neděle 16. února 2014

VALENTINE'S WEEKEND


Hey guys!!

Krásné nedělní dopoledne. V pátek se slavil svátek zamilovaných, jaký jste měli tedy Valentýn? Upřímně, příliš tuto událost neprožívám, proto neproběhl ani žádný blogový post na toto téma. Na vašich Instagramech jsem viděla, že jste někteří prožívali opravdu romantické okamžiky!! Jen se to tam hemžilo kyticemi růží, čokoládou a plyšáky. Ani já si letos neodpustím jeden růžový článek. V posledním týdnu jsem objevila pár novinek, tak se s vámi o ně touto cestou podělím. Takové malé nahlédnutí do toho, jak jsem prožívala "valentýnský víkend".



Novinka od Garnier - Micleární voda. Jak to tak pozoruju, všichni se snaží vehementně sesadit z trůnu Biodermu a její dnes už legendární micleárku. Což bude mimochodem asi docela složité, protože například já už jsem na Biodermu za ta léta tak nějak zvyklá a sáhnu po ní už jen proto, že je jednoduše osvědčená. Ale tahle voda od Garnier je fajn. Udělala na mě dojem hlavně tím, že opravdu krásně odlíčí i řasenku a celkově moc pěkně odličuje. Určitě neříkám, že je lepší než Bioderma, ale pokud třeba zrovna nejste v nejlepším rozpočtu, je to velice dobrá levnější alternativa. Určitě nelituji, že jsem si ji koupila.

Úžasně vonící tělové mléko jahody a kiwi. Při stěhování jsem nechala hodně tělové kosmetiky doma u rodičů, takže pomaličku začínám pociťovat deficit nových vůní. Postupně musím obnovovat zásoby.


Nová Elle a moc krásná obálka s Drew!! Po dlouhé době mě upřímně zaujal jejich cover, už jsem se v sobotu pořádně začetla. Miluju knihu od Demi Lovato - Staying Strong 365 days a year. Tahle knížka obsahuje na každý den v roce citát, doplněný o Deminy osobní pocity a prožitky. Otevřeně v ní mluví o svých závislostech, léčení a o tom, jak byla skutečně na dně a začínala svůj život od znova. Mám Demi moc ráda, jednak se mi líbí její hudba a jednak ona jako osobnost. Přiznala se ke všem svým problémům - závislost na drogách a alkoholu, poruchy příjmu potravy, sebepoškozování. Není jednoduché o takových věcech mluvit před rodinou a nejbližšími, natož potom před celým světem. Demi je pro mě hrozně optimistický člověk, pořád se usmívá, má plno energie a je krásná i když rozhodně není skinny. Knihu jsem si koupila na e-shopu www.arara.cz.


New lippies!!! Dámy, už aby bylo jaro. Začínám teď vidět kolem sebe úžasné pastelové barvičky a říkám si, zima a tmavé rty a nehty byly báječné, ale zase na chvíli stačilo. Nemůžu se dočkat šťavnatých letních barev. Moc se mi líbí odstíny Lip Tintu z H&M. Zatím jsem si vzala na zkoušku jen tento a je skvělý, určitě se vrátím pro další. Je to Bubblegum Pink. Novinky má také Essence, své klasické XXXL lesky na rty doplnila od Longlasting verzi a některé z nich jsou dokonce s matným efektem. Mají moc krásné barvičky, určitě se na ně běžte podívat. Já mám Very Berry a Velvet Rose. Mimochodem, viděla jsem na stránkách Essence naprosto BOMBA produkty na léto 2014, tak doufám, že alespoň třetina z nich se dostane i do našich končin. Hlavně paletka tvářenek a paletka na obočí vypadá luxusně. A jedna maličkost z Valentýnské edice - krajón na rty Dear Peach.


Nemůžu opomenout momentálně oblíbenou svíčku...sice nevoní zdaleka tak intenzivně jako Yankee Candle, ale je fajn.


Miluju víkendové snídaně. Přes týden nemám po ránu čas, takže většinou shrábnu v Costa Coffee muffin a kafe a letím do práce. Když mám volno, tak si ráno patřičně užívám. Udělám si snídani, buď slanou nebo sladkou, uvařím si kávu a v klidu u toho sleduji beauty videa na youtube. Na tuhle jahodovou čokoládu mě nalákala Mia a je naprosto vynikající!!! Všichni povinně ochutnat.


Moje nové krásky ze Zary, byla to láska na první pohled. V Zaře teď mají celkově překrásné botičky, jednoznačně teď zase hraje prim zúžená špička. Ano, botičky přesně tohoto stylu jsme před pár lety zhnuseně vyřazovaly z botníku s tím, že tahle móda se přece nevrátí. Tou dobou totiž zažívaly nástup lodičky s ultra vysokým podpatkem podpořeným platformou a zaoblenou špičkou.


