pátek 3. ledna 2014

DECEMBER FAVOURITES + ROSE WHOLESALE GIVEAWAY


Hey guys!!

Long time no talk....

V první řadě vás chci všechny přivítat v novém roce. Doufám, že jste si užili vánoce na maximum a stejně tak novoroční oslavy. Ty z vás, které sleduji na Instagramu jsem měla stále online. Můj odkaz na Instagram je kdyžtak TADY. Tohle sociální médium mě baví ze všech nejvíc, takže poctivě updatuju denně. Omlouvám se, za svoji absenci na blogu, ale dopřála jsem sama sobě malé blogové vánoční prázdniny a opravdu se věnovala jenom pohádkám :-) Už jsem ale zpátky v sedle a začneme malinko opožděnými oblíbenostmi za uplynulý měsíc.

BALEA SPRCHOVÝ PEELING

I o tomto peelingu jsem se dozvěděla skrz Instagram! Hned jsem proto zamířila do DM, jelikož jablko a skořice...co si budeme povídat, bez této věci bych nejspíš nemohla momentálně existovat. Tenhle peeling je hodně jemný, takže ideální pro citlivou pokožku. Jakoby jste do krémového sprchového gelu nasypali trochu cukru. Moc příjemný a nemusím asi zdůrazňovat - krásná zimní vůně.


YVES ROCHER TĚLOVÉ MLÉKO

O-ou. Vypadá to, že organická vanilka od Yves Rocher nakopala zadek mojí vanilce od Avonu. Nejenom, že se tohle tělové mléko výborně aplikuje, ale vůně drží nesmírně dlouho. Cítím ji na povlečení neustále. Asi se budu muset v této sekci malinko víc zorientovat...je to moje první tělové mléko od Yves Rocher, chápete to? Asi jsem dosud žila pod kamenem.


TOO FACED JOY TO THE GIRLS

O téhle úžasné limitované paletce od Too Faced už toho tady padlo hodně, takže se o ní nebudu dlouze rozepisovat. Úžasné barevné variace pro každou příležitost, skvělá pigmentace, zkrátka všechno na jedničku s hvězdičkou. Myslím, že pro běžného člověka (který není posedlý make-upem), tato paletka na pár měsíců bohatě stačí pro každodenní líčení.


AVON LAK NA NEHTY

Co mám po dlouhé době zpět své přírodní nehty, užívám se nevídaných možností výběru laků! Vážně, nevím co dřív si na ty ruce dát. Přes Vánoce se mi hodně líbily tyhle dva odstíny od Avonu. Zelená je Midnight Green a červená Ruby Slippers. Ruby pochází z té "diamantové" kolekce. Je to hodně sváteční červená. není to ta univerzální rudá, co můžete nosit celý rok. Nicméně krásné barvy, dobrá výdrž, prima cena. 


AVON RTĚNKY COLOUR RICH

Přemýšlím, že udělám na tyto rtěnky samostatný článek. Patří totiž mezi to nejlepší, co jsem v líčení za rok 2013 objevila. Mám asi 8 odstínů a moje máma jich pár také má, pomalu bychom daly dohromady celou paletu. Fantastické rtěnky, široká škála barev, vybere si opravdu každý. Jsou krémové, dobře se nanáší, hezky drží...jsem z nich prostě nadšená a opravdu vřele doporučuju. Tyto dva odstíny. vlevo Proper Pink a vpravo Pout jsem za prosinec nosila nejčastěji. Přes vánoce jsem totiž byla na make-up líná jako veš a spokojila se s linkami a nenápadnou rtěnkou. Pokud sháníte růžovo-tělovou barvičku, tady ji máte.


ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR FOUNDATION

Best make-up ever....Jsem už natolik rozmlsaná, že nosím Double Wear každý den. Prostě jsem si zvykla na ten nádherný bezchybný výsledek, což se mimochodem drobátko prodraží. Tento make-up je ale skutečně jedna z mála věcí z "vyšší kosmetiky", do které se vyplatí investovat. Ten efekt tam totiž opravdu je a zatím je to make-up s největším krytím, co mi přišel pod ruku. Mám dva odstíny a to proto, že někdy mám samoopalovák a někdy ne. To je trošku prokletí, protože nakupovat stejné věci jen v jiném odstínu, asi nikoho příliš nebaví.


ESSENCE VÁNOČNÍ EDICE

Limitovky od Essence mě poslední dobou nijak zvlášť neuchvacují, ale protože jsem se cítila svátečně, dala jsem šanci pár kouskům z jejich vánoční edice. A kupodivu, dobře jsem udělala. Přiznám se bez mučení, nejsem velký odborník na krémové ani tekuté tvářenky a všechny "stick" věci na tvář. Pudrové produkty mám zkrátka lépe v ruce. Ale tato tvářenka je vynikající. Má nádhernou přirozenou barvu a manipulaci s ní opravdu zvládne každý. Je přirozená, takže se nebojte fleků. Balzámek mi zase posloužil jako super podklad pod Ruby Woo a celkově pod červené rtěnky. Řasy byly prima, jen konkrétně tyto asi nepřežijí mnoho použití.


