pondělí 3. června 2013

MAY FAVOURITES


Hey guys!!!

Vůbec nic tomu neodpovídá, ale opravdu máme červen a ohlédnutí za oblíbenostmi za měsíc kěvěten. V první řadě přeju spoustu sil všem, kteří se momentálně nachází v zatopených oblastech. Je to strašné, někdy si příroda opravdu ošklivě zahrává a tento rok je toho důkazem. Musíme doufat, že se všechno co nejdříve uklidní a počasí bude odpovídat ročnímu období.....


L'OREAL - Sublime Glow pleťové mléko a voda

Od L'orealu miluju řadu Sublime Bronze, což jsou pro mě úplně nejlepší samoopalováky, co se týká drogérie. Asi tři týdny nazpět jsem objevila stejnou řadu, ale péči o pleť, tak jsem byla pochopitelně zvědavá. Pleťové mléko a voda by měly nejen šetrně odstranit make-up, ale taky tvář rozzářit a dodat jí zdravý vzhled. Zejména ráno mám pocit, že voda skutečně funguje, protože mívám po probuzení unavenou pleť a lehké přetření Sublime Glow jí dodá trochu života.


AVON - Maxi Tan zvýrazňovač opálení

Nejsem si úplně jistá, na jaké bázi tento produkt funguje, ale už pár týdnů jsem z něj nadšená. Má zvýrazňovat opálení, ale není to klasický samoopalovák. Obsahuje betakaroten, čemuž odpovídá i jeho zbarvení do oranžova. Ale na kůži nic takového není znát, nechává krásnou přirozenou barvu, hodně vyživuje a nádherně voní. Sprej je také perfektní, není nijak mastný a rychle se vstřebává.


SYX - Pleťová maska

Jsem nesmírně ráda, že Marionnaud vede kosmetickou značku SYX. Nejdřív jsem se zamilovala do jejich balzámů na rty a teď k nim přibyly i pleťové masky a krém na ruce. Masky běžně moc nepoužívám, přestože nemám nijak citlivou pleť, většina z nich mě vysušuje. Ale tyto od Syxu si nemůžu vynachválit, obzvlášť ráda mám samozahřívací mango, ta opravdu dodá vitamíny, prozaří a vyčistí. Mají spoustu druhů, třeba peelingové nebo slupovací a v ruzných vůních. Stojí 49,-


ELF - 32 Eyeshadows Palette

Tuto klasickou paletku od ELF se 32 stíny mám už třetí verzi. První byla podzimní, druhá jarní a tato je z aktuální jarní limitované edice. Barvy jsou teplé a zemité, přesně ty, které potřebuju. Naprosto dostačující pro denní líčení, nejvíce ji využívám, když spěchám do práce a nemám příliš času vymýšlet si make-up. Kvalita převyšuje cenu, jsem víceméně s každým produktem od ELF spokojená.


HONOLULU Bronzer

Co vám tato krabička připomíná? Je to tak, myslím, že se tady někdo nechal inspirovat slavným Hoola bronzerem od Benefitu :) Tento bronzer jsem koupila jen tak z legrace přes internet, protože byl za směšnou cenu a zaujalo mě, že je matný. Nejsem velký fanoušek třpytek po celé tváři, tak jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám. Kupodivu jsem jej od té doby nedala z ruky a vypadá báječně. Matný a čokoládově hnědý, žádné "bahno" ani "mrkev" s čímž mívám občas problém.


MUA Blusher odstín 4

Moje první vlaštovka MUA kosmetiky. Moc o ní slýchávám, má krásné odstíny snad všeho, tak už jsem prostě musela něco vyzkoušet. Korálová tvářenka je bezva, vypadá docela přirozeně, což je dobré pro všechny jako já, co mají tendenci to s tvářenkou občas přepísknout. Tady můžete i přitlačit a žádná katastrofa. Přitom je dobře pigmentová a odstín je také fajn, moc chválím. P.S. Jsou dobré jejich krémové tvářenky? Mám v plánu zkusit.


MAGAZINES

Klasická dávka čtení na tento měsíc. Elle je přečteno, Cosmo a InStyle na mě ještě čekají. Elle Body je víceméně každý rok stejné, ale co také vymýšlet jiného, než rozumě jíst, hýbat se a krémovat se :) Potěšila mě Ewa Farna na titulce Cosma, ráda vidím na obálce magazínu i někoho jiného než Geislerovou....


NERD GLASSES

Oblíbila jsem si ty slavné nerd brejličky :)




Krásný červen!!!

