neděle 16. března 2014

SPRING MAKE-UP HAUL


Hey guys!!

Long time no talk....Jaro je tady!!! Tento víkend sice není zrovna vše zalité sluncem, ale přes týden vládlo překrásné jarní počasí. Přesně tyto dny nejvíce nutí nakouknout na nové kolekce, protože konečně dostávám tu správnou náladu na pastelové barvičky jak v líčení, tak v oblékání. Upřímně, jsem trochu zklamaná, že se v našich drogériích neobjevuje více novinek, jen se tu a tam pozmění balení a přidá jeden dva nové odstíny. Když se dívám na youtube beauty videa, místní děvčata nestačí každý měsíc nakupovat desítky novinek. Víkend trávím velmi pohodově, právě sedím v posteli s hrnkem kávy a odběhla jsem si za vámi od sledování Keeping up with the Kardashians. Když už jsme u toho, dejte mi v komentářích vědět, která je vaše nejoblíbenější Kardashianka. Já miluju Khloe, je nesmírně vtipná a líbí se mi její povaha a nadhled. Plus mám ráda Kendall, ta je sice Jenner, ale pořád patří do klanu.


O-M-G. Když jsem viděla tyhle nové tvářenky od Essence, úplně mi zaplesalo srdce. Viděli jste někdy krásnější jarní barvy?? Absolutně mě dostal odstín Heat Wave (vlevo), což je nádherná tmavě oranžová, přecházející do tmavě růžové. Druhá barva je Pink Flow a je neméně vydařená. Zatím je to můj nejoblíbenější kousek z jarních úlovků a moc vám je doporučuju, protože jsem z nich úplně na větvi. Takhle jsem se nezamilovala ani do tvářenky od YSL. Cena a značka nejsou vždy měřítko :-)






Laky Essence jsem téměř nikdy nezkoušela, protože jsem příliš nevěřila v jejich valnou kvalitu. Byla jsem přesvědčená, že se jedná o laky s minimální sytostí barvy, které se po jednom umytí rukou začnou olupovat. Jak moc jsem se spletla!!!! Moc se mi zalíbil jeden odstín, tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Nemohla jsem uvěřit jak sytou mají barvu. Stačila mi pouhá jedna vrstva a vypadalo to dokonale. Dobře se aplikuje a rychle zasychá, mám jej asi čtvrtý den a pořád zůstává na svém místě bez oprýskaných místeček. Opět jsem se tedy přesvědčila, že zkusit se má vše a jsem strašně příjemně překvapená. Mají teď navíc super pastelové barvičky, určitě se zastavím pro další. Odstíny zleva: Free Hugs, Sweet as Candy, Peach and Cream. A mají cute names.



Nová řada rtěnek od Maybelline. Jedná se jakousi edici (limitovanou?) jejich běžné kolekce ColorSensational. Když jsem viděla ty dokonalé odstíny, které vyšly v USA, několik týdnů jsem si radostně brousila zuby a obcházela drogerie jako mlsný kocour. Hm. Do Česka dorazily celé tři odstíny. Z toho pro mě použitelný pouze jeden jediný a to 710 Sultry Sand. Ostatní jsou příliš hnědé. Netuším, kam se poděly všechny ty růžové a korálové odstíny, že kterých se radují za oceánem. Tahle rtěnka je skvělá a jsem s ní moc spokojená, proto mě opravdu mrzí, že není k dispozici více barev.



Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet tento set na obočí od Essence. Jsem v odstínu 02 Natural - Blond Style. Mám totiž docela problém najít správný odstín tužky pro své obočí. Přiložené šablony jsou kupodivu velmi dobře sedící, ale já je nepoužívám, ráda si obočí dělám po svém. Zatím jsem vyzkoušela ten světlejší odstín a nic moc...Je to ale pravděpodobně moje chyba, protože mi nikdy nešlo vyplňovat obočí stíny. Netuším, proč jsem zrovna na tento způsob tak nešikovná, když tužkou to zvládám bez problému. Takže zkusím více trénovat a třeba se výsledek zlepší.



