pondělí 7. října 2013

ESSENCE NEW LIP PRODUCTS REVIEW

Hey guys, krasný pondělní večer!!

Woo Hoo, konečně jsem se dostala ke slibované recenzi nových rtěnek, vím, že to bylo nekonečné. V hlavě mám namyšlený plán článků v nejbližší době a pokud vše půjde podle plánu, čekají nás vůbec první Products I've Used Up, dvoje líčení na Halloween a ráda bych znovu udělala I Love Fall Tag. Máme toho spoustu před sebou, tak jdeme na to.

Moc jsem se těšila na podzimní novinky od Essence. Tahle značka je prostě úžasná v tom, že můžete zkusit díky cenové dostupnosti úplně všechno. Jako první člověka napadne, jestli jde na úkor nízké ceny dolů i kvalita. Nemám ten pocit, přestože mě třeba několik produktů úplně nepřesvědčilo. Ale to se stává u každé značky. Může vás zklamat Essence, i MAC. Byla jsem nadšená, když se ve stojanu konečně objevily nové prdukty na rty, protože to je pro mě osobně úplně nejoblíbenější prvek líčení a konkrétně tento podzim jsem rty posedlá.

LONGLASTING LIPSTICK

Vyšla komplet nová řada dlouhotrvajících rtěnek, které najdete v 10 odstínech. Vzala jsem si jich 5, možná si půjdu i pro ty další, ale pro recenzi to bohatě stačí. Tato řada bude permanentní, není to žádná limitovaná edice, proto obsahuje celou škálu potřebných barev - nude, růžová, korálová, červená, barva lesních plodů. Takže by měly uspokojit každou zákaznici. Stojí cca do 60,- což je velice lidová cena.

- Určitě bych vyzvedla balení rtěnek. Působí mnohem luxusněji než původní Essence rtěnky, je to matný černý obal s kroužkem dané barvy. Tím u mě Essence boduje, vůbec nepůsobí lacině, naopak je to velký pokrok a moc se mi líbí.

- Výběr barev je také bez problému. Jak už jsem výše zmiňovala, paleta obsahuje všechny základní odstíny, alespoň jednu si podle mě vybere úplně každý. Rtěnky neobsahují třpytky ani nemají "frosted" vzhled, který je momentálně trošku mimo. To mě moc těší, protože tento podzim se mile ráda příkládním k trendu "vše matné". 

- Co mě trochu rozladilo je to, že vypadají na pohled výrazněji a lépe, než když je nanesete na rty. Přitom ty barvy jsou nádherné, zejména ty pastelové růžové jsou úplné princezny. Nevím, jestli mám tento pocit jenom já, ale zkrátka mi nepřijdou na rtech tolik výrazné.

- Název rtěnky hlásá, že se jedná o produkt dlouhotrvající. Nesouhlasím, nic dlouhotrvajícího na těchto rtěnkách neshledávám. Trochu mě překvapila už konzistence. Většinou, když něco nese nápis Long Lasting, jedná se o malinko hutnější materiál (nemyslím teď fixy na rty atd, ale hlavně rtěnky a tekuté rtěnky a podobně). Tyto rtěnky se nanášejí velice snadno, řekla bych, že jsou snad až malinko čiré a tím pádem, nevydrží na rtech v původní podobě nijak dlouho. 

Zleva: 08 Colour Crush, 09 Wear Berries!, 10 Cotton Candy, 02 All You Need Is Red, 05 Dare To Be Nude

ZÁVĚR

Nemám z nich dojem, že jsou dlouhotrvající a odstín v tubě podle mě není úplně totožný s tím, co se ve skutečnosti objeví na rtech. Nechci tím říct, že jsou špatné. Běžně je používám a nemám s nimi problém a taky neříkám, že jsem si je koupila naposledy. Za tu cenu nejsou vůbec špatné a na běžné denní nošení bohatě stačí, pokud někomu nedělá problém, si rtěnku častěji upravovat. Pokud ale chci například rudou rtěnku na večer, určitě nesáhnu po této, ale třeba po Rimmel by Kate Moss, která má super krémovou tuhou konzistenci, 100% pigmentaci a vydrží krásná několik hodin.

Verdikt tedy zní, že z nich nejsem unešená, ale splňují svůj účel a je dost možné, že třeba jinému odstínu pokožky budou sedět. Každopádně chci zdůraznit, že je to čistě můj osobní názor a nikde není napsané, že to tak opravdu je. Stovkám z vás může tato rtěnka v pohodě pasovat a budou si klepat na čelo, co to tady píšu. Ale recenze je od toho, aby ode mě byla upřímná.

GLOSSY LIPBALM & XXL SHINE LIPGLOSS

Naopak lesky jsou báječné!! XXL je moje nejoblíbenější řada lesků na rty vůbec. Spotřebovala jsem jich už spoustu a úplně je miluju, jsou to ty nejlepší lesky, opravdu se za ně zaručuji, jsou TOP. Přibyla k nim novinka v odstínu Just Gorgeous. A hádejte jaká je? Just gorgeous!!! Krásný šťavnatý odstín, konzistence jako vždy paráda, zvětšuje rty, nemám námitek, miluju.

Glossy Lipbalm. V první řadě, ty názvy a vůně jsou totálně k sežrání, zleva máme Mango IceCream, Cherry Brownie a Apple Pie. Chci je sníst, všechny. A dojít si ještě pro ty zbývající, které nemám a sníst je taky. Voní nádherně. Takto hustý lesk jsem snad ještě neviděla, vytvoří vám na rtech doslova hmotu, ale v dobrém slova smyslu. Mají krásné mléčné barvy a strašně ráda je používám. Tyto i XXL Shine stojí kolem 55,-.


 Krásný večer dámy <3




43 komentářů:

  1. Já mám jen jednu rtěnku z těchto novinek a jsem spokojená :). Sice opravdu není moc dlouhotrvající, ale odstín je to krásný (On the Runway) a líbí se mi i jakoby gelovitá konzistence. V lescích moc nejedu, takže jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus alespoň ten lesk Apple Pie, to je lahudka:))))

      Vymazat
  2. rtěnky všeho druhu mám moc ráda, takže jsem byla zvědavá, co se o těchto nových "essenckách" dozvím.. jsem spíše na hodně pigmentované rtěnky a čím déle vydrží, tím líp.. takže raději sáhnu po lesku, protože jsem jich taky "snědla" nepočitatelně a tyhle příchutě jsem ještě nezkoušela <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, prosim te jaky presne odstin cervene rtenky od Rimelu pouzivas?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pouzivam tu od Kate Moss odstin 01. A potom taky Rimmel, ale klasickou, v cernem obalu a odstin Temptation. Obe jsou super, hodne tmave, kremove a super drzi. Nekdy je i smicham.

      Vymazat
  4. Moc ráda čtu Tvůj blog, sledovala jsem již nat-fashionaffair a mrzelo mě, že "skončil". Poté jsem náhodou narazila na Tvůj nový blog (jupí) a každý den se těším na nový příspěvek :)
    Přeji příjemné podzimní dny, provoněné yankee candle ♥
    Elis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vitam te tady Elis a moc dekuji za pochvalu:)) Urcite bude brzy clanek:)) Krasny vecer :)

      Vymazat
  5. Super článek, hlavně ty rtěnky mě docela zaujaly, určitě se po nich podívám :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mam ten essence ruz asi odtien 10 sa mi zda....na ruka nadherna ziariva farba !! na perach ? akoze pekne ale o 50% menej vyrazne, neviem preco to tak je ale je mi to luto lebo farby im vysli teda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prave, to je presne ten problem. Je to velka skoda :(

      Vymazat
  7. Bylo by fajn pri takove recenzi aspon udelat swatche..

    OdpovědětVymazat
  8. rtěnku mám a žádný zázrak, ale jak píšeš, je příjemná :) co mě zaujalo a určitě si dokoupím je ten lesk :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě mile překvapily :) Mám doma on the catwalk takovou tmavou burgundy/červenou a je super a stala se mou oblíbenkyní :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Naty, jako vždy skvělá recenze ♥. Chtěla jsem se zeptat, jestli ty Glossy Lipbalm od Essence lepí nebo ne. Měla jsem totiž od nich podobný lesk ze starší kolekce a byl celkem nepříjemný na rtech. Ale tímhle jsi mě hodně nalákala :). Předem děkuju za odpověď :)).
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je docela hutný a lepivý. Mě to třeba nevadí, ale jestli jsi s tím někdy nebyla spokojená, tak tady bude asi podobný problem:/

      Vymazat
    2. No neříkám, že ulepené rty jsou extra příjemné a že bych si je vysloveně užívala. Ale imho je konstence nutnou daní za další vlastnosti rtěnky či lesku. Lepivý lesk vám na rtech bude držet, nelepivý ihned zmizí. Krémová rtěnka se rychle setře, ta hutná se vám na rty opět sice dobře usadí, ale zároveň trošku vysuší rty. Když už si něco dávám na rty, jsem smířená s tím, že budu vědět o tom, že tam taky "něco" je. A jestliže si na rty dávám barvu, chci především, aby tam vydržela a ne, aby byla po hodině pryč, takže s lepivostí produktů jsem smířená.

      Vymazat
  11. No super Natálko :-) už se těším na tvé Halloweenské líčení :-) a nejspíš si pro nějakou tu rtěnku zajdu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych stihla první halloweenské líčení postnout už v neděli, tak snad to vyjde:))

      Vymazat
  12. Ty nové rtěnky jsou skvělé! Zatím mám jen jednu, ale svoji sbírku plánuji rozšířit... Přesně jak píšeš, svůj účel splní, ale do varu mě nepřivádí :) Ty lesky by taky stály za vyzkoušení :P :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, svůj účel splní, ale už jsme zažily i lepší:))

      Vymazat
  13. Tie rúže som si chcela aj ja kúpiť a aj si plánujem :) Konkrétne 09 Wear Berries:) A lesky tie s vôňou no neviem :D Leskov mám dosť takže tie asi nie :D

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Hm, pro nějaké ty rtěnky si také skočím, barvy vypadají dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělá recenze Naty:-), koukám jaké novinky od Essence na pultech přibyly. Rozhodně mě zaujaly pastelové barvičky rtěnek i skvěle vypadající lesky, něco určitě mile ráda vyzkouším:-))
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence mám moc ráda, vždycky zkouším co se dá:))

      Vymazat
  16. Fotky přímo na rtech by nebyly?? :)

    OdpovědětVymazat
  17. Naposledy, keď som mala rúž od Essence tak ma z neho veľmi štípali pery, tak uvidím ako to bude z niektorým z týchto :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím jsem problém neměla, ale je možné, že jsi měla na něco v nich trochu alergickou reakci:(

      Vymazat
  18. XXL lesky su najlepsie aj podla mna, mam strasne rada najma take zlate odtiene a tieto su nadherne! Inak verim, ze aj balzamy su super kedysi som mala taky co bol v tubicke a nanasal sa prstom a ten bol uzasny! Inak ruz som este nemala, ale teraz mam pri sebe na stole od nich lesk z radu Stay with me a tie su este lepsie ako XXL. nezvyknem si kupovat viac veci z jedneho druhu ale Nat Stay with me mam vsetky farby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, na Stay With Me jsem úplně zapomněla!!! Ty jsou taky skvělé, máš pravdu <3

      Vymazat
  19. na recenzi jsem se těšila, essence rtěnky nejsou vůbec špatné a na denní líčení mi také vyhovují :) barvičky jsou líbivé, jen se tedy už teď pořádně rozhoduji jakou barvu si koupím, protože se mi rtěnky doma začínají docela hromadit a je mi líto je nevynosit všechny :) lesky jdou úplně mimo mě, nemám je ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď poslední dobou taky používám spíš jen rtěnky, takže ti úplně rozumím:)

      Vymazat
  20. Ahoj Natálko, velice ráda čtu tvé příspěvky. Škoda, že nejsou každý den :-). Mohla by si sem dát fotky (nebo na instagram), jak rtěnky vypadají na tvých rtech prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusím dát co nejříve fotky aspoň na Instagram:) Moc děkuji :-*

      Vymazat
  21. To be nude vypadá nejlíp! mám hrozně ráda nude rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  22. Keď som videla, že Essence chystá tieto nové rúže, nevedela som sa ich dočkať. Kúpila som si len jeden, pri prvých pár použitiach som bola nadšená (bol to vlastne môj prvý Essence rúž vôbec, predtým ma nelákali), ale pomaly to nadšenie opadlo. Mne trocha vysušuje pery, hoci pri nanášaní je krásne krémový. Škoda. Ale tie balzamo-lesky sú fantastické. Tie príchute, vône, ale aj konzistencia... Chcem ich všetky!

    OdpovědětVymazat
  23. Také už mám jeden minilesk a dvě rtěnky a sdílím stejný názor. :)*

    OdpovědětVymazat
  24. Škoda,že taky neděláš outfity!:)

    OdpovědětVymazat
  25. Škoda,že taky neděláš outfity!:)

    OdpovědětVymazat
  26. Na rtěnky jsem koukala v drogérii a celkem se mi zalíbily. Jen nevím jakou barvičku... :-/

    OdpovědětVymazat
  27. Musím bohužel souhlasit, že dlouhotrvající opravdu nejsou, ale tak chvíli vydrží. To mi za tu cenu stačí. Jinak já doporučuji odstíny 07 Natural Beauty - příjemná barva pro jakoukoli příležitost a 09 - Wear Berries, moc zajímavá barva, která váš obličej přímo osvěží :) Kdyby měl někdo zájem, napsala jsem o těchto dvou recenzi :) http://uloz.to/xJa4YzNf/lovci-duchu-s06e14-pomsta-figurin-avi

    OdpovědětVymazat