pondělí 10. února 2014

BIG EYE EFEKT


Hey guys!!

Krásný pondělní večer. Jak se vám daří? Chvíli jsme o sobě zase neslyšeli, trávila jsem víkend u rodičů, takže času bylo málo, přestože nápadů by bylo hodně. Opravdu se snažím většinou denně aktualizovat alespoň Instagram, takže pro všechny mé milé zvědavce, určitě nakoukněte. Dnešní post je pro mě osobně hodně zajímavý, protože se mi moc líbí tyto roztomilé vychytávky.

Na internetu jsem úplnou náhodou narazila na takový malý fenomén a tím jsou čočky zvětšující oči. Ano, slyšíte správně, už máme možnost si i oči vylepšit podle svých představ a zdaleka to nemusí končit jen vysněnou barvou. Hrozně se mi tahle myšlenka zalíbila a objevila stránky http://www.barevnecocky.eu, které nabízí opravdu širokou škálu výběru. Najdete zde snad všechny druhy čoček, které si umíte představit, počínaje upříříma očima Edwarda a konče třeba neonovými růžovkami. Tohle je na mě už trochu velká divočina, samozřejmě pokud by šlo tématický večírek, s chutí se rozparádím. Každopádně jsem měla jasný cíl a to právě čočky Angel - zvětšující oči. Tým z http://www.barevnecocky.eu, byl natolik laskavý, že mi zaslal jeden pár čoček na vyzkoušení a recenzi pro vás.


Vybrala jsem si Angel Brown, tedy hnědou barvu. Je to u mě trošku problém, protože mám každé oko jiné - jedno hnědé a jedno zelené. Rozhodla jsem se tedy pro tmavší variantu. Čočky dorazily precizně zabalené, jednotlivě v miniaturních skleničkách (na fotce už vybalené). Byl k nim přiložen roztok a dvě pouzdra. Tyto čočky jsou určené na dobu nošení 1 rok a nejsou dioptrické, tedy "na parádu".  Proč jsou zvětšující? Čočky mají klasický průměr 14mm, ale díky speciálnímu černému kroužku, dodávají už zmíněný efekt velkých očí. Jsou také známé pro svou plnou barvu.

Jejich používání je stejné, jako u všech ostatních, pro začátečníky to chce malinko zručnosti a trpělivosti. Krátké nehty jsou v tomto případě výhodou. Čočka skutečně nádherně splyne s okem a umocní jeho barvu. Na fotkách zblízka můžete vidět, že na zeleném oku prosvítá přirozená barva, ale ti, kteří nemají problém dvoubarevných očí, budou naprosto spokojeni. Oko se opravdu, opravdu zvětší. Jednak proto, že získá sytou barvu, ale především černý kroužek odvádí svoji práci dobře.

Během nošení jsem nezaznamenala žádné potíže, maximálně se čočka v oku jednou za čas trochu pohne a na vteřinu se vidění lehce rozzostří, ale to je úděl barevných čoček. Jinak jsem necítila žádné podráždění, ani že by mi v oku něco vadilo, nebo bylo nepříjemné. Opravdu moc pěkná vychytávka, tahle myšlenka se mi zkrátka líbí.

Veškeré informace najdete na oficiálním e-shopu http://www.barevnecocky.eu.
Moje čočky najdete tady .
A pro zajímavost nahlédněte i na bláznivé čočky http://www.barevnecocky.eu/crazy-cocky/

Slibuji, že další článek bude "ze života", nějaké ty nákupy, papáníčko a tak dále. Už se více dostávám do blogového režimu. Chyběli jsme mi :-)

Krásný večer

21 komentářů:

  1. Takéto nude líčenie ti naozaj veľmi pristane, a tuším máš aj lepšie obočko, hmmm? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají opravdu zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to skvěle :) až úplně nadpozemsky

    OdpovědětVymazat
  4. Čočky vypadají skvěle, jsi úplně jinás touhle barvou očí! A že máš každé oko jiné? Páni to jsem si vůbec nevšimla! :-O

    OdpovědětVymazat
  5. Wow! Takhle nalicene ti to hrozne sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. vypadáš jako panenka, úžasné :)

    www.levne-a-stylove.cz - Valentýnská akce, všechno oblečení za 299,- (více info na stránkách)

    OdpovědětVymazat
  7. oči vypadají určitě větší, i když to na mě působí až trochu děsivě :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. No teda, hnedé oči ti velmi pristanú. Tiež pokukujem po nejakých hnedých, od malička chcem mať hnedé oči (svoje mám zelené), ale stále sa neviem odhodlať si ich kúpiť, nechce sa mi velmi patlať v oku... :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,vím,že dotaz není k tématu,ale žasnu vždycky nad dokonalým make upem,můžu se zeptat jaký odstín od Estee Lauder double wear používáš?Děkuji

    OdpovědětVymazat
  10. Páni vypadají dobře ! :O Ale bohužel pořád nejsou tak "promakané".. Já je na slečnách poznám a navíc, když s tebou někdo s čočkami mluví, dívá se jakoby jinam.. jak lidi s vyššími diopriemi.. Takže super ale asi bych to využila jen na akci :///

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to výborně. Já si je loni objednávala taky, ale bohužel mi nesedělo tvarování/zkosení nebo kdo ví, co :( Měla jsem pořád rozostřeno a prd jsem viděla a to jsem si ještě ke všemu brala dioptrické, abch mohla odložit brýle :D

    OdpovědětVymazat
  12. No tak to je mazec. Oči Ti to zvětšilo jak mohlo a máš kukadla jak dvě zrcadla - moc hezký :))

    OdpovědětVymazat
  13. Tak trocha obdivujem ľudí, ktorí nosia farebné šošovky. Meniť si farbu oka sa mi zdá byť zaujímavé, hoci sama do toho nejdem. Teda chcela by som, ale mám tak citlivé oči, že sa bojím, že by som si ich ešte viac podráždila :/

    OdpovědětVymazat
  14. mozna by to chtelo vetsi foto kde mas cocky nasazene z te kterou tu mas toho moc nevidim :) jinak supr :) taky by se mi libilo usmyslet si vyzkouset cocky a hned je dostat zadarmo na recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
  15. ježiš, to je super! úplná panenka ♥ a každé oko jiné barvy nemá chybu! vždycky se mi to hrozně líbilo :) kamarád má jedno zelené a druhé modré :))

    OdpovědětVymazat
  16. ehm dotaz...máš na sobě esteé lauder? (mackeup) :-) já se chystám jej koupit a jestli vypadá takhle paráně...tak ty peníze "vyhodím" (jak by řekla moje drahá polovička :-D )

    děkuji Benny

    OdpovědětVymazat
  17. vypadá to dost dobře :O lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat