pondělí 14. října 2013

HALLOWEEN VAMPIRE MAKE-UP LOOK


Good morning guys!!

Včera večer jsem poslala malý teaser na Instagram a dnes už je to kompletní post na Vampire look pro letošní Halloween. Mějte se mnou trpělivost, je to vůbec poprvé, kdy jsem dělala halloweenský make-up. Je velká škoda, že se u nás tento svátek neslaví, protože mi to přijde jako úžasná příležitost pro kostýmy a líčení. Zeptám se vás, kdyby se u nás Halloween slavil, jaká je vaše vysněná maska??


TVÁŘ

Pod oči, na čelo a bradu jsem použila make-up Stay Matte od Rimmelu, protože je to nejsvětlejší make-up jaký mám a vytváří porcelánový efekt. Následně jsem nanesla Double Wear od Estée Lauder, který opravdu vytváří bezchybné krytí. Žádný korektor nebyl třeba, jen jsem vše štědře zasypala pudrem Stay Matte od Rimmel. 

Tvářenka je KIKO, ale můžete použít jakoukoliv hodně tmavou barvu. Já ji neaplikovala klasicky na tváře, ale vytvořila s její pomocí iluzi lícních kostí. Přimíchala jsem do ní špetku černého matného stínu z paletky NYX, takže vznikla krásná, nezdravá barva. Vše jsem pořádně rozetřela a znovu použila pudr Stay Matte.


OČI

Jako báze mi posloužily hnědo-červené krémové stíny od Alverde. Je to limitovka, takže nevím, zda je k dostání, ale můžete použít jakékoliv stíny podobné barvy. Potom jsem nanesla trochu zlatého stínu (první řada, první zleva), který jsem soustředila jen na víčko. Pokračovala jsem s tmavě hnědým stínem (první řada, uprostřed) kterým jsem začala stínovat. Stínovala jsem až lehce pod obočí, takže vznikl gradující efekt. Horní i spodní linku jsem podtrhla černou tužkou Eveline a stejný hnědý odstín začala nanášet pod oko. Tím jsem vytvořila stíny a kruhy pod očima. Nakonec jsem nalepila umělé řasy, objednané z internetu, velmi levné. 

Jediným pc efektem jsou výrazné oči, protože nemám ráda nasazování čoček. Ale všude na internetu, například na Aukru, je spousta krásných zábavných čoček, i na jedno použití.

Obočí je upravené hnědou tužkou na oči Miss Sporty - Mini Me


RTY

Moje nejoblíbenější vampy rtěnka!!! Rimmel - Lasting Finish, odstín 166 Temptation. Místo konturky jsem okolo rtů romazala černou tužku na oči. Poté jsem nanesla rtěnku a to středu rtů vklepala černý matný stín z paletky. 

Umělé zuby seženete v každém papírnictví :-) P.S. jsou hodně nepohodlné!!
 





Doufám, že se vám look aspoň trochu líbil, mám v plánu ještě jedno halloweenské líčení. Krásné pondělí a start do nového podzimního týdne!!!


22 komentářů:

  1. paráááda! :) nečakaný príspevok od teba a o to viac ma teší,pretože milujem takéto líčenia:) tak isto mi je ľúto, že sa u nás Halloween neoslavuje...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je mazec:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super, jednoduché ale působivé :))

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo! To je úžasný :-)) Natálko strašně ti to sluší a moc se těším na další líčení :-) na nějaký tutorial by sis netroufla :-) ?

    OdpovědětVymazat
  5. Je to opravdu velká škoda že se v ČR halloween neslaví. Proto mě tenhle post překvapil a zároveň moc potěšil! :-)
    chic-secrets.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moc povedeny:)) ja bych tak hrozne rada halloween slavila, miluju film protivny sprosty holky kde halloween slavi a je to uplne úžasný:)

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní Natálko! :) Já na kostýmy a různé převleky nikdy nebyla, ale nechat se nějak nalíčit ve stylu halloween by se mi taky líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Překrásné, Naty :)) Těším se na další look :)
    Tvá Lucy

    OdpovědětVymazat
  9. s těmi zuby je to dost dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  10. vyzeráš autenticky (nie že by som niekedy videla upíra, alebo o tom len neviem :D ) jedno z mála halloweenskych líčení, čo ma zaujalo túto sezónu :)

    OdpovědětVymazat
  11. wow. vypadáš jako drákula.. myšleno jen v nejlepším :)
    nejvíc se mi líbí ta šedá barva místo tvářenky :)

    OdpovědětVymazat
  12. velmi pekné! nič strašidelné a presto výrazné a stretnúť ťa takto v podchode tak mi naskočí husia koža.. ja myslím, že sa ti líčenie dosť vydarilo.. a teda ked sa už pýtaš, na halloween by som šla rada za dobovú alchymistku alebo za satanistku :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  13. skvělé! ale nemůžu si odpustit poznámku, že TY budeš prostě vždy a za všech okolností vypadat skvěle! :D :))*
    můj kostým snů je asi zombie.. jednou jsem byla na párty za mrtvou nevěstu a bylo to taky super!

    OdpovědětVymazat
  14. taky bych tenhle svátek slavila přijde mi to rozhodně lepš í než valenttýn :) JINAK SUPER LÍČENÍ...

    OdpovědětVymazat
  15. taaak to je mazec :O

    Zapoj se do soutěže o super dárky :).
    http://talktomymoustache.blogspot.cz/2013/10/giveaway-kasiopea.html

    OdpovědětVymazat
  16. určite to vyskúšam pretože my v Nových Zámkoch slávime Halloween :DDD Takže ďakujem za tip pre líčenie pretože tiež som chcela byť upírka :D

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Wow, to vypadá dobře! Decentně a přitom strašidelně! :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  18. Ta poslední fotka mi asi nedá spát :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat