pondělí 2. září 2013

AUGUST FAVOURITES

Hey guys!!

Krásný první školní den. Docela tematicky tomu odpovídá i počasí, které úderem září přepnulo na režim podzim. Ale moc se na podzim těším. Je to moje nejmilovanější období sak, kotníkových bot, šátků, Halloweenu, skořicových svíček, horké čokolády...zkrátka se odehrávají všechny dobré věci. Taylor Swift napsala většinu svých písní v podzimním období a na textech je to hodně znát. 

Pojďme se ale ještě chvíli věnovat posledním kouskům odcházejícího léta :)


BIODERMA Sébium Mat

Tento zmatňující fluid doslova změnil můj make-up život. Poslední cca rok mám pleť víceméně smíšenou, s malinko mastnější T-zónou. Hrozně mi vadil ten lesk a nemohla jsem objevit nic, co by mu opravdu zabraňovalo. Žádný primer, ani dražší ani levněšjí, prostě nepomáhal. V zářijovém Elle jsem v kosmetické rubrice narazila na tento fluid a hned si jej běžela koupit. Úžasné. Opravdu během 5 minut pleť zmatní, skvěle ji připraví pro make-up a všechno vypadá mnohem lépe. Vždy před nanesením si obličej očistím micleárkou od Biodermy a to je moje úplně top combo. Stojí kolem 350,- v lékárně.


NO NAME Blush Palette

Tahle paletka není žádná značka, koupila jsem si ji spíš tak z legrace asi za 150,- na internetu a chtěla vidět, jestli za takovou cenu něco umí. Jsem neskutečně překvapená, jak jsou ty barvy pigmentové. Dvě nebo tři moc nevyužiju, protože jsou pro mě dost světlé, ale jinak sahám po paletce každý den a zase se mi potvrzuje to, že není dobré podceňovat levnější kosmetiku. Jasně, najde se tam celá hromada špatných kusů, které způsobí nedej bože třeba na pleti nějakou reakci, ale já musím zaklepat, že i s takto dostupným líčením mám prozatím dobré zkušenosti.


 MAYBELLINE Fit Me Foundation & Powder

S řadou Fit Me od Maybelline jsem na výsost spokojená. Když byla v USA v začátcích, beauty guru chválily a chválily, proto jsem se nemohla dočkat, až dorazí i k nám. Není mi úplně jasné číslování, protože jak sami můžete vidět z fotky, pudr je vyšší číslo a je mnohem světlejší než make-up, ale nemám s tím problém, už nějak tak znám svoje odstíny a většinou vyberu od oka. Make-up je výborný, super krytí, vypadá i docela přirozeně a dobře drží. Pudr je asi lepší průměr, ale dohromady jsou parádně.


BOURJOIS Color Boost

Zatím není moc reálná šance, že bych přestala mluvit o krajónech od Bourjois, protože jsem jimi úplně posedlá a dnes si vyrazím pro další barvy! Jsou opravdu báječné, nikdy mi tolik lidí nepochválilo rtěnku. Bourjois teď dělá opravdu super produkty na rty, vždycky se třesu na každou novinku. Zkuste aspoň jeden. Nejlépe červenou - Red Sunrise.


ASTOR Big Beautiful Lovely Doll Mascara

Astor není moje GO TO značka, nemám k tomu žádný důvod, nikdy jsem s jejich věcmi neměla jediný problém. Jen mě nebaví tolik jako třeba Maybelline. Je ale skvělé, že udělali svou tváří Heidi Klum, kterou mám moc ráda a která přivádí k téhle značce víc mojí pozornosti. Přiznám se, tahle Doll řasenka mě přesvědčila hlavně růžovou tubou a hezkou reklamou. Ale je opravdu příjemná, otevře oči, nerozpíjí se, drží na svém místě a vypadá hodně přirozeně. Nevykouzlí vám kartáče jaké má Heidi nalepené, ale ráda ji používám přes den do práce na přirozené líčení.



MAGAZINES

Ve zkratce. Elle úžasné, plné podzimu a nemůžu se dočkat každoročně největšího říjnového čísla. InStyle taky super, mám ráda Janu Plodkovou. Marie Claire klasika a na titulce Cosma jsem si přála Demi Lovato jako v USA, protože Deminka oslavila 21 narozeniny a byl jí věnovám spešl článek:)


MTV VMA 2013

OMG...Myslím, že předávání cen za nejlepší videa nebylo už dlouho tak pestré. Docela jsem vstřebávala vystoupení Miley, které bylo podle mě hodně zoufalé a přehnané. Nemám nic proti současné rebelii Miley, sice se mi její styl nelíbí a mám ji v hlavě jako princeznu s dlouhými vlasy z When I Look At You, ale pořád zpívá krásně. Jen tohle už bylo trochu moc a myslím, že tento názor sdílí hodně lidí. Počínaje celou rodinou Smiths:) Roztomilá byla Selena Gomez s Taylor Swift, obě v překrásných šatech. Swifty si nezapomněla rýpnout do Harryho Stylese a Jaka Gyllenhaala za obdržené kopačky po pár týdnech vztahu.


PRETTY LITTLE LIARS

Ok. Do 22.října teď budeme čekat, jak se to vyvine s Ezrou aka A. PLL je moje absolutně TOP Tv Show, miluju každý díl, šíleně mě to baví a těším se na každou epizodu jak malá holka. Hodně teď sleduju Instagram Shay Mitchell, je naprosto překrásná a přidává hodně fotek a videí.


EVELINA BARRY

Evelina je nádherná youtube beauty guru, jsem z ní poslední dobou úplně unešená. Dělá krásná kvalitní videa a moc se mi líbí její styl a osobnost. Ve své módní rubrice Evelina Fashion Café probírá módní trendy a moc mě tahle dáma baví. Určitě se na ni podívejte.



http://www.youtube.com/user/Evelinicutza/videos

Krásný první školní den a začátek podzimu <3

37 komentářů:

  1. Ta Bioderma mě vážně zaujala, taky mám mastnější T-zonu takže pudruju a pudruju :D A řasenku od Astoru jsem taky vyzkoušela a přijde mi snad nejlepší ze všech co jsem měla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bioderma opravdu snad nikdy nezklame, zatím jsem byla se vším maximálně spokojená:) Hodně jsem měla poslední dobou ráda řasenku Rocket od Maybelline, ale rozmazávala se :(

      Vymazat
  2. Selena mala TOP saty vecera !! a inak nevies ci sa da niekde to vystupenie Miley pozriet na nete ?

    btw PL ?! wuaaaaaa ja sa od toho neviem odtrhnut a som z toho uz cela nervozn a zvedava, a twf Ezra ? :D proste cooo vidis sama :DD uplne som z toho serialu na ihly

    :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, je to normálně na youtube, stačí zadat Miley Cyrus VMA 2013 nebo tak:)

      Vymazat
  3. haha, z Miley som aj ja trochu v šoku..dlho som ju nesledovala a keď som videla klip We can´t stop tak mi stačilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se moc líbila jak nazpívala Party in the USA. Už nebyla holčička Disney, ale taky nebyla taková jaká je teď :(

      Vymazat
  4. Fit Me makeup jsem si zrovna koupila, tak jsem na něj zvědavá.. jinak Miley, no mám stejný názor...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ti bude Fit Me vyhovovat, mám jej moc ráda:)

      Vymazat
  5. Je to moje nejmilovanější období sak, kotníkových bot, šátků, Halloweenu, skořicových svíček, horké čokolády...

    ... tak timhle si mě maximálně naladila na pozdim:D:) podzim mám taky strašně ráda, akorát musí být takové to teplo:)) žádnej déšť, ani vítr nemám ráda:D:) jinak o té Biodermě taky dost přemýšlím, mám pesně takovou pleť, jakou si ted popsala:) tak uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biodermu vyzkoušej, ten fluid vydrží i hodně dlouho, protože ho stačí malinko. Jinak absolutně mi vyhovuje takové babí léto, když je tak na to sako a svítí trochu sluníčko a barevné listy na zemi...ach, krása!! Déšť nesnáším, jsem z deštníků vlajících ve větru úplně na nervy :(

      Vymazat
  6. Evelinu mám moc ráda, patří mezi moje top :)) Na VMA se mi nejvíc líbilo vystoupení Lady Gaga, naopak na Miley jsem se koukla spíš pro legraci :)) nemyslím si, že její rebélie bude trvat večnĕ.
    Jinak mám hodně mastnou pleť, zejména T zónu a Bioderma mi moc nepomohla. Teď používám Effaclar duo od La Roche Posay a jsem docela spokojená :)) lesku se díky tomu jenom trochu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta Bioderma docela zabrala, ale díky za tip, ráda zkouším nové věci, tak až ji dopoužívám, zkusím La Roche:)

      Vymazat
  7. Dala by jsi mi prosím odkaz na tu paletku s tvářenkami? :-) děkuju moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ji náhodně od jedné slečny na Aukru a bohužel už nic nenabízí:( Ale takových paletek jsou na Aukru nebo na Votoc nebo na ebay atd hromady, takže klidně mrkni:)

      Vymazat
  8. Posledna cast PLL bola fakt brutal :D Je to aj moj uplne najoblubenejsie serial a dufam, ze tak skoro neskonci :) Evelinu sledujem uz od zaciatku jej bloggerskej a vlogerskej tvorby a musim povedat, ze je fakt uzasna. Velmi prijemne sa na nu pozera a ma skvely styl ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelina je opravdu výborná, působí na mě hrozně dobře a u jejích videí se nikdy nenudím ani minutu:)

      Vymazat
  9. Miluju tyhle tvoje články! ♥
    Taky jsem hrozně zvědavá na PLL! Je pravda, že už to teda podle mě malinko protahujou, ale zas na druhou stranu vlastně nechci, aby to skončilo, stále mě to baví..ale už jsem zvědavá, jak se to všechno rozmotá a vysvětlí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že nás ještě budou chvíli natahovat:) Kupodivu je to pořád pro mě atraktivní děj, třeba Gossip Girl už byla dost protahovaná a už mě to ke konci ani nebavilo.

      Vymazat
  10. Na ty Bourjois sticky se chystám, až mi cinkne smska s výplatou, takže snad brzo :D akorát bych radši oranžovou - bude se k blondýně hodit, nebo budu jak klaun? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, ono opravdu i záleží kolik si té barvičky dáš. Ale třeba ty oranžové odstíny si zkoušela moje černovlasá kamarádka a vypadaly na ní divně, naopak na blondýně byly moc hezké. Takže bych se toho nebála:)

      Vymazat
  11. Ty bourjois se prodávají i v ČR? :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, já je kupuju v Marionnaud, ale nejspíš je mají i v Douglasu třeba.

      Vymazat
  12. :) Pěkný favourites! :) S Miley souhlasím chystám se VMA shlédnout a ten fit me make-up mě vcelku zajímá zajdu na něj mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  13. ty chubby sticky si musím pořídit:) a Miley je teď až moc provokativní, že už je to fakt trapný..už mi není sympatická tak, jak dřív..jinak Seleně to slušelo, ale co teprve Harrymu!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni 1D byli taaaak krásní...jsou teď hodně styloví, moc se mi líbí jejich oblékání:)

      Vymazat
  14. Páni vůbec by mě nenapadlo, že Evelina je z Moldávie :)

    OdpovědětVymazat
  15. děkuji za tip na makeup :-) Na podzim si chci pořídit nějaké super makeup and powder combo <3

    OdpovědětVymazat
  16. ty by si bola pekná, aj keby sa nelíčiš :)

    OdpovědětVymazat
  17. Miley tedy dost zdivočela, je to už opravdu moc co předvádí - jo líbí se mi teď její vlasy atd.,ale chování teda hrůza :( líbila se mi i v době klipu Party In The USA, to jsem ji tak nějak začala poslouchat.
    PLL je i moje závislost, s tím Ezrou už jsem totálně mimo a mám vše tak pomotané, že jsem opravdu zvědavá jak z toho vybruslí :)
    a rtěnka od Bourjois se mi líbí více v tom odstínu Peach on the beach, tak si možná tu pořídím.

    Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peach je moc pěkný, asi nejjemnější dstín. Využij možná dny Marianne, mají 25% slevy v parfumériích:)

      Vymazat
  18. Ta paletka má strašně hezké barvy! :)
    PPL zbožňuju, je to můj nejoblíbenější seriál!! :)

    Zvu Vás všechny můj blog, probíhá zde giveaway o voňavku od S.Oliver. http://krolling-done.blogspot.de/2013/09/prvni-narozeninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  19. tiež som si na obálke Cosma priala Demi Lovato..lebo ju zbožňujem :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. Parádní článek, ohromně mě bavil!
    S Miley 100% souhlasím, PLL mě bohužel přestaly bavit :( ale asi zas kouknu.. a Evelina je úžasná! <3 Mimochodem krém Biodermy mám mooc ráda. :)
    Tvůj blog je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  21. Jakmile se vždy pustím do čtení jakéhokoli Tvého článku, nestane se, že bych na chvíli odtrhla zrak:-D:-)! V první řadě bych ti chtěla moc poděkovat za skvělý tip na fluid od Biodermy, mám podobný problém, tak snad by byl tento výrobek řešením. Paletka také zaujala, stejně tak řasenka, která už jewn tím obalem láká. S Miley naprosto souhlasím, jen jsem nestačila koukat a PLL je prostě má závislost, těším se na další článek♥
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat