úterý 14. ledna 2014

BEST OF BEAUTY 2013 PART 2


Hey guys!!!

Krásný úterní večer, nový post mi zabral trochu více času, ale zkuste mě prosím omluvit. Chystám stěhování, takže jediný fungující vztah mám momentálně s realitní makléřkou. Dnes nás čeká druhá (a poslední) část Best of Beauty 2013, tedy toho nejlepšího, co jsem v minulém roce vyzkoušela. Tentokrát se společně mrkneme na pleťovou a tělovou kosmetiku, vlasy, samoopalování a random věcičky. Myslím, že moje pravidelné čtenářky téměř nic nepřekvapí, protože jsem skutečně vybrala svoje nejpoužívanější favority. Jdeme na to!

TĚLO

Vanilka od Yves Rocher byla láska na první čichnutí. Tak intenzivní vůni tělového mléka jsem ještě nezažila, pořád ji cítím z županu a je prostě báječná. Nemůžu se dočkat, až vyzkouším více vůní těchto mlíček, protože podle všeho budou mňamózní. Dále zde máme Avon - Planet Spa a jeho skvělé bambucké máslo. Tahle věc naprosto dokonale voní a je ideální pro opravdu suchou pokožku, kterou řádně vyživí. Záchrana například pro paty, kolena nebo lokty. 




Tohle není peeling pro citlivky. Opravdu máte pocit, že si kůži ruinujete ostrými kamínky, ale výsledek stojí za to. Hodně mi pomáhá i při samoopalování, když chci pokožku zbavit všeho odumřelého, aby produkt dobře chytil. Jinak ale samozřejmě miluju všechny peelingy, které hezky voní. Takže třeba ty ze Sephory nebo z Balei. Čokoládový ze Sephory jsem jednou lehce ochutnala - lepší zůstat u té vůně.



Překvapení!!! Krémy od Essence jsou už nějaký ten rok nedílnou součástí mého života a občasné limitovky beru jako zpestření našeho dlouhého věrného vztahu. Nejlepší krémy na ruce, za skvělou cenu. Co víc dodat, všechny je milujeme.


PLEŤ

Toto sérum je opravdu určeno na noc, nebo výjimečně na den, když se ale nehodláte hnout z domu. Když mluví o hydrataci, nedělá si legraci. Po pár kapkách tohoto produktu byste na sobě mohly smažit topinky. Je opravdu extrémně výživný a hydratující, dělá čest svému jménu.



Pravděpodobně neexistuje na světě bloggerka nebo vloggerka, která by neměla tuhle lahvičku od Biodermy ve svém kosmetickém šupleti. Nebudu se proto o ní dlouze rozepisovat, tahle voda je bezkonkurenční. Odstraní make-up i všechny nečistoty a nedám na ni dopustit. Kupuju si vždy balení 500ml a někdy mívají v lékárnách akci 1+1 zdarma, takže dámy, v tomto případě je přímo povinnost nakouknout do letáků.



Sébium Mat od Biodermy je jediný krém, který snesu aplikovat ráno před líčením. Všechny ostatní mi šíleně zmastí T-zónu. Tento dodá pleti potřebnou hydrataci, ale zároveň ji zmatní. Netuším, jak to dělá, ale dělá to dobře. Ideální pro všechny se smíšenou nebo mastnou pletí. Je neparfémovaný a tahle tuba mi vydržela cca 3 měsíce každodenního používání. 



Miluju balzámky SYX, hlavně jahodový!!! Aloe Vera mi zase hodně pomohl při nachlazení, kdy opravdu skvěle hojil podrážděný nos. Koupíte je za 50,- v parfumériích Marionnaud a vydrží strašně dlouho. Mám v plánu vyzkoušet slavné EOS, máte s nimi někdo zkušenosti?


VLASY

Nemohla bych žít bez marockého olejíčku od Avonu. Vždy jej nanesu do délek vlhkých vlasů. Už je to takový můj rituál, navíc krásně voní a skutečně pomáhá.


Tento olej ve spreji je na podobné bázi jako ten marocký. Má za úkol vlasy vyživit, zacelit, zkrátka s nimi udělat samé dobré věci. Používám jej tak každé druhé nebo třetí umytí.


Kondicionér od Alciny zanechává vlasy nesmírně hebké a jemné. Je to jeden z nejlepších, jaké jsem kdy vůbec použila a hříva je po něm opravdu hedvábná. Voní trochu po citronech a hodně dlouho vydrží.


Tahle dvojice se objevila v listopadovém LadyBoxu a je úplně famózní. Vlasy rozzáří a všimla jsem si, že se mnohem méně mastí. Mají hrozně zajímavou gelovou texturu a krásně voní. Nepoužívám je dlouho, ale hned jsem si všimla rozdílu.


SAMOOPALOVÁNÍ

Můj dlouholetý oblíbenec - samoopalovací sprej ze Sephory. Dodá lehké opálení, nečekejte, ze po jedné aplikaci budete vypadat jako Snooki. Většinou si jej dávám, když potřebuju nahnat trochu barvy do obličeje, protože vypadá hodně přirozeně.


Make-up pro vaše nohy. Můj věrný společník ke krátkým šatům a šortkám. Nejenom, že dodá opálení, ale také skryje veškeré nedostatky jako modřiny, žilky atd. Píší, že je voděodolný. Mě osobně přijde, že docela pouští, ale možná jsem jej nechávala málo zaschnout.


Moje solárko ve spreji. Po několika letech jsem se přestala slunit, ale úplná běloba mi vyloženě nesedí, takže jednou za týden nahodím trochu bronzu pomocí Fake Bake. Sice mě taky trochu rozčiluje, když při troše zapocení začne povolovat, ale pořád je to ten nejlepší samoopalovák, jaký jsem kdy měla. Pro mě osobně je to 100 a 1 oproti těm z drogérie. Má hezkou přirozenou barvu, vymývá se postupně a nesmrdí.



RANDOMS!!!

Pokusím se to co nejvíce zestručnit.....

MUSIC

1D jednoznačné a nevyžadující komentář. Kromě poslouchání Midnight Memories se nadále bavím stalkingem jejich Twiterrů a Instagramů. Ops. Katy Perry vydala velice dospělácké album a mě dostává hlavně song Unconditionally. Miley je very bad bad girl, ale jinak je to excelentní zpěvačka a její nové cd mě ohromně baví. Ellie, nebudu lhát, největší pecka je pořád Burn. Taylor sice vydala technicky Red ke konci roku 2012, ale turné se táhlo přes celý rok 2013...Tay je můj miláček, její texty jsou nepopsatelné a nikdo je neumí tak jako ona. Deminka je velká bojovnice a Made in the USA byl můj hlavní song celého léta 2013.








MOVIES

Filmem roku je pro mě jednoznačně Hunger Games - Catching Fire. Miluju Joshe a miluju Jennifer. Ten film mě nikdy neomrzí a můžu se na něj dívat pořád dokola.


Emma Watson je tady neskutečná!!! Miluju ten film, musíte jej vidět.



TV SHOWS

Upíří deníky, myslím, že jsem neviděla nikoho, kdo by je neměl za rok 2013 (a předchozí roky) ve favoritech. Prostě nás baví sexy upíři v kožených bundách. Nebo bez trička. 



Pretty Little Liars, pro mě absolutně TOP tv show. Úplně mě zabíjí čekání na nové díly a hltám každé slovo s očima přilepenýma k obrazovce. Závislost. 



Ach, zbožňuju sledování dokonalého života Kardashianových. Jestli chcete nonstop sledovat skvělý make-up a všechny modely bot od Louboutina, stáhněte si Keeping Up With The Kardashians. 

BOOK

Trilogie od Lauren Oliver. Opravdu jsem si tyto knížky zamilovala, stojí za přečtení. Možná trochu romantické cliché, ale je to moc milé.



A to je vše za rok 2013. Ten už necháváme definitivně za zády :-)

42 komentářů:

  1. ja mám od YR tiež vanilkovú, ale penu do kupela. A to je tak perfektná pena - vôňa aj výdrž - fakt super. Marocký olej od Avonu - milujem :)
    Essence krémy naopak nemám rada. Voňajú síce pekne, ale len kým su v tube. Akonáhle mám tu vonu na rukách, začne mi vadiť. A ani s hydratáciou mi velmi nevyhovujú.

    OdpovědětVymazat
  2. Co sa tyka kozmetiky zaujali ma hlavne veci na opalovanie ktoreokamzite googlim a skumam :)) Co sa tyka hudby suhlasim s Katy P. ale neviem si pomoct za mna Miley uplny top top , milujem ju ako spevacku a zerem kazy jej "pruser" ktory urobim , velmi jej fandim a pre mna za mna nech je este viac vyrazna :D nechapem ludi co jej nadavvaju do ku*iev riesia sa vymyslene bludy ako to ze masturbuje v klipe, hrozne ma taketo keci rozculuju

    Za dalsie :D PLL ach <3 ale mohli by t uz kus rozhybat lebo t strasne tahaju, sice stale ked nato pozeram ani nedycham ale uz je to podla mna zbytcne predlzovane, a vznikaju same ove tajomstva ale nic sa neuzatvara. Na nervy

    Prepac za preklepy ale vies ze mam dlhe nechty =o))

    OdpovědětVymazat
  3. Biodermu jsem dostala teď poprvé k Vánocům a testuju jí. Zatím se zdá být dobrá, uvidíme jaká bude, a jí budu používat déle. Balzám od SYX bych chtěla vyzkoušet. A Pretty Little Liars - to je moje ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. mně tak štve, že jsem propásla ten mythic oil v LB :)
    Jinak super výběr, Syx taky miluju a PPL se stalo mojí novou závislostí :)

    OdpovědětVymazat
  5. PLL :D Dnes čekám balík :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. ty krémy na ruce od essence mám také moc ráda..a těma "samoopalovákama" si mi připomněla, že jsem si chtěla něco koupit, než půjdu v sobotu na ples.. hm, super :D zas jsem zapomněla
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Mythic oil je pro me naopak priserna dvojka, hrozne me svedi hlava a vlasy se mi mastej. A uprimne, Biodermu
    jsem jeste nezkousela a nelaka me:D
    Upiri deniky mam rsda, vsimla jsem si, ze je zas davaji v tv, akorat absolutne netusim, u jaky serie jsem skoncila:D

    OdpovědětVymazat
  8. kampak se stěhuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. wow! závidím, sama nebo s někým? já bych si do Prahy netroufla :(

      Vymazat
    2. Já čekala že se odstěhuješ jen jinde ve městě, ale až tak daleko, páni...stěhuješ se i s mamkou, a co práce? :-)

      Vymazat
    3. Stehuju se sama, maminka zustava tady :-) Praci uz mam, takze se u nas uz pomalu hromadi kufry v predsini :)

      Vymazat
    4. Doufám v hodně postů z nového bytu, určitě musíš mít i skvělý vkus co se interieru týče

      Vymazat
  9. Skvelý výber fotiek v úvode blogu :) Až je mi ľúto, že s bilancovaním končíš, toto si rada čítam. No ale čoskoro prídu januároví favoriti, takže sa môžem tešiť stále ;)

    OdpovědětVymazat
  10. hezký článek :) s EOS balzámy mám bohužel špatnou zkušenost a proto bych je nedoporučovala.. tolik jsem se na něj těšila, ale musím říct, že hydratace podprůměrná, to už i labello je lepší. nicméně obaly mají super roztomilé, to se musí nechat :)

    OdpovědětVymazat
  11. kde se dají stáhnout ty kardashianky :) nějaký konkrétní odkaz doporučíš?

    OdpovědětVymazat
  12. ja si idem objednať teraz veci s biodermi tak som zvedavá.každý ju vychvaľuje tak uvidím ako to dopadne

    http://thewonderlandinahat.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Ty Hunger games, musím vidět jedničku abych pochopila dvojku? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi by ses na ni mela mrknout:-) Uz jenom proto, ze se ti bude urcite libit, je to super serie.

      Vymazat
  14. Strasne vela veci mame spolocnych co sa tyka filmov a serialov. V podstate milujem to iste :D Eos balzam mam jeden, tusim letne ovocie alebo cosi take a nedam nan dopustit, stale sa k nemu rada vraciam. Planujem vyskusat aj ine prichute ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, Nat můžu si tě přidat na fb? Tedy přidáváš si i své čtenářky?:) Děkuju :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ty SYX balzámy musí být konečně moje :-) ♥!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  17. Bling Ring je super film! A na Keeping up with Kardashians fičím tiež, chodí to na WAU ešte aj v slovenčine :-)))

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  18. Prosím tě jak si rozmazáváš samoopalovák na hřbetu dlaní? Chápu, že normálně, klasika, ale jak si potom umyješ ruce aby si smyla z dlaní ten krém ale aby si zase nesmyla samoopalovak na druhé straně a neudělala fleky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou se snažím zlehka umýt jen dlaně, aby se voda nedostala na hřbet ruky :-)

      Vymazat
  19. Já si ten "makeup" na nohy od Sally Hansen taky nemůžu vynachválit, používám ho občas i do bazénu a přijde mi voděodolný. Jinak Bling Ring mě taky bavil, hlavně tím, že je to podle skutečnosti, pár článků jsem si o tom vygooglila nestačila jsem se divit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě :))) Hrozně se mi tam líbila Emma Watson <3

      Vymazat
  20. Nat nevíš kde bych na netu mohla stáhnout, či shlédnout The Bling Ring..ale ne přes torenty, přes ty já neumím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus Ulozto.cz myslim, že jsem to tam zahlédla :) Nebo potom placené SpyHell nebo jak se to jmenuje :)

      Vymazat
  21. jsem na tvém blogu pět minut a už ho miluju :) :D

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, prosím, kde jsi koupila ty knížky Kardashians? <3 Moc děkuju:))
    Luci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny knížky nakupuju na Arara.cz, výborný e-shop.

      Vymazat
  23. Ty jo vyčerpávající článek, moc hezký :) půlku věcí znám a rozhodně s tebou souhlasím, což mě vede k tomu, že tu druhou bych asi měla vyzkoušet :-D
    Jinak PLL jsou i moje závislost a Hunger games 2 byly rozhodně lepší než jedničky a to už je co říct, většinou kvalita díl od dílu klesá.
    Jinak ať se ti v Praze líbí, já tu bydlím necelé dva měsíce a jsem hrozně nadšená :-)

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to je paráda, moc se do Prahy těším a jsem nervózní zároveň:))

      Vymazat
  24. ten mythic oil od loreal vyzera velmi dobre :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  25. Krémy na ruky Essence som už tiež objavila a veľmi sa mi páčia, tak obalom, ako aj ich krásnou vôňou, nie sú možno tie úplne najvýživnejšie, ale sú skvelé a veľkosťou a balením úplne zodpovedajú mojím potrebám. Kúra na vlasy Avon s marockým arganovým olejom sa aj pre mňa stala tým najlepším olejom na vlasy, najmä na mokré vlasy funguje skvelo, po vysušení sú vlasy potom hebké a jemné.
    Bianka

    OdpovědětVymazat