úterý 17. září 2013

MARIANNE WEEKEND SMALL HAUL


Hey guys!!!

Poslední dny jsem pořád v poklusu, ale našla jsem si konečně chvilku alespoň na krátký post. Jak určitě víte, přes víkend probíhaly Dny Marianne, kdy všichni zběsile pobíhali po nákupácích s kupónky v ruce. Já mezi nimi. Slevy nebyly nijak závratné, ale měla jsem už nějaké kousky vybrané a -25% přece jen potěší. V komentářích mi dejte vědět, jestli taky využily kupónků a co jste si pořídily!


KATY PERRY - KILLER QUEEN

Nová vůně od Katy Perry u mě byla hlavní věcí, kterou jsem si plánovala pořídit. Slyšela jsem na ni samou chválu a nebudu lhát, moc se mi líbí reklama a celá kampaň a myšlenka Killer Queen. Tahle vůně je mnohem dospělejší, než její předchozí parfémy. Je sice také sladká, ale tak trochu jinak, více kořeněná, ženská. Flakon je mimochodem úžasný a největší obsah je 50ml, ten jsem si koupila. K nákupu byla jako dárek taška Katy Perry, kterou tady ani nemá smysl prezentovat, protože je to naprosto příšerná, červená, semišová, válcovitá věc :))




CCC

CCC není extra kvalita, ale jako zdroj sezónních bot mi naprosto vyhovuje. Šla jsem s jasným cílem, nekupovat další high heels, ale opravdu něco podzimního a praktického. A skutečně jsem se nenechala zlákat ani krásnými obrovskými platformami. Černé kotníkovky asi nemusí být každého šálek čaje, ale mě se letos tento styl velice líbí. Jsou trochu na pánský způsob, k úzkým kalhotám vypadají skvěle a dá se v nich chodit opravdu celý den.
Pár hnědých kotníkových kozaček je stará osvědčená klasika, můžete je nosit skoro úplně ke všemu a nemám problém si je vzít ani v létě ke kraťáskům. Líbí se mi zlaté zipy na zadní straně a lehce "ošoupaný" vzhled.








CALZEDONIA

Černé, matné, kožené legíny. Kupuju si je každý podzim, protože je to asi nejvíce vytížený kousek mého šatníku. Nemám příliš v oblibě jeans ani kalhoty, takže celý podzim a zimu odchodím víceméně v nejrůznějších legínách. Mimochodem, moc doporučuju jejich Push-up legíny, je to vážně revoluční výmysl :)


H&M

Omlouvám se za bídné foto, proto jsem připojila pro lepší představu fotku na postavě z internetu. Ono z černého kusu látky poskládaného na stole toho moc nevyčtete. Jednoduché černé maxišaty s dlouhým rukávem jsem na tento podzim určitě chtěla, moc se mi líbí v kombinaci s krátkými koženými křiváky. Jsou z velice příjemného tenkého materiálu, který nejde úplně dohromady s momentálním počasím, ale snad se to ještě trošku umoudří.


27 komentářů:

  1. Dnes som mala akurat tu moznost ovoniat tuto vonu a musim sa priznat som z nej unesena :))) milujem vone tohto tipu, a urcite si ju v blizkej buducnosti kupim :)))

    OdpovědětVymazat
  2. nic z tohoto bych si nekoupila ani s 90 % slevou, ale jestli ti nákup udělal radost tak o co jde ? =)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí oboje boty, taky jsem jim přišla na chuť, zatím mám jedny černé a ještě koukám po hnědých, na všední den jsou super, když chodím do školy, to nechávám podpatky doma:)
    Legíny bych si taky nějaké měla koupit, vždycky mi vydrží jednu sezónu a pak musím koupit nové:D
    Mě Dny Marriane opět minuly, vždycky to vyjde na víkend, kdy se u nás koná Vinobraní:(

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty a boty vypadají fakt skvělě. Asi se mi nejvíce líbí ty hnědé, pač takové bych nosila i já. Dobře si pořídila! :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  5. Naty moc pěkné věci:) Moc se mi líbí černé boty z CCC. A pokud se nepletu, tak ve Fann byl jako dárek k nákupu maska Glamglow, že? Super dárek, určitě lepší než semišová taška...:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty hnede boty z CCC jsou krasne! Ja jsem se tam divala na obuv priteli a na sebe jsem jaksi pozapomnela :)) Ja jsem taky nakoupila na dnech marianne, podivat se muzes tady http://sororessa.blogspot.cz/2013/09/new-in-dny-marianne.html

    OdpovědětVymazat
  7. Natyyy a kdy už bude nějaký outfit? :) Po tom, co jsi napsala, že skoro celý podzim a zimu nosíš legíny by mě vážně tvoje outfity moc zajímaly, já totiž právě hledám nějakou inspiraci a od tebe by mě to moc potěšilo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tu vonavku som strasne zvedava, pretoze som o nej citala v casaku :) Mne sa momentalne velmi pacia nova vona od Salvatora Daliho Wild a akurat vcera mi postou dosla Just Cavalli od Roberta Cavalliho, ktoru absolutne zboznujem. Cizmicky su uzasne, hlavne tie cierne a co sa tyka legin, tento rok som si kupila moje prve leginy kombinovane s kozou a neviem sa ich nabazit :P Asi skocim do Calzedonie a mrknem sa na tie push up. Vdaka za tip ;)

    OdpovědětVymazat
  9. bože můj ten falkonek ! Potřebuji nějakou vůni teď na podzim a zimu a miluju kořeněné a sexy, tak snad ;-)bohužel jsem ale těmto kuponkům musela odolat, protože teprve sháním zaměstnání :(

    OdpovědětVymazat
  10. Wow Naty, přesně takový boty sháním (ty hnědé). Předevčírem jsem byla dokonce v CCC a nic jsem tam neobjevila. Ale měli některé regály vyklizené a připravené nevybalené krabice, takže zítra se tam skočím mrknout znovu :). A letos jsem dnům Marianne nepodlehla, i když nutkání jsem samozřejmě měla :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nat ty a bezopatkove topanky?:)) to by som teda nepovedala! Ale super vyber potom urcite odfot outfity :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné! :) Na tu vůni jsem také koukala. Voní překrásně, jen jsem se trochu zděsila toho flakonku. :) Přijde mi hrozně nepraktický... Ty tento parfém nosíš i v kabelce nebo ho máš jen doma? :)) A také prosím, jak dlouho ta vůně vydrží? Děkuji moc :*
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  13. Páni,dneska jsem byla v CCC podívat se na podobné boty jako máš ty,ty hnědé.Kdybych je tam viděla okamžitě bych je brala,příjde mi,že ve Vankovce v Brně v CCC prostě nic nemají:(a když tak nějaké humpolácké co se mi nelíbí.Mohla by si ukázat prosím nějaké high heels botičky na zimu?:)Potřebovala bych se inspirovat,děkuju.

    OdpovědětVymazat
  14. Vybrala sis luxusní věcičky:-), nejvíce mě zaujal ten parfémek, po nějaké sladké vůni se už delší čas sháním. Parfémy dosti střídám a zatoužila jsem zase jednou po něčem novém, takže moc děkuji za doporučení:-). Jinak botky jsou také nádherné, potobné mám vyhlídnuté od Bati:-). Legíny jsou pro mě také klasikou, hlavně jak říkáš na podzim. Zase jednou perfektní článek kočko:-):-*, budu se opět těšit na další:-)!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  15. All of shoes are cool!:D
    I follow you:)

    OdpovědětVymazat
  16. Katty Perry perfumes! I want them ♥
    kisses, Berries <3

    OdpovědětVymazat
  17. Katty Perry perfumes! I want them ♥
    kisses, Berries <3

    OdpovědětVymazat
  18. Ty hnědé boty jsou moc krásné. Já na dnech marianne nebyla, ale příští rok si to ujít nenechám.

    OdpovědětVymazat
  19. krásně sis pořídila Natálko:) ty černé botky se mi hrozně líbí, taky bych nějaké takové chhtěla:)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty hnědé botičky jsou perfektní!! Takové mám přesně vysněné a nikde na ně nemůžu narazit.
    Já teda nakupovala jen v Manufaktuře, všude jinde mě ty davy lidí hrozně odradily. Krásné úlovky!! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Okdud máš ty hnědé válenky na instagramu prosím?

    OdpovědětVymazat
  22. Krásně sis nakoupila, zvlášť se mi líbí oboje boty :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, krásné botky (ty černé) miluji je právě v kombinaci s legínami. Moje oblíbené jsou vzory jsou momentálně maskáč a černá kůže (tedy její imitace:). Jestli jsi "legínová" tak doporučuji www.superleginy.cz, kde jsem sehnala legíny s vysokým pasem - skvěle mi vytvarují nohy i boky:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, hezké úlovky:) legíny miluji též. Doporučuji ti a ostatní legínoholičkám shop www.superleginy.cz. V jaké stylu nejraději legíny nosíš???

    OdpovědětVymazat