sobota 24. srpna 2013

BOURJOIS COLOR BOOST


Hey guys!!

Krásný sobotní večer <3

Trávíte jej někde venku, nebo si dnes dáváte pohodovou sobotu u filmu a něčeho dobrého?

V pátek jsem se vydala na své nejmilejší místo - Marionnaud a byla jsem nadšená, když jsem uviděla ve stojanu Bourjois nové chubby sticks. Vím, nejsou to chubby sticks, ani lip butters...popravdě, nevím jak přesně těmhle rtěnkovým krajónům říkat. Každopádně Bourjois je pojmenovali Color Boost a zařadili se za další značky, které s těmito pastelkami už bodují nějakou dobu. 

Na první ozkoušení jsem si vzala dva odstíny - Peach on the Beach a Red Sunrise. S blížícím se podzimem jsem stále víc a víc posedlá tmavými rty. Cena je do 250,- myslím, že já jsem je kupovala za 239,-. Což není tak strašné, vzhledem k tomu, že Bourjois není klasická drogerie a stojí jen o něco více než Astor krajóny za 170,-.




Systém je velice jednoduchý, jako u všech ostatních, zkrátka jen rolujete a produkt stoupá nahoru. Poprvé jsem je zkoušela dnes ráno a můžu vám s čistým svědomím říct, že jsem nadšená. Stejně jako jsem celé léto mluvila o letní kolekci Bourjois rtěnek, tak teď budu mluvit o jejich novým krajónech. Jsou ohromně pigmentové, výborně se nanáší a na rtech drží jako přibité. Nevytváří po zaschnutí praskliny, naopak rty nádherně hydratují a konkrétně na odstín Red Sunrise jsem dnes dostala hned několik komplimentů.




Opravdu mám poslední dobou Bourjois čím dál raději, hlavně kvůli jejich produktům na rty. Po čem jsem sáhla, to bylo skvělé. Určitě si půjdu ještě pro další odstíny, protože z nich mám ohromnou radost!!

Malá poznámka. Na základě komentářů jsem úplně přestala retušovat fotky, protože máte absolutní pravdu v tom, že když se ukazuje líčení, má vypadat tak, jak opravdu vypadá. 


  PEACH ON THE BEACH






RED SUNRISE





Jaké jsou vaše oblíbené krajóny? Máte tento typ "rtěnek" rádi?

Krásný víkend

P.S. Ano, na levém oku mám poodlepenou řasu, příště budu pozornější, děkuji za upozornění:)

40 komentářů:

  1. Jsi hrozně umělá :( a navíc ti odstávají umělé řasy.. Pff, trochu víc přirozenosti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ukaž mi svoji přirozenost, ráda se přiučím:)

      Vymazat
    2. To ti klidně ukážu. Jestli si nikdy neslyšela význam slova přirozenost, znamená to přírodní /vlastní/ řasy a maximálně jemně dokreslené obočí, neperoxidní blond vlasy - a když už to musí být, tak ne takhle bijící do očí :)

      Vymazat
    3. Podívej se beruško, každá máme o kráse jinou představu. Já jsem třeba team Marilyn Monroe, která nosila celý život odbarvené vlasy, výrazné obočí, umělé řasy a rudou rtěnku. Ty budeš pravděpodobně team Audrey :-*

      Vymazat
    4. Skvělá odpověď, obdivuju s jakým nadhledem takové komentáře řešíš :) a umělá nebo ne, šíleně se mi líbíš, jseš prostě kráska!! :)

      Vymazat
    5. Boze chodte uz s prepacenim do riti s tou prirodzenostou :) Uz je to trapne ... Naty vyzera dokonale ! a mne sa taykto styl paci tiez ... mne tiez chodia pindat na blog ze som umela :D pre mna je to ako kompliment...neviem co furt riesi...chcem vidiet ju prirodzenu krasavicu

      Vymazat
  2. Jak rtěnka dokáže proměnit člověka, s tou první jsi úplný andílek a s druhou dračice. Krásná Naty! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Uz jsem o nich slysela u Zoelly. Ty barvy jsou uzasne. Moc ti slusi ta Peach on the beach :)) Rozhodne musim zkusit alespon jeden.

    OdpovědětVymazat
  4. Jen škoda že ti trčí ty řasy. :( Čelenka je boží! :* :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojooo, můj klasický problém s vnitřním koutkem:))) Už se mi to nechtělo přefocovat.

      Vymazat
  5. Tak tu Peach on the Beach si musím koupit, vypadá naprosto fantasticky!! A znovu chválím tvojí dokonalou pleť, ach ♥

    OdpovědětVymazat
  6. No jsi krásná, jen škoda těch řas :( Kamarádka si je nahřívá, aby jí lépe držely v koutku. Já je nenosím, příliš umělým doplňkům na obličeji nefandím. Ale tobě to sluší :) Jaká je tvá původní barva vlasů? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tmavě hnědá, ale vůbec mi nesluší:)

      Vymazat
    2. Jako v blond jsi opravdu okouzlující a strašně ti to závidím. Takovouhle platinu jsem si vždycky přála! :)

      Vymazat
  7. To snad není možný, že jsi tak krásná! Závidím ti tvé plné rty Naty :-) a ty vlnité vlasy - nos je častěji :-) asi si taky jednu koupím :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi fakt moc krásná!:) Jinak se mi trošku víc líbí ta první barva, ale ta druhá je taky super:)

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto krásné odstíny, které ti úplně přistanou. :))

    OdpovědětVymazat
  10. úplne krásna :) poznám ten problém s odstávajúcimi riasami, a tak to viem pochopiť :))) rúže majú krásne odtiene a veľmi ti pristane hlavne ten druhý výrazný :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Peach on the Beach je úplne čarovná :)

    OdpovědětVymazat
  12. jsi krásná a ty řasy !♥
    a máš pravdu, fotky by měly být bez reuše:) a i tak ti to na nich sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to sluší, ta broskvová je na rtech úžasná :) jen bych se chtěla zeptat zda neuvažuješ o tom, že by sis obočí upravovala o něco méně, stačilo by o pár odstínů světlejší ;)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju ten tvůj "hvězdný look" :) Jsi neskutečná kočka! Jen na můj vkus máš to obočí až moc výrazné, ale to je tvá věc, když se Ti to takhle líbí :))
    Co se týče těhle balzámků mám chubby stick se kterým jsem moc spokojená a právě jsem už přemýšlela zda koupím další tenhle Bourjois nebo Astor.
    Odstíny jsou to opravdu nádherné + máš úžasně plné rty, hned bych takové brala :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. nadherne, nalakala si ma na nákup:)!! hned zajtra pobežím do M. :)
    inak, ty máš zväčšene pery? Teda, hornú? Nemyslím to nijak zle - ja ich mám zväčšené tiež:-) vyzeráš super, mne sa práveže na tebe tie blond vlasy a dokonalý mejkap ( pre niekoho "umelý" look) páči a veľmi sa ti to hodí! Vyzeráš sexy:)
    pekný večer

    OdpovědětVymazat
  16. Tento typ rtěnek jsem ještě nezkoušela :))

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  17. Peach on the Beach je prostě úžasná <3. Takové barvičky mám na rtech nejraději, v těch výraznějších se zatím moc necítím a mám pocit, že mi nesluší =D. Ty máš štěstí, že ti sluší jak světlé, tak tmavé odstíny =)).
    Já teď používám jeden stick od Revlonu (odstín 015) a nemůžu si ho vynachválit. Až ho někdy dopotřebuju, určitě se podívám po těch Bourjois =)

    OdpovědětVymazat
  18. Rtíky máš krásné a ty barvy! Asi zavítám mezi stojany a něco odnesu domůů :))

    OdpovědětVymazat
  19. Nat vyzeras uplne super! Len sa na teba hnevam, ze tak malo pridavas prispevky :( kde mame fotky z party? chutne papanicko? co citas a pocuvas?
    Inak ceruzky su perfektne, ja som zatial ziadne tieto chubby sticky neskusala, uz by bolo nacase :)

    Inak nezabudni sa zapojit do Weleda giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. jé to jsou krásné odstíny!:) Vypadáš vážně skvěle!:) líbí se mi ten účes:) a ten první Peach si snad budu muset pořídit:)

    OdpovědětVymazat
  21. Ta světlejší barvička je úžasná!! taky musím vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  22. ten světlejší odstín JE krásný ! bože :D :-)) musím je jit okouknout :D O:-) ... mohu se prosím zeptat, jaký makeup či bb byl použit na fotce? :-) máš s ním krásně hladkou plet :-)) vypadá krásně P:-)

    OdpovědětVymazat
  23. krásné barvičky ♥ jsem zvyklá jen na rtěnky, ale asi jsi mě nalákala :))
    a moc i to sluší! vypadáš jako panenka :))♥

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Peach on the beach je naprosto perfektní ! Jinak o te umelosti. Vubec mi to nevadi a kdybych to umela lepit, nosim je taky :D ale vazne to nejde. :D si krasna, celenka i uces za jedna. Jen nechapu ty blondynky. Ja bych tak chtela mit svoje vlasy hnede. Jsem přírodní blond uplne svetla a kazde dva tydny se musim barvit protoze pod cernou barvou go vypada jak sediva.. snad tu brzo zase neco napises :))) mam rada tvuj blog. (Ostatne i insta)

    OdpovědětVymazat
  25. Ta broskvová je super!!!

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat
  26. Ta čelenka je božská! Kde jsi jí sehnala? :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Děkuju za skvělou recenzi :). Nalákala mě tak, že jsem si hned musela jeden koupit :).V parfumérii mi doporučili odstín Fuchsia libre, protože jsem chtěla něco výraznějšího. Výdrž, pigmentace a nanášení rtěnky je perfektní.
    P.S. Ty jsi ze Zlína? :)

    OdpovědětVymazat
  28. Dříve jsem bydlela v Brně kde se dala tato značka sehnat pouze v parfumeriích ale v Praze mají tuto značku drogerie dm :)

    OdpovědětVymazat
  29. ja mám odtien orange punch a je skvelý

    OdpovědětVymazat