neděle 2. března 2014

FEBRUARY FAVOURITES


Hey guys!!

Krásné nedělní odpoledne. Vítám vás v novém měsíci Březnu, ten uplynulý utekl až neskutečnou rychlostí. Připadá mi, jakoby už bylo ve vzduchu cítit jaro, což je oproti loňskému roku, kdy jsme se ještě o Velikonocích brodili sněhem, až nemožné. Nádherně jsem si užila prosluněný víkend a moc jsem se těšila na plnohodnotný post únorových favourites, když ten lednový byl díky mému stěhování malinko hektický a neúplný. Vezměte si šálek kávy stejně jako já právě teď a pusťme se do toho.


Moje vlasy si potřebují odpočinout. Hodně odpočinout. Nejsou momentálně v nejlepším stavu, proto jsem se rozhodla pro malou výzvu a to - nebarvit a nežehlit. Samozřejmě se nevzdávám své blond barvy, ale trochu mi hraje do karet fakt, že v dnešní době už nejsou odrostlé kořínky katastrofa, ale snad i trochu trend. Takže se zkrátka snažím dělat mezi barveními co nejdelší mezery a vlasy vůbec nežehlím, jen na nízký stupeň vyfoukám. Objevila jsem tuhle novinku od Gliss Kur a je vynikající. Krásně a dlouho voní a na moje vlasy má ten nejlepší vliv. Jsou jemnější, poddajnější a zacelené.


Zůstáváme u vlasů. Matrix Sleek Look vetřu do vlhkých vlasů a vyfoukám. Po jeho aplikaci se s vlasy lépe pracuje a mají lepší strukturu. Možná vás zpočátku trochu vyděsí lepivost tohoto produktu, ale opravdu vlasy nijak nezatíží a po uschnutí na nich vůbec nic nepoznáte. Vlasová kosmetika Matrix se dá koupit na internetu nebo v kadeřnických potřebách.


Revlon Lip Butter. Tento produkt zažívá po celém světe už několik měsíců nevídaný úspěch. U nás jsem je nikde nezahlédla, ale moc jsem je chtěla vyzkoušet, tak jsem zabrouzdala po internetu. Prozatím mám dva odstíny. Světle růžová je Cupcake a tmavě růžová Lollipop. Moc se těším na další, protože jsou vážně skvělé. Netvrdím, že je to nějaká extra revoluce a žádné jiné zbarvené balzámky se jim nevyrovnají, ale jsou opravdu fajn a mají širokou škálu odstínů.


Rimmel by Kate Moss rozšířil o nové odstíny svou klasickou i matnou řadu. Je hodně těžké najít takové barvy, které by nebyly totožné s těmi, které už mám, ale tyhle mi připadaly poměrně jiné. Na fotce barva tolik nevynikne, v reálu jsou mnohem zářivější. Matná rtěnka je číslo 110 a klasická číslo 16. Už mi trochu evokují nadcházející jaro, tolik se těším na krásně pastelové odstíny!


O nových lescích na rty XXXL Longlasting od Essence jsem se už zmiňovala, proto je nebudu opět dlouze rozebírat. Moje barvičky jsou Very Berry a Velvet Rose. Lesky Essence patří moje nejoblíbenější, za skvělou cenu odvedou neméně skvělou práci a nemůžu si je vynachválit.


Velmi levná líčidla. Těchto dvou paletek jsem si všimla úplně náhodou a vzhledem k zanedbatelné ceně jsem byla připravena je při prvním nezdaru hodit do koše. Kupodivu ale nejsou vůbec zlé a už jsem je několikrát použila bez zlých následků. Jedná se o krémové oční stíny, ale paletku vlevo používám jako rozjasňovač, protože přesně pro toto použití je ideální. 


Já už u sebe jaro zahájila to svěžími tvářenkami. Ta vlevo je součástí některé z limitovaných edic Essence, takže už bohužel nebude nikde k dostání a tu druhou jsem koupila náhodně na internetu. Korálové barvičky na jaro a léto miluju, už se těším, až se tohle líčení rozjede naplno.


Mým přírodním nehtům se daří kupodivu velmi dobře. I poslední stopy po gelu už odrostly, takže mám komplet čisté a zdravé nehty. Udržuji je v kondici pořád stejným lakem od Sally Hansen - Miracle Cure, který se mi osvědčil a má dobré výsledky. Právě teď mám na nehtech Flormar Supermatte v odstínu M113 a už tolik chci začít nosit neonové barvičky!!!!! Poznal by někdo z tohoto článku, že se těším na jaro....?... Trochu mě mrzí, že ne všechny laky mají vtipná a roztomilá jména.


Tělové mléko jahody/kiwi, které jste hojně chválili ve Valentýnském článku. Je vynikající a mám v plánu si jej koupit ve více vůních, nejvíce mě asi láká ananas s papajou, zkrátka nějaké tropické ovoce. Jsou k dostání i sprchové gely a peelingy ve stejných "příchutích", což je skvělé. Hodně z vás se mě ptalo, odkud tohle mléko je. Kupovala jsem jej v drogerii, která patří k Tescu, ale samozřejmě může být i někde jinde.


BIG BUN. Tohle není klasický donut pro bun, tohle je zatraceně velký donut pro bun. Kupovala jsem v H&M a přísahám, že s ním vytvoříte nevídaně velký drdol. Já je úplně miluju a je to pro mě nejlepší řešení, když mám bad hair day. 


NO FAVOURITE

Hyaluronic Lip Contour. Tato konturka od Dermacolu má podle svého velmi slibného obalu opticky zvětšit rty a zanechat rtěnku několik hodin na svém místě. Dle mého názoru, nedělá vůbec nic. Téměř průhledná konturka, která pro mě nemá sebemenší efekt a mnohem raději zůstanu věrná svým oblíbenkyním od Essence.


Pravidelná dávka čtení. Březnové obálky mi udělaly velkou radost, protože jsou podle mě všechny krásné. Elle s Drew Barrymore, InStyle s jedinečnou SJP a Cosmopolitan s mojí milovanou Ashley Benson, což mi připomíná, že si brzy pustím dvd Spring Breakers. Samozřejmě mě moc potěšil magazín L'amour, který se o mě zmínil ve svém článku Instagram - Modla bloggerek. 




Co momentálně poslouchám? Na první pohled jsem fanynka komerčního popíku a mám to tak zkrátka celý život. Moc se mi líbí nové album Little Mix - Salute, je docela svižné a holky mají zkrátka drive. Britney je moje srdcová záležitost. Na její hudbě jsem vyrostla a vždycky mám takový speciální pocit, když poslouchám její songy. Její nové album Britney Jean je skvělé, Perfume jsem si jednu dobu pouštěla stále dokola.

Video k duetu Shakiry a Rihanny je nejvíc sexy záležitost, kterou za hodně dlouhou dobu viděla. Vždycky na něj koukám s otevřenou pusou a nemůžu se odlepit od obrazovky. Holky jsou neskutečně krásné. Už jste u mě viděli zmínku o hudbě, kde by chyběli 1D? Jistěže ne. Zbožňuju jejich nové video k Midnight Memories, jsou tak vtipní a umí si dělat ze sebe legraci. 



Ze seriálů mě baví Made in Chelsea. Určitě ne pro nějaký hlubokomyslný děj, ale strašně se mi líbí jejich outfity a celkově anglické prostředí, stylové kavárny a vše kolem. Na vaše doporučení jsem začala sledovat Reign a ano, jsem závislá, je to vynikající seriál. Samozřejmě jsem stále nejvíce zamilovaná do Pretty Little Liars a The Vampire Diaries, ale říkala jsem si, že by nebylo od věci přispět něčím novým.


To je ode mě vše, přeji krásný zbytek víkendu a brzy naslyšenou!

23 komentářů:

  1. Zaujalo mě to jahodové mléko, musí vonět božsky. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Revlon Lip Butter miluju, jsou úžasné. :) A Rimmel By Kate asi nemusím komentovat, nejlepší rtěnka v drogérii :)

    OdpovědětVymazat
  3. super veci ! <33
    1D teraz počúvam aj ja :) to ich nove CD je asi ich najlepšie :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle produkty od Gliss kuru si musím pořídit:) Obzvlášť masku, která vypadá hodně lákavě:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, kde sleduješ Made in Chelsea? Ještě jsem na něj nikdy nenarazila.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k úspěchu v časopisu :) Co se týče vlasů, také jsem je potrápila...Asi před rokem mi při česání na maturák dělala kadeřnice vlny žehličkou a mé přírodně mírně zvlněné vlasy se od té doby narovnaly. A ještě před dvěma týdny jsem chtěla zkusit světlý melír a teď je mám při každém mytí tak zacuchané, že se bez masek a kondicionéru neobejdu. A to tělové mléko jsem v obchodě viděla, ale povedlo se mi odolat....i když se pro něj možná vrátím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělí článek :) Tyto mám moc ráda :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Doporučuji seriál Heart of Dixie s Rachel Bilson. V poledne na Nova a večer na Nova Cinema. :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný článek, Nat :) Ten šampon určitě vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  10. Jak já ty tvé články zbožňuji ♥, především moc děkuji za tipy na veškeré seriály, mám pocit, že jsem tak nějak vše dokoukala, takže jsem nesmírně vděčná za novou zásobu :-) a jinak tu novinku od Gliss Kur musím vyzkoušet :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. S Britney a jej "parfémom" som to jednu dobu mala rovnako ako ty, ešte aj teraz si to viem pustiť :)

    OdpovědětVymazat
  12. Parádní článek- jen by mě zajímalo, zda by jsi vždy k jednotlivým produktům mohla doplnit značku, kde jsi je objevila a pokud by to šlo tak i cenu. Nejvíce mi to chybělo u tělového mlíčka, které vypadá mňamózně :) a u paletek, které vypadají velmi originálně. Díky a přeji hodně inspirace pro další články.

    OdpovědětVymazat
  13. S tím kiwi/jahoda sprchovym gelem jsi mě hrozně potěšila,protoze jsem měla za to,že v ČR se prostě sehnat nedají!! Jinak máme úplně stejný styl na seriály a hudbu. :)).

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý článek :) baví mě, že tu zapojíš i seriály a hudbu...velký palec nahoru...prosím tě kde sleduješ ten seriál Made in Chelsea? díky

    OdpovědětVymazat
  15. Na tyhle lesky Essence taky nedám dopustit =). Britney miluju už odmala, vždycky bude moje top =)). Reign neznám, tak mám další tip na nový seriál =))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj mohli by sme sa navzájom pridať do lokality ? http://lenastyletips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Úžasný článek jako vždycky :)) na tvé doporučení jsem si koupila ty stíny vlevo, které používáš jako rozjasňovač, a právě pro tento účel jsem ji zakoupila a jsou PERFEKTNÍ!
    Díky Nat :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásko, ten Gliss Kur musím vyzkoušet..přiznám se, že jsem byla dosti skeptická, ale když jsi s ním spokojená, tak to není jen tak ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Prosim prosim, udelej clanek o nalepovacich rasach:) muzu vedet, kde je objednavas? tak hezke a za levno;)!

    OdpovědětVymazat
  20. Ashley v Cosmu. Hned jak jsem to zjistila, tak jsem měla hroznou radost. Vůbec by mi nevadilo, kdybychom se v Cosmu dočkaly i ostatních lhářek :)

    OdpovědětVymazat
  21. Článek s radami, tipy a triky o řasách bych také uvítala:) na tobě vypadají opravdu famózně ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Natálko, tak Made in Chelsea je moje guilty pleasure :) Teď začala sedmá série, koukáš?

    OdpovědětVymazat