ASTOR BIG AND BEAUTIFUL BUTTERFLY

Po obrovském nadšení z Big and beautiful Lovely Doll, jsem hned sáhla po této motýlí novince. Má hodně zajímavý kartáček a kdybych přemýšlela, tak vám jej i vyfotím. Každopádně si nejsem úplně jistá, co chtěl básník říci "motýlími řasami". Řasenka funguje hodně na principu Lovely Doll, nějaký rozdíl tam je, ale velký nebude. Můžete se s ní hodně rozšoupnout co se týká vrstev, protože nevytváří nelichotivé hmyzí nožičky a v pohodě zvládne i pět šest kabátů. Pro mě momentálně řasenky od Astoru top.


NYC SMOOTH SKIN BRONZER

Tento bronzer je na Youtube jednoznačně nejvíce opěvovaný. Líbí se mi hlavně proto, že je matný a přirozený. Nemá v sobě kilo třpytek a nevypadáte jako bahno ani jako mrkev. Klidně si jej lehce můžete poprášit přes celý obličej a neublíží vám to. Moc pěkný na každodenní líčení, navíc za super cenu.



MAGAZINES

Chvilka poezie...nejvíc mě samozřejmě potěšil InStyle, s mým miláčkem Taylor Swift na coveru. Tak má vypadat vánoční vydání! Všechno rudé a třpytivé. Miley je na obálce lednového Cosma nějak moc oblečená, co říkáte? Mohlo by jí to chvíli vydržet. Elle už pár měsíců přestávám chápat s výběrem titulek, už nerozeznám letní a zimní vydání.



GIVEAWAY

Internetový obchod Rose Wholesale Clothing mi nabídnul vybrat si pár produktů a to konkrétně pro sebe a na giveaway. Je to takový ten klasický japan obchůdek, některé věci byly docela hezké, takže jsem celkem bez problémů vybrala. Původně jsem objednala dva náhrdelníky a jeden bílý peplum top s dlouhým rukávem. Dodání trvalo cca 3-4 týdny. Jeden z náhrdelníků bohužel dorazil roztržený, takže ten jsem vyřadila. Peplum top, klasická bavlna, byl v pořádku. Nicméně je označen velikostí univerzální, což úplně nedosahuje mojí výšce, takže je mi drobátko krátký. 




Ale tento nádhrdelník se pro giveaway hodí celkem pěkně, je to hezký kousek. Jediné, co od vás budu chtít je, abyste byli moji "odběratelé" a napsali mi v komentářích, který dárek vás letos pod stromečkem nejvíc potěšil :-)

58 komentářů:

  1. Krása Nat! Na tu vánoční edici od essence jsem koukala dlouho, nakonec jsem z ní pořídila jen jeden lak na nehty, ale ty řasy vypadají zajímavě :) jinak mě zaujalo tělové mléko od YR, vanilku tu já ráda ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkní oblíbenci, ty make upy Estee Lauder vypadají skvěle! :)
    Dárek, který mě potěšil nejvíce byla určitě má vysněná peněženka od Guess tu starou s pandičkami jsem měla už cca 7 let a půspbila dětinsky, bylo tedy záhodno ji vyměnit (Děkuji Ježíšku) :)
    email: pandicka.vendy@centrum.cz
    I já tě zvu k sobě na Giveaway
    http://pandulka.blogspot.cz/2014/01/novy-rok-2014-giveaway-zdravim-vas-jiz.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  3. Uzasne vecicky, az na rasenku od Astoru. Ty mi naopak nevyhovuji vubec :/
    Jinak nejkrasnejsim darkem byl naramek od rodicu z Pandory, ktery jsem jsem absolutne necekala.
    Kkiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný článek, Naty :)) Udělala by jsi prosím recenzi na novou řasenku od Loreál- Miss Manga? Předem moc děkuju :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvic me potesila kabelka od pritele.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Největší radost mi udělali hory s přítelem. Byla to první dovolená k výročí 2,5 roku. :) Největším překvapením byly zlaté hodinky, o kterých jsem mluvila celý rok :)

    secretofpink@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Našla jsem trilogii 50odstínů, ktrou jsem chtěla ale jen jednu knihu a pak na to zapoměla a pod stromeček skončily všechny 3knihy :)

    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujala me to rasenka, asi ji casem vyzkousim. Mne posledni dobou hodne vyhovuji rasenky od loreal :-).

    A nejoblivenejsi darek jsou asi hodinky od Korse :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nejvíc me potěšil parfém armádní a štětce od Petry lovely hair

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, nejvíc mě potěšil mobil a řetízek:)
    pompouslady@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, nejtěžší povánoční otázka : jaký dárek tě nejvíc potěšil?! :) jde si snad vybrat? :D Samozřejmě mě potěšilo vše, podle Ježíška jsem byla moc hodná a dostala snad vše co jsem si "přála" :) Ale nejvíc jsem měla asi radost z papučí od sestřičky - teplé huňaté růžové s krasnou mašlí :) Jsou jako cukrová vata já z nich mám neuvěřitelnou radost :)
    Přeji ti nádherný rok 2014 :)
    PruchovaAdela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Dobře, takže pro peeling v brzké době letím :D

    Mě potěšila kabelka a samoopalovák, to jsem si přála nejvíce :)

    denisavary@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Me potesili krasne nausnicky od pritele a pak kavovar Dolce Gusto :) petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Prosím, prosím článek o těch rtěnkách Avon. Mám na ně zálusk, tak by se swatche i recenze hodily.

    OdpovědětVymazat
  15. Super článek, už jsem se moc těšila na další!!! Mně nejvíc na Vánoce potěšil úžasný nový fén od Rowenty s kupou vychytávek, jsem z něj pořád strašně nadšená!!! Přeji hodně štěstí, zdraví a úspěchů v novém roce a doufám, že nás budeš dál zásobovat krásnými články

    OdpovědětVymazat
  16. Tak pro tu baleu si teda běžím :D potřebuji nějaky peel
    znám značku yves rocher ale mě ji zhnusily ty katalogy pak tutu kosmetiku zařazuji jako avon
    avon mám ráda ale další takovou pro mě nucenou kosmetiku nechci.. proto jsem nikdy nešla do toho obchodu a nikdy jsem si nic nekoupila :D ale koukám že se tam pudu mrknout :DDDD

    http://fbsphoto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. sleduji te uz dlouho :)
    a nejvic me potesil pod stromeckem obraz od jednoho ceskeho malire :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mě nejvíc určitě potěšily další laky do mojí sbírky :D a nejvíc že jsme byli jako rodina pohromadě :)
    Sleduju jako Lucie Zakopalová

    OdpovědětVymazat
  19. Nejvetsi radost jsem mela,kdyz se mi po mesici uzdravil kocour. Tomu se zadny hmotny darky nevyrovnaji :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Viděla jsem ten bronzer od NYC a přišel mi moc světlý..mají více odstínů nebo jen jeden a je opravdu tak světlý jak se mi zdál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají jedině tento odstín - Sunny. Pokud jsi tmavší typ, pravděpodobně na tobě opravdu nebude moc vidět. Když jsem se hodně opalovala, vubec jsem ho nepouzivala. Takže spíš pro malinko světlejsí typy.

      Vymazat
  21. Celkom si ma prekvapila s ospevovaním rúžov od Avonu, konkrétne odtieňa Pout. Obdivovala som ho už pred dosť veľa rokmi, až kým som si ho nekúpila. Aj napriek tomu, že v tom čase som nevedela zhodnotiť dobrú a zlú kozmetiku, ten rúž som hneď darovala. Bol strašný - suchý a nudný. Ale asi už má lepšie zloženie :)
    Hoci som na Vianoce dostala krásne darčeky, najviac ma prekvapila čokoládka chocoMe so sušenými jahôdkami a malinami. Tešila som sa z nej ako malá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě opravdu tyto rtěnky hodně vyhovují a jsou krásně krémové, možná trochu pozměnili technologii:)

      Vymazat
  22. Náhrdelník je úžasný :) Nemám dárek, který by mě potěšil nejvíce, ale kdybych měla vybrat tak by to byla kulma na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nejvíce mě potěšily náherné hodinky od přítele:)

    OdpovědětVymazat
  24. Tá sada od essence vyzerá pekne a ten bronzer sa už dlhú dobu chystám vyskúšať :) Kika

    OdpovědětVymazat
  25. Knihy a knihy, sice pracovní, ale grafický design je fajn :)
    r.iln@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Potěším i tebe - dala jsem opět na tvé rady a přála si Katy Perry - Killer Queen... a už jsem v půlce flakonku, protože se jím pořád voním, jak je ÚŽASNÝ!! Takže letos zcela jistě toto :))
    Elusche@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Najviac ma potešili vôňa s.Oliver a nové protialergické mäkkučké ľahké paplóny s aloe vera :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Náhrdelník je super!.) Mě pod stromečkem udělala nejvíc radost bunda a boty:)

    OdpovědětVymazat
  29. Nejvíce mě potěšili náušnice a brož od kamarádek. :)

    OdpovědětVymazat
  30. To tělové mléko mě vážně zaujalo, umím si představit tu vůni :)

    OdpovědětVymazat
  31. Laky od Avonu mám ráda a zrovna Midnight green jsem měla přes svátky nalakovaný a nemohla jsem se vynadívat, jak má krásné odlesky a celý je úžasný :D A jejich rtěnky... tak do těch jsem se taky zamilovala, z téhle řady mám jen dva odstíny a shodou okolností zrovna ty dva, co máš na fotce :D S objednáváním mám někdy problém v tom, že ty obrázky odstínů v katalogu někdy vůbec, ale vůbec neodpovídají realitě... Takže by to bylo moc úžasné, kdybys udělala samostatný článek se všemi odstíny co máš, ať se můžeme pokochat a vidět rtěnky v plné parádě :))
    Náhrdelník vypadá suprově, co se týče vánočních dárků, největší radost jsem měla z parfému, knížek a náušnic^^
    Vše nej do roku 2014! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Super článek jako vždy !!! Miluju tvůj blog a rady ... jinak můj TOP dárek pro mě bylo vínové sáčko se zlatými knoflíčky =) a samozřejmě kosmetika tý nemám nikdy dost =D

    OdpovědětVymazat
  33. Super článek !! Jako vždy .. miluji tvůj blog =) jinak pro mě TOP dárek bylo vínové sáčko se zlatými knoflíky =) a samozřejmě kosmetika tý nemám nikdy dost =D

    OdpovědětVymazat
  34. Naty, že já vždycky po tvým článcích musím běžet do drogerie a něco kupovat :-D. Tvoje kosmetické články mám opravdu moc ráda :-). Určitě se těším na recenzi rtěnek z Avonu. Já už to objednávání zavrhla, vždycky když jsem si objednala lesk nebo rtěnku, tak to byla ve výsledku úplně jiná barva :-/... A dárek který mě nejvíce potěšil? Prstýnek od přítele :-).

    OdpovědětVymazat
  35. Krasny nahrdelnik :) mne potesila letos kulma .

    OdpovědětVymazat
  36. Pod stromčekom ma potešil tento rok relaxačný pobyt, ktorý sme si navzájom s priateľom dopriali a cestujeme za ním už budúci týždeň, takže sa neuveriteľne teším :-)

    zigova.simona@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. MĚ SI ZAZJALA MAKEUPEM....myslíš že se hodí i pro mastnou Plet?
    díky .)

    OdpovědětVymazat
  38. Pod stromečkem mě nejvíc potěšil ŽUPAN! :D byla to nejspíš ta poslední věc, co mi chyběla k naprosté spokojenosti :D

    OdpovědětVymazat
  39. Ten peeling mám a je skvělý :)
    Nejvíce mě potešily dvě hebounké deky, jsem hrozně zimomřivá a Sleek paletka, konečně něco víc než Essence :D

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduji přes gfc jako jananulka.9@gmail.com
    nejvíce mě potěšil nový nábytek do mého nového pokoje :)
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, nejvíce mě potěšil nový mobil. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Kojenecký polštář od přítel :D Těhotná nejsem a dítě nemám jen jsem ho strašně chtěla:D

    OdpovědětVymazat
  43. Letos mě nejvíc potěšilo asi to, že mi rodiče přispějou na výlet do Londýna a Paříže a to, že jsme Vánoce prožili v klidu a pohodě:)

    OdpovědětVymazat
  44. Chtělo by to nějaký lepší foťák, takhle mi příjde, že jsou ty barvy docela zkreslené. Hlavně u rtěnek a tak.. ale možná je to mým noťasem :D Jinak mě nejvíc potěšily všechny dárky, měla jsem radost ze všech :)

    OdpovědětVymazat
  45. Nejvíce mě potěšila měkoučká chlupatá červená deka.
    jesterecka(@)email.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Nejvíce mě potěšila měkoučká chlupatá červená deka od přítele.
    jesterecka(@)email.cz

    OdpovědětVymazat
  47. K tomu peelingu od Balea jsem si taky čichala, když jsem byla v Praze. Voní nádherně!! Pokud máš ráda voňavý sprcháče a navíc ještě veganský, zkus Original Source. Dají se sehnat v dm a já na ně nedám dopustit. Určitě nebudeš litovat, veř mi :) Ta paletka od Too Faced je prostě dokonalá! Já si z limitky od Essence koupila ty ozdůbky na nehty, který mám schovaný na další Vánoce :D

    OdpovědětVymazat
  48. Nejvíc mě potěšila vůně od Katy Perry - Killer queen :)

    OdpovědětVymazat