neděle 23. února 2014

SHOES HAUL + MORE


Hey guys!!

Krásný nedělní večer, jak jste strávili víkend?

Úžasné počasí venku mě jenom utvrzuje v tom, jak strašně moc se těším na jaro. Všude už jsou vidět první vlaštovky nových kolekcí a stejně jako vloni, pořádně to hýří pastelovými barvičkami, americkými vlajkami a kraťásky s vysokým pasem. Líbí se vám vracející se trend vysokých pasů? Myslím, že jsou docela lichotící postavě a když je dobrý střih, určitě si ráda nějaké tohoto typu pořídím. Přes víkend jsem vyrazila na nákupy a ještě vychytala nějaké kousky ze zimních slev. Jsem z těchto botiček upřímně nadšená, tak se s vámi o ně ráda podělím. Samozřejmě to nemusí být každého šálek kávy.

Tento typ bot úplně zbožňuji! Už jen z toho důvodu, jak krásně vypadají na noze. Hezky ji protáhnou a silný kožený pásek kolem kotníku je chic. Je to jednoduchá klasika s přiměřeným podpatkem, takže na nich nebudu po pár hodinách umírat. BTW, chůze na vysokých podpatcích je v Praze poměrně výzva, chvílemi to mám místo posilovny jak se snažím udržet rovnováhu :-)





Skvělé kotníkovky i na jaro. Upřímně, co se týká barev jsem poměrně nudný člověk, v zimě v létě nosím černou, béžovou, bílou, šedou a tmavě modrou. V různých odstínech. Samozřejmě ráda oživím nějakým výrazným kouskem, ale pevný základ mého šatníku jsou výše zmíněné barvy.





Tady jsem si nebyla úplně jistá flitry, ale stejně většinou i večer nosím docela jednoduché outfity, tak proč je trochu neokořenit. Už jsem malinko vyrostla z nákupů 16-ti cm lodiček, protože přestože jsem milovnice hodně vysokých podpatků, celou noc v nich zkrátka neprotančím ani já. Tohle je podle mě prima výška, která je lichotící i pohodlná. Pokud se nepletu, má tyto boty i Kkissinka z inhotblog.





V těchto botičkách už jsem několikrát vyrazila a jsou úžasně pohodlné! Opravdu až neuvěřitelně dobře se v nich chodí a ani trochu v nich nebolí nohy. Líbí se mi hlavně kovové tečky, mám k nim velmi podobné psaníčko.




Ve středu jsem byla na speciálním openingu Fashion Club Prague. Velmi pěkný stylový klub, interiér je podle mě výborně řešený, kouří se pouze na velké terase, takže nemusíte mít strach, že vám budou šaty cítit kouřem. Večerem provázela Dara Rolins, která dorazila s dosti pohublým Rytmusem. Moc mě překvapilo jak sympaticky se chovala moderátorka Fashion TV Nikol Moravcová a potkala jsem svoji nejoblíbenější českou modelku Anetu Vignerovou, která měla outfit v pánském stylu a byla prostě perfektní. Je tak vysoká! Na svém instagramu mám pár fotek z toho večera, kdyby jste chtěli vidět více. 



Miluju sobotní rána. Člověk se dosyta vyspí a nemusí nikam spěchat. Ráda si udělám delší snídani, kdy v klidu piju kávu a čtu časopisy. Tuto sobotu to byl nový InStyle s krásnou SJP na titulce a samými jarními tématy. 


Přeji všem pohodový start do nového týdne, brzy naslyšenou :-)

14 komentářů:

  1. Nadherne boticky a i ostatni fotecky,take miluji sobotni snidane, vyzivam se v nich :)
    Botky jsi krasne nafotila, ja slibotechna je jen "predstavila" a uz se k nim nevratila. Tady v Praze jsem na ne srab :/ tyjo,jeste jsem je nemela ani jednou na sobe,musim napravit. Pekny clanek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne boticky a i ostatni fotecky,take miluji sobotni snidane, vyzivam se v nich :)
    Botky jsi krasne nafotila, ja slibotechna je jen "predstavila" a uz se k nim nevratila. Tady v Praze jsem na ne srab :/ tyjo,jeste jsem je nemela ani jednou na sobe,musim napravit. Pekny clanek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Botky jsou velice hezké! Nejvíce se mi líbí ty dva první páry! :) :D Také sem spíše pro podpatky pod 10 cm a jak sama říkáš ani já v nich nevydržím věčnost. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné topánočky. Tie prvé by som hneď brala. Už dlho vlastne hľadám presne takýto kúsok. Na taký opening večer by som si tiež zašla s veľkou radosťou :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje články jsou prostě perfektni! :-*

    OdpovědětVymazat
  6. krásné botičky ! :-))
    a tá posledná fotka je nádherná <333

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný článek <3 Ty boty jsou naprosto dokonalé, úplně všechny <3 ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Překrásné botičky, hlavně ty tečkované, ach! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krasne boticky,odkud jsou ty hnede? :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty poslední botičky jsou úžasné!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, mmůžu vědět odkud jsou ty černíé lodičky? a přibližnou cenu?? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jsou naprosto dokonalé, všechny ! :) Máš skvělý vkus :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tečkované botičky vypadají dobře a jak píšeš, že jsou pohodlné, tak to je nejlepší.

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat