neděle 2. února 2014

JANUARY FAVOURITES


Hey guys!!

Krásné nedělní odpoledne

Lednové oblíbenosti budou malinko chudé, protože jsem za poslední měsíc díky stěhovaní a dalším organizačním věcem neměla příliš času líčení nakupovat, ani se příliš okázale líčit. S novým bytečkem přibývá jiných starostí, takže jsem teď znala místo Sephory spíš Ikeu. Ale už se vše vrací do normálu, včera jsem byla konečně nakupovat!! Moc si Prahu užívám, baví mě tenhle rychlejší život, každé ráno chodím na snídani do Costa Coffee a sem tam jen tak sedím a pozoruju lidi. Jsem moc ráda za tohle rozhodnutí, líbí se mi tady víc než jsem očekávala.

RIMMEL STAY MATTE PRIMER

O tomhle primeru se poslední dobou hodně mluví, všimla jsem si jej hlavně prostřednictvím Youtube. Mám moc ráda make-up Stay Matte, takže jsem dávala vysoké naděje i tomuto primeru. Má hodně hutnou konzistenci, ale roztírá se bez problému. Vytvoří opravdu hezký podklad pod make-up a musím říct, že si líčení nemusím přes celý den upravovat. Jsem s ním moc spokojená a je to jeden z mála výrobků, které jsem se skutečně naučila používat každý den. 


L'OREAL MISS MANGA MASCARA

Další novinka, o které se v poslední době hodně mluví! Tato řasenka od L'oreal slibuje úžasné řasy, přesně takové jaké mají populární japonské manga postavičky. Řasenka má hodně flexibilní a středně velký kartáček. Dá se s ní dobře pracovat, protože má mokrou konzistenci, takže nemusíte mít obavu, že po pár vteřinách zaschne. Na druhou stranu někomu to nevyhovuje, ale já to mám takhle radši. Díky prima kartáčku se dostane na všechny řasy a udělá objem i prodloužení. Jen tedy sama za sebe nevidím žádný manga efekt, možná něco dělám špatně. Máte s ní jiné zkušenosti? Dejte mi vědět do komentářů, jestli vám dělá "manga řasy" nebo je to prostě dobrá řasenka na objem a délku.


CLEAN&CLEAR DEEP ACTION CREAM WASH

Posledních pár týdnů se mi pravděpodobně stresem ze stěhování, práce a hledání bytu začaly čas od času dělat na tváři malí nepřátelé. Dala jsem na rady na youtube, že někdy je obyčejné Clean&Clear nejlepším řešením a koupila jsem si tento Deep Action Cream Wash. Zbavuje pleť mastnoty a čistí ji hloubkově. Každý den, většinou večer po odlíčení si s ním namydlím tvář a smyju. Už po jednom použití okamžitý výsledek, 100% spokojenost. Je to i skvělá prevence, musím zaklepat, že od doby co jej používám, mám zase krásně čistou pleť.



ESSENCE COLOUR ARTS EYE BASE

Vrátila jsem se k používání báze pod oční stíny od Essence a je pro mě naprosto vyhovující. Je na silikonové bázi, malinké množství rozetřu po víčku a stíny se ani nehnou. Za malé peníze dobrý výsledek, můžu doporučit. barvička v tubě je bílá, ale po rozetření je zcela čirá.


ELF MATTE LIP COLOUR & SEPHORA LIP GLOSS

Absolutně jednoduché lip combo, které jsem teď používala celý pracovní týden. Už jsem si docela užila tmavých rtů a ráda se vracím k nude barvičce. Matný krajón od ELF skvěle drží a musím jej poupravovat minimálně. Už tolikrát jsem si jej chtěla koupit ve více odstínech, ale už to opravdu budu muset udělat, protože mi opravdu vyhovuje.


PLANET SPA EGYPTIAN SECRETS

Mám ráda tyhle krémíky Planet Spa, moc hezky voní a většinou i udělají nějaký menší progress. V práci běhám celý den v kanceláři na podpatcích, takže doma ráda chodidla namažu a zabalím do ponožek, aby měla nějakou tu regeneraci. 


OHŘÍVACÍ LÁHEV

Doma jsem byla zvyklá na krásných 25 stupňů a i v mrazech lítala po bytě v šortkách a tričku. Tady v Praze topím na nejvyšší stupeň, tedy u mě 6 a stále to není ono. Přišla mi tedy vhod alespoň tady tato malá ohřívací láhev, která opravdu dlouho udrží teplo. Je to taková blbůstka, ale mám ji ráda.


CANDLES

V Ikei jsem si koupila tuto sadu tří svíček, protože jsou to všechno úžasné cukrové vůně. Už si bohužel nepamatuju, jaké příchutě to byly, ale ta nejtmavší je čokoládový dort. Sice nevodní zdaleka tak intenzivně jako třeba Yankee Candle, ale nejsou špatné :-)


Slibuji, že článků bude více, už se dostávám trochu do normálu a začínám se zabydlovat :-)

27 komentářů:

  1. Bázi mám taky a jsem naprosto spokojená a ty svíčky! Nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  2. Primer mám teďko nový takže se na něj teprve chystám, ale řasenku jsem měla na testování a byla jsem moc spokojená :)) nepřijde mi že by opravdu dělala "manga" řasy, ale krásně prodloužila a zahustila řasy takže se určitě nevidíme naposled :) ! Zahřívací lahev mám také, koupila jsem si ji hlavně na ty naše měsíční problémy ale moc mi nezabrala :(

    OdpovědětVymazat
  3. Tu řasenku jsem si chtěla před časem pořídit, ale byla všude vyprodaná :( Ještě že v článku byla, málem jsem na ní už zapomněla :) A to čistítko vypadá taky suprově, ale měla jsem šílenou alergickou reakci na pleťovou vodu stejné značky, tak nákup ještě zvážím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bazu pod tiene mam tiez a som s nou velmi spokojna, rovnako aj so svieckami z Ikei, hlavne stoja malo penazi a ostanu z nich krasne pohariky, na odkladanie roznych somariniek :) Ten Planet Spa kremik som dostala na Vianoce, ale este som nemala moznost ho vyskusat, no asi zacnem ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. nad tou manga řasenkou stále váhám..jinak ohřívací láhev je moje spása pro chladnější večery :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. Zase jsem chtěla začít šetřit a nic.. Když čtu ty tvé skvělé články tak to prostě nejde ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zase jsem chtěla začít šetřit a nic.. Když čtu ty tvé skvělé články tak to prostě nejde ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za ten názor na primer od Rimmel! Mám taky v plánu si ho koupit :) A Clean&Clear je super. Je to snad jediná značka, která svými výrobky zachrání člověka od pupínků. Od tý doby, co používám Morning Energy, tak se moje pleť o 100% zlepšila! A na tenhle mycí gel nebo jak to nazvat se určitě mrknu! :) A tu bázi od Essence bych taky chtěla vyzkoušet, ale nevím, jestli ji ještě seženu :(
    Snad se ti v Praze líbí! V jaký části bydlíš? :) Já úplně Prahu miluju a nemůžu se dočkat, až se tam po střední odstěhuju

    OdpovědětVymazat
  9. Prozradíš, kam ses v Praze přestěhovala?

    Jedna z těch svíček určitě voní jako skořicoví šneci.

    OdpovědětVymazat
  10. Přemýšlela jsem o koupě řasenky Miss Manga, ale když si čtu tvou recenzi, tak raději šáhnu po jiné řasence. Ať se ti líbí tady v Praze.
    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, řasenka mi taky prošla rukama. Podle mě to chce naučit se ten správný grift s řasenkou. Dostala jsem k tomu i kdysi návod tak se pokusím ho najít :)....Jinak článeček moc pěkný a kdyby ses chtěla kouknout tak moje recenze zde: http://www.krhoev.com/2013/11/recenze-rasenka-miss-manga.html

    OdpovědětVymazat
  12. Nat prozradíš nám co děláš za práci? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pracuji v kanceláři, administrativní věci, schůzky s klienty atd :-) Moc mě to baví, spousta nových věcí.

      Vymazat
  13. Jen se hezky zabydluj Natálko!:) Je dobře, že se Ti v Praze líbí, je to úžasné město:)
    A primar a řasenku budu muset určitě vyzkoušet!:)

    OdpovědětVymazat
  14. já milují svičky ikea pro jejich cenu a vůni, protože nic lepšího se za takovou cenu sehnat nedá :)

    můžeme vědět, co je náplní tvé práce? ;)

    www.levne-a-stylove.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Krása! :) Ten Primer Stay Matte mě taky láká! S make-upem jsem neskutečně spokojená, ale bohužel jsem vypozorovala, že od té doby, co ho používám se mi zhoršila pleť. :-/ Nejlepší make-up, co jsem kdy měla a nesedí mi...Zkusím tedy ještě tento Primer. :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  16. Odkud je prosím ten čistící gel na obličej? Děkuju :) Jinak krásný článek :))

    OdpovědětVymazat
  17. Vítej v Praze :-) Já tam bydlím cca půl roku a pořád jsem nadšená a nemůžu se toho krásného ruchu velkoměsta nabažit! A svíčky z Ikei miluju, tuhle sadu jsem měla taky a musím si skočit pro další, protože jsou skvělé! Jen škoda, že cesta do Ikei a zpět zabere skoro celé odpoledne .. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na Černý most je to hodně z ruky :( Ale opravdu mi to hodně pomáhá v dozařizování bytečku, protože jsou tam super ceny. Já jsem taky z Prahy moc nadšená, úžasné město:-)

      Vymazat
  18. Na tvojich favoritov sa vždy veľmi teším a ich čítanie si nechávam na čas, keď viem, že ma nič nebude rušiť. Veľmi ti fandím v tom, že si urobila krok k tomu, aby si bola šťastnejšia. Pamätám si, ako som sa sťahovala ja prvýkrát do hlavného mesta a aká som bola šťastná... Teraz však riešim ďalšie sťahovanie, do Viedne, lenže je to omnoho zložitejšie, ako sťahovať sa v rámci Slovenska.
    Z tvojich januárových obľúbencov poznám iba tie sviečky a tiež sa mi páčia - jednak farbami, ale aj vôňou.
    Užívaj si nový život :)

    OdpovědětVymazat
  19. Nat a preco si sa vlastne prestahovala? Si odisla z Gantu? Inak vecicky moc pekne, aj ked malo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem do většího města :-) Proto jsem změnila práci a odstěhovala se do Prahy :-)

      Vymazat
  20. Uděláš prosím nějaký Valentýnský článek <3? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tú bázu chcem vyskúšať lebo na ňu počujem samé dobré ohlasy, tak snáď sa ešte nevypredala. Kika

    OdpovědětVymazat