neděle 26. května 2013

TOP 5 SUMMER ESSENTIALS - HIGH END


Hey guys!!

Krásný nedělní večer, jak jste si užili víkend? Já osobně pořád postrádám přítomnost teplého počasí, jsem připravená na léto se vším všudy! Každopádně jsem pro vás na dnešek připravila článek o top 5 oblíbených nezbytnostech, které mám v letním období nejradši. Chystám i pětku letních essentials z drogerie, takže se nemusíte bát, že zruinují vás rozpočet :)


MAKE UP FOREVER - HD

HD používám už téměř rok a půl a nemůžu si jej vynachválit. Má střední až silné krytí, záleží jen na vás, kolik si jej nanesete. Maximálně mi vyhovuje jeho složení i to, že vypadá úžasně na fotkách. Nosím jej hlavně na večerní příležitosti, není to můj everyday make-up, ale můžu se na něj vždy spolehnout. Má totiž perfektní výdrž a je hodně odolný například proti potu nebo doteku.



YSL - TERRE SAHARIENNE BRONZING POWDER

Bronzer od YSL má krásnou přírozenou barvu, která obsahuje drobné třpytky. Nejsou ale po aplikaci nijak viditelné, takže se nemusíte obávat nežádoucího lesku. Nebronzuje ani moc, ani málo, není ani příliš hnědý, ani příliš oranžový, zkrátka ideální barva. Mám odstín číslo 2, myslím, že je na výběr ze dvou nebo ze tří barev.





ESTÉE LAUDER - BRONZE GODDES PALETTE

Bohužel si nejsem jistá, jestli je tato paletka ještě v parfumériích k dostání. Celá kolekce Bronze Goddes je báječně přizpůsobená na léto a mimo super bronzerů mi padla do oka tato šestice očních stínů. Dvě modré barvičky moc využití zatím nenašly, ale dobře zapadají do této škály letních  odstínů. Stíny jsou třpytivé, ale tak nějak příjemně. Vypadají nádherně s lehce opálenou pokožkou a dá se jimi vytvořit celá řada looků.



CLINIQUE - CHUBBY STICK

Známé barevné balzámky v tužce nesmí v letních nezbytnostech chybět. Používám je hlavně na jednoduché denní líčení, rty skvěle hydratují a aplikovat je můžete klidně poslepu. Nabízí široký výběr odstínů a během jara jich na pultech ještě pár přibylo! Plus, moc pěkně voní.



ARTDECO - HYDRA LIP COLOR

Lehká hydratační rtěnka, která vypadá na první pohled mnohem nebezpečněji, než ve skutečnosti je. Barva je na rtech mnohem jemnější, takový více tónovaný balzám. Ale opět nádherně voní a její sytost je podle množství, jaké si sami aplikujete.


Jaké jsou vaše letní nezbytnosti?? Napiště mi alespoň jednu, ráda se inspiruju!!

A brzy vás čeká giveaway, nemyslete, že jsem si nevšimla překročení 500 sledovatelů!!!!! Děkuju!!!!!!!

23 komentářů:

  1. Chubby sticky jsou nejlepší, také je v létě ráda používám :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj krásko , jaký používáš odstín toho make-up? Já na léto miluju bare- minerals make-up, dodává opálený look, přes den ho můžu jednoduše vrstvit a zmatňuje pleť a taky i nějak rozjasnuje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Co znamená u make-upů to HD? :) že je na focení? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "High dimension" mám dojem, tehnologie v kosmetice pro účely filmových pláten, kde je dneska všechno v HD rozlišení a tak to převedli i do kosmetiky, aby i makeup byl "HD" a nebyla vidět sebmenší nedokonalost :)

      Vymazat
    2. *High definition, ne dimension :D

      Vymazat
  4. tvůj blog mám ted za nejoblíbenější Natálko :-) tak se nediv ;-) no a jinak jsem si ted hodně oblíbila false lashes ! :-) ikdyž mě řasenka nevykouzlí super řasy a kdy prostě nemá den, tak si nalepím už hotové, nechápu, proč jsem to nedělala už dřív :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já mám ráda umělé řasy! Jak získá člověk praxi v lepení, hned si vykouzlí krásné řasy <3

      Vymazat
  5. Tvuj blog jsem objevila teprve nedavno, ale moc se mi libi! Ve volnem case projizdim zpetne vsechny clanky. Jsi neuveritelne krasna. Jsem paf :-), jak nekdo muze mit tak dokonalou plet, jako mas Ty!
    A moje letni nezbytnosti?
    Benefit - erase paste (na bohuzel dost vyrazne pigmentove skvrny)
    Estee Lauder - BB creme
    Estee Lauder parfem Bronze Goddess
    Hezky zacatek tydne!
    Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Ja s tebou souhlasim s chubbinou, tu miluju, a treba Muge HD bych chtela delsi dobu vyzkouset

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné kousky, to zas musela peněženka plakat. :*

    Nedokážu říct, který produkt mě zaujal nejvíc, jsou boží všechny. :*

    OdpovědětVymazat
  8. Může se zeptat jaký používáš make up everyday- na to běžné každodenní nošení?Vždy vypadáš tak skvěle...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maybelline - Affinitone nebo Loreal - True Match

      Vymazat
  9. Super :-) http://kinkypinkyh.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Super, od tom make-upu jsem taky přemýšlela, ale mě nesedí žádný make-up tak jak bych chtěla, takže si radši koupím levnější variantu a vyjde to na stejno:D:)) A stíny vypadaj moc pěkně!:)))

    OdpovědětVymazat
  11. mimo článek, ale.... Nat kde prosimtě kupuješ ty Golden Rose neonové křiklavé laky?? Já dneska oblezla Tesco, Rossmann, Tetu, DM a nikde nic O.o to je speciální stojan někde nebo je to úplně mimo dekorativní stojany? prosím v jakém obchodě, popřípadě oddělení je mají? :))

    Sice máš hrozněš barevné fotky a všechno vypadá lákavěji a barevněji než v reálu, ale ty mě prostě uchvátily a nejsou nikde :( a kdyby jsimi měla doporučit nejkřiklavější zářivé laky - která značka/název by to byly? :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Golden Rose nakupuju v Tetě. Jinak pěkné neonové laky má i Sally Hansen nebo teď nová řada Maybelline a Rimmel:)

      Vymazat
  12. Já tvé články vážně zbožňují:-), doufám, že se brzy dočkám dalšího:-). Jinak co se tohoto článku týče, na Chubby stick si strašně dlouho brousím zoubky, takže myslím, že nebudu již déle váhat.
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. chtěla bych se zeptat na odstín CHUBBY STICK na fotce. děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  14. Je velká škoda, že už nepřispíváš tak často jako dřív...já tvůj blog miluji a ráda bych více článků! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ten bronzer od YSL vypadá krásně a ta paletka od Estée Lauder též :)

    OdpovědětVymazat