úterý 9. července 2013

JUNE FAVOURITES


Hey guys, krásný úterní večer!!!

Máme za sebou už pár červencových dní, takže je nejvyšší čas pro červnové oblíbenosti. Není mezi nimi příliš mnoho make-upu, během léta jsem na líčení hodně líná a vystačím si s minimem. A abych si to ještě více zjednodušila, nechala jsem si prodloužit řasy, takže pokud máte zájem o článek na toto téma, dejte mi vědět v komentářích.


YANKEE CANDLE

Svíčky od Yankee Candle, klasika, moje posedlost. Právě mi dohořela velká sklenice Vanilla Cupcake (nejúžasnější vůně na světě) a rozhodla jsem se vyzkoušet pár nových vůní. Začala jsem třemi vosky z letní edice, a to Beach Walk, Midsummer's Night a Garden Sweet Pea. Momentálně mi hoří Midsummer's night a mám z ní přesně ten pocit, jako když v noci otevřu okno a nadechnu se. Nechápu jak jsou výrobci schopni vtěsnat do svíčky pocity. Konečně začali prodávat tyto vosky i ve zlínském Homet Artu, takže tam teď budu každou chvíli čmuchat.



BATISTE SUCHÝ ŠAMPON

Když je na obalu napsáno XXL objem, myslí to vážně. Napoprvé jsem to s tímto suchým šamponem přehnala a mohla konkurovat Peggy Bundové. Dělá opravdu luxusní volume a je super pro tupírovaní. Hodně jej teď v létě používám, protože horkem jsou vlasy zplihlé a rychleji se mastí. Batiste je k dostání v mnoha různých provedeních, např. pro blondýnky, pro brunety atd.



LANVIN -  ME

Tato vůně mi byla nejspíš určena. Úplně náhodně jsem zahlédla v časopise její reklamu a z nějakého důvodu mi to nedalo a šla jsem ji ovonět. Doposud mi od Lanvinu žádný parfém moc nevoněl. Me je ale úžasný. Nevím, jestli je všechny pamatujete, ale voní jako ty staré obyčejné lízátka, bílé, kulaté a uprostřed s obrázkem ovoce. Přesně takovou cukrovou vůni má. Kupovala jsem jej v Marionnaudu a k nákupu flakonku 50ml a více jsem dostala řetízek. Milé :)



LANCOME ROUGE IN LOVE

Nová kolekce rtěnek Lancome Rouge in Love je naprosto dokonalá. Stála jsem u jejich stojanu asi 20 minut naprosto zoufalá, protože jsem si je chtěla odnést všechny. Nakonec jsem si vzala číslo 345B Rose Flaneuse. Je to podle mě perfektní Barbie pink, která ale nevypadá ani trochu lacině a je překrásná. Rtěnka je maximálně pigmentová a nepoužívám přes ni ani lesk, jak je krásná.



LUSH BUBBLEGUM LIP SCRUB & DERMACOL LOVE LIPS

Chápu to správně, že Dermacol Love Lips je alternativou Maybelline Baby Lips, které nejsou k dostání v ČR? Koncept je každopádně stejný a balení téměř taky. Vzala jsem si použe číslo 01, protože další a další balzámy na rty jsou to poslední co bych potřebovala :) Je to příjemný balzámek se sladkou vůní, lehce zbarvený. Je to roztomilé a veselé. Účinek je samozřejmě stejný jako u kteréhokoliv balzámu na rty. Bubblegum od Lushe je mým evergreenem, pořád jej musím mít po ruce a nejspíš jej nikdy nevyměním.



SPIKEY BRA

Můj aktuálně nejoblíbenější kousek ze šatníku :) Když jsem ji viděla na Ewě Farne během přenosu Superstar, hned jsem ji musela mít taky. Tyhle vyrazné podprsenky teď zažívají velký boom, přestože většina lidí řekne, k čemu by takovou věc nosila. Jasně, nevezmete si takový kousek na odpolední kafíčko. Ale na večer, pod sako na holé tělo nebo pod tenkou blůzku...moc se mi to líbí.



MAGAZINES

Pravidelná četba




PRETTY LITTLE LIARS

Moje posedlost je zpátky <3 Miluju PLL a mohla bych je sledovat od rána do noci. Je mi jedno, jestli se dozvím kdo je A nebo ne, prostě zbožňuju atmosféru toho seriálu a toho města.





MILEY CYRUS - WE CAN'T STOP

Z Disney princezny je bad bitch:) Miley se mi líbila úplně nejvíc když byla tak v půli cesty, éra Party in the USA. Její krátké vlasy a extra hubenost mě moc neberou, ale jde si svojí cestou a We can't stop je šíleně návyková. Když jsem ji slyšela poprvé, nic moc mi neříkala, ale teď mi hraje v hlavě nonstop.






CIMORELLI - MADE IN AMERICA

Song k oslavě Dne nezávislosti mě dostal hned po pár sekundách. Je to jedna velká Californie, super letní a prázdninové, poslechněte si:)



38 komentářů:

  1. Tak ta podprsenka je dokonalá! Přesně jak říkáš, do saka nebo pod tenkou blůzu... <3

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznám se, svíčky miluju, tyto vosky od YC jsou super, říkala jsem si, že si na léto koupím nějaké osvěžující ovocné vůně, ale zatím jsem si ani na svíčku nevzpomněla:(
    Moc si mě inspirovala tím parfémem, musím si ho jít ovonět, jestli voní jako lízátko, tak to bude něco pro mě:)
    Kde prosím kupuješ tento suchý šampon? Ještě jsem na něj nikde nenarazila a chtěla bych ho moc vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem jej v Tetě, měli tam všechny druhy. V žádné jiné drogérii jsem ho bohužel neviděla:) Parfém zatím všichni moc chválili, sladká vůně, ale tak akorát.

      Vymazat
  3. vosky od YANKEE CADLE jsou nejvoňavější<33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v plánu Sweet Strawberries, ty jsem čichla tam letmo a málem jsem ten vosk snědla:)

      Vymazat
  4. s Miley s tebou súhlasím, pesnička je návyková ! :D
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  5. sviečky sú skvelé, ale ten rúž Lancome!!! nemôžem sa vynadívať

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maji tak nadherne barvy!!! Neonky i nude, proste krasa.

      Vymazat
  6. suchý šampon od batiste bych si přála vyzkoušet:) ten objem mě zajímá:) a miley mám ráda, ta písnička je skvělá:) a já jí zas měla nejraději, když mělo to blonďaté mikádo, předtím, než se ostříhala úplně na krátko:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten šampon je fakt super, jen se s nim musi trosku opatrne, protoze je hodne silny a kdyz se to prezene, tak jsou vlasky dost slepene.

      Vymazat
  7. Letní edice Yankee Candle <3 Moje peněženka pláče. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto zatim zkousim vosky :D Vonela jsem jeste Beachwood a voní na 100% jako ty dreva co jsou na plazi :-*

      Vymazat
  8. suchý šampon jsem ještě nezkoušela, ale plánuju si ho koupit :)
    časopisy si už moc nekupuju, jsem zklamaná - je to samá reklama :/

    OdpovědětVymazat
  9. Kde se dá sehnat ten suchý šampon? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  10. Kde je ve Zline Home art?:)

    OdpovědětVymazat
  11. Strašne dobre sa mi to čítalo, schuti som sa zasmiali pri zmienke Peggy Bundové :D

    OdpovědětVymazat
  12. S PLL souhlasím, ze začátku mi to přišlo jako totál hloupost, ale líbí se mi ta atmosféra! Babtist je rozhodně jednička. Yankee candle jsme ještě nezkusila, ale pějí na ně chválí snad všude. Jen já nemám nějak chuť v létě a parnu ještě zapalovta svíčky, nechám si to až na zimu. Naopak se mi nelíbí ty výrazné podprsenky, na můj vkus je to kýč, ale to je jen můj názor....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, všichni nemáme stejný vkus, já to beru jako takové zpestření a dá se s tím trochu pohrát:) Na PLL je fakt super ta atmosféra, tolik lekacích scén a vlastně se nic neděje:))

      Vymazat
  13. Loni touto dobou jsem si taky nechala prodloužit řasy a katastrofa.....začátek uzasnej, ale jak mi začaly po dvou týdnech vypalovat, stáhly s sebou i moje vlastní. Byla jsem jak po chemoterapii, hrůza. Doufám, uefa budeš mít větší štěstí než já. Jo a nať, odkud máš prosím ten uuuuuuuzasny top, který mas na sobě ve fotkach ma instagramu "blue baby" a "smile"? :) díkdíky moc, D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten top mám od jedné slečny z internetu, ale bohužel momentálně nic takového teď nemá :( Já mám řasy zatím pár dní a sama se divím, že jsem schopna s nimi bez úhony spát. Ty předchozí jsem po každé noci lovila na polštáři.

      Vymazat
  14. Lovelips jsou výborné, mám doma broskvový a jahodový :) Jahodový se dá použít i jako rtěnka, má strašně výraznou barvu, takovou neonově červeno-oranžovou, a drží jak přibitá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tahle růžovoučká je docela fajn, taky mě překvapilo, že moc pěkně drží:)

      Vymazat
  15. Jsem ráda, že nejsem jediný blázen do YC a PLL. A kdo je -A nechci zjistit ještě hodně hodně dlouho. :-D Mohla by jsi tu rtěnku od Lancome ukázat na rtech? Vypadá opravdu moc dobře! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš mě na FB? Mám ji tam ta fotce, poslala bych ti odkaz. Přihlas se mi:)

      Vymazat
  16. Jooo článej o prodloužení vlásků určo uvítáme :)

    OdpovědětVymazat
  17. PLL taky zbožňuju :). A podprsenka vypadá super, já na ni sice nemám tělo, ale na tobě vypadá určitě skvěle. A scrub Bubblegum mám taky pořád při sobě :)

    OdpovědětVymazat
  18. A PLL také miluju ...a ještě teda ujíždím na upířích deníkach :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, strašně moc:)) Už se těším jak budou The Originals, mám celkem slabost pro Klause:)

      Vymazat
  19. Midsummer's Night si chci také koupit, takže teď už neváhám :-) s prety little liars trošku ano a uvidíme outfit post s tou podprsenkou? Je strašně zajímavá! :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Zdravím :) Na vonné svíčky se chystám už dlouhou dobu :D :) Tyhle jsou super . Jen je škoda že u nás je asi neseženu.. Ta podprsenka je skvělá !! Kde si ji sehnala ?:)) Mimochodem máš moc chytlavé články :D :D
    když začnu tak to prostě musím dočíst :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Anitko, to moc ráda slyším:)) Podprsenku jsem koupila přes internet, je jich teď všude hodně. Ty svíčky zkuse přes net, kupovala jsem si vosky YC přes Aukro a vyšly na pár korun:)

      Vymazat
    2. Nz :) I já děkuji :) Včera jsem se dívala v Kauflandu jen tak letmo na svíčky a oni je tam mají :) !! Jen jsem nečekala že tam pojedu tak jsem u sebe neměla peníze bohužel :D Příště je musím vyzkoušet:) A na podprsenku se podivám ! :))

      Vymazat
  21. Ahoj, kolik prosím stál ten parfém? Vypadá překrásně! Jinak moc hezký článek :)
    Tvá Lucy :*

    OdpovědětVymazat