úterý 17. prosince 2013

TOO FACED JOY TO THE GIRLS HOLIDAYS 2013 PALETTE


Hey guys!

Omlouvám se za krátkou pauzičku mezi blogováním, byla jsem okouknout vánoční atmosféru v Praze. Při té příležitosti jsem samozřejmě nevynechala povinnosti jako perníkové latté ve Starbucks nebo mrznutí se svařákem v rukou na vánočních trzích. Pochopitelně jsem jako první zamířila do Sephory a moc mě potěšilo, když jsem objevila novou paletku od Too Faced. Jedná se o limitovanou edici pro Vánoce 2013 a podle všeho existuje několik jejích verzí, od několika designérů. Liší se tedy obalem a malinko i obsahem, protože některé z nich obsahují i bronzer a tvářenku. Paletka nese rozkošný název Joy to the Girls. Je potřeba oslavovat ženskou krásu!!

Jak samy vidíte, paletka vychází na 1210,- což je podle mě vynikající cena za to, kolik produktů dostanete. Modrozelená pevná paleta se zlatým zdobením je ukrytá v krabičce se stejným designem. Mimo jiné, je to úžasný tip na vánoční dárek a potěší nejen milovnice make-upu, ale i snad každou ženu, protože je velice variabilní.


Paletka obsahuje patnáct očních stínů a slavnou řasenku LashGasm. Všechny stíny jsou dokonale pigmentové a opravdu jsem skákala nadšením, že jsem na tento poklad narazila. Teď už pomalu odkládám myšlenku na zakoupení Naked3 paletky od Urban Decay, protože tahle nádhera splňuje všechny moje požadavky. Musím podotknout, že jednotlivé stíny jsou hodně velké, takže než byste se prokutaly na dno, musely byste vytvořit nespočet looků. Stíny jsou jak matné, tak třpytivé. Já oceňuju především ty matné, protože perfektně matné stíny se hledají těžko a tady je opravdu super škála výběru. Na těch třpytivých se mi líbí to, že jsou opravdu hutné a syté, že to není jen pár opadávajících třpytek na nijakém povrchu.



Jsou to úžasné, především přirozené odstíny, které budou slušet snad úplně každé ženě. S tímto barevným zastoupením se dá vytvořit šíleně moc druhů líčení a hned tak vás nepřestane bavit. Moc se mi líbí i roztomilé názvy jednotlivých očních stínů. Jsem do Joy to the Girls zamilovaná na první pohled a je to rozhodně nejlepší paletka, kterou mám ve své make-up sbírce. Je skvělá na cestování, protože vám úplně vystačí a další stíny zkrátka potřebovat nebudete. Doposud jsem s Too Faced neměla příliš velké zkušenosti, ale jak vidím, je nejvyšší čas toho vyzkoušet mnohem více.


Levá strana obsahuje možnosti líčení, které lze s paletkou provádět. Běžně se tím nijak neřídím a tvořím podle sebe, nicméně, je to milá inspirace. Jsou tady vyobrazené varianty pro všední den, víkend a večírek.


Další článek už brzy, Vánoce jsou v plném proudu, tak ať toho stihneme co nejvíce!!!

Mějte se krásně, brzy na viděnou <3

16 komentářů:

  1. No téééda, tak ta je fakt parádní!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Akonáhle som uvidela krásne balenie už som ju dávala do zoznamu - chcem to! Ale našťastie svoju peňaženku ušetrím, pretože tam niesu tiene, ktoré by som používala. Ale uži si ju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wooo, to je neco. Tesim se na ni v akci!

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je náádhera! já odjíždím do Prahy v pátek, takže jsi mi dala brouka do hlavy! :D <3

    OdpovědětVymazat
  5. Taková paletka by se mi hodila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem na nic koukala, ale hodně stínů se ke mně nehodí.. Já si teď budu užívat svou novou Naked 2.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Natálko, bude i slíbený článek o Christmas makeupu? Viděla jsem fotku na insta a jsem nadšená! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vypadá nádherně, ty barvičky bych určitě využila =)) Myslím, že ještě není pozdě napsat Ježíškovi =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, jsou to super použitelné barvičky <3

      Vymazat
  9. Zatiaľ žiadnu paletku od Too Faced nemám, ale stále si ich prezerám na nete a silno uvažujem o kúpe. Veľmi sa mi páčia - odtiene, ich variabilita, v neposlednom rade samotné balenie. Len dúfam, že sú fakt dostatočne pigmentované a že sa s nimi dobre pracuje. Inak, táto paletka mala byť v mojom wish liste, ale akosi trocha viac túžim po Naked 3... :)

    OdpovědětVymazat