neděle 30. června 2013

MAYBELLINE FIT ME REVIEW


Hey guys, krásné nedělní dopoledne!

Minulý týden se prodejnách Rossmann objevila mladší sestra Maybelline - Colorama. Doposud jsme z řady Colorama znali pouze laky na nehty, ale v zahraničí už tato podkolekce zažíla velký boom. Jaký je hlavní rozdíl mezi klasickou Maybelline a Coloramou? Především cenový. Colorama má opravdu nízké a absolutně dostupné ceny úplně pro každého, lesky, oční stíny, tvářenky, tužky...to vše se pohybuje do 70,-. V nejbližší době se můžete těšit na článek o produktech Colorama, už je poctivě testuju :)

Především se k nám ale konečně dostal make-up Fit Me, který je především v USA velice oblíbený a na youtube jsem o něm slýchávala už mnoho předchozích měsíců. K make-upu je také pudr a korektor. Make-up je na gelové bázi, měl by tedy dokonale splynout s pokožkou.





PRODUKT - BALENÍ

Balení mi naprosto vyhovuje, je ve skleněném flakonu a obsahuje pumpičku, což je úplně ideální. Jednoduchý styl, žádné velké popisky. Je to hezké a praktické.

ODSTÍNY

V USA je k dispozici hned několik desítek odstínů, u nás jsem viděla něco kolem 8 - 10. K make-upu nebyly testery, je možné, že se objeví. Já jsem hádala odstín podle barvy lahvičky a opravdu se to dá bez problémů určit, sklo nijak nezkresluje a barva kterou vidíte, je skutečně ta, kterou budete nanášet. Jak už bývá v ČR zvykem, světlých odstínů byl dostatek, z těch tmavších u mě přicházely v úvahu pouze dva, ale dá se vybrat, barva mi sedí skvěle, takže také chválím,

NANÁŠENÍ/KRYTÍ

Make-up je opravdu na gelové bázi, je malinko vodnatější a proto jej moc nedoporučuju pro mastnou pleť. Nedávám si pod něj ani krém, protože bych se už příliš leskla. Nanáší se bez problému (používám na něj štětes na pudr od ELF) a krásně splyne s pokožkou. Krytí je maximálně střední, není to plně krycí make-up. Pokud máte problematickou pleť, budete muset sáhnout po korektoru a pudru. Vypadá přirozeně a nepoužívám při něm ani korektor.

VÝDRŽ

Mám mastnější T-zónu, proto cca každé 3 hodiny přepudrovávám. Ale nic strašného, jinak drží velice pěkně, měla jsem jej i na večírku a celou noc si vedl dobře. Vydrží v dobrém stavu dlouhou dobu, jen je potřeba trošku sledovat lesk, protože díky svému základu má takové tendence. 




PUDR

Pudr má jednoduché praktické balení, obsahující zrcátko a houbičku. Mám úplně nejtmavší odstín, který je u nás k dostání a jak vidíte, není nijak extra dark, takže především světlejší typy si najdou bez problému svůj odstín. Pudr není nijak vyjímečný, asi nemám v plánu si jej znovu kupovat. Udělá svoji práci v tom, že zafixuje make-up, ale stejně na čelo a bradu stále používám Stay Matte od Rimmelu, protože to je TOP matující pudr. 


HODNOCENÍ

Make-up ano, pudr ne. Není sice špatný, ale také není vyjímečný. Make-up je ideální hlavně na denní nošení, má lehkou konzistenci, necítím je na sobě a vypadá docela přirozeně. 

26 komentářů:

  1. ja som nad ním aj uvažovala, ale mám práve opačný pocit, že tých tmavších býva veľa, hlavne u maybelline mi pripadá, že sú všetky do oranžova. nech počujem koľko chcem chvály maybelline ma vždy sklame týmito odtieňmi. ale tak ako čítam, na mastnú pleť by ani nebol dobrý, takže o nič neprichádzam ;)
    ale tú lacnejšiu radu colorama určite omrknem. od maybelline milujem rúže na pery, skvelá konzistencia.
    ja som verná loreal lumi magiquea ten je tip top, síce extra nekryje, ale fajn zjednotí pleť a nedostatky prekryjem korektorom. je ľahký a príjemný na moju pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Maybelline mám taky strašně ráda rtěnky, mají nádherné odstíny!!! Já zase nejvíc používám Loreal True Match, to je můj TOP z drogerie:)

      Vymazat
  2. ještě jsem je nezkoušela, ale ten makeup mě už delší dobu láká:) Po tvé recenzi ho nejspíše vyzkouším:) A na colorama produkty jsem zvědavá:) Chtěla bych zkusit tvářenky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je chtěla také vyzkoušet, ale bohužel byly kompletně rozebrané, takže zkusím štěstí znovu:) Celkově mám pocit, že je v českých drogériích strašně málo odstínů tvářenek, takže díky bohu za každou další:))