Wow! Ohromně se mi líbil tento díl Pretty Little Liars. V této éře by to nejvíc slušelo rozhodně Alison. Burleskní tanečnice jako vyšitá. PLL miluju pořád stejně jako na začátku, je to pro mě srdcová záležitost, společně s Gossip Girl. Myslím, že všechno trochu moc okatě ukazuje na Ezru...bude v tom nějaký háček. Moc mě překvapil vztah Mony a Mikea, bratra Arii. Ale on je docela cute :)


V sobotu večer jsem se vrátila ke starému dobrému Sexu ve městě. Je to jediný seriál, který se mi nikdy neokouká a přestože doba jde dál, ta témata jsou a budou pořád aktuální. Tyhle čtyři dámy mě nabíjí velkou energií a vždycky mě optimisticky naladí. Myslím, že se na Sex and the City budu s chutí dívat i za 20 let.

Mějte krásnou neděli 

25 komentářů:

  1. To tělové mléko musí být skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu micelárku od Garnier jsem si teď taky koupila, měli ji zlevněnou tak proč ne :D Taky jsem doufala, že k nám ty paletky od Essence dojdou, protože jsou nádherný, ale bohužel ne, Essence psalo, že jsou pouze pro Muller drogerii. A novej díl PLL? Perfektní! Nejdřív mě to moc nebralo, ale pak jsem se do toho totálně zažrala a jak tam pak někdo vystřelil z pistole, tak jsem se nehorázně lekla :D A Toby v tomhle díle byl naprosto cute a neodolatelnej!

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, jak tak koukám většina blogerek úplně nesnáší PLL, a já konečně objevila nějakou, která je má ráda. A ta černobílá epizoda: WOW! Konečně někdo, kdo se mnou souhlasí ;)... Jinak na Garnierku si brousím zuby a přiznám se bez mučení, že na Essence novinky se taky těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na PLL úplně závislá, kdyby je dávali každý den, budu na vrcholu blaha :)))

      Vymazat
  4. PPL jsem přestala sledovat, ale vidím, že asi znovu začnu:) jinak moc fajn článek, jako ty relaxuješ u videí na youtube, tak já relaxuju právě u tvých článků:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Super článok! :) PLL sledujem aj ja a milujem to! A seriál ako GG mi veľmi chýba :( také niečo, na oddych, dievčenské ! :)) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  6. Príjemný článok na nedelné čitanie. Telové mliečko musí byť úžasné - mimochodom kde sa dá kúpiť? Po čokoláde sa tiež poobzerám... Botičky sú krásne :)
    Ja Valentína tiež velmi neprežívam, ale ani nezatracujem. Vždy ma vie potešiť, ak mi môj chlap niečo prinesie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Můžu se zeptat odkud máš to tělové mléko od Grace Cole? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z drogerie patřící k Tescu, takže možná jej tam budou mít :-)

      Vymazat
  8. Krásný článek :)) A gratuluji, oficiálně jsi se stala mou nejoblíbenější bloggerkou <3 :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeee <3 Děkuji moc, to mě nesmírně těší <3

      Vymazat
    2. Nemáš vůbec zač <3 Tvůj blog je překrásný a opravdu nádherně píšeš <3

      Vymazat
  9. O té micelárce čtu poslední dobou všude:)) Kde se dá sehnat to tělové mléko?:) Musí vonět úžasně <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tělové mléko jsem kupovala v drogerii patřící k Tescu, tak možná v Tescu by ho mohli mít...Je ve více vůních, všechny krásné :-))

      Vymazat
  10. Ty boty jsou moc hezke :) jinak me napadlo, ze Ezra nebude A, ale spis bude psat nejakou knihu o Alison a proto sleduje holky..

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju tvuj blog !! :)

    OdpovědětVymazat
  12. to telové mlieko by som chcela ovoňať :D musí to byť krásna vôňa :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pokial mas rada Sex and the city odporucam serial ktoreho prva seria prave skoncila - The Carrie Diaries. ide o tu istu Carrie, akurat tento serial zachytava jej posledny rok na strednej skole a prichod do New Yorku. Hudba, kostymy aj dej su zasadene do 80tych rokov a je to spravene naozaj perfektne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Carrie už mám dokoukanou i druhou řadu :) Sebastian je taaaak sladký :)))

      Vymazat
  14. Ahoj Nat, nechceš někdy udělat článek o věcech z Avonu, recenzy, svoje zkušenosti apod.? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Zatím dávám přednost nude rtům, ale některý produkty na rty určitě vyzkouším, hodně mě zaujal lip tint z HM =). Jinak, jarní/letní nálada už mě postupně dostává, na nehtech mi svítí korálový neonový lak =D
    Demi je mi hodně sympatická, obdivuju jí v tom, jak se po tom všem opět postavila na nohy. PLL je taky moje srdcovka, myslím, že se mi snad ani nikdy neokouká =))

    OdpovědětVymazat
  16. Micelární, ne micleární :-)

    OdpovědětVymazat