pátek 29. listopadu 2013

NOVEMBER FAVOURITES


Hey guys!

Seriózní otázka. Kam se poděl rok 2013?? Dnes jsem se prohrabávala svým líčením a narazila na tvářenky, které jsem fotila na blog na jaře. Jsem ale neskutečně ráda, že začíná prosinec a s ním vánoční atmosféra. Zbožňuju Vánoce a dokáže mě dojmout i reklama od Coca Coly. Při dnešních nákupech mi vyřvávalo do uší Santa Baby a to je jasná známka toho, že Vánoce jsou tady :-) Pojďme na oblíbenosti, mám pro vás pár novinek.

ESSENCE HAND BALM

Nebudu lhát, jsem trochu zklamaná. Vloni to bylo perníkové chai latté a karamelová čokoláda se šlehačkou a další úžasnosti a letos se na Vánoce vytáhli banánem v čokoládě. Hmmmmm.....Krémíky mají větší obsah a jsou pořád stejně dobré, jen jsem se vloni trošku rozmlsala a čekala další super ultra přeslazenou vánoční bombu. Když pomineme příchutě, jsou to moje nejoblíbenější krémy na ruce.


FAKE BAKE SELF TANNER

Moc moc často mi kladete otázku, jestli jsem opravdu přestala chodit do solárka. Ano, je tomu tak. Naposledy jsem se pod falešným sluncem vyhřívala někdy na konci července a ze dne na den se rozhodla s tím přestat. Ne že bych snad předtím nevěděla, že není zdravé a způsobuje předčasné stárnutí, ale zkrátka jsem se až teď začala bát. Se svou nově získanou světlou pletí jsem spokojená, ale občas mám chuť chytit trochu bronzu, zvláště do šatů atd. Vyzkoušela jsem spousty a spousty přípravků z drogérie, tedy tělové mléko + příměs samoopalováku. Špatně. Alespoň pro mě. Při minimálním zapocení začala barva pouštět, ničila oblečení a vážně to nevypadalo nic moc. Úplně náhodně jsem narazila na tento sprej od Fake Bake, který mě ohromil. Jednoduchá aplikace, žádné fleky, zasychá během pár vteřin, barva je opravdu bronzová, ne oranžová a vymývá se postupně. Takže se vám nestane, že byste se osprchovali a rázem by byla z indiánky Sněhurka. Fake Bake má celou řadu super produktů, já je kupuju na Parfums.cz a jsem maximálně spokojená. 


FLORMAR SUPERMATTE NAIL POLISH

Za tip na tento lak děkuju slečně z Instagramu, bohužel už nevím které. Měla jej v černé barvě a já se hned běžela do Tety opičit. Bohužel černý nebyl v našich končinách k dispozici, tak jsem se spokojila s tímto. Každopádně je to super řada, mají moc pěkné barvy a matná je prostě tento podzim moje gusto. 


AVON WINTER COCOON SHOWER GEL

Příjemné, vanilkové, zimní. Tak bych asi popsala tento sprcháč od Avonu. Jak už jsem zmínila asi milionkrát, mám moc ráda jejich tělovou kosmetiku a baví mě nové a nové vůně. Většinou používám tyto gely i jako pěnu do koupele.


RIMMEL APOCALIPS LIP LACQUER
FLORMAR CREAM & GLAZE LIPSTICK
ELF MATTE LIP COLOR

Další přírůstek do rodinky Apocalips, tentokrát v odstínu Nude Eclipse. Hádáte správně, je to krásná nude barvička, nosím ji teď snad každý den a to už stačí, protože bych tady zase vychvalovala Apocalips do nebes. Flormar má nejenom prima laky na nahty, ale také poměrně ucházející rtěnky! Moc mě zaujala řada Cream & Glaze a můžu vám říct, že jsem tam objevila dokonalé odstíny na jaro a léto....ale nechtěla jsem předbíhat, tak jsem sáhla po této neutrální barvičce. U Flormar se s názvy moc nepárají, prostě je to P304 a hotovo. A nakonec matná pastelka od Elfíku. Odstín Nearly Nude, ehm že by byl někdo už trochu unaven tmavými rtěnkami??? Výborné složení, které nevysušuje a dá se v pohodě nosit i bez balzámu nebo lesku. 


SALLY HANSEN KIT

Proč najednou tolik nehtových pomůcek? Zbavila jsem se gelových nehtů. Po dlouhých sedmi letech mám své vlastní přírodní nehty a jsem extrémně vděčná, že na nich nejsou patrné žádné následky. Vždy jsem měla svoje nehty hezké a pevné, ale holt kdysi dávno začala móda lopatiček nazdobených jako svatební dort. A pak už to byla síla zvyku. Jsem překvapená, že nehty jsou víceméně v původním stavu, nejsou slabé, nejsou papírové, nelámou se. Rostou jako z vody, mám je týden a nestačím koukat na tu délku. Každopádně byly po sundání gelu trochu citlivé, takže jsem zabrousila do světa Sally Hansen a odnesla si Miracle Cure, což je sérum slibující posílení nehtů, pilník pro citlivé nehty a odlakovač pro citlivé nehty. Budete se mi smát, ale prožívám úplně nehtové orgie, můžu si kdykoliv dát jinou barvu!!! :)))


LOREAL NUTRI GOLD NIGHT CREAM

Jako předsevzetí do nového roku bych si měla dát větší zaměření na péči o pleť. Doposud docela hřeším na prima geny, ráno používám Biodermu a večer, co mi přijde pod ruku. Teď je to Loreal Nutri Gold. Hodně, hodně vyživující krém, který kdybych na sebe mázla ráno, mohla bych přes den sloužit jako diskokoule. Je extra mastný a voní jako měsíčková mast, což sice není moje nejmilejší vůně, ale budiž. Koná svou práci dobře.


AVON PILLOW MIST

Zklidňující sprej s heřmánkem a levandulí, který vám má navodit klidný a kvalitní spánek. Začala jsem jej používat asi před 3 týdny a netroufám si říct, jestli opravdu funguje, nebo je to placebo. Bohužel jsem si ale na něj navykla natolik, že bez něj neusnu. Je to součást mého rituálu před spaním, že si polštáře nastříkám tímto "zázrakem". Každopádně hezky voní!


MAGAZINES

Bazaar chválím za titulku skutečně připomínající Vánoce. Vím, že to není extra důležité, ale očekávala bych prosincové covery trochu více slavnostní...nějakou tu červenou, zlatou, pár glitterů. Poslední dobou bych jen těžko rozeznala, ke které sezóně daná obálka patří, protože jsou hodně neutrální.


MUSIC

Oh yaaaa..... jsou to přesně 4 dny, co oficiálně vyšlo nové album těchto koťátek z UK a už jej znám pomalu nazpaměť. Jsou tam chytlavé kousky a zkrátka se mi jejich miloučký popík líbí. Pravděpodobně i kdyby nazpívali dechovku, tak budu spokojená...



Je libo trochu předvánoční atmosféry? Vánoční album Wrapped in Red od Kelly Clarkson mám doma často puštěné jako kulisu. Kelly je vynikající zpěvačka a známé "americké koledy" jsou v jejím podání famózní. Jasně, pořád mám nejradši odrhovačky od Justina a od Mariah Carey, ale tohle je na chvíli příjemná změna.





MOVIES

Tento měsíc budu s Hunger Games Catching Fire asi hodně originální. Nemůžu říct, jestli se mi víc líbila jednička nebo dvojka...ale dvojka měla podle mě lepší kostýmy! Svatební šaty Katniss....OMG. Větší nádheru jsem neviděla a přísahám, že jestli se někdy budu vdávat, nechám se alespoň inspirovat. Miluju Hunger Games a těším se na trojku. Co vy, jaký máte na Hladové hry názor?