Tyhle řasy už jsem před nějakým rokem měla a teď jsem je náhodou objevila v akci. Což je také jediný důvod, proč jsem si je znovu koupila. Není to totiž příliš velký zázrak. Hodně špatně drží, protože jsou samy o sobě poměrně těžké a nesměřují hezky nahoru, ale mají tendenci "trčet rovně". Začátečníkům bych je moc nedoporučovala, já si je s trochou práce nějak dovedu usměrnit, ale jak říkám, jsou mnohem lepší řasy. Když se ale povedou dobře nalepit, tak vypadají hezky, to zase ano.



Myslela jsem, že Bourjois přijde na jaro s nějakou novou barvičkou mých oblíbených krajónů a ono nic. Tak jsem si alespoň doplnila zásobu dvou barev, které už mám celkem opoužívané. Můj úplně top odstín je Peach on the Beach, je to dokonalá jarní/letní barva. A potom Fuchsia Libre. Nebudu se dlouze rozepisovat, protože vloni jsem se o těchto pastelkách namluvila až dost. Jsou báječné, úžasné, kdo je nezkusil, zkuste.



V krajónech na rty pokračujeme. Mám je moc ráda, protože jsou většinou hodně hydratační a příjemné na rtech. Tyhle od elfu mají zajímavou mintovou vůni, ta se mi hodně líbí. Koupila jsem je v nějakém balíčku, kde byly 3 za zvýhodněnou cenu. Zhora: In The Nude, Pink Umbrellas, Summer Nights. Krásné jména pro jaro a léto, co říkáte :)



Posledním kouskem je lesk na rty od Maybelline - ColorSensational, 150 Pink Shock. Je hodně hustý a připomíná mi spíš tekutou rtěnku. Na youtube jej přirovnávají k těm drobným leskům od YSL. Je opravdu hodně pigmentový a má dobrou selekci barev. Je trochu lepivý a nádherně voní.


Mějte krásný zbytek víkendu!

33 komentářů:

  1. kde jsi koupila řasy Paris Hilton?

    OdpovědětVymazat
  2. Ty laky mají krásnou barvičku, laků od Essence mám docela dost a nestěžuju si. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu fajn, jsem ráda, že jsem je vyzkoušela!

      Vymazat
  3. Laky mají nádherné odstíny! a to nemluvím o té rtěnce, budu si ji muset taky pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tímto článkem má děsnou chuť vykoupit drogérie :D Ty laky jsou opravdu pěkné :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ten pocit taky, když procházím blogy a youtube :D

      Vymazat
  5. Tvářenky mají moc pěkné barvy:)

    OdpovědětVymazat
  6. Koho nejradeji sleduje na youtube? :-) Mimochodem, vzdycky me donutis si neco koupit, po tvem clanku :-). Za me muzu doporucit rtenky dermacol, v tom zlatem obalu, odstiny 2,3 krasne pastelky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za doporučení!!! Mám hrozně moc oblíbených slečen na youtube! Ale teď jsi mě inspirovala, udělám na ně samostatný článek!! :)))

      Vymazat
  7. Ten světle růžový lak na nehty vypadá nádherně <3 Moc pěkný článek :) Z Kardashians mám nejraději asi Kim, pro její perfektní make up. Ale uznávám, že povahově je mi více sympatická Khloe :) Těším se na tvůj další článek ;)
    Luci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Kim je nejkrásnější na pohled, ale chvilkama mi přijde strašně jednoduchá:-)

      Vymazat
  8. Ty Maybelline rtěnky by být limitka neměly (teda ve světě nejsou, uvidíme co ČR)
    Ty laky jsou dokonalý, jeden růžovej budu muset mít :3

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě mrzí, že tady nemáme víc odstínů těch nových Maybelline :((( Jsou jinak moc krásné.

      Vymazat
  9. Ja som naopak s lakmi od Essence nie moc spokojná (rada starostlivosti o nechty - to už je niečo iné), no možno im dám predsa len šancu, lebo tie farby sú prekrásne a hlavne sú lacné. No a keďže mám mániu na laky a Ďalšie už určite nepotrebujem, ich kúpa ma nezruinuje :D
    Bourjois krajón Peach on the Beach som si kúpila pred týždňom a bola to láska na prvý pohľad ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peach on the Beach je úžasná!!!!! Miluju ji úplně nejvíc :-)

      Vymazat
  10. tak s tým obočím to máme teda rovnako :) tužkou žiadny problém, ale inak vôbec!!! tým setom od essence som to už asi mjilionkrát skúšala a nejde to a mám pocit že ani odtieň nesedí :)
    Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už teď vím, že ten světlejší je na mě moc světlý, takže zbývá ten tmavší. Ještě to vyzkouším s jiným štětečkem, ale jak jsem navyklá na tužku, tak je to pro mě dost složité :-)

      Vymazat
  11. Já si vůbec nedokáži představit ty tvářenky od Essence na tváři, ty barvy mi příjdou takové
    umělé..nechceš sem hodit foto jak vypadají na tváři? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš je asi na tváří vyfotím na instagram :-) Jak už jsem zmínila někde dole v komentářích, tak když se použije rozumné množství a pěkně se rozetře, tak vypadají krásně:-)

      Vymazat
  12. Kendall je úžasná =))
    S laky Essence nemám moc dobrou zkušenost. Lak se mi hodně brzo slupoval, ale asi záleží kus od kusu. Set na obočí jsem taky jeden čas používala, docela mi vyhovoval ten světlejší odstín (i přes to, že jsem teď skoro černovláska), ale nakonec jsem přešla na tužku, rovněž Essence - s tou se mi pracuje líp. =) Lesk na rty Maybelline si nemůžu vynachválit, mám světlounce růžový odstín a vypadá nádherně =).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mi lak opravdu drží, je docela možné, že je to opravdu kusem. Protože vídám, že některé laky tam leží asi delší dobu (oddělují se vrstvy), takže to může být i stářím laku. S těmi stíny na obočí se zkusím nějak poprat, jsem na 100% zvyklá na tužku, ale tyhle barvy by mi jako blondýně měly sedět líp. Ufff, musím nacvičovat :-)

      Vymazat
  13. Já na ten kit na obočí čtu samou chválu, tak ho přece jenom budu muset vyzkoušet :). Na tvářenky jsem četla rozporuplné recenze, prý hodně práší a moc nevydrží..Ty s nimi takový problém nemáš? Odstín Maybellinky je úúúžasný <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřekla bych, že práší nějak přehnaně. Přirovnala bych je třeba k těm od ELF (Studio). Co se týká barvy. Vypadají hodně syté, ale když se použije rozumné množství a dobře se "vpracuje", tak vypadají opravdu pěkně. Myslím, že budou krásné hlavně v létě s troškou opálení.

      Vymazat
  14. s těmi stíny na obočí to ještě opravdu nevzdávej, mně vyhovují mnohem více než tužka ;) přiložený štěteček a šablony hned teda letěli do koše, ale stíny jsou super :)

    www.levne-a-stylove.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za povzbuzení!! Určitě budu zkoušet dál, všeobecně jsou stíny přirozenější, tak snad se v aplikaci zlepším :-)

      Vymazat
  15. Nat, mě by jenom zajímalo, co s takovou spoustou líčidel děláš, to nemůžeš snad ani spotřebovat :))). Jinak děkuji za super tipy! Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že všechny svoje líčidla určitě nikdy nevypoužívám :D Mám takovou sbírku dá se říct :)

      Vymazat
  16. ahoj Naty.. prosim tě, a kde jsi koupila tu rtěnku od Maybelline?? byla jsem včera v DM a tady u nás je ještě neměli :( děkuju za tip.. Lenka

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, myslíš že jsou ty tvářenky vhodné i pro brunety, černovlásky? :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, myslíš že jsou ty tvářenky vhodné i pro brunety, černovlásky? :)

    OdpovědětVymazat