neděle 23. března 2014

SPRING BODY CARE HAUL


Hey guys!!

Krásný nedělní večer. Jaký jste měli víkend? Moc jsem si užila prosluněný sobotní den, čímž zdravím @bosinka, která mě poznala při nákupech na Příkopech :-) Dnešní celodenní déšť byl tím nejlepším důvodem, proč vůbec nevylézat z postele. Vychutnávala jsem si seriály a vážně netuším, jak zvládnu čekat až do června na novou sérii Pretty Little Liars. Vím, že si všichni stěžují, jak se děj táhne, ale upřímně, vůbec by mi nevadilo, kdyby se takto táhl ještě 10 let. Hrozně miluju atmosféru toho seriálu a mám čím dál více ráda herečku Ashley Benson (Hanna). V rozhovorech je vtipná a uvolněná a její instagram sleduju každý den. 

V předchozích dnech jsem už tu a tam zahlédla v drogériích nějaké jarní novinky, tak jsem se rozhodla to maličko prozkoumat. Všechny nákupy teď beru jako záminku toho, že část věcí jsem nechala při stěhování ve Zlíně u rodičů a musím přece doplnit zásoby...


Už je to 8 měsíců, co nechodím na solárko. Řeknete si, "hm, to je toho". Ale pro někoho jako já, kdo se opékal i 3x v týdnu po dobu pár let, je to docela velká změna. Každopádně jsem ráda, že jsem se tohoto zvyku nadobro zbavila a teď už ujíždím jen na občasném samoopalování. V zimě jsem tomu moc nedala, ale jaro a léto si to logicky trošku vyžaduje. Kromě produktů Fake Bake ráda používám i řadu L'oreal Sublime Body Bronze. Je to jediný samoopalovací krém z drogérie, který se mi osvědčil. Nedělá fleky, není oranžový a zápach není drastický. Používám jej už několik let a opravdu na něj nedám dopustit. Opálení je lehké a postupné, nečekejte, že přes noc ztmavnete o 15 odstínů, ale myslím, že pro takový ten zdravý "sunkissed look" to úplně stačí.


Když jsem viděla v H&M slevy v beauty sekci, moje srdce zaplesalo. Nikdy jsem moc kosmetiky této značky nezkusila, protože ve Zlíně jsme měli pár laků na nehty, dva balzámy a tím výběr končil. Upřímně, tělové mléka se nikdy neztratí, takže jsem v pohodě a nemám velká očekávání. Tohle duo i s body mist voní poměrně silně a kupodivu i celkem vydrží. Nevím, co se to se mnou děje, vždycky jsem milovala extrémně sladké vůně a teď najednou mi přestávají vonět moje parfémy a pokujuju po něčem jemnějším, snad květinovém??? Je to pro mě hodně velký šok, ale asi jsem bonbonových vůní malinko přesycená.


Další body lotion. Obal hlásá fíky a švestka, já tam tedy necítím ani jedno. Tenhle krém je ze zimy, takže má tužší konzistenci, což mi příliš nevadí, jelikož se vždy natírám na noc. 


Už je to taková moje tradice a to od roku 2010 nebo 2011. Tenhle třpytivý krém od Balei je pro mě symbolem celého jara a léta a když k němu přivoním, pokaždé mi hlavou proběhne hromada vzpomínek. Je naprosto, naprosto úžasný, třpytky jsou droboučké a dokonale odráží světlo. Každý rok si nakoupím minimálně pět nebo šest balení, protože tenhle brouček mizí rychlostí světla. Letos mě úplně dostalo nové balení!!! Rozhodně zatím nejhezčí, co kdy bylo, jsem z něj nadšená jako malá holka.


Vloni byl žlutý meloun, který byl super, ale říkala jsem si, že červený meloun, by byl přece jen lepší. A dočkala jsem se!! Ach ach, voní tak nádherně!!! Vždycky jsem hrozně nadšená z nových vůní, ať jsou víceméně jakékoliv, prostě vidím na balení nějaký nový obrázek a skáču radostí. 


Mango už tady bylo, takže to pro mě nebyl až tak velký pocit vzrušení:))) Mám moc ráda tyhle krémíky od Balei, nejenom proto, že krásně voní, ale hlavně, skvěle se roztírají a mají lehkou konzistenci. V létě se natírám i během dne a úplně mě neláká pocit, že se na mě všechno oblečení nalepí jak vosa na med. 


Nové příchutě sprcháčků! Kokos a nektarinka jsou vážně yum yum.


Na tuhle tvářenku z H&M jste na instagramu dost nadávali. Důvody - práší a není moc pigmentová. Zatím vám nemůžu říci, jestli s tímto názorem souhlasím nebo ne, chtěla jsem ji totiž nechat na focení hezky novou. Ale jak ji vyzkouším, v některém nejbližším článku ji zmíním. Takto na pohled vypadá velmi pěkně a propracovaně, což samozřejmě nemusí vypovídat vůbec nic o její kvalitě.


Wooohooo! Nene, tohle opravdu nejsou řasy na denní nošení. Ale na večer a k silnějšímu líčení budou podle mě božské. Mám rada tento typ řas, kdy jsou ve vnějším koutku delší, protože mě osobně lépe drží. Ještě jsem je nezkoušela, ale vypadají poměrně "velké a těžké", což nebude pro aplikaci zrovna ideální, každopádně jsem zvědavá, jak budou vypadat na oku a jestli budou dobře držet. Máte zkušenosti s řasami z H&M?


Připomíná mi Velikonoce a stál 15 korun, více asi dodávat nemusím :-)


Velmi revoluční výrobek, dvojitý lesk na rty. Jedna polovina obsahuje nude lesk a druhá nude lesk se třpytkami. Hmmm, tuto věc jsem prostě potřebovala ve svém životě :-))) Trochu mi to dává smysl pro případy, kdy po vás chce kamarádka půjčit lesk na rty. Což samozřejmě není zrovna hygienické a tohle je celkem rozumné řešení, že samy používáte jednu polovinu a tu druhou necháváte pro tyto případy. 


Holky, fakt jsem se snažila sblížit se se svým brow kitem od Essence, ale náš vztah šel do kopru hned od začátku. Ten tmavší odstín už docela seděl, ale prostě s tím neumím manipulovat, vypadalo to příšerně a vždycky jsem po 15 minutách funění před zrcadlem musela své veledílo odlíčit a popadnout tužku. Takže jsem pokorně přicupitala do DM pro svoji milovanou Alverde tužku na obočí pro blondýny.


To je ode mě prozatím vše, přeji krásný zbytek neděle a úspěšný start do nového týdne!!

20 komentářů:

  1. Navnadila jsi mě na ten třpitivý krém Balea..musím se po něm mrknout..jinak se mi článek moc líbí:) dala jsi si s ním spoustu práce:) a co se týče řas H&M, já jsem s nimi vždy strašně spokojená, jelikož jsou na oku lehké a skoro je necítím. to jsem u jiné značky nezažila:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kremicek Melon Tango je mou laskou taktez a strasne jsi me nalakala na ten trpytivy kremicek. Musim rict, ze jejo vzhled je TOP a musim ho mit!!! Sice ted mam jeden docela dobry z nemeckeho Mullera, ale tenhle by mi chybet asi take nemel :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na nova nleka od Balei mrknu, i kdyz zasoby mam veliky. A do solarka bych uz mela zajit, abych chytla barvu.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Ty Baleacké věcičky musím mít! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní novinky :) !
    To třpytivé mléko vypadá nádherně, už ten obal by mě lákal :))) jinak ty mléka Balea nádherně voní :) !

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, tak ty si krásne nakúpila :) Ale dostala si ma tým, koľko spotrebuješ telových mliek, najmä tých trblietavých. Ja som si minulý rok kúpila jedno to trblietavé mliečko Balea, ale nedokázala som ho minúť, na mňa boli tie trblietky priveľké (ale to asi preto, že som predtým mala trblietavé mliečko Alien, a to bolo pre mňa dokonalé).
    Na samoopaľovanie sa mi osvedčil sprej L'oréal - žiadne fľaky, jednoduchá aplikácia, krásny efekt :)
    Paa.

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny ty příchutě zní strašně lákavě, hlavně ten meloun ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek jako vždy. Hrozně mě baví tvoje příspěvky ať už se týkají čehokoli, protože mám na věci podobný názor :). Ten krém se třpytkami vypadá super určitě se na něj kouknu:)!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek jako vždy. Hrozně mě baví tvoje příspěvky ať už se týkají čehokoli, protože mám na věci podobný názor :). Ten krém se třpytkami vypadá super určitě se na něj kouknu:)!

    OdpovědětVymazat
  10. Zrovna dnes jsem očichávala ty novinky Balea a nějak jsem se nemohla rozhodnout který a ty koukám máš hned všechny :D asi to budu muset udělat stejně. Já jsem také vždy nadšená z těch krásných obalů :)) to je radost pohledět ...

    OdpovědětVymazat
  11. Chodila jsem do solárka rok a jsem velice ráda, že už to mám za sebou. Lak na nehty vypadá dobře a ještě za tu cenu.

    OdpovědětVymazat
  12. Pekné vecičky, vidím, že "ujíždíš" na telových mliekach :D v tomto som ja zas amatér a dsť to zanedbávam, ale to bude asi tým, že nemám suchú pokožku. No čo je moja veľká úchylka sú rúže a laky na nechty, tých mám požehnane a keby som zbadala ak za 15 korún mama moja :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. To třpytivé mléko od Balei musím vyzkoušet :)) Nejsou ty třipytečky ale moc výrazné? Jinak opět překrásný článek :)))
    Luci

    OdpovědětVymazat
  14. Je lepší samoopalovací sprej od Sephora nebo L'oreal Sublime Body Bronze? :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj :)) Uděláš prosím článek o tom, jak si upravuješ obočí? Myslím jak produkty, tak i techniku? :) Tvé obočí je totiž opravdu nádherné a ráda bych se k tomu aspoň přiblížila :D :)) Děkuju :))

    OdpovědětVymazat
  16. Tužku od Alverde mám taky, ale moc neumím ani s ní:D A ty všechny voňavosti od Balea musim co nejdříve vyzkoušet!
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  17. Já si snad ten krém od Balea s vůni melounu a manga půjdu taky očichat :D A sprcháče bych šla taky, ale mám teď doma nakoupený ty od Original Source, který jsou naprosto nejdokonalejší, takže si každý dokupovat nemůžu :( :d

    OdpovědětVymazat
  18. Na to třpytivé mléko jsem koukala, ale nakonec jsem ho tam nechala:( Asi se pro něj vrátím!:D:))

    OdpovědětVymazat
  19. To třpytivé mléko taky používám už několikatým rokem, od té doby, co je vyráběno a přesně jak říkáš, vzpomínky :)

    OdpovědětVymazat