pátek 6. září 2013

RIMMEL APOCALIPS LIP LACQUER REVIEW


Hey guys!!! 

Krásné pateční dopoledne, pro dnešek jsem pro vás připavila recenzi na nové tekuté rtěnky Apocalips od Rimmel London, které už chvilku vídáme v drogériích. Tenhle podzim je pro mě celý o tmavých rtech, už teď to trošku přeháním s nákupy berry a červených rtěnek a to máme teprve září. V žádném jiném období to zkrátka nevypadá tak dobře jako na podzim a v zimě :)

Klasické rtěnky od Rimmelu mám moc ráda, Nude Delight je moje nejoblíbenější tělová rtěnka. Proto jsem se moc těšila až vyzkouším tuhle novinku. Výrobcům už asi přijde nuda vyrábět rtěnky nebo lesky, proto se teď hromadně vrhli na krajóny, zbarvené balzámy a tekuté rtěnky. To je i tento případ. Tekutá rtěnka.

STRUKTURA

Složení Apocalips je opravdu jako byste nechali rozpustit rtěnku a nandali ji to balení na lesk. Je hutné, ale nanáší se velmi dobře pomocí pěnového aplikátoru. 

PIGMENTACE

Neskutečná. Takové silné zbarvení jsem snad neviděla u žádné rtěnky, je to opravdu paráda. Stačí jedno lehké přejetí a máte nádhernou ultra sytou barvu. To je nejspíš i to, proč jsem z Apocalips tak nadšená. Dostáváte barvu, za kterou platíte. Nemám ráda produkty, které vypadají jako překrásná sytá barva a po aplikace vám vyjde čiré něco. 

VÝDRŽ + POCIT NA RTECH

Apocalips naštěstí nepatří mezi dlouhotrvající rtěnky, které měly dobrou myšlenku, ale bohužel byly vyrobeny tak, že po zaschnutí ztvrdnou, loupou se a jsou extra nepříjemné. Tahle Rimmelka má výdrž jako blázen, když jsem dělala swatche, nemohla jsem ji smýt dva dny a na rtech mi vydržela několik hodin, mezi kterými jsem jedla, pila a hodně mluvila. Takže pro mě na 100%.

HODNOCENÍ

Maximální spokojenost, doporučuju vyzkoušet alespoň jednu, jsou teď navíc v DM za skvělých 99,-, takže cena opravdu dostupná. Stačí nechat jednoduché oči a doplnit některou z barviček a vypadá to úžasně. Nejspíš si koupím ještě nějaké další, protože se mi opravdu líbí pestrý výběr odstínů a hlavně ta božská pigmentace.


100 PHENOMENON


303 APOCALIPTIC


401 AURORA



SWATCHE

Od shora dolů - Apocaliptic/Aurora/Phenomenon




Vyzkoušely jste už tuhle rtěnku? Líbí se vám pro podzim tmavé barvičky na rtech?

Krásný pátek a nadcházející víkend <3

39 komentářů:

  1. Apocaliptic na tobě vypadá úchvatně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Báječná recenze Nat:-), jako řeknu Ti, že jsem ani na jednu neměla spadeno a teď si budu muset pořídit nejen odstín Phenomenon, ale i ten Aurora, vypadají totiž vážně božsky! Právě jsem těmto výrobkům nedávala moc šance a ty jsi mě teda přesvědčila na celé čáře♥.
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky, ale koupila jsem si první tu nude barvu a zapomněla na ni a pak jsem viděla na youtube v jednom videu Auroru a řekla si "páni, to je barva". Takže jsem jim dala šanci a jsem nadšená:)

      Vymazat
  3. K tomu jemnému líčení vypadají fakt skvěle!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou naprosto uzasne, hlavne ty druhe dve!! Parada!!! Musim se po nich mrknout, vypadaji uchvatne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jseš překrásná! Stejně jako líčení. Na tobě se mi ta nude hrozně moc líbí! wow :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to lak na rty, proto ta výdrž, pigmentace atd.

    OdpovědětVymazat
  7. Nat ty nemáš umělé řasy? Bože jsi nádherná, když jsi přírodně namalovaná, jen jemně. Pro mě jsi kočka i s řasami, ale takhle.. no jednoduše wow!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, já jsem měla prodloužené řasy asi měsíc a půl a není to pro mě:) Musela jsem to strhat:) Občas si nalepím umělé, ale spíš jen na večer, přes den do práce atd chodím takto, ráno víc nestíhám:) Děkuju moc <3

      Vymazat
  8. Natálko asi si zakážu chodit k tobě na blog, protože vše co pochválíš, tak jdu koupit a kvůli tomu jsem o několik tisíc lehčí!:DD Jinak se mi strašně líbí odstín phenomenon, miluju nude barvy!:)) Líbily by se mi i ty červené odstíny, ale mě bohužel výrazné rty nesluší:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou dělám recenze na věci, které mám ráda:) Ale chystám teď recenzi na oční linky a tam teda nemám ráda 90% takže ušetříš:)))

      Vymazat
  9. no teda ! Josu parádní :-) zrovna se cyhstám na nákup tmav rtěnky ;-) a ty to máš dobré Naty, protože máš krásné velké rty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I na menších budou moc hezké:) Dá se s tím trošku opticky pracovat s konturkou:)

      Vymazat
  10. wow, to je paráda :) líbí se mi ten tělový :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné barvičky :) Musím si už nějaký koupit O:)

    OdpovědětVymazat
  12. krásne! páči sa mi na tebe aj nude aj červený odtieň :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta v nude odstínu vypadá dokonale! Už jsem si jednu zkoušela na ruku a také jsem se nestačila divit té úžasné pigmentaci :)) Máš překrásné nehty, Naty! :)
    Tvá Lucy :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu barví báječně, taky jsem byla překvapená:)

      Vymazat
  14. uvazovala jsem, ze ji vyzkousim a ted uz nevaham :D

    OdpovědětVymazat
  15. och,apocalips milujem od tej chvile,ked som ich uvidela na nejakom zahranicnom blogu.odvtedy som ich strasne chcela a dlho-predlho som na nich cakala a ked som sa dosckala su asi este uzzasnejsie ako som myslela.najlepsia tekuta rtenka aku poznam...a za tu cenu fakt ulovok...mam odtiene nude eclipse,co je moja naj nude a potom spominany phenomenon.nemam im co vytknut akurat to,ze trosku smrdia :D ale to mi je uplne jedno,pretoze su uplne bozske a keby som si mala vybrat jednu jedinu nude rtenku bola by to prave nude eclipse,pretoze mi naozaj vyhovuje vo vsetkom. inak,ten phenomenon na tebe vyzera uplne krasne,v kombinacii s opalenou pletou je krasny. chcela by som vyskusat aj ine odtiene,tak uvidim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, jsou malinko cítit, ale jak říkáš, nejlepší tekutá rtěnka:)

      Vymazat
  16. ten první odstín je nej :)
    a jsi taková kočka! to snad není možné ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Ten Phenomenon ti svedci najviac !! ani by som nepovedala ze nude ruz ti takto sadne :))

    A vdaka tebe idem si pon aj ja :D

    OdpovědětVymazat
  18. wow! jsi krásná :O a rtěnky mají nádherné pigmentové barvičky :)

    GIVEAWAY: budu ráda, když se zúčastníš :) -> http://triangleworld.blogspot.cz/2013/09/giveaway-zara-red.html

    OdpovědětVymazat
  19. Wow! Tak musím říct, že přirozenost ti sluší mnohem více, než kouřové líčení. A víc se mi na tobě líbí nude rtěnky, než výrazné :) Mám ráda nude rty a k tomu třeba černé nehty, takový menší kontrast, to je moje :))

    OdpovědětVymazat
  20. Mně hrozně vadilo, že se obtiskávají na zuby, takže mi leží doma v šuplíku a nepoužívám je...

    OdpovědětVymazat
  21. Páni, tady ti to opravdu moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. ak majú výdrž ako píšeš, určite si nejakú zaobstarám!

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  23. Ja som si ten lak v odtieni Phenomenon kúpila už pred pár mesiacmi a bola som veľmi sklamaná. V ničom mi nevyhovoval. Pôvodne som si chcela kúpiť nejaký tmavší odtieň, ale v obchode nemali vzorky, tak som nechcela riskovať. Po nejakom čase som si k nemu však našla cestu a teraz ho používam v kombinácii s iným rúžom a tak sa mi páči.

    OdpovědětVymazat
  24. Moc se mi líbí odstín Aurora a na fotkách ti podle mě sedí nejvíc Phenomenon, vypadáš v něm moc hezky!

    OdpovědětVymazat
  25. Já mám doma tu Auroru a mám ji na rtech spíš takovou do červena, fialkova-jak to?:-(

    OdpovědětVymazat
  26. Ach<3 zamilovala jsem se do toho nejsvětlejšího. Takže pro ten si poběžím:)) krásná recenze Natalí! :*

    OdpovědětVymazat
  27. Natálko, ty jsi tak náádherná <3
    V Rimmel jsem moc důvěru neměla, ale nalákala jsi mě.. utrácím jen kvůli Tobě! Vždycky koupím všechno, o čem se zmíníš :D
    Takže už jen přemýšlím, kterou z těch tří krásek vybrat :D

    OdpovědětVymazat