čtvrtek 24. října 2013

RIMMEL BY KATE MOSS MATTE LIPSTICKS REVIEW

Hey guys!!!

V první řadě se omlouvám za delší přestávku mezi články, ale momentálně jsem řešila nějaké pracovní a osobní věci, takže jsem blog skutečně vypustila. Čeká mě jedno zásadní životní rozhodnutí, možná už brzy budu mít k mým velkoměstským čtenářkám blíž. Budu vás samozřejmě informovat, jak vše probíhá :-)

Ale teď k dnešnímu článku. Matné rtěnky od Kate Moss pro Rimnmel jsem obdivovala už před několika měsíci na YouTube a zoufala si, že sem určitě nikdy nedorazí. Ale zázraky se dějí! Minulý měsíc se konečně objevily na pultech a já po nich hodně lačně vystartovala. Není tajemstvím, že tento podzim jsem posedlá vším "tmavým a matným". 



ODSTÍNY

Na výběr je cca 6 odstínů. Trošku me zamrzelo, že barvy nejsou nijak unikátní, tím rozumějte, není to nic, co by se nedalo sehnat u jakékoliv jiné značky. Nakonec jsem si vybrala tři, protože moje sbírka rtěnek se rapidně rozšiřuje a musím se pleskat po ruce, abych nekupovala téměř identické barvy stále dokola. Rtěnky jsou označené čísly, což je velká škoda, já miluju, když má líčení roztomilé názvy :-) Z nějakého důvodu pouze odstín 111 nese jméno Kiss of Life. Najdete spíše tmavší tóny, ale i dva pěkné růžové. 

Od shora : 102, 111, 107


BALENÍ

Hezké, matné, červené, s logem Katina jména. Vypadá elegantně, červená mi symbolizuje podzim/zimu, takže se určitě hodí. 

STRUKTURA

Určitě to není žádná ulepená rtěnka. Je matná, krémová a má skvělou vlastnost, že ji na rtech ani necítím. Má výbornou pigmentaci, stačí jednou/dvakrát přetřít a máte dokonalou pusu. Celkově mám moc ráda rtěnky Rimmel, protože o žádné nemůžu říct, že by byla špatná a konkrétně ty od Kate mají vážně dobrou barevnost.

VÝDRŽ

V pořádku. Matné rtěnky mají větší tendenci držet na rtech, s čímž musím souhlasit. Po jídle, nebo dvou hodinách v kavárně u velkého latté je potřeba poupravit hlavně vnitřní stranu rtů, ale jinak nemám s výdrží problém. Na rtěnku z drogérie má prima úroveň.

HODNOCENÍ

Se vším jsem spokojena, jen by podle mě mohla být trochu jiná paletka barev a hlavně obsáhlejší. Jinak jsem spokojena se vzhledem, pocitem, i výdrží. V drogériích se pohybuje kolem 169,-, ale klidně počkejte například na akce v Rossmannu a můžete ji mít i s 30% slevou. Moc hezká matná rtěnka na podzim.

 107 moje oblíbená <3


111 Kiss of Life


 102


Ještě jednou omluva za nečekanou pauzičku, už jsem s vámi zpět online :-)

17 komentářů:

  1. Wow moc se mi na tobě líbí ;-) taky mám ráda matné rtěnky a určite nějakou z teto rady ukořistim :-) ♡

    OdpovědětVymazat
  2. ta 107 je úžasná! přesně takovou právě sháním <3 děkuji za tip :*

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbíš v té poslední :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné barvičky! Nejvíce se mi líbí odstín 102 :)

    OdpovědětVymazat
  5. všechny jsou krásné:) rtěnky miluju a taky se musím držet, abych si nekupivala stejné odstíny pořád dokola:-D ta 107 ti sluší nejvíce!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta tmavá je boží! Musím se na ně podívat :)

    OdpovědětVymazat
  7. na tyhle rtenky jsem koukala uz vloni v Anglii, kde meli teda o dost vetsi vyber barev, ale jak rikas, ty barvy me taky trochu zklamaly. je tam vubec nejakej rozdil mezi tou cernou radou Kate a touhle?

    OdpovědětVymazat
  8. Odstín 107 ti neskutečně sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty rtěnky vypadají krásně :) Můžu se prosím zeptat, jestli po této pauzičce budeš už psát články častěji? :))
    Jsi moc krásná, tvá Lucy :))

    OdpovědětVymazat
  10. Už jsem na ně koukala vypadají dobře:-) jinak přeji ať ti rozhodnutí jenom prospěje:-)

    OdpovědětVymazat
  11. kvalitný rúž, mňa sklamalo iba to, že som si tú 102 kúpila v domnení, že to je ružová smerom do oranžova, lebo tak vyzerala, ale keď som si ju dala na pery, tak to bola taká typická chladná ružová, ktorú nemám rada, preto ju teraz kombinujem vždy s nejakou nude kontúrkou a hneď je to lepšie :D

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny odstíny ti moc sluší, líbí se mi, jak se nebojíš výraznějších barviček =))
    Už jsem po těch rtěnkách v drogerce koukala, ale dala jsem si předsevzetí, že si další rtěnku koupím až ve chvíli, kdy nějakou svojí dopotřebuju =) Zrovna mi jedna dochází, takže určitě půjdu do 102 nebo podobného odstínu, tyhle barvičky totiž miluju =)

    OdpovědětVymazat
  13. tak ta poslední je dokonalá :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ta 107 je boží, docela jsi mě nalákala ke koupi, mě se líbila zatim nejvíce asi 101 a 102, ale nemohla jsem se rozhodnout jaká by byla lepší, tak jsem nezvala žádnou :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Značka Rimmel je podla mna jedna z tých najlepších a všetko čo nenie Katino meno je u mna top :) Určite sa po nich obzriem, chýba mi nejaký matný rúž ked chcem aby mi pery vydržali dlhšie namalované... Ten odtien č.111 ty velmi pristane, na blondínkach sa mi vždy páčili červené pery :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  16. odstín 102 se mi na tobě líbí úplně nejvíc a celkově tyhle růžovky ti sluší více než tmavé rtěnky :)

    OdpovědětVymazat