc se mi líbí jejich nabídka, jelikož není úplně standardní, na jakou jsme zvyklí od jiných výrobců. Například přípravky z kakaového másla zní více než lákavě!

E-shop Ziaja najdete TADY

Ceny jsou velmi příjemné a určitě nezruinují ničí peněženku. Což v tomto případě opět potvrzuje větu, že příznivá cena rozhodně nemusí znamenat nižší kvalitu.

Já sama jsem si vybrala denní a noční krém z růžového másla, proti příznakům stárnutí. Shodou okolností jsem byla už na dně svých předchozích krémů, takže ideální příležitost pro vyzkoušení nových. V první řadě nutno podotknout, že překrásně voní. Nejsem největší fanoušek silné vůně růží, ale tyhle krémíky voní nádherně a nevtíravě, proto určitě nebudou dráždit ani citlivější nosánky. Také se mi líbí složení, jelikož se po nanesení rychle vstřebá, ale přesto zanechá pleť hydratovanou. Oba krémy jsou extra vyživující, moje tvář byla rozjasněná a skvěle vrací hydrataci například po pleťových maskách, které hodně vysušují. Co se týká efektu "anti wrinkle". V mém věku mám pleť díky bohu ještě v relativně dobrém stavu, ale maličko jsem si začala všímat drobných nosoretních vrásek. A opravdu mám pocit, že se po pravidelném používání těchto růžových přátel výrazně vytratily. Za mě tedy jednička s hvězdičkou.



Dalším vybraným produktem byl Rebuild tělový krém, jehož úkolem je zpevnit danou část těla. Můžete jej použít jak uznáte za vhodné - stehna, paže, zadek, břicho...nebo se jím zkrátka natřít celá jako běžným tělovým krémem. Ráda bych zmínila, že pomocí krémů se určitě nezhubne a není na místě očekávat zázraky typu, že z velikosti 40 se za měsíc stane 36 pomocí zpevňujících přípravků. Nejlépe účinkuje, když jej pomalu vmasírujete do pokožky krouživými pohyby. Napomáhá spalování podkožního tuku.

Jako tradičně začneme vůní. Já osobně cítím mentol, ale možná jsem jediná. Jsem neskutečně špatná v popisování vůní, většinou cítím ingredienci, která vůbec není ve složení a nikdo jiný ji tam necítí. Každopádně to určitě není sladká ani květinová vůně. Nanáší i roztírá se skvěle a hlavně se ihned vstřebá. Můžu vyletět z kůže, když si nanáším krém, mažu a mažu a pořád mám na sobě bílou vrstvu! Je dostatečně vyživující a pokožka je po něm "lepší". Neříkám, že zpevní extra ochablé svalstvo, ale definitivně dokáže zlehka modelovat partie těla a kůže je po nanesení vypnutější. 




Najdete jej TADY

V balíčku jsem objevila také několik vzorků, které jsou vždycky skvělé pro první dojem z daného produktu a můžete jich vyzkoušet touto cestou větší množství. Osobně mě hodně zaujala olivová péče o vlasy! Šampon i maska byly opravdu moc dobré a přemýšlím o zakoupení plného balení.



Ziaja mi po všech stránkách vyhovovala.

Nabízí širokou škálu netradičních produktů a ceny jsou velmi rozumné. Myslím, že úplně každý si v nabídce najde to své a rozhodně stojí za vyzkoušení. Vidím to sama na sobě, že po otestování pár kousků mě láká nákup dalších.

Mějte se krásně a přeji úspěšný start do nového týdne.

9 komentářů:

  1. Já mám ráda pouze jejich krémy na ruce, ty jsou výborné. Po jejich krému na obličej jsem se neskutečně osypala a pálily mě oči, to se mi ještě u žádného krému nestalo, protože nemám nijak zvlášť citlivou pleť. Měla jsem i krém na tělo, a co mě zklamalo je, že krémy bohužel plní jen ze 2/3.. stalo se mi to tak pokaždé, kdy jsem si jejich krém koupila, a párkrát jsem to kontrolovala (nastavila proti světlu) i v obchodě a vždycky byly bohužel plné jen ze dvou třetin .. což je škoda, protože jsou jinak super. Každopádně dělá to i Nivea :/

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle značka se mi líbí už hodně dlouho, ale ještě jsem nebyla schopná si něco pořídit. Snad jednou, až nebudu mít takové zásoby.... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze, zaujaly mě ty pleťové krémy :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  4. Na tvůj instagram koukám denně Natálko a 30-ti denní výzva mě moc baví: JInak Ziaju jsem ještě nezkoušela, ale ten krém proti vráskám mě zaujal!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Ziaja jsem si oblíbila oční krémy a micelární vodu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som od Ziaji mala odličovač a ten bol faaaaakt super. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ziaju mám nejraději, je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat