pátek 20. prosince 2013

CHRISTMAS MAKE-UP


Hey guys!!!

Předposlední článek před Štědrým dnem. Jsem moc ráda, že jsem stihla tento post o vánočním líčení, protože mi o něj spousta z vás psala. Mám z přibývajících vánočních článků skvělý pocit, je to jako bychom trávily vánoce všechny společně. Když jsem přemýšlela v jakém stylu christmas make-up udělat, pořád mi běžela hlavou rudá rtěnka. Rozhodla jsem se tedy pro tento look, který určitě není na denní nošení, ale během slavnostní atmosféry všude kolem, se pro něj najde uplatnění.


Hlavní roli hraje určitě paletka Too Faced - Joy to the Girls, kterou jsem tímto způsobem ukázala v akci. A potom Ruby Woo od MAC. Ruby se mnou po krapet těžkých začátcích začala konečně spolupracovat, za což jsem ohromně ráda. Je to totiž dokonalá rudá, která podle mě padne úplně každému odstínu pleti i vlasů.


TVÁŘ

Můj dobrý přítel True Match od Loreal, který udělá vždy dobrou službu. Pokud hledáte make-up s vysokým krytím a za dobrou cenu, určitě vyzkoušejte tento. Jako korektor jsem použila Kiko, je to asi nejsilnější korektor co mám a moje pleť teď na pár místech malinko zlobí. Vše jsem poprášila svým go to pudrem Stay Matte od Rimmel, který opravdu drží jako skála. Tváře jsem jen lehce probarvila krémovou tvářenkou od Essence. Mám obavu, že už se nevyrábí.

OČI

Jako podklad pod oční stíny jsem aplikovala korektor od Kika, který víčko sjednotil. Následně jsem na celé víčko nanesla odstín Snow Angel z Too Faced paletky. Do vnějšího koutku jsem začala vpracovávat odstín Chimney a tvořit tzv. V. Vše jsem postupně stínovala dohromady a potom celý vnější koutek ztmavila odstínem Coal. Na spodní linku jsem použila odstín Chimney.

Linka na horním víčku je pero od Maybelline - Master Piece, což jsou moje úplně nejoblíbenější oční linky. Je s nimi jednoduchá manipulace. Nalepovací řasy jsou random, koupila jsem je za hubičku na internetu.

Obočí je tužka Alverde.


RTY

Rty jsem obkroužila a vymalovala konturkou od Essence v barvě Femme Fatale a jako podklad pod rtěnku použila tónovací balzám z vánoční kolekce Essence v odstínu Run Run Rudolph!. Tento balzámek je mimochodem super podklad pod červené rtěnky. Následně jsem nanesla Ruby Woo, která šla tentokrát jako po másle. Sice nebyl výsledek úplně 1000% matný, byl malinko vláčnější, ale pro mě je to menší zlo, než aby se mi oschlé částečky drolily ze rtů.

Toť má inspirace pro vánoční líčení :-)



Užívejte si předvánočních dní, dejte si punč a mlsejte cukroví. V pondělí se s vámi uvidím s dalším vánočním článkem :-)

18 komentářů:

  1. Nat ty sis nechala udělat tlustší obočí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechávám si jej trochu dorůst. Mívala jsem jej hodně vytrhané a chci aby se mi aspon trosku spravilo :-)

      Vymazat
  2. Tady máš tu Ruby Woo nádherně zářivou, přesně taková červená jakou sháním..ale zdá se mi, že doopravdy je právě tmavší

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalé <3 <3 <3 Těším se na pondělí ;)

    OdpovědětVymazat
  4. super líčení, hlavně oči máš nalíčené nádherně...
    jinak na nějaké vánoční se také chystám :-)
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je nádherné :-) moc ti to sluší, udělala by si někdy i video tutorial? :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné Nat, Tvá líčení jsou prostě vždy dokonalá a bez jediné chybičky :-))
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  7. nadherne liceni!! mozna kdyby se vynechali ty nalepovaci řasy bylo to lepší . ale moc ti to sluší! si nadherna a zavidim ti tvé obočí
    http://beunknow.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. WOW , krása tak dokonalé . Vieš sa tak dokonale nalíčiť že to nieje ani možné :) a musím ti ešte pochváliť naušnice sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nat v novém Cosmu, v rubrice, v které si byla minule je napsáno tvé jmeno ale na fotce zcela jiná slečna! Shoda jmen, nebo hodně blbý omyl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta slečna jsem opravdu já :-) Fotka vlastnoručně vyfocená :-) Mám to Cosmo i tady někde na blogu

      Vymazat
    2. Ta bruneta si vážně ty?

      Vymazat
    3. Myslíme každá jiné Cosmo:-) Koukni do nejnovějšího vydání

      Vymazat
    4. Jejda já ještě nové Cosmo nečetla :D Tak to bude chybička, máš pravdu :D

      Vymazat
  10. chybí ještě fotka s otevřenými oči ,ale nevadí:) si krásná a tohle ti hodně sluší:)

    OdpovědětVymazat