úterý 21. ledna 2014

THE BALM : BETTY-LOU MANIZER


Hey guys!!!

Ani netušíte kolik mám naplánovaných postů a jak moc na vás myslím, ale potřebovala bych, aby měl den alespoň 48 hodin. Už si nemám pomalu co obléknout, protože vše je sbaleno v krabicích a připraveno ke stěhování. Všechny moje pražské čtenářky, těším se na vás!!!Každopádně na dnešní článek jsem se ohromně těšila, protože se jedná o značku The Balm a to je prostě cutest thing ever.....

THE BALM

Dekorativní kosmetiku the Balm jsem znala už pár let přes youtube. Jak víte, jsem maniak na youtube beauty videa a tam na tuto značku pěly ódy krásky z celého světa. Bylo to teprve nedávno, co jsem jednoho dne otevřela magazín, myslím, že to bylo Elle... a tam jsem náhodně narazila na odkaz na web http://www.thebalm.cz/. Cože??? Tahle paráda se dá koupit i u nás a já o tom nevím? Beauty guru epic fail. Když jsem konečně brouzdala jejich e-shopem, měla jsem radost jako malé dítě. The Balm je populární zejména pro své tvářenky a bronzery a rozjasňovače. Ty jsou všeobecně nesmírně populární. 

První, co vás na těchto produktech zaujme, je rozhodně super rozkošné balení. Je plné obrázků ve stylu retra, což je pro mě, pro milovnici pin-up girls, absolutní krása. Nemůžu nezmínit neméně roztomilé názvy. Vím, že touto úchylkou netrpím sama, ale zbožňuju, když má nějaký kousek líčení hezký název. Když vidím na obalu jen číslo, říkam si "hmmm, nuda". Celkově se mi líbí celý designový koncept The Balm, připomíná mi dobu, kdy byly ženy skutečně ženami a dokonale se líčily. 

Z The Balm byli natolik laskaví, že mi zaslali na vyzkoušení  Betty-Lou Manizer


Tenhle růžový poklad je mezi make-up komunitou pěkně profláklý, protože odvádí opravdu dobrou práci. Prvotně jsem jej považovala pouze za rozjasňovač, ale dá se úžasně použít také jako bronzer nebo oční stíny. Funguje pro mě jako takové multilíčidlo, trochu jsem jím poprášila rty, přetřela leskem a výsledek byl super. 


Betty ke mě dorazila v růžové papírové krabičce, která ukrývala skutečný obsah. Rozjasňovač je v kovovém kompaktním balení, s velkým kulatým zrcátkem. Což je výhoda, nemusíte sebou vláčet další extra zrcátko, toto vám na 100% vystačí. Balení je pevné, přesto lehké a jeho obsah je 8,5 gramu. 


Barva je nádherná bronzovo-zlatá. Bude podle mě slušet všem odstínům pleti, jen tuším, že slečny se světlou pletí by měly nanášet menší množství, zatímco ty s tmavší, se můžou více rozšoupnout. Já osobně jsem jej testovala na světlé i tmavé kůži - neboli bez samoopalováku a s ním. Vše vypadalo báječně tak i tak. Jedna z věcí, které mě na Betty ohromně potěšily je, že neopadává. Mám doma několik rozjasňovačů a bronzerů, které naberu na štětec a kolem se rozvíří zlatavý prach. Tohle není ten případ. Prudukt bez problému drží na svém místě a má skvělou tuhou konzistenci. 


Jsem nadmíru spokojená a jsem si jistá, že se moje sbírka The Balm bude pomalu ale jistě rozrůstat, protože je hromada věcí, které chci vyzkoušet!! Tady je swatch, barvu si opravdu regulujete samy, buď víc přitlačíte nebo ne :-)


Pokud jste ve světě The Balm úplnými nováčky, dám vám malé doporučení. Nejvíce se mluví o bronzeru Bahama Mama, který je skvělý také na tvarování/konturování obličeje. A potom taky tvářenka Frat Boy,což je taková ta prima univerzální barvička pro všechny a pro každou příležitost. Hodně produktů má více než jedno užití, např. tvářenku můžete použít i jako oční stíny a podobně. Na stránkách také probíhají nějaké slevičky, takže se neváhejte mrknout.

THE BALM : http://www.thebalm.cz
BETTY-LOU : http://www.thebalm.cz/oblicej/rozjasnovace?product_id=77
BAHAMA MAMA : http://www.thebalm.cz/oblicej/bronzery/thebalm-bahama-mama-bronzer-stiny-a-konturovaci-pudr-v-jednom

Máte už nějakou zkušenost s The Balm?

Mějte se krásně, brzy naviděnou :-*

27 komentářů:

  1. nemám s ní žádné zkušenosti, ale taky jsem o ní dost slyšela na youtube, takže Ti závidím, že teď něco od této značky s nejvíc cute produktama vlastníš:) bronzer vypadá vážně úchvaně, já ještě bronzer, který by mi vyhovoval neobjevila...takže bych měla vyzkoušet tenhle, už jen kvůli tomu obalu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle barva je moc příjemná na pohled, žádná násilná, ale zároveň pěkně viditelná:)

    OdpovědětVymazat
  3. opět úžasná recenze Naty :* já mám od theBalm tvářenku INSTAIN a nemůžu si ji vynachválit - ta pigmentace je prostě božská! <3 musím se přiznat, že nad tímhle rozjasňovačem jsem taky uvažovala a teď po Tvé recenzi už s nákupem asi nebudu dlouho otálet :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já si nedávno objednala brozner Bahama Mama z feelunique a jsem nadsena :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je rozkošné balení O:) Zkušenost s touto značkou zatím ještě nemám, ale už dlouho přemýšlím, že si něco pořídím. Hezky jsi to zrecenzovala Natálko :)

    OdpovědětVymazat
  6. No tak ten obal je boží!!! A doufám, že se někdy v Praze potkáme určitě za Tebou poběžím!:D

    OdpovědětVymazat
  7. Stěhuješ se do Prahy Natálko? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten český e-shop nefunguje dlouho, takže v klidu :) Já tuhle značku miluju, rozjasňovač mám Betty a budu ho mít asi do konce života :) pigmentace neuvěřitelná, stačí štětcem jen ťupnout. Teď si brousím zoubek na jejich paletku Nude'tude, tak uvidíme, třeba se objeví na na českém shopu. Moc často se to nestává, ale jsou tam lepší ceny než na feelunique ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný článek, Naty :) S touto značkou žádné zkušenosti nemám, ale vypadá vážně roztomile :) Můžu se prosím zeptat, kde jsi koupila ty knížky o Kardashians? :) Děkuju moc a těším se na další článek :) <3
    Luci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, všechny knížky a dvd nakupuju na Arara.cz je to super e-shop :-)

      Vymazat
    2. Děkuju :))
      Luci

      Vymazat
  10. úžasné ! to je nádherná kosmetika ! :-)) pin up styl miluji, je krásně stylový <3 děkuju ti moc za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, co že ses rozhodla jít do Prahy ? :) Taky jsem ze Zlína a v Praze jsem od září, určitě se máš na co těšit :))

    OdpovědětVymazat
  12. Já nad Prahou přemýšlela už několik let a teď nastala taková souhra okolností, která mě popostrčila k činu :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jee proc vsechny moje oblibeny bloggerky jsou v Praze? :( :D jinak ti to Natalko moc preju :)

    OdpovědětVymazat
  14. Veľmi pekne ďakujem za túto recenziu. Aj mňa v poslednej dobe poriadne dostala značka theBalm a skoro každý deň hľadám na internete, čo by som si od nich objednala. A keďže trocha ulietavam na lícenkách a rozjasňovačoch, Betty lou manizer mal byť môj. Lenže ja som mala pocit, že to bude striebristý rozjasňovač. Hoci je tento odtieň krásny, asi by som ho nevyužila, lebo podobných mám už pár. Takže pokukám po nejakých lícenkách... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Bože ,aj ja by som to hneď brala škoda že sa to na Slovensku nedá kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
  16. Je fakt krásnej...já právě přemýšlím, že si udělám ze své první výplaty radost něčím krásným a nevím, jestli koupit tohohle fešáka nebo bronzer bahama mama. Dalo by se konturovat i s tímto?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na konturování je podle mě moc třpytivý...tím myslím rozjasňující. Na to bych určitě volila Bahama Mama, ta konturuje úžasně!

      Vymazat
  17. Ahoj Nat, úplně mimo článěk ,a el chtěla jsem se zeptat ty si studovala VŠB ekonomku? Dodělala si tu školu, nebo ne..je to naročné na studium, při práci atd? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se to vezme. Pokud trochu rozumíš matematice a předmětům s ní spojených, tak nebudeš mít problém. Ja studovala ekonomiku cestovního ruchu, takže jsem očekávala jazyky a atd, ale bohužel převažovala matematika, takže jsem na konci 2. ročníku odešla jednak kvůli matematice a taky kvůli dobré pracovní nabídce.

      Vymazat
  18. Tak sem si objednala rozjasnivac.Natalko kdy to tak dorazi? Dekuju)

    OdpovědětVymazat
  19. Značku theBalm poznám, čo sa týka rozjasňovačov tak ja mám od Mary Lou Manizer s ktorým som mimoriadne spokojná a presne ako píšeš dá sa použiť aj ako očný tieň ;)).
    Okrem toho, že zbožňujem dizajn ich produktov, tak aj čo sa týka kvality ich hodnotím veľmi vysoko.
    *H
    DH empire

    OdpovědětVymazat
  20. Tak koukám, že na webu je akce 2 plus 1 zdarma. Hurá! :D
    Jinak já vlastní Mary-Lou rozjasňovač a jsem z něho nadšená. Nedávno jsem na něho psala recenzi. :-)

    OdpovědětVymazat