33 komentářů:

  1. Samé parádní věcičky :)
    A ty jsi nádherná :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. poslední fotkaje naprosto bombová !! Víc tvojich článků <3 PS: můj přítel mi vždycky tvářenku utírá :( .D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD Muži nemají pro líčení moc velké pochopení, to je známá věc

      Vymazat
  3. Všechny věci jsou moc krásné a ty brýle..hmmm..nádhera. Jinak nová barva vlásků ti fakt sluší. DObře jste to s kadeřnicí vymyslely:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu:) Malinko se to vymývá, takže budu muset za chvíli cupkat na obnovu:)

      Vymazat
  4. Už několik týdnu v drogerii koukám po té nové řadě od L´Oreal, tak to možná vyzkouším:)
    Brýle jsou super, sluší ti! Taky miluju tento tvar:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem s tím mlékem a vodou opravdu spokojená....Líbí se mi že tak pěkně projasňuje pleť, to je asi největší plus :)

      Vymazat
  5. Odličovací řadu L ´oréal mám taky a je fajn, jen to mléko strašně štípe v očich.. Důk za tip na samoopalovák, jsi kočka a brýle ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo to jsem si vlastně všimla, že je v očích trošku cítit :(

      Vymazat
  6. Nat, krémové tvářenky MUA určitě vyzkoušej, já jsem si je moc oblíbila ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, děkuju za tip:))) Určitě brzy objednám:))

      Vymazat
  7. Ty si tak pekná! Ja si tiež niekedy dávam priveľa lícenky, ale pokiaľ nie je červaná, tak sa mi to páči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono záleží i na světle, jak nemám při líčení denní světlo, okamžitě dávám všeho moc:))))

      Vymazat
  8. Ten zvýrazňovač opálení mě láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super, hlavně jak vyživuje a voní, velká spokojenost:)

      Vymazat
  9. Ahoj Naty,
    Se spoustou těchto výrobků s tebou musím souhlasit. :) Je od tebe moc milé, jak si se vyjádřila k těm potopám, u nás sice nejsou, ale i tak to od tebe bylo opravdu moc miloučké! Bohužel s těmi krémovým tvářenkami zkušenosti nemám. Jen bych se ještě chtěla zeptat, jestli píšeš každý týden jeden článek? Máš opravdu moc krásný blog! :
    Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, snažím se napsat článek jednou za týden, ale spíš opravdu jak mi to vyjde :( Chtěla bych se blogu věnovat více, tak snad na tom budu lépe s časem:)

      Vymazat
    2. Moc ti děkuju. Těším se na příští článek! :)
      Lucy

      Vymazat
  10. Pokud to není moc osobní, můžu se zeptat, co děláš za práci? Vím, že jsi tady párkrát psala, že se tam nemůžeš líčit výrazně, tak jsem jenom zvědavá (:D)... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pracuju v obchodě s oblečením:) Je to malinko konzervativní, takže nesmíme mít moc výrazné líčení a barevné nehty:)

      Vymazat
  11. jak vidím to počasí tak si budu asi taky muset koupit samoopalováky :D
    magazíny na čtení miluju :) jen jsou už docela dost drahé :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, nezdá se to, ale lezou do peněz:)

      Vymazat
  12. No, tak musím říct, že paletka Elf je úžasná a balení bronzeru je pohádkové :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Naty:),
    mohla by si mi prosím napsat o čem každý z těchto časopisů je? Myslím jako moda, life,...atd. A můžu se ještě zeptat, který časopis je tvůj nejoblíbenější?
    Děkuji Ti moc, máš překrásný blog! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, nejradši mám určitě Elle. Je podle mě nejvíc dynamické, móda, lifestyle, vztahy...vše. Cosmo je trocha móda a spíš vztahy/sex a InStyle je celý o módě a celebritách:)

      Vymazat
    2. Moc Ti děkuju!
      Užij si víkend :)

      Vymazat
  14. Taky mám nejradši Elle..pořád chodím na jejich stránky:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Nat, zaujal mě ten bronzer od W7, můžeš mi prosím říct, kde si ho koupila?:)

    OdpovědětVymazat
  16. SUn max ta sprej pouzivam uz druhe leto a neviem si ho vynachvalit, ja mam prirodzene tmavy pigment cize nikdy som nepouzivala nejake kremy s faktorom atd ... ja sa nasprejujem tymto zlaticko a idem na slnko ... ^^

    OdpovědětVymazat
  17. Výrobky od Loreal Paris vypadají vážně luxusně, nakopla jsi mě, abych si je šla vážně pořídit, těším se na další články:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat