středa 11. prosince 2013

CHRISTMAS PARTY ESSENTIALS


Hey guys!!

Krásný středeční večer, zdravím vás od vánočního hrnku kávy a sledování Deníku Bridget Jonesové. Jsem opravdu ráda, že se mi daří plnit svůj příslib častějších vánočních článků a moc děkuju za vaše milé reakce. Co nejdříve mám v plánu nějaký tutorial vánočního líčení, moc se na něj sama těším. Pro dnešek jsem zvolila takový mix nezbytností, které obvykle používám při přípravě na večírek. A vánoční období je většinou plné těchto slavnostnějších příležitostí, tak možná se malinko necháte inspirovat :-)

Ještě nedávno jsem byla velký odpůrce třpytivých laků na nehty, vyloženě se mi protivily. S příchodem zimy si ale nejde nevšimnout, že se vrací na své výsluní a ani já jsem neodolala a rozšiřuji svoji sbírku. Poslední dobou mám obzvlášť ráda Midnight Green od Avonu, je to překrásná sytá barva a třpytky nejsou tolik výrazné. Snad každá značka teď nabízí super blýskavé nátěry, takže stačí omrknout drogerii.


Ano, tmavé rtěnky jsou hitem číslo jedna, ale poslední dobou opět sahám i po svých tělovkách. Když si dělám kouřové oči, jsou pro mě tmavé rty zapovězené a myslím, že hodně žen to takto má. Moc jsem si oblíbila Myth od MAC, což je opravdu ultra nude barvička, pokud nejste fanouškem "mrtvých" rtů, asi to nebude nic pro vás. Mám pro vás malý tip, rtěnka od Avonu (Ultra Color) v odstínu Proper Pink, je hodně podobná slavnému Angel od MAC. Angel mám též, můžu udělat srovnání, pokud budete chtít. Jestli se chcete rozmazlit, sáhněte po rtěnkách YSL, které jsou naprosto dokonalé.


Rozjasňovače. Mohou váš look dohnat k dokonalosti, ale taky ke zkáze. S jejich používáním opatrně, samotné mi několikrát ujela ruka a potom jsem se nestačila divit. V zimě většinou používám rozjasňovače do růžova, v létě naopak bronzové. V létě také sahám spíš po těch s pudrovým složením, kdežto v zimě využívám tekuté, jelikož není líčení vystavené velkému teplu. Klasické válečky od ELF mám ve všech odstínech a jsou moc fajn, stejně tak jako rozjasňovač v peru z řady Studio. Růžový soudek je multilíčidlo od Shiseida, ale nemůžu říct, že by byl nějaký extra rozdíl v kvalitě. Můj stařičký oblíbenec, na kterého nedám dopustit, je bronzová paletka od Essence.


Do večerních šatů chceme být krásné, sluncem políbené a s dokonalými nohami. Moc ráda používám airbrush od Sally Hansen, který slouží jako make-up pro nohy a opravdu zakryje veškeré nedostatky jako žilky a podobně. Pokud chcete krásně lesklé nohy nebo dekolt, sáhněte po obyčejné vazelíně. Tento trik používám už mnoho let a vždycky funguje skvěle. Jen pozor, vazelína trochu lepí, takže to nepřežeňte. Samoopalovací sprej ze Sephory vám dodá okamžitě barvu do tváře. Čas od času se mi líbí lehce třpytivý dekolt nebo ramena a oblíbila jsem si sprej od ArtDeca. Má opravdu jemné miniaturní třpytky, takže budete vypadat decentně, ne jako od kolotoče.


Umělé řasy. Pro někoho těžký úkon, pro někoho nezbytnost. Já sama umělé řasy nenosím na denní nošení, ale co se týká večírků, většinou je použiju. Platí, že čím hustší a těžší řasy, tím těžší aplikace. Netuším, čím mívá přilepené Lady Gaga svoje smetáky. Neumím absolutně zacházet s jednotlivými řasami, vždy používám celé pásky nebo je rozstřihnu napůl a nalepím jen do vnějšího koutku. Teď jsem okoukala tip, že když se vám špatně pracuje s pásem řas, rozstřihněte jej napůl a nalepte nejdříve jednu a potom druhou polovinu.


Plesy a večírky jsou místem, kdy můžete konečně vytáhnout střevíčky, na které přes rok není vhodná příležitost. Já jsem si i přesto letos oblíbila klasické lodičky do špičky a volím je hlavně k pánskému stylu, tedy například k saku a úzkým kalhotám.


Z doplňků u mě vede jednoznačně zlato. Přes den nosím většinou jen hodinky a tenký náramek, ale na večer se ráda vyšperkuju. Mám ráda výrazné kameny a velké prsteny. 


Na večer se nemusíte bát silných parfémů. Mám ráda ty "červené", tedy například Katy Perry Killer Queen nebo Dior Hypnotic Poison. O něco lehčí je Dolce&Gabbana The One. Podle mě parfém dotváří outfit, tak nezapomínejte na tuto voňavou tečku.


Třpytivé stíny. Dávám si k nim tělové rty a to je moje ideální kombinace. Dávám pár příkladů, které mi teď přišly pod ruku, jinak se fantazii meze nekladou. Pečené stíny od ArtDeca jsou vynikající stejně jako Infallible od Loreal, které jsou super pigmentové. Vůbec nejsou zlé ani ty od Coloramy nebo ELF.


Užívejte předvánoční pohodu <3

17 komentářů:

  1. Opět božský článek!!! :) i Tobě krásné svátky...
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. výborné! Už se moc těším na tvůj tutorial :-)) zajímalo by mě, jak vypadá před a po tom spreji na nohy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bytostně nesnáším laky s třpytkami, nevím proč je tak nemůžu vystát, ale nikdy bych si je nenalakovala. Nat, udělej článek o rozjasňovačích-jak se s nimi perfektně nalíčit, porovnání značek, typů, rady tipy, triky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nesnášela jsem třpytkaté laky, ale s příchodem Stars jsem radikálně změnila názor :)
    Super post :*

    OdpovědětVymazat
  5. Povedeny clanek a priklanim se k napadu s rozjasnovaci :) sama jsem blondyna a moc rada bych nejake rady od stejnovlase bohyne jako ty :*

    OdpovědětVymazat
  6. laky s třpytkami jsou krásné, ale o odlakovávání mě dohání k šílenství :D

    super články a jsem moc ráda, že teď přispíváš častěji:)

    OdpovědětVymazat
  7. Nemáš fotky s oběma typy řas na očích? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Áááá to je nádhera na to koukat, tolik skvělých věcí! Na tutorial se moc těším :P Krásné svátky přeji! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Další krásný článek :). Ve výběru parfémů se 100% shodneme, všechny které zmiňuješ mám a patří k mým TOP :). Přivítala bych víc článků s kombinacemi oblečení dle Tebe, máš skvělý styl. Krásné Vánoce přeji :-*. Jess

    OdpovědětVymazat
  10. super článek :) Louboutinky jsou nádherné, ani se nedivím, že sis je zamilovala ♥ a to srovnání Angel od MACu se rtěnkou z Avonu bych brala :)

    OdpovědětVymazat
  11. super článek, já miluju všechno, co se třpytí (no dobře, skoro všechno) a ty laky jsou nádherné. díky tobě jsem si ale uvědomila, že už nutně musím začít shánět nějaké černé boty na podpatku, abych měla v čem jít na ples :-)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  12. Naty, kde prosím kupujes ty Golden Rose laky?

    OdpovědětVymazat
  13. mám midnight green též a pamatuju si, že jsem avon vzala do ruky z nudy na přednášce a pak jsem ho objevila a už jsem byla zamilovaná

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Naty strašně bych uvítala článek na téma jak skladuješ kosmetiku :))) Je to možné ? Papa

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, dovolujeme si pozvat Tebe a tvé čtenářky do naší soutěžě o poukaz v hodnotě 750 Kč do e-shopu www.botovo.cz. Jediné, co je proto potřeba udělat, je vytvořit soutěžní koláž, která pak bude vytavena na Facebooku a sbírat "To se mi líbí". Pokud se ti soutěž líbí a chceš se také zúčastnit, navštiv náš web pro více informací
    TADY

    OdpovědětVymazat
  16. Nemáš ty řasy objednané z ebaye?:)

    OdpovědětVymazat