čtvrtek 31. října 2013

OCTOBER FAVOURITES + MINI HALLOWEEN SPECIAL


Hey guys!!

Konec října...nechci začínat s klasickým cliché, jak rychle tento rok ubíhá, ale...tento rok opravdu neskutečně rychle ubíhá!!! Právě probíhá Halloween, ale v obchodech už jsou všichni myšlenkami u Vánoc. Nestačím se divit, kam ten čas mizí. Dnes pro vás mám připravené oblíbenosti za měsíc říjen a pár maličkostí ohledně Halloweenu. Pojďme na to :-))

AVON Tělová sada

Jak už jsem párkrát zmiňovala, Avon mám ráda pro jeho tělové produkty. Vanilkový tělový krém je moje must have, ale teď jsem objevila přímo dokonalou podzimní vůni. Nová edice voní po pomeranči, koření a hřebíčku a jsem z ní úplně unešená. Tělové mléko mám necelých 14 dní a už jsem pomalu na konci, musím si objednat zásobu!! Vážně krásné, silné, kořeněné aroma.


LUSH Lip Scrub

Hmmm...peelingy na rty od LUSH u mě taky nevidíte poprvé že ano? :-) Hlavně teď na podzim, kdy nosím tmavé rtěnky, musím opravdu brousit rtíky hodně často. Na takto sytých barvách vynikne každá šupinka a úplně do zkazí dojem. Peelingy jsou úžasně voňavé a dobroučké, Bubblegum je můj top a střídám jej se Sweet Lips, který chutná čokoládový hnědý cukr.



SLEEK Blush

Woooo, už chápu anglickou posedlost kosmetikou Sleek. Ta pigmentace je neskutečná. Tvářenka je možná i trochu součástí Halloweenu, protože se jmenuje Pumpkin. Barvy jsou teplé, což úplně miluju a sahám po této paletce téměř každý den. Stačí maličko, poprvé jsem to trošku přehnala, protože jsem nečekala tak bohatou barvu. Sleek si kupuju vždy přes internet.


SLEEK Tinted Lip Balm

U Sleeku se ještě na chvíli zdržíme. Společně s paletkou jsem si objednala i tónovací balzám na rty. První co oceňuju, je dobře přístupné balení. Většina balzámků je totiž umístěna v kalíšcích, odkud je musíte složitě vyhrabávat a víc produktu vám skončí za nehty než na rtech. Tento krásně voní a má cukrovou příchuť. Používám jej jako podklad pod tělové rtěnky, nebo jako hodně přirozený odstín rtů. Je vyživující, moc si jej chválím.


ESSENCE Lip Pencils

Hands down, Essence má podle mě vynikající tužky na rty. Výborný výběr barev, cena do 30 Kč, tam nemůžete udělat chybu. Mám doma všechny barvy, tady jsem vytáhla ty, které momentálně nejvíc používám. Co mi na nich hrozně vyhovuje, je struktura. Nemám ráda příliš výrazné tužky na rty, většinou chci rty jen tak lehce definovat, ne kolem nich vyrýt o 10 odstínů tmavší linku. Tyhle jsou barevné tak akorát a působí velice přirozeně a pracuje se mi s nimi nejlíp. Opravdu si na ně zajděte, když si dáte odstín In The Nude pod tělovou rtěnku, vaše rty budou vypadat mnohem větší.


COLORAMA Lip Glosses

Mám moc ráda tyhle malé lesky Colorama od Maybelline. Ty v mačkací tubě nesmírně zvětšují rty, jen upozorňuju, že jsou lepivější. Mě to třeba vyhovuje, ale spousta lidí to nesnáší. Teď na podzim vydali nějakou kolekci Vintage Leather, nejsem si jistá názvem, která obsahuje i hezké červené odstíny. Když chcete opravdu krásné, výrazné a velké červené rty, použijte tužku od Essence, rtěnku a přetřete tímto leskem. Dokonalé, vždy dostávám samé pochvaly.



NAIL POLISHES

Ehm, Golden Rose jste viděli ve Favourites už asi tak milionkrát, proto jenom zmíním odstín 30, který teď nosím. Zamilovala jsem se taky do barvy Throb od Illamasqui, kterou jsem měla před pár měsíci v LadyBoxu. Oba laky skvěle drží a bohatě stačí dvě vrstvy.


KATY PERRY Killer Queen

Ach, nová vůně od Katy je nesrovnatelná s jejími předchozími. Jsem do ní blázen. Používám ji hlavně na večer, je silná, sladká tak akorát, prostě voní sebevědomím a ženskostí. Můžu proto potvrdit, že i mezi parfémy od celebrit jsou vyjímky a nejedná se vždy o úplný brak.


KATY PERRY Prism

Somebody likes Katy right? :-) Její nové album Prism je momentálně moje nejposlouchanější chudba (protože ještě nevyšlo nové album One Direction, to bude nejposlouchanější hudba celý příští rok, ehm). Přijde mi o dost jiné než Teenage Dream, které je asi malinko pestřejší. Musela jsem si pustit songy několikrát, aby se mi dostaly pod kůži. Je vidět, že i Katy zraje a je to vidět i na jejím novém albu. Nádherná je písnička Unconditionally.




MILEY CYRUS Bangerz

Co naplat, přestože Miley olizuje kladiva, houpe se nahá na demoliční kouli a fotí s Terrym Richardsonem nevídané věci, pořád jí to krásně zpívá. Její album Bangerz se mi líbí, když jej poslouchám, pořád si ji představuju s dlouhými vlasy, Liamem po boku a je to fajn.



MAGAZINES

Málem bych zapomněla na pravidelnou dávku literatury :-) Přiznám se, zatím jsem četla jen Cosmo, kde mě těší Jenni na titulce, kde vypadá sakra dobře. Naopak mě netěší Aňa na titulce Elle, moc ji nemusím, ale české magazíny to cítí obráceně. Julianne na coveru InStyle tleskám, takhle se stárne s grácií.



THE VAMPIRE DIARIES & THE ORIGINALS

Co je skvělého na podzimu? Sezóna tv shows!!! Pátá řada Upířích deníků mě chytla stejně jako ty předchozí, možná už je to malinko překombinované, ale co, Damon a Stefan vypadají pořád k světu a ruku na srdce, o to tady jde :-) Potěšili mě The Originals. Vždycky jsem měla ráda Klause a upíří žánr nikdy nezklame. Na dlouhé podzimní večer neznám nic lepšího.




RAVENSWOOD

Jediné vyjádření na tohle městečko je CREEPY AS FUCK!!!! Jestli se chcete bát, dívejte se. Neskutečně dobře vymyšlené hororové prostředí, kterému vévodí hřbitovy, hroby, pohřební služby, staré strašidelné domy...Jestli jsem se někdy bála u PLL, tak tohle je úplně nový level. Fascinuje mě, jak jsou i v této show, stejně jako v PLL, všichni naprosto klidní. Hmmm, někdo zabil Geretha a zavřel Ariu do rakve? Nevadí, to se neřeší. Našel jsem hrob se svým jménem a fotkou? Hmm, co naděláme. Já bych umřela na místě, oni to berou jako každodenní stereotyp.




HALLOWEEN!!!

Miluju Halloween...je to tak úžasný svátek, který se dá tak báječně užít! Hltám fotky domečků vyzdobených dýněmi, večírků, kde jsou v pití umělí pavouci a pavučiny po celém době, úžasného líčení a kostýmů. Pro někoho je to "blbá komerce", ale mě se šíleně líbí, jak to v USA prožívají a opravdu si dávají záležet. Vyřezávají dýně, mají neskutečně promyšlené kostýmy....zkrátka pohádka. Tady jsou fotečky pár mých záblesků Halloweenu, letos jsem bohužel v tomto čase musela řešit spoustu jiných věcí, ale alespoň maličko jsem si pohrála.


Halloweenská snídaně jak má být!


 Vlastní výroba, příští rok vypiluju taktiku a udělám jich alespoň pět.


 Dýňový sýr a k němu halloweenské klobásky, supermarkety na tento svátek nezapomněly :)


 Místo krve se u  nás dnes pije dýňový džus!


 Náš dýňový strašák na okně.



 Aktuální fotka, takto u nás dnes večer září obývák.

Dnešní článek malinko vyčerpávající viďte? Jen co jej publikuju, půjdu mlsat halloweenské čokoládky a pustit si Harryho Pottera a Hocus Pocus. Po hororu bych neusnula! Mějte se krásně, oslavte Halloween podle vašich představ a těším se na vaše komentáře <3


19 komentářů:

  1. Balzám od Sleek mám taky a je moc fajn,hlavně ta vůně je úžasná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ďalšia the vampire diaries maniačka :)a s tým damonom ♥ a stefanom úplne súhlásím;) heh práve si idem pustiť najnovšiu časť
    inak k tej voňavke katy perry, musím vyskúšať mám veľmi rada silné vôňe :)

    OdpovědětVymazat
  3. Colorama lesky mám neskutečně ráda:)
    Doma mám s příchutí maliny a je výborný:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ravenswod som zacala pozerat zatial sm videla len prvy diel a nejak neviem :/ je to zaujimave ale neni moja salka kavy na strah ...ale nedavam tomu minus , uvidim co daju dalsie diely :))

    A Bankerz je uzasny album !!

    OdpovědětVymazat
  5. super článek :) do vůně katy perry jsem se naprosto zamilovala <3 a tvuj halloween je skvělý!!!

    OdpovědětVymazat
  6. dneska jsem si googlila nějaké makeupy a jen tak náhodou jsem narazila na tvůj blog.. teda jaktože jsem na tebe narazila až teď? už jsem si prošla velkou část blogu a až budu mít čas, musím si projít zbytek. Jsi nádherná, máš krásně napsané recenze a hlavně na věci, které mě zajímají a nad kterýma přemýšlím, jestli si je koupit nebo ne. takže jsem nadšená ♥ jinak the vampire diaries sleduju, the originals také ( klaus je super jako vždy :D) a sleek tvářenku si už musím pořídit!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Super clanek!Moc se mi libi tva snidane O:-) A od Sleeku zatim nic nemam, vsak planuji vyzkouset.Ted jsi me na nej nalakala jeste vice, stejne jako na scruby od Lush!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásny príspevok!! Po peelingoch na pery sa niekde určite mrknem. Vela ludí si Killer Queen velmi chváli, ešte som ju nevoňala, ale musím to napraviť :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  9. Jeeej krasny prispevok ;) The Originals ma tiez velmi oslovili, rovnako aj Ravenswood, hoci velmi nemusim strasidelne veci :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Snídani jsem obdivovala už na instagramu a teď jsem na sebe naštvaná, že jsem si nic z toho z Lidlu neodnesla, když jsem tam na to mezi regálama mlsně koukala :)
    A na Ravensood taky koukám, a to mě horory jinak nebaví, ale tohle se mi zatím líbí :D

    OdpovědětVymazat
  11. Husty!!!! Moc se mi libi pojeti clanku, vycerpavajici, ale vse obsahujici :)
    Strasne se mi libi konec s Halloweenem, chci taky ochutnat ten syr, dzus - no jeeej a mnaaaam!!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Perfektní článek Natálko!! :) Já jsem Halloween nikdy moc nemusela, ale letos jsem mu přišla hooodně na chuť! Nejvíc mě baví vyřezávání dýní, tak už teď se těším na příští rok. :)

    OdpovědětVymazat
  13. TVD <3
    ten Ravenswood ma teda zaujal, možno si to pustím sa zimné večeri nech sa trošku bojím :D
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  14. Na tu vůni od Katy Perry si brousím zuby už dlouho! Je úžasná! Moc jsem se těšila na tvůj další příspěvek Nat :P něco jsem obdivovala už na instagramu a moc se mi věcičky líbí, že by to bylo stejným znamením i dnem narozením? :D ;) moc pěkný článek ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Dokonalé! Stejně jako ty Naty :))
    Tvá Lucy

    OdpovědětVymazat
  16. Ten parfém od Katy Perry zbožňuju! Obecně moc nemusim ty "celebrití" vůně, ale tahle se teda povedla...rozhodně žádná tuctovka...
    A co se týče Ravenswoodu, tak jsem se na něj strašně těšila, ale trochu mi vadí, že je na rozdíl od PLL nerealistickej...PLL dokážou vyděsit i bez nadpřirozenejch sil, ale padání věcí ze stolu popř. škrcení lidí ničim mě moc nebere :/ Je to takový hodně prvoplánový, tak uvidíme, jak se to ještě vyvine :) každopádně se na to budu samozřejmě dívat dál :D
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  17. Ravenswood je maso!! Fakt síla, vůbec jsem nečekala, že to bude takový. Takovej začátek a já dobrý to bude v klídečku, ale když se tam objevila ta strašná baba, tak jsem se málem, s prominutím, pos*ala a myslela jsem, že už neusnu :D

    OdpovědětVymazat
  18. Nat opat uzasny post! Mas ty kde este kozmetiku davat? niekedy by si mohla nafotit svoje zasoby :)

    OdpovědětVymazat
  19. Nemůžu nesouhlasit s názorem o tělových produktech Avon. Miluji jejich vůně. A na Ravenswood jsem také začala koukat, mám to ale zatím jen jako takovou výplň mezi PLL. Třeba mě to ale chytne ještě víc . :)

    OdpovědětVymazat