neděle 28. července 2013

JULY FAVOURITES

Hey guys!!!

Červencové favourites nebudou příliš obsáhlé co se týká make-upu. V těchto vedrech se opravdu nedá nosit žádné velké líčení, většinou jsem po ránu ráda, když si dám trochu BB creamu, tvářenku a lesk. Jak trávíte tropický víkend? Jste u bazénu nebo se vyhříváte u moře?


BAREVNÉ DOPLŇKY

Velké neonové náhrdelníky, náušnice z peří, prsteny a hippie čelenky ve vlasech...To všechno je pro mě velkým symbolem léta. Když se vám nechce příliš přemýšlet, prostě na sebe hodíte džínové šortky, bílé tričko a upgradujete outift chunky náhrdelníkem a barevnými sandálky.





NEONOVÉ LAKY

Přes léto si užívám růžové a oranžové neonky!! Občas je prostřídám s černou, kterou mám ráda celý rok. Kromě Golden Rose laků, které už odsud dobře znáte, používám teď taky "Safari". Znám jejich laky už cca 2 roky a pravidelně dokupuju speciálně jejich neonově růžovou. Na Instagramu mi pár z vás říkalo, že lak je příliš gumový a roluje se. Nikdy jsem s ním osobně problém neměla, opravdu asi na každých nehtech reaguje malinko jinak. Kupuju je v drogerii Teta, vždy mají v přední části prodejny obrovské koše plné trendových laků kolem 40,- :)



EVELINE BODY MILK

Summer in the bottle!!! Už několik let miluju toto tělové mléko od Eveline - Orchidej/Kokos. Voní jako léto, jsem na té parfemaci úplně závislá a čichám ji ještě z oblečení. Na léto je pro mě ideální, protože má lehkou konzistenci, okamžitě se vstřebává a hydratuje celý den. Myslím, že je prodávají jen v Tetě, ale nejsem si jista.



BOURJOIS LIP/STICK/GLOSS

Rtěnka číslo 11 z letní kolekce Bourjois a oranžový BB lesk, to je moje oblíbené korálové lip combo. Rtěnka je sama o sobě nádherně sytá a když ji ještě podpoříte leskem, výsledek je úžasný. Nosím je zejména k téměř nenalíčeným očím a jen trochou korálové tvářenky.





MICHAEL KORS BAG

V létě se snažím maximálně vynosit svoji MK kabelku v hot pink barvě. Má ideální velikost, není velká ani malá a absolutně mi vyhovuje. Mánie kolem MK se pomalu dostává i do Česka, vídám stále víc a víc kabelek a hodinek. Mám v plánu klasické zlaté MK hodinky, to bude moje podzimní must have.




JEGGINGS

Je trochu těžké mluvit o kalhotách, když je venku 39 ve stínu, ale chci je zmínit proto, že jsou právě momentálně v prodeji. Koupila jsem si v Benettonu tyto super jeggings asi za 400,- a jsou zatím nejlepší, jaké jsem kdy měla. Výborný tenoučký materiál, vím jistě, že si je nebudu moci vynachválit, jak opadnou letní vedra.




FLORAL & PEPLUM

Floral vzory a peplum střih je teď všude a já jsem nadšená!!! Peplum sluší absolutně všem typům postavy a já jsem zamilovaná do tohoto super letního topu z H&M. Kraťásky jsou z Calzedonie, odkud mám 90% kraťásků, padnou mi tam jako ulité.




Líbí se vám takovéto focení outfitů? Většinou nemám po ruce nikoho, kdo by mě vyfotil, takže tento způsob by mi celkem pomohl:)




DEMI

Demi vydala nové album, které mi hraje na playlistu nonstop. Songy jsou většinou veselé a chytlavé, mám ráda Demi jako osobnost, proto bych pravděpodobně pochválila úplně všechno pod čím je podepsaná. Líbí se mi song Made in the USA, který složila ke 4. červenci.





MADE IN CHELSEA


Nechápu, jak mi mohla tak dlouho unikat show Made in Chelsea? Je to prakticky britská verze The Hills/The City a strašně mě baví. Miluju typické anglické outfity ve stylu Kate Moss. Spousta drama, kaváren, barů a nakupování:)




THE BEST SONG EVER

Pomalu se začínám stydět za to, kolikrát jsem si jej za poslední týden přehrála. V některých věcech zůstávám strašný teenager a tohle je jedna z nich. Ale jsou tak nesmírně sladcí.... A nemyslím si to jenom já. Zlomený Vevo rekord a přes 37 milionů shlédnutí za 6 dní, mluví za vše. 




Krásný konec víkendu a ještě lepší start nového týdne <3


35 komentářů:

  1. Demi mám taky moc ráda za to jaká je a to, že je výborná zpěvačka (i na živo, což se moc nevidí) je jen příjemný bonus :)

    OdpovědětVymazat
  2. Outfity je lepsi fotit na postave... Nemas treba velke zrcadlo, ve kterem by ses blyskla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, klidně se foť u zrcadla, pokud máš možnost. :)

      Prosím, kde sleduješ MADE IN CHELSEA?

      Vymazat
  3. Mam hodne podobne favourites. Hlavne neonove doplnky a potisky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten peplum je prostě super a taky že jsem si ho kvůli tobě letěla koupit. Vlastně i na blog jsem to psala, kde jsem se inspirovala. ;)


    :*

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasím s výraznými doplňky, neonovými laky i květovanými vzory :) a hodinky od MK si teď chci také pořídit, moc se mi zalíbil model MK5055 a MK8077 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MK ma naprosto uzasne veci, nevim co drive chtit :)

      Vymazat
  6. Kde prosimv Praze kupujes ty Golden Rose laky? Nasla jsem je jenom v jednom zapadlem kramku a mam o daleko.. :(

    OdpovědětVymazat
  7. Super favorité! Neony, barevné doplňky pro léto jako stvořené souhlasím :) Kabelka MK je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  8. Made in Chelsea je hrozná blbost, která mě ale neuvěřitelně chytla! Moje nová guilty pleasure.. O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Libi se mi, ze je to oddechovka:)) Spis nez dej sleduju zivot v Londyne, outfity atd, to me strasne bavi :)

      Vymazat
  9. Demi Lovato je neuvěřitelná zpěvačka, takový hlas má na světě jen málokdo.. Díky za tip, musím si to album pustit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Natálko ty mi vždycky mluvíš z duše s tvýma oblíbencema:) korálové rtěnky jsou pro léto jako stvořené, stejně tak neonové laky:) to peplum je krásné!:) A 1D a Demi naprosto zbožňuju:) Ten jejich klip mě hrozně pobavil!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1D klip naprosto uzasny, radovala jsem se jako mala kdyz zlomili Vevo rekord:)) Vzdycky kdyz se divam na jejich klipy, tak mam proste usmev na tvari:)

      Vymazat
  11. MK zbožnuje, nejaký ten rok sú zlaté hodinky môj najôpužívanejší doplnok odporučam kúpu ! Krásna kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  12. vím, kam dřív koukat!! Všechny kousky jsou opravdu božské.. laky, doplňky, džíny a ten top!! :) Co se týče Demi a její písně Mede in the USA, tak ta je TOP na léto, stále dokola ji poslouchám a víc a víc se mi zamlouvá! :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  13. Super! Miluju toto léto neony a hlavně růžový, také jsem sehnala krásný lak v této barvě:)
    Tělové mléko Eveline prodávají v Tetě, už po nich nějaký čas koukám a protože chválíš toto, tak to bude jasná volba, navíc miluji vůni kokosu:)
    Krásné věci a outfity určitě takhle foť, ráda se podívám:)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojte,taky bych chtěla zkouknout tu show Made in Chelsey.Můžete mi poradit kde stáhnout?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si stahuju 1. sérii přes torrenty, ale je to jenom v eng =)

      Vymazat
    2. Torrenty nebo i na youtube, tam jsou taky vsechny dily:)

      Vymazat
  15. Jak ty to Naty děláš ? Vždycky mám takovou chuť nakupovat ! :D jinak ty outfity klidně takhle foť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam ten samy problem, kdyz se divam na clanky na jinych blozich:))

      Vymazat
  16. No tak ta růžovááá kabelka je luxusní záávist :)
    http://lifebyclaudiaa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Léto je pro mě taky ve znamení barev, ale ráda nosím i outfity, kde převažuje bílá - přijde mi to takové "fresh" =)).
    Made in Chelsea - už stahuju =)) Myslím, že se z toho stane další moje závislost =D Nedávno jsem začala koukat na Keeping up with the Kardashians a docela mě to chytlo =))

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kardashianky miluju:))) Kim je opravdu hodne hloupoucka, ale je to skvela oddechovka, divat se na krasne lidi, v krasnych outfitech:))

      Vymazat
  18. Golden Rose jsou výborné. Mám jejich neonovou oranžovu a do konce léta ji snad nesundám.

    OdpovědětVymazat
  19. Kabelky od MK sú jednoducho božské! Pôvodne som chcela aj nejaké hodinky, ale potom som na narodeniny dostala jedny brutálne drahé, takže už radšej na hodinky ani nepozerám :) Tvoje favourites sa mi veľmi páčia, najmä tie nádherné laky!!!

    OdpovědětVymazat
  20. překrásný náhrdelník, laky, rtěnka, kabelka.. vlastně se mi líbí úplně všechno :D
    mám moc ráda, jak jsou všechny Tvé fotky barevné :)) ♥

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc rada :) Ja jsem vzdycky touzila delat takove ty ciste svetle fotky, ale nikdy mi to neslo, tak jsou ted barvicky aspon moje poznavaci znameni :)

      Vymazat
  21. Ta barva kabelky je skvělá, za pár dní si jedu pro hnědou :) Kéž by mi ty rtěnky slušely taky..

    OdpovědětVymazat
  22. ten top z H&M je náádherný, je to aktuálna kolekcia? alebo niečo staršie?

    OdpovědětVymazat
  23. deminku strašne obdivujem, stay strong dokument si vždy rada pozriem a dodá mi silu a celé cd mám napočúvané, vždy keď som to pustila sestra už len sa chytala za hlavu, že zase a úplne najviac sú tie slová, väčšinou si nepozerám o čom sa spieva v songoch, ale tu som si všetko pozrela a D ten ich tanček juj :D

    OdpovědětVymazat
  24. Outfity vyzerajú lepšie na postave, ale tento spôsob fotenia mi vôbec nevadí, páči sa mi to:)
    MK kabelka je skvelá,úžasná farba!

    OdpovědětVymazat