pondělí 23. prosince 2013

CHRISTMAS SWAP WITH FASHION LADY AN



Hey guys!!!

Zbývá už jen jediný den do Štědrého dne, proto je téměř čas na dárky. Já, společně s úžasnou Anett z Fashion Lady An jsme si již věnovaly naši předčasnou nadílku. Jedná o vánoční SWAP, tedy o vzájemnou výměnu našich oblíbených věciček pro tuto zimu. Mám neskutečně ráda překvapení, proto jsem se nemohla dočkat, až zazvoní pošťák s balíčkem právě od Anett


A že ten balíček byl!!! Viděli jste někdy roztomilejší balící papír? Když jsem viděla tu růžovou nádheru plnou princezen, málem jsem vypískla radostí. Opravdu nejvíc originální balení, jaké jsem kdy dostala, takže Anettce 1000 bodů za nápaditost. Sousedka ve výtahu vyzvídala, zda jsem si koupila Barbie, když mám takový balíček.


Vánoční krabice je neméně úžasná, Anettka si dala skutečně velkou práci a já jsem nemohla být víc potěšená. Vše nádherně a precizně zabalené v bublinkové fólii, takže věcičky byly opravdu jako v bavlnce a dorazily bez jediného škrábnutí. Samozřejmě musím taky zmínit supercute nalepovací papírky ve tvaru srdíček, které trůnily na každém jednotlivém kousku a nesly jeho popis. Perfektní. Připadám si se svým stručným dopisem pro Anettku jako lajdák.



Přáníčko s perličkami je překrásné, to mě praštilo do očí jako první. Potom taky vánoční girlanda, opravdu, všechno maximálně stylové a vánočně laděné. Připadala jsem si jako pod vánočním stromečkem. Původně jsme se s Anettkou domlouvaly na pěti kusech, ale jak je vidět, neumíme počítat ani jedna :D Moc mě zaujala úžasná kokosová pěna do koupele, který spíš připomíná sladkou dobrotu. Hned bych si spletla s nějakým kokosovým našlehaným krémem a byla k ní dokonce i lžička!


Yankee Candle a ještě k tomu skořicová, to je prostě pure perfection, jakoby mě Anettka důvěrně znala. Právě jí mám provoněný celý pokoj a vždycky si teď vzpomenu na náš SWAP, až ji budu zase cítit. Měly jsme naplánovaný také nějaký doplněk, který byl vybraný taktéž výborně a to v podobě leopardí peněženky. Je tak velká a prostorná!!! A protože jsem blondýna, všimla jsem si až při psaní článku, že se uvnitř ukrývají ještě růžové náušnice s kamínky! Měla jsem překvapení na několikrát. Velkou radost mi udělala rtěnka Yves Rocher. Je v krásném tmavě malinovém odstínu a věřím, že ji na 100% využuju. Stejně jako nadílku od MUA, která čítala lak na nehty a jemňoučké oční stíny. S MUA nemám příliš velké zkušenosti a už dlouho jsem ji chtěla otestovat, takže se vše absolutně hodí.


Yummmy!!! Bílá čokoláda s borůvkami...zní to skvěle a vůbec nepochybuju, že neméně skvěle chutná. Zatím jsem tuhle dobrůtku neotevřela, ale brzy na ni přijde řada. Zimní večery jsou dlouhé a chutě neúprosné. Moc mě potěšili čaje Tea of Life. Jsem zatížená spíš na kávu a bude to pro mě téměř experiment. Hlavně English Breakfast, miluju Anglii, tak snad přijdu konečně na chuť i jejich slavným čajovým dýchánkům. Druhý čajík je pacifické ovoce.


Tímto bych chtěla Anettce moc a moc poděkovat za úžasný dárek, který mi přispěl k nádherným Vánocům. Celý tento SWAP byl původně její nápad a já jsem moc ráda, že si vybrala právě mě jako swap partnerku. Všechny věcičky jsou podle mého gusta.


Vám všem, moje milované čtenářky, chci popřát šťastné a veselé Vánoce. Pod stromkem všechno z vašich wishlistů a hlavně rodinnou pohodu a pevné zdraví. Znamenáte pro mě hrozně moc, sice bloggování miluju, ale bez Vás, by nemělo smysl. Moc Vám děkuju za Vaši přízeň.

Brzy na viděnou, užívejte Vánoce!!!!

xo Nat

20 komentářů:

  1. Je vidět, že si dala Anettka moc záležet :)) Vše vypadá opravdu dokonale :) Také ti přeji krásné Vánoce a užij si svátky :)
    Tvá Lucy ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je opravdu vydaření swap :-) Jde vidět, že si An dala záležet s tím, co by se ti mohlo líbit, vše mi k tobě sedí :-) Krásné Vánoce Naty :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se nedivim, žes měla radost. Nádhernej swap. :)

    OdpovědětVymazat
  4. tvůj swap dopadl opět skvěle, jen tak dál :) já bohužel se swapem nemám až tak dobré zkušenosti, takže se tomu vyhýbám, ale balíček od tebe by se mi přeci jen líbil více ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny věcičky vypadají úžasně, měla bych z nich taky ohromnou radost =))

    Přeji krásné prožití vánočních svátků a ať ti Ježíšek splní každé přání =))

    OdpovědětVymazat
  6. Stala ses moji nejoblíbenější blogerkou Natalie :-)) Takže tobě taky krásné Vánoce a ať si šťastná :-* PS: Máte krásný SWAP jste šikovné!

    OdpovědětVymazat
  7. Swap je úžasný! Připomíná mi ty americké swapy na které koukám na youtubku, opravdu povedený! :)
    A samozřejmě taky přeju krásné Vánoce a splněná přání! :-*

    OdpovědětVymazat
  8. Anettku sleduji pravidelně a už hodně dlouho. Musím souhlasit že balení je opravdu krásné :) ta růžová že? :D.. Obě jste si daly moc krásné věci, mě by se líbil jak tenhle tak i Anetčin balíček :).

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to se opravdu povedlo :) Máte hodně podobný vkus mně přijde, nebo se tak dobře znáte. Věci jste si vybraly na míru :)

    OdpovědětVymazat
  10. super holky!! Oba balíčky se mi moc líbily.. :) hezké Vánoce i tobě Nat! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Bože je to krásně zabalený, a celkově roztomilý. Takový překvápka bych ocenila, když vím, že si s tím někdo dal práci. Ann je moc šikovná. Jinak krásko, nechala jsem se na vánoční večeři inspirovat tvým makeupem článek níž. Tak děkui za inspiraci. :) :D

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný SWAP ,sto pro povedený:)

    OdpovědětVymazat
  13. Hello dear, you have great blog! Would you like to follow each other? I am your new follower in GFC # 672, I also follow you in instagram. Hope you visit my blog and follow me back ;o)
    Merry Christmas!
    Olga
    http://impromp-two.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Nat, prosím tě poradila by si u které značky koupit krásné matné stíny v klasických barvách, Hnědá, béžová atd, trochu na styl Naked? ale levněji a dostupné u nás v obchodech?

    OdpovědětVymazat
  15. teda to jsou fakt krásný věci :))

    OdpovědětVymazat
  16. Nat? :)) nechtěla bys točit videa? :) vždycky jsem unešená z toho, jak tady barvitě popisuješ to tvé nadšení z nových výrobků, jejich božskou pigmentaci a precizní výdrž, pohádkové odstíny apod.... chtěla bych to někdy vidět "na živo" :)))

    OdpovědětVymazat
  17. Az budu velka chci taky si s nekym vymenit nejaky vanocni SWAPIK :( akorat nemam zadnou kamaradku :((

    OdpovědětVymazat