neděle 26. ledna 2014

SAMMY DRESS + I MOVED


Hey guys :-)


Krásné nedělní dopoledne. Zdravím vás ze svého úplně nového bydlení! V pátek jsem se úspěšně přestěhovala do Prahy a celý včerejšek strávila vybalováním kufrů. Jsem nesmírně šťastná, že jsem udělala tento krok, protože jsem chtěla do většího města už několik let a teprve nyní jsem k tomu našla odvahu. Musím zaklepat na dřevo, že jsem měla po nekonečném hledání štěstí na útulný světlý byteček, ve kterém se cítím výborně. Zatím se zabydluji a trošku mě zlobí pomalejší internet, takže mějte se mnou chvíli trpělivost. Moc se těším na další etapu svého života, už se to začíná alespoň malinko podobat mým představám. Od zítra začínám v nové práci, tak jsem nervózní, zvědavá a zároveň nadšená. Budu mít více práce a zodpovědnosti než v bývalém zaměstnání, ale snad se do všeho brzy zajedu. Jak se tady trošku zabydlím a dokoupím nějaké dekorace, ráda vám udělám malou ukázku bydlení, několik z vás mi o ni psalo.

Dnešní rychlý post je o e-shopu SammyDress. Tento obchůdek mě před pár týdny oslovil a poslal mi dva kousky oblečení dle mého výběru. Budu k vám upřímná, nejsem fanynka těchto typů internetových obchodů a sama od sebe bych na něj pravděpodobně nenarazila. Musím ale říct, že kvalita produktů je podstatně lepší než u e-shopu, který jsem zmínila v nedávném článku. Výběr byl celkem obsáhlý, vše dorazilo v pořádku, hezky zabalené a kupodivu nebyl opadaný jediný kamínek nebo třpytka. 



Vybrala jsem si košile se zdobeným límcem, což je relativně neutrální kousek oblečení a myslím, že zejména tu s černým límečkem i docela hezky využiji. Líbí se mi i zlatý zip, který je na její zadní straně. Každopádně s tímto e-shopem jsem byla mnohem spokojenější, než s tím předchozím.


Neváhejte se na cokoliv zeptat v komentářích.

Mějte krásnou neděli :-*

26 komentářů:

  1. Těším se na fotky tvého nového bydlení a moc ti to přeju!:)) Jinak ze stránek tohoto typu se dost bojím objednávat, řekla bych, že kvalita nic moc a hlavně skoro všechno mají one size a bojím se, že pak věci nebudou sedět:))

    OdpovědětVymazat
  2. Košielky sú krásne. Prajem ti veľa šťastia a trpezlivosti v novej práci. Nech sa darí ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji hodně štěstí v nové práci a v novém domově =))
    Košile se zdobeným límcem jsou pro mě top, ráda přes ně nosím ještě svetřík a moc se mi líbí, jak ty límce "vykukují" přes okraj =))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja tiež veľmi nemám dôveru k takýmto eshopom, ale tak niekedy sa človek trafí a veci sú aj pekné aj kvalitné.
    Blahoželám ti k ďalšej životnej etape a prajem ti, nech ti všetko vychádza podľa predstáv. Budem sa tešiť na post z nového bytečku a dúfam, že nám prezredíš, do akej novej práce nastupuješ. No a nech ti ten prvý deň dopadne čo možno najlepšie :) Paaa.

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala jsi krásně :), taky mám se SD jen dobré zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluju, že jsi ze svého kroku šťastná! :)* a už se moc těším na post o bytě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Takže už nebudeš v Gantu?a prozradis nám kde budeš pracovat? Nafot nam pak také své nové bydlení,ať máme inspiraci:-) mnoho štěstí v novém domově a práci.....dashenka

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji! :) A držím palce aŤ se v práci daří! :) Jinak košile vypadají hezky! :) Klasika s troškou šmrncu. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Co budeš mít za práci? To je skvělý se takhle přestěhovat, já bych neměla odvahu. :D
    Košile jsou krásné, ale hrozně mi límeček u krku vadí a není mi příjemný, takže mám smůlu.. Určitě hoď fotky bytu ! :))

    OdpovědětVymazat
  10. krásné košile a přeji ať se hezky zabydlíš:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to jsem ráda, že se ti v Praze líbí :) Jinak máš naprosto dokonalý vkus <3 Mohla bych se prosím zeptat, kde pracuješ? Doufám, že se ti v novém zaměstnání bude jen dařit a moc se těším na tu "prohlídku" tvého bytečku :) <3
    Luci :)

    OdpovědětVymazat
  12. vybrala sis skvěle, košile vypadají fantasticky :-) ať se ti zítřejší den povede co nejlépe, hodně štěstí přeju ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vítej v Praze, Nat:-) Držím pěsti do začátku. Sama jsem se sem stěhovala před cca 3 měsíci a začílala tady i s novou prací.

    Takže good luck!

    OdpovědětVymazat
  14. Dokonalý!!! Strašně ti je závidím!! :O

    OdpovědětVymazat
  15. Naty, přeju hodně úspěchů v nové práci a spokojené bydlení v novém bytečku.
    Košile jsou krásné, tyhle zdobené límečky já můžu. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Vítej v Praze Natálko! Na byt se moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Naty, hodně štěstí do nové etapy života :-) Na fotky bydlení se moc těším, ráda sbírám inspirace od oblíbených bloggerek! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. skvělé Natálko! Už se moc těším :-))

    OdpovědětVymazat
  19. Kam ses do Prahy přestěhovala?

    OdpovědětVymazat
  20. Natálko, ať se Ti v novém bytečku a v nové práci jedině líbí :-), strašně moc se těším na veškeré fotografie, které se chystáš přidat. Jinak košile jsou krásné, hlavně ty límečky jsou božské :-) ♥.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  21. košile je krásná:) doufám, ž se hezky zabydlíš a určitě se ti bude v novém bytečku i práci moc líbit:) už se těším na článek:)

    OdpovědětVymazat
  22. Patříš mezi moje nejoblíbenější blogerky a tak bych si přála, aby jsi přispívala každý den. :) Ale vím, že to není reálné. :))) Budu ráda za každý článek co přidáš, těším se na fotečky tvého bytečku, protože bude určitě stylový jako ty! Je to drzé zeptat v jaké odvětví pracuješ? :) Já si tě představuji něco s kosmetikou nebo modou. :)
    At se ti daří v nové etapě života. :* <3 Dája

    OdpovědětVymazat
  23. Natálko na instagramu máš foto z února, kde máš na stole v kavárně položené černé psaníčko s tygří hlavou, můžu se zeptat kde se dá koupit?

    OdpovědětVymazat
  24. Natálko, doufám, že jsi v Praze moc šťastná! už několikrát jsem na Tebe myslela, ať se Ti tam daří :* a už se moc těším na nějaký room tour ♥

    OdpovědětVymazat