Krásný páteční večer

38 komentářů:

  1. Miluju Hunger Games, miluju Katniss, miluju vše okolo HG :))) nevydržela jsem čekat na třetí díl, atak jsem si pořídila trilogii knih. Jedním slovem - úžasné!! třetí díl jsem přečetla za dva dny :D :)* prostě super! Co se týče krému na ruce od Essence, tak jsem také čekala větší rozmanitost ohledně ingrediencí, ale s jahodou jsem spokojená :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím si HG přečíst!! Protože se mi taky nechce čekat na třetí díl :(((

      Vymazat
  2. Hladové hry vidím prvně. Ale všechny produkty vypadají skvěle!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je kosmetiky. Krása, brala bych ji všechnu :) 1. díl Hunger Games byl úžasný. Druhý se mi také moc líbil, ale ten konec? To čekání nevydržím :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to strašné, měli natočit 3 díly dohromady!!!

      Vymazat
  4. vdaka za tip na kelly. Vianočné pesničky vedia vytvoriť super atmosferu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Koči, tak slečna z Insta jsem já. :D Jsem zvědavá, jak bude vypadat ta matná hnědá, snad bude fotečka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeee děkuju :-* Ano ano, jakmile si jej nahodím, bude foto:))

      Vymazat
  6. Děkuju za tipy :-)) Milovala jsem tvé Vánoční články, tak prosím přispíveja přispívej <3 no a Hunger Games jsem, přiznám se, neviděla .... tak asi bych to měla napravit,že ? :)) tvoje nádherné nehtíky jsem viděla na instragramu, holka ty máš všechno :-)hlavně ty super geny :D :-)) a také jsem teď začala pokukovat po nude odstínech :-)

    OdpovědětVymazat
  7. CD od Kelly si asi zaobstarám, normálne si ma navnadila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Produkty Sally Hansen su najlepsie :) Je to moja najoblubenejsia nechtova znacka. Od Planet Spa som teraz mala moznost vyskusat masku na tvar a som uplne uzasnuta. Na Vianoce uz mam z Planet spa odlozeny krem Egyptian Secrets, ktory ma neskutocne dobru vonu, tak som zvedava aky bude :) No a Hunger games? Bola som na to v stredu v kine a musim povedat, ze neviem ako vydrzim do buduceho roka na trojku :D Tato cast bola definitivne lepsia ako jednicka a mas pravdu v tom, ze tam boli lepsie kostymy :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Planet Spa me opravdu nikdy nezklamalo, urcite budes spokojena:))) No vsichni se tady shodujeme, ze cekani na trojku bude peklo:))))

      Vymazat
  9. o spreji na vankúš som ešte nepočula :) je to skvelý nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  10. na HG sa chystám do kina :)) vdaka za tipy :-) ja na vianoce aj tak najviac počúvam under the mistletoe <3 ako vidím tak asi aj ty :))

    OdpovědětVymazat
  11. Máš štěstí, že ti nehty po sundání těch gelových nedělají velké problémy =) Já měla gelové nehty jen dvakrát v životě a pokaždé se mi ty mé ještě několik měsíců po sundání dávaly dohromady - byly hrozně papírové. Od té doby už prostě gelové nehty nechci =))
    Na Hunger Games se chystám a už se moc těším =)) Doufám, že mi to vyjde příští týden =)
    Vánoční písničky od Kelly si určitě stáhnu =) Úplně mě pohltila vánoční atmosféra, nejčastěji si prozpěvuju Last Christmas od Taylor Swift =))
    Jinak, co se týče vánočních krémů na ruce, oblíbila jsem si kakaovo-malinový od Yves Rocher. Voní mi jako arabesky, doporučuju =))

    OdpovědětVymazat
  12. Ten rúž vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na ty krémy od Essence jsem byla hodně natěšená, ale ne a ne je sehnat....Rossman tady ve Vídni není a v DMku je ještě nemají, tak snad dorazí, protože kombinace banán v čokoládě je přesně pro mě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní krásně, já je vychytala snad hned první den, je opravdu problém je potom shanet :(

      Vymazat
  14. Och strašne si ma potešila s tým albumom od 1D :) som directionerka a to ked niekto napíše na blog že sa mu niečo také páči je supeeer pocit ♥ A k tým krémom na ruky by som iba dodala že mám aj ja jeden ale strašne dlho sa mi vsakuje do pokožky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju 1D!!! Jsem do nich blazen a vubec se za to nestydim:))))

      Vymazat
  15. Já ještě nikdy krémy na ruce od Essence neměla a letos jsem se těšila, že je konečně seženu, ale nesehnala. Bydlíme sice kousek od sebe, ale pro mě je Tesco (kde se prej daj jedině sehnat) moc daleko. A Hunger Games? Mě to nebere. Asi jsem jedna z mála, ale já neviděla ani jedničku. Viděla jsem asi 30 minut filmu a pak jsem si řekla ,,co to jako je?'' a vypnula jsem to, protože mi to přijde jako děsná kravina :D A jediný, co se mi na tom líbí je to, že tam hraje můj milovanej Josh Hutcherson <3

    OdpovědětVymazat
  16. Já si nedokážu představit, že bych se svých umělých nehtů vzdala, chodím jen na akryl a lakuju si je sama-nejlepší, nehty jsou dlouhé, hezké, ale sama si mužu volit kdy chci jaký lak. A solárko nápodobně, ikdyž už na něj nechodím v takové míře. Takže obdiv, že si s tím tak narychlo skončila

    OdpovědětVymazat
  17. Hunger Games je snad nejlepší sága po Harrym Potterovy :) Miluju ji! :)
    Jinak ty krémy od essence , na ty jsem se už taky dívala, lákají mě :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat
  18. Na tvoje favourites sa vždy veľmi teším a rada si ich vychutnávam s čajíkom alebo kávou ako taký dezertík :) Hoci v novembri sme si v obľúbencoch až tak nesadli. I keď vďaka tebe sa snažím dať druhú šancu rimmelovským Appocalips, no márne. Mám síce len ten nude odtieň, ale nedokáže ma presvedčiť, že je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  19. Miluji vůni krémů od Essence, kupuji si je každým rokem. Mám i Kiwi a ten mám snad nejraději! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Máš veľmi pekný blog.Pozývam Ťa na ten môj.je nový.Dúfam že sa bude páčiť
    http://beautybypetruska.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  21. Ja chodim do kona naozaj malo, ale minuly piatok som bola na HG a veru nelutujem, bolo to naozaj dobre, kludne by som si to pozrela este raz. ;)

    OdpovědětVymazat
  22. s reklamou od Coca Coly to mám úplně stejně! :D
    co se týká krémíků, také mě vůně moc nenadchly, nakonec jsem si vybrala jen jahodu.. to sprchový gel od Avonu je něco úplně jiného - pořídila jsem si ho už dávno, ale pokaždé se těším do sprchy, až se zase ponořím do té jeho božské vůně :)) <3
    Zklidňující sprej z Avonu vidím poprvé a chci ho! Kvalitní spánek je to, co mi poslední dobou opravu chybí, takže je pro mě jako dělaný :))
    No a Hunger games bych ráda viděla ve 4D, tak snad se nám s přítele při návštěvě Prahy poštěstí a budou zrovna v kině :))

    OdpovědětVymazat
  23. Krémy na ruky od essence milujem! Mám dva z Winter Edition. Ten odlakovač od Sally Hansen mám aj ja a zatiaľ je najlepší aký som kedy používala. :) Sprcháč od Avonu vyzerá super...chcela by som ho ovoňať. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Laky od Flormar jsou skvělé a co se týká krému od Essence, tak bych ho nejraději snědla, jak voní :D :)

    OdpovědětVymazat