pondělí 28. října 2013

FALL DRUGSTORE HAUL


Hey guys!!!

Jak trávíte prodloužený víkend? Venku je dokonalé podzimní počasí, včera jsem byla po pár letech v ZOO a neskutečně jsem si užívala ty procházky parkem zapadaným barevným listím. Podzim je prostě úžasný, ach. V týdnu jsem byla nakouknout do Rossmannu a DM a k mému překvapení se objevilo v našich končinách hned několik novinek! Miluju zkoušení nových produktů, pojďme se na ně podívat.

O-M-G. Baby lips od Maybelline našly konečně cestu i do Česka! Nemohla jsem uvěřit, když jsem je na vlastní oči uviděla. Prozatím jsou ale v hodně limitovaném pojetí. Narazila jsem na ně pouze v Rossmannu a to v balíčku s řasenkou Maybelline - Rocket nebo Colosal. Navíc jen ve dvou barvách, této růžové (Pink Punch) a potom bezbarvé, mentolové. Ptala jsem se a nejsou zatím k dostání samostatně. Pevně doufám, že se to brzy změní a že k nám dorazí i více barviček. Balíček řasenky a Baby Lips stojí 229,-.


Dalším překvapením pro mě byla kolekce Justina Biebera pro Essence. Upřímně, není to vyloženě hitparáda, ale my, co milujeme Justina, jsme si musely vzít minimálně tvářenku a lesk na rty v odstínu Groupie At Heart..... :-) Světle růžový lesk je Eenie Meenie, moc se mi líbí, že jsou produkty pojmenované podle jeho písniček. Z této kolekce jsem si nemohla příliš vybrat, je tam hodně mintové, fialové a šedé barvy a bohužel nic, co by mě extra zaujalo. Klasicky se skládá z tvářenky, lesků na rty, laků na nehty a třpytivého pudru.


Matná tvář tento podzim skutečně vede! V DM jsem narazila na make-up od Maybelline AffiniMAT, což je matná verze původního AffiniTone. Už i ten původní mi hodně vyhovoval, takže se moc těším, jak vyzkouším tuhle novinku. Bude vás zajímat recenze? Na Instagramu se o ni slečny hlásily.


Nový odstín Color Tattoo od Maybelline je pro mě osobně dokonalost. Jmenuje se Metallic Pomegranate a je to barva, která mi na 100% sedne. Taková kombinace zemité hnědé a vínové. Color Tattoo jsou skvělé produkty, používám je jako bázi snad pod každé stíny a moc si je chválím.


Veselé je, že žádnou z těchto řasenek jsem vlastně "nechtěla a nepotřebovala". Rocket jsem si koupila kvůli Baby Lips, se kterými byla v balíčku a Volumissime od L'oreal jsem dostala v Rossmannu k nákupu. Předpokládám, že asi díky nákupu rtěnek, které budou teď následovat. Rocket je ale skvělá, ráda ji budu zase chvíli používat, jen je neskutečná práce ji odlíčit!


Proč mi to dělají...proč tolik značek musí zároveň vydávat nové řady rtěnek? Rtěnky jsou moje nejmilejší část líčení a vždycky když někde vidím novou kolekci, přestávám se ovládat. L'oreal teď přišel s novinkou Caresse. Skládá se z malých lesků na rty, které mě nechávají celkem klidnou, protože jsem na ně neslyšela moc dobré recenze a celkově lesky od L'orealu moc nepoužívám. Ale nové rtěnky jsou nádherné. Ty barvy jsou překrásné a je jich i celkem široký výběr. Trošku mi připomínají Color Whisper od Maybelline. Taky takové spíš balzámové složení, ale pigmentace moc dobrá. Držela jsem se při zemi a vzala si zatím jen dvě - Fashionista Pink a Nude Ingenue.



Dejte mi vědět, na co z novinek byste chtěli recenzi :-)

Užívejte si dnešní svátek :-*

36 komentářů:

  1. Juuj tak Baby lips by som brala, hoci riasenku uz doma mam :D A aj tie ruze su super. Inak ja som robila recenziu na lesk Caresse a som s nim celkom spokojna ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/10/loreal-caresse-lip-gloss.html

    OdpovědětVymazat
  2. já bych an tobě chtěla vidět ty rtěnky a recenzi na makeup :-))

    OdpovědětVymazat
  3. jééé Baby Lips! :D achjo, když mně se s tou řasenkou kupovat nechtějí. nepoužívala bych jí a dát 230 korun za balzám se mi nechce. jo a Caresse už putují ke mně, jsem na ně hodně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel se Rossmann k Baby Lips vyjádřil tak, že jde jen o speciální akci, kdy budou balzámy dostupné pouze k nákupu řasenky a neuvažují o jejich zařazení do běžného prodeje :(
    A mimochodem, ta řasenka s Baby Lips měla být ode dneška za akční cenu 199,90,-... sice rozdíl jen 30,-, ale stejně tě zřejmě ošidili....
    Jinak tenhle článek jsem radši ani neměla vidět, protože to teď chci všechno taky vyzkoušet :D
    Super článek!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eeeeh, to je škoda že Baby Lips nebudou prodávat :((((

      Vymazat
  5. Jé a já se připojuji k žádosti o recenzi, nemůžu teď najít žádný dobrý matný makeup! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Prodloužený víkend trávím u blogu a s přítelem.:) Ty rtěnky od Lorealu jsou skvělé a make-up je opravdu dokonalost!

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonalé! :) Miluju Justina a hned jsem musela mít ten růžový lesk :) A Baby Lips si také koupím, hlavně z toho důvodu, že když jsem měla Love Lips od Dermacolu, tak si mi hned poničily, no doslova zlomily :) Jinak recenzi bych si prosím přála právě na Baby Lips, děkuju :)
    Tvá Lucy :))

    OdpovědětVymazat
  8. Aaaa, Baby lips <33 Hned mám lepší náladu =D V Londýně jsem si koupila jedno modré a teď si nejspíš koupím další do zásoby =)) A nezajímá mě, že to bude s řasenkou, kterou v současné době nepotřebuju =D
    Color tattoo jsou nejlepší, nejprve jsem si myslela, že gelové stíny nejsou nic pro mě, ale po tom, co jsem je vyzkoušela, na ně nedám dopustit =))

    OdpovědětVymazat
  9. k odlíčení the rockett si kup bb wash 8in1 od dermacolu, je to snad opravdu jediné, co mi tuto řasenku snadno odlíčí :)
    http://www.dermacol.cz/pece-o-plet/typ-produktu/aoeista-ca-mla-ka-tonika/bb-wash-cream

    rtěnky od lorealu mají krásné balení <3 a po make upu se podívám, původně jsem si chtěla koupit ten klasický AffiniTone, protože teď na zimu to je asi nejvhodnější světlý make up pro mě co znám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pro tu tvářenku si asi zajdu, i když Justina v lásce moc nemám :D

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. Dneska jsem koukala na leták Rossmannu, kde právě byla akce na tu řasenku s Baby lips. Doufám teda, že se dostanou i ty balzámy samostatně, s řasenkou se mi to nevyplatí :/ Navíc prý mají být podobné Love lips (kdyby se tak nelámaly, a už snad ani nejsou). Jinak ta kolekce JB mě nechává opět chladnou, i když ta tvářenka vypadá moc a moc dobře :) JB nemusím, ale možná skočím pro tvářenku :) Udělala by si mi radost tím balzámem (recenzí) :) A rozhodně těmi stíny, ta barva je bezvadná a sháním ji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se ti Love Lips lámou? Už jsem se bála, že jenom já si koupím vždycky nějaký špatný kus.

      Vymazat
  12. úžasný článok :) justina milujem aj ked ma kolekcia moc nezaujala niečo som si predsa len odniesla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to bylo i u mě :-))) Kolekce žádná sláva, ale prostě Justin <3

      Vymazat
  13. Ahojte na mojom blogu prebieha Giveaway,
    Tak neváhajte a zučastnite sa :)
    http://styl-in-my-live.blogspot.sk/2013/10/sutazgiveaway.html
    :)
    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tiež mám s affinitonom samé dobré skúsenosti tak som zvedavá na tento zmatňujúci :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Waw!Baby Lips ♥ Už by aj k nám na Slovensko mohol prísť určite že by som si ho kúpila :3 Maybelline Rocket Volum mám taktež a som s ňou veľmi spokojná :)) a tak isto sa chystám si kúpiť nejaké veci s tej Justinovej kolekcie od essence :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem zkoušela tvářenku i lesky od Justina a jsou moc fajn :-))

      Vymazat
  16. Volume Rocket miluju a teď když je i s Baby Lips? Tak to asi neodolám :D

    OdpovědětVymazat
  17. Nat tomu sa hovorí nákup! Najviac sa mi páčia tie líčka a rúže :) u nás ale tuším táto Essence limitka ani nie je :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě překvapilo, že ta Essence limitka není vůbec v Rossmannu...je to zvláštní, asi se opravdu všude neobjeví

      Vymazat
  18. Téda ty ses rozšoupla :) Baby lips mě osobně nechávají celkem v klidu, ale zaujal mě ten nový odstín color tattoo, mrknu po něm ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. super nákup, normálne som dostala chuť ísť niekde do drogerky aj kedˇsom si to už zakázala :) určite sa teším na recenziu make-upu nakoľko aj starý affinitone mi moc vyhovoval a Loreal rúž ten ružový si určite kúpim, krásny :)

    eR.Ka.

    OdpovědětVymazat
  20. Ta řasenka zdarma, je víc než otřesná! Slepuje řasy, obtiskává se při ležení na boku a nedej bože aby v ni slzely oči :-D to hned teče a a nesmírně pálí. Jedinou výhodu má, snadno se odličuje. :-D

    Jinak bych ráda recenzi na make-up, ale to už jsem psala na insta. Jinak povedený článek. :-)

    chic-secrets.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooooh, tak na řasenku se opravdu netěším :((( Recenze určitě bude brzy

      Vymazat
  21. Baby Lips asi taky skončí u mě v košíku, i když řasenku zrovna nepotřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahooj Naty ty uz se neopalujes?nebo jsou dostupne i tmave odstinky toho make upu?:))ja jen ze vypada svetlounce,dikyyyy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já už se opravdu neopaluju :-) Ano ano, make-up je dostupný i v tmavších odstínech, nemusíš se bát. Mám odstín Golden Beige, to je tak cca uprostřed, ale je pravda, že takhle v tubě vypadá dost bledý.

      Vymazat
  23. Natálko ty už se neopaluješ? přijde mi že už nejsi tak opálená jako dřív? nebo fotky upravuješ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, už je to přes 3 měsíce co jsem skončila s opalováním:)) Vůbec mi to nechybí, občas si dám samoopalovák a jsem v pohodě:)

      Vymazat