      Vymazat
  3. Mě se hlavně líbí to jejich balení. Je to vážně pěkné, jak je to jednoduché :-) a meke-up vyzkouším, když mi ten můj došel ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu se jenom zeptat...nechci bát rýpavá, tvůj blog mám ráda už od dob, kdy si ještě sídlila na "blogu", jen mi vadí to přílišné retušování...prostě nevěřím, že takle vypadá neupravená fotka a zrovna u makeupu by to bylo dobré vidět "jen tak" bez úprav :-)
    Každopádně v blogování pokračuj,skvěle se čteš a prostě si strašně sympatická !!! :-))

    Kristy C.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Kristy, dala jsem fotku bez úprav, ozývalo se více čtenářek na toto téma:)

      Vymazat
    2. tyjovka a pleť je stejně krásně vyhlazená...:-) musím se po tom makeupu podívat :D :-)) .. děkuji a krásný zbytek večera :-)
      K.C.

      Vymazat
  5. Ta retuš je teda příšerná :/ pak je ta fotka k ničemu a můžeš použít jakýkoliv make-up a nemusíš jí sem ani dávat.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem sice strašně ráda, že jsem konečně zjistila, že je u nás k dostání Fit Me řada, ale tu část o světlých odstínech bych vynechala, protože světlé jsou možná pro tvůj ostín pleti, pro bledule (ale i normální světlejší typy, kterých je v čr většina žen) budou pravděpodobně i tak dost tmavé a oranžové - nikdy se k nám nedostal opravdu PALE odstín, takže jestli je u tebe zázrak, že jsi našla něco tmavého, tak pro nás je to ještě horší, nemáme vysolárkovanou barvičku a oranžová nám nesedí, jak si asi většina výrobců myslí :/ :D

    OdpovědětVymazat
  7. nat, viem, že máš strašne rada tie parfémy od juicy couture, našla som ich na chemistdirect.co.uk v akcii za nejakých 17 libier, ak by si chcela. ja som si objednala a nemôžem sa dočkať! <3 ďakujem za tip! kamila

    OdpovědětVymazat
  8. Super recenze, pomakeupu jsem už pokukovala, ale spíš mastnou pleť, tak se mu raději vyhnu:-)

    OdpovědětVymazat
  9. co to máš za abrvu vlasů? vypadá to jako šedá!!

    OdpovědětVymazat
  10. Já si jednou ten pudr od Rimmelu koupila, ale viděla jsem v něm třpytivé částečky a to mě odradilo od používání,jelikož mi přijde, že když to má zabránit lesku, tak tam ty třpytky nemají co dělat.

    OdpovědětVymazat
  11. Prosím tě hodila by si sem článek, nebo jen do komentářů něco ohledně linek na oči, které jsou nejlepší, které vydrží nejdéle atd?:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten make-up vypadá hodně dobře a na zimu ho zkusím. Teď bych se hodně leskla :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  13. A jaký máš odstín ?

    OdpovědětVymazat
  14. Na tvoj blog som narazila úplne náhodou a odvtedy sem chodím stále :) Je fakt super... ALE veľmi mi bije do očí kvalita fotiek ... asi sú fotené mobilom alebo čím a je to hrozné :/ mala by si na tom popracovať. Každopádne blog je skvelý !:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je prohnaný skrze nějaký šílený Instafiltry a ještě vyretušovaný, ne? Myslím, že mobil sám o sobě takhle s barvami nezacvičí...

      Vymazat
  15. v obličeji vypadáš jak chlap...celkově si taková přerostlá a mohutná,fuj.

    OdpovědětVymazat
  16. No vidiš, já mám zas problém, že na mě jsou všechny odstíny moc tmavý, u nás jsem ho teda ještě ani neviděla, ale obávám se, že to dopadne jako vždycky - pro mě - extra bleduli-všechno moc tmavý :D

    OdpovědětVymazat
  17. Že jsou v ČR všechny make-upy světlé? No kéž by! :-) Já nikdy světlý nemůžu sehnat. Vždy se objeví nový make-up, jdu ho omrknout a zjistím že i v tom nejsvětlejším odstínu bych vypadala jak pomeranč :-D Zatím jsem sehnala jen 3 pěkné světlé make-upy z celé nabídky dostupné v českých drogerkách tak nevím nevím kde ty světlé odstíny vidíš - světlé možná pro tebe - i když na fotkách mi nijak extra tmavá nepřijdeš, ale ty jsou upravované tak to moc nejde posoudit.

    OdpovědětVymazat
  18. omylem jsem narazil na tvůj blog..
    a zase rychle odcházím. Tak umělou a ošklivou ženu jsem již dlouho neviděl.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, chtela bych se zeptat kde si koupila makeup fit me, jelikož ja ho nikde nemůžu sehnat a po pripade jaka byla cena:) predem dekuju:)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, Chtěla bych se zeptat kde bych sehnala MAKE-UP FIT ME a pudr kolík bych platila celkově??? předem děkují

    OdpovědětVymazat