středa 12. června 2013

TOP 5 SUMMER ESSENTIALS - DRUGSTORE


Hey guys!!!

Druhá část Top 5 letních nezbytností, tentokrát z drogérie, takže skvěle dostupné. Strašně ráda zkouším jakýkoliv make-up z drogérie, ne všechny kousky projdou, ale velká většina mě vždycky příjemně překvapí. Asi jste si stihli všimnout nového záhlaví. Chtěla jsem, aby byl blog osobnější, je to takový malý krůček blíž k vám. Myslím, že fotka je docela výstižná :)


MAYBELLINE - AFFINITONE MAKE-UP

Zpočátku jsem se s ním nemohla vůbec domluvit, ale stal se mým téměř nejoblíbenějším z drogérie. Je hodně výživný, takže pokud máte i jen trošičku mastnější pleť, nedávejte pod něj pleťový krém. Mě to dělalo hrozný problém, make-up působil "bahnitě" a špatně se s ním pracovalo. Úžasně kryje a mě osobně dodává krásný air brush efekt. Abych si jej nedávala úplně "nasuho" vždycky si přetřu tvář pleťovou vodou a to je úplně ideální.

ESSENCE - BRONZER

Mám moc ráda tuhle cihličku od Essence. Nepoužívám jej na celý obličej, protože je poměrně dost třpytivý, ale je to ten nejkrásnější rozjasňovač. Dávám si jej i jako oční stíny, prosvětlovač na lícní kosti, pod obočí, na hranu nosu, do vnitřních koutků očí...opravdu úžasná multifunkční věc.


THE CHEEK OF IT - BLUSH

Odstín Perfect Pink. Bohužel tato tvářenka není z klasické drogérie, koupila jsem ji na internetu společně s věcmi MUA. Myslím, že když trochu zapátráte, nebude problém ji najít. Je úúúúúžasně pigmentová, stačí se štětcem jen dotknout a už je to ostrá barvička a to já jsem docela dost snědá....Opravdu překrásná barbie pink, mnohem větší pigmentace než například studiové tvářenky od ELF.


MAYBELLINE - LIPSTICK

Vybrala jsem tyto tři syté odstíny, ale víceméně mám ráda všechny rtěnky od Maybelline. Mají širokou škálu barev a rozhodně se jich nebojí. Jsem vždycky nadšená z každé jejich novinky, baví mě výrazné odstíny. Color Whisper jsou malinko jemnější, ale ColorSensational jsou na 100% pigmentové.



GOLDEN ROSE & SALLY HANSEN - NAIL POLISH

Už se strašně opakuju, ale pořád dokola musím říkat, jak jsou tyto laky nádherné a jak strašně dlouho vydrží neporušené. Už mám strach vyzkoušet cokoliv jiného, jsem s nimi nesmírně spokojená a výběr barviček je taky dostatečný. Syté odstíny, snadné nanášení, rychlé schnutí a 100% výdrž.


P.S. Pokusím se o více článků, nezbývá mi teď na blog mnoho času, ale pracuju na tom :)

15 komentářů:

  1. ten bronzer od Essence musím zkusit:-) Díky za tip, Natýnko. Whisperky i Sensational jsou i mojí slabostí:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé tipy :)) Mne tiež najprv Affinitone nevyhovoval, ale pri opätovnej kúpe sme sa skamarátili :))

    OdpovědětVymazat
  3. Bronzer od Essence vypadá nádherně, ani nevím, že mají v nabídce něco takového

    OdpovědětVymazat
  4. Affinitone jsem dříve používala, byl skvělý!Teď mam Dermacol Caviar makeup, ten je také úplně skvělý:)
    A Maybelline rtěnky miluju, nad Color Whisper jsem váhala jestli si ji koupit, myslela jsem si, že ji nebudu používat a nakonec je to teď nejpoužívanější věc na pusu co mám:D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten bronzer vypadá skvěle! :) Jinak bych už konečně mohla zkusit nějakou rtěnku od Maybellinu. :) A s laky od Sally souhlasím! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Laky od Sally Hansen jsou super, přesně jak říkáš. Nedávno jsem si taky koupila tuhle bílou barvičku a koukala jsem i po té korálové. No, ale už delší dobu sháním Pacific blue barvu, tady v drogériích je omezený výběr. Chci se zeptat, jestli jsi jí třeba někde neviděla.=) Vím, že je na internetu, ale preferuji nakupování v kamenných obchodech.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Naty, mohla bych se zeptat v jaké drogerce jsi koupila ty laky? :) Děkuju

    OdpovědětVymazat
  9. Natálko super článek ..makeup také mám, ale lepší mi přijde Lumi..každopádně další v řadě bude True match, hrozně se na něj těším!
    A já jsem z ničeho nic začala nakupovat laky ve velkém a nemohu si vynachválit Maybelline colorama!! :)
    M.

    OdpovědětVymazat
  10. Super nový vzhled blogu!! Ihned mi to trklo do očí a je to skvělá změna. Určitě lepší, jak sama říkáš i osobnější..;) Neskutečně ti to sluší a botky nepotřebují komentovat. Co se týče článku, tak také super. Make-up nemám odzkoušený, ale popis mluví za vše, možná ho do budoucna zkusím, souhlasím s tebou ale s chválou týkající se laků...jsou súžasné. Vlastním stejný odstín GS a ty barvy nemají chybu!! Miluji je! :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  11. Záhlaví je úžasné =))
    Affinitone jsem kdysi používala, ale poslední dobou jsem si oblíbila make up od Rimmel =) Maybelline rtěnky jsou moje nejoblíbenější, nejvíc se mi na nich líbí, že mají příjemnou konzistenci a ani nevysušují. Navíc, vždycky si najdu odstín, který je přesně pro mě =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
  12. nemam rada sally hansen laky, zo vsetkych mi strasne zozltli nechty aj ked som mala podklad :/

    OdpovědětVymazat
  13. prosímtě kde si koupila ty laky Sally Hansen? (přesně obchod)

    OdpovědětVymazat
  14. sice víceméně zmiňuješ dokola pořád ty samé produkty (viz.laky a maybellinky), ale nedivím se ti :) color whisper jsem si také hodně oblíbila a s těmi laky mě opravdu moc navnaduješ ;)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  15. Pekne spravená fotka na záhlaví ale na kozmetický blog mi pride príliš krátka sukna. Ináč v pohode :)

    OdpovědětVymazat