neděle 13. dubna 2014

MARCH FAVOURITES


Hey guys!

Dnes jsem si upřímně řekla, že už to byla dostatečně dlouhá doba, co jsem blog velmi kvalitně flákala. Oblíbenosti za měsíc březen přináším snad s největším zpožděním, ale víte jak se to říká, lepší pozdě, než nikdy! S jarem bych moc ráda probrala hned několik témat. Je možné, že se tady některé z nich už případně objevily, ale to vůbec nevadí, budete je tedy nazývat update. Mám v plánu co nejdříve kompletní článek o samoopalování, získala jsem nějaké nové poznatky a stává se ze mě "samoopalovač" z povolání. Stejně tak bych konečně ráda vyhověla celé řadě requestů na úpravu mého obočí. Což bude asi tak na dva řádky :D V posledních dnech mě také oslovilo několik společností s velmi zajímavými produkty, takže se můžete těšit na nějaké novinky z řad pleťové kosmetiky a podobně. Kdo mě sleduje na Instagramu, je vždy o krok napřed!

Pojďme tedy na těch několik mazlíků za březen!

S tímto make-upem mám hodně nevyrovnaný vztah. Možná si jej pamatujete z článku cca před rokem, kde jsem o něm nemluvila zrovna v růžových barvách. A najednou je ve favourites??? Uvedu na pravou míru. Podruhé bych si jej nekoupila a nemůže se ani z poloviny rovnat Double Wear. Ale protože mi bylo líto jej jen tak nechat ležet, naučila jsem se s ním pracovat. Podle mě je šíleně suchý a podkladový krém je v tomto případě must-have. Velmi rychle zasychá, takže se s ním nedá moc dlouho manipulovat. Když se ale správně nanese, má docela pěkný sametový finish a vydrží v dobrém stavu celý den. Takže tedy, dá se s ním kouzlit, ale víckrát si jej nepořídím.


Spíš než korektor bych mu říkala rozjasňovač. Tato fešná zlatá tužtička vám moc nedokonalostí nezakryje, ale je opravdu skvělá pro rozjasnění očí. Většinou si dám pod oči nějaký klasický korektor a na něj máznu trošku Lumi. Vynikající pro někoho, kdo netrpí kruhy pod očima a stačí mu po ránu trošku prozářit očka. Je ho poměrně malé množství, byla jsem překvapená, jak rychle byl pryč.


Seznamte se s údajným dvojníkem Hoola bronzeru od Benefitu. Výrobce si podle všeho chtěl být skutečně jistý, že podobnost neunikne ani slepému! Tento fialkový boxík jsem koupila spíš ze zvědavosti a stál mě cca 140,-. Jen pro srovnání, cena Hoola bronzeru je cca 900,-. Netvrdím, že jsou identické, předpokládám, že nějaký rozdíl by se tam asi našel, ale upřímně, kdyby přede mě někdo postavil oba bronzery ve stejných krabičkách, nepoznala bych který je který. Je bez třpytek a krásně matný, používám jej při konturování obličeje a jsem s ním ohromně spokojená. Ne všechny duplikáty populárních produktů jsou vydařené, ale tento se mi třeba moc líbí a cena je opravdu rozdílná.


Máme tady velmi kontroverzní téma a to, tvářenku z H&M! Když jsem ji vystavila na Instagram, několik z vás se ozvalo, že s ní nemá nejlepší zkušenosti, že šíleně práší, je málo pigmentová atd. Tím víc jsem byla zvědavá, až ji sama vyzkouším. Ze svého pohledu musím říct, že s ní nemám nejmenší problém. Nemůžu říct, že by prášila nějak výrazně, například takové studiové tvářenky od ELF, to je jiná vichřice! A pigmentace je taky fajn, zkoušela jsem ji jak na světlou pleť, tak na tmavou po samoopalování a vždycky vypadala pěkně, aniž bych nanášela několik vrstev. Takže opravdu platí, co člověk, to názor. Za mě dobrý :-) Plus, moje oblíbená tvářenka od MUA v odstínu 4 (žádné cute jméno). Je to taková "akorát oranžová", která nebije do očí a dá se vzít k jakémukoliv líčení.


Pastelky od Essence! Připomínají mi velikonoční vajíčka, ještě si dokoupím mintovou a baby blue. Na Instagramu se mě ptala jedna slečna, co to mám za skvělý nude lak a byl to právě tento, první zleva, Peach & Cream. Vůbec není oranžový, je to taková pěkná tělová barvička. Uprostřed Sweet as Candy a vpravo Free Hugs.


Tyhle paletky od ELF jsou nesmírně šikovné. Mám je ve třech variantách, toto je tuším nějaká jarní verze. Obsahují 32 stínů a pochopitelně většinou sahám hlavně po těch neutrálních. Pigmentace je prima, úplně bych ji nesrovnávala například s paletkami od Too Faced, ale pořád si myslím, že ELF má navzdory nízkým cenám hodně dobrou kvalitu.


Revlon Lip Butters bych trochu přirovnala právě k těmto rtěnkám Caresse od L'oreal. Navíc odstín Cupcake (Revlon) je téměř identický s odstínem 01 Fashionista Pink (L'oreal). Pokud se vám nechce objednávat Lip Butters online, nevěšte hlavu, protože L'oreal vám poskytne hodně podobný výsledek. Hodně mě mrzí, že Revlon nemá zastoupení v českých drogériích. Vím, dá se objednat přes internet, ale není to úplně ono. To samé platí třeba o Cover Girl, Wet'n'Wild a tak dále...


Sleek balzámek na rty s SPF 15. Používám jej buď samostatně a přes něj lesk, nebo jako podklad pod sušší rtěnky, jako je třeba Myth od MAC. Nádherně voní!!! Jako cukrátka. Chci si jej pořídit v neonově růžové!


Betty-Lou Manizer od The Balm. Úžasný rozjasňovač, který vás nepraští do očí, ale příjemně vám prosvětlí lícní kosti. Dá se použít i jako oční stíny, takže je to takový multifunkční kousek. Já jej používám pouze jako rozjasňovač a vypadá dobře jak na světlé, tak na opálené pokožce.


S řasenkou Miss Manga se budu trošku opakovat, ale opravdu je to vynikající věc. Přiznám se, že efekt manga řas jsem úplně nepocítila, ale má výborný zhušťovací efekt a je blackest black. Moc doporučuju, za mě jedna z nejlepších řasenek v drogériích.


MAC oční stíny s frost finishem a barvě Pollinator. Nejsou bůh ví jak pigmentové, ale je to prima přirozený odstín. Když ráno hodně spěchám, potřu víčko nějakým podkladem (korektor, báze pod oční stíny...) a lehce popráším právě tímto stínem. Obsahuje třpytky, ale jsou hodně droboučké.


"Olivové" sérum od Planet Spa je asi tím nejmastnějším produktem na pleť, který mi kdy přišel pod ruku. Pokud trpíte suchou pokožkou, tohle je přesně pro vás. Já je používám tak 1x - 2x týdně, většinou po peelingu nebo čistícím gelu, kdy je tvář hodně napnutá a dehydratovaná. Upozorňuji, používat pouze na noc!! 


Když jsem viděla Evu na coveru Elle, opravdu jsem si v první chvíli myslela, že je to Kate Moss. Jejich podoba je až zarážející, nemyslíte? Ale moc mě nadchla Lauren Conrad na titulce Cosma <3 Protože LC miluju už od dob Laguna Beach.


Pretty Little Liars a Ravenswood mají pauzu. The Vampire Diaries už 2 týdny nenasadili nový díl a Keeping Up With The Kardashians už víc jak měsíc. Jsem velmi nespokojena s americkou televizí. Takže jsem teď momentálně uprostřed druhé řady Nashvillu a stále mě hodně baví. 



Zůstáváme trochu v Nashvillském duchu. V průběhu čekání na nové album Taylor Swift, teď ráda poslouchám Kellie Pickler - The Woman I Am. Určitě to není šálek čaje pro každého, ale moc se mi líbí texty a celkově mají ty songy nějakou pointu. Je to milá změna.


S jarem je potřeba si znovu připomenout Spring Breakers. Je to trochu šílenost od začátku do konce, ale miluju Ashley Benson a celkově je to fajn odreagování. Ne nadarmo se říká, že James Franco dokáže zahrát úplně všechno!




Poslední oblíbeností je Instagram. Jsem oficiálně závislá, mám v ruce telefon pomalu ještě dřív, než otevřu oči. Updatuju víceméně každý den http://instagram.com/nataliekristova



P.S. Fake Bake jsem se rozhodla nechat na článek o samoopalování

Mějte se krásně a brzy naviděnou!

16 komentářů:

  1. Super :) jinak Ravenswood nema pauzu, ale uplne skoncil.

    OdpovědětVymazat
  2. Instagram taky patří mezi moje závislosti =))
    Strašně mě štve pauza PLL, ale o to víc budu nadšená z nového dílu =). Zrovna koukám na The Lying game, je to od stejné autorky, jako PLL. Akorát druhou sérií to končí, takže mě moc nepotěšili =/ Ach jo, už mě nebaví hledat náhrady za PLL =D
    Pastelové nehty na jaře miluju, je to příjemná změna oproti zimě =).

    OdpovědětVymazat
  3. Super vecicky. Na ten bronzer s silenou podobou s Benefitem jsem tak koukala. Mozna do neho pujdu, ale momentalne jsem si dala stop stav na kosmetiku na tvare/plet. Caresse rtenky jsou moc fajn, pomalu a jiste se jedne dostavam na dno a mozna s chuti vyzkousim nejakou dalsi. Na clanek se samoopalovanim se tesim jak mala, protoze take samoopaluji, jen jedinemu se vyhybam a to nanaseni na oblicej, takze to dohanim makeupem.

    OdpovědětVymazat
  4. To sérum vyzerá zaujímavo ;) Inak milujem Nashville, neviem sa nabažiť pesničky Black Roses od Clare Bowen alias Scarlett.
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. The Balm kosmetiku bych chtěla vyzkoušet, vůbec s ní nemám zkušenosti, a to i přesto, že vypadá úžasně a to balení je děsně roztomilé..:) Jinak tví favoriti mě vždy baví :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na Spring Breakers byla jsem v kině a připadala jsem si, jak zhypnotizovaná. Do teď nedovedu hodnotit, jestli se mi ten film líbil či ne. A hudební doprovod filmu je kapitolou sám o sobě :)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ravenswood prý skončil, nová série nebude :-/ s tímhle mě pěkně točí. nejdřív The Laying Game, teď toto.
    jinak tu tvářenku z Háemka mám v jiné - světlejší a růžovější verzi, a jsem s ní spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tu paletku od elf chcem! :D Mám ten lak od essence free hugs a je to krásna barbie ružová :) Tiež pozerám PLL už sa nemožem dočkať kým bude pokračovať. Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
  9. ach.. nového článku jsem se už nemohla dočkat <3 a víš co Natálko? nakazila jsi mě Double Wearem - je božský! už nikdy nechci žádný jiný make-up! děkuji :*

    OdpovědětVymazat
  10. Další úžasný článek do party :-), opět moc děkuji za tolik nových tipů a doporučení ♥
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. tá špirála je super mám ju tiež a som veľmi spokojná, rozmýšľam že si ju kúpim znovu :) najviac ma zaujali tie rúže majú nádhernú farbu :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj:) na tvoj blog som narazila až dnes, ale sledovala som aj blog, ktorý si mala predtým. Som veeľmi šťastná, že si sa k blogovaniu vrátila, pretože si patrila medzi moje TOP! :) Teším sa na ďalšie články, mimochodom, staršie články som ,,zhltla" ako malá :))

    OdpovědětVymazat
  13. určitě udělej článek o samoopalovácích!! nemám žádné zkušenosti, tak bych ráda věděla co a jak :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kdy bude článek o samoopalovácích? :-(

    OdpovědětVymazat
  15. Miluju Tvoje články! Jsou přesně tak akorát na vypití kafča :)
    A tu řasenku vyzkoušim..Jdu ted a sundání umělých řas, tak budu potřebovat něco, po čem nebude moc vidět, že jsem vypelichaná (snad nebudu) :D

    OdpovědětVymazat
  16. Caresse od L´oréal určitě zkusím, díky za tip. Absence Cover Girl mě taky štve. :( Jinak článek se mi moc líbí, stejně jako tvůj blog. Stávám se tedy věrnou čtenářkou :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovědětVymazat