pondělí 20. května 2013

HAIR UPDATE + THINGS THAT MADE MY DAY & OOTD?



Hey guys!!!

Ti, co sledují můj Facebook a Instagram už dobře ví o změně, kterou jsem minulý týden prošla. Trvalo několik měsíců, než jsem se dopracovala k vysněnému odstínu blond, který mám ve svém článku o vlasech a právě v té chvíli jsem se rozhodla vše přebarvit. Důvodů bylo několik. Jsem ráda opálená a k téměř platinové barvě to působilo jako příliš velký kontrast, chtěla jsem zkusit něco více přirozeného a v neposlední řadě, byla jsem blondýna 10 let a to už je hodně dlouhá doba:) Tmavší vlasy jsem měla naposledy jako dítě, od té doby se mi podstatně změnila tvář, začalo líčení a vše kolem....takže jsem byla sama zvědavá, jak budu vypadat ve své přirozenější barvě. 

Původně jsme měly s kadeřnicí naplánované klasické ombré, kdy by bylo cca 10 cm kořínků tmavých a zbytek blond. Nakonec jsme dospěly k tomuto výsledku, kde je efekt lehkého ombré patrný hlavně v reálu na denním světle, kdy jsou kořínky opravdu tmavší. Barva z délek se bude postupem času trochu vymývat, takže je na mě, jestli budu chtít mít vlásky spíše tmavší, nebo světlejší. Kadeřnice používala mix snad pěti barev, které dávala v několika fázích do různých částí vlasů, takže vám bohužel opravdu nepovím, jak této barvičky dosáhnout.

Jsem moc zvědavá na Vaše názory, líbí se vám změna?




Přidávám ještě pár drobností, které mi v poslední době udělaly radost.


Zářivé tvářenky!!! Tohle léto miluju neonky a projevuje se to nejen v oblékání, ale i v líčení. Růžová a korálová, to jsou moje barvy.


Pokračujeme v barvičkách. Limitovaná letní edice od Bourjois je prostě nádherná a tyto dvě rtěnky ji podle mě nejlépe vystihují. Rose Néon a Fraise Remix zastupují neonově růžovou a sytě korálovou, takže jsem je nemohla minout.


Plavky z kolekce Beyoncé for H&M. Koupila jsem si je hned první den, co se objevily v obchodech. Je mi jasné, že je bude mít spousta lidí, ale nemohla jsem si pomoct. Mají krásnou barvu a zbožňuju ty třásně!




Zkouším nové (velmi levné řasy) takže jsem zvědavá na výsledek. Bylo by skvělé, kdyby dobře fungovaly, jelikož jsou cenově báječně dostupné a nabízí širokou škálu druhů. Používat budu svoje vlastní osvědčené lepidlo.



Neonově zářivý šátek s fialovými lebkami. Moc se mi líbila barevná kombinace.


P.S. Viděli byste tady rádi něco ve stylu OOTD nebo celkově více "oblečení"?



52 komentářů:

  1. Super Natálko! Úplně jsi mi dala brouka do hlavy s tou tmavou barvou. Že bych to taky zkusila? A já bych si moc přála více outfitů. :) Na Instagramu jsem jich už pár viděla a moc se mi tvůj styl líbí.

    http://www.diarybyangeeel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. to je super, ty vlasy ti strašně moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. juuu :) a zrovna jsem se vrátila z tvého instagramu a říkala jsem si, že by bylo fajn, kdyby tu byl dneska článek :-)ty vlasy jsou vážně skvělé a k tvému opálení perfektně sednou ;-)Nevím, čím to je, ale mám vždycky strašnou chut nakupovat jak vidím tvůj článek :D? a já jse pro OOTD ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. vzdy som chcela take hnede vlasy <3 krasna farba !

    OdpovědětVymazat
  5. Ta změna ti neskutečně moc sluší! :))) Vypadáš božsky.
    M.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je příjemná změna. Moc ti sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty vlasy jsou úžasný! tohlé se fakt povedlo....

    OdpovědětVymazat
  8. Jako jsem obdivovala zmenu na insta, tak tady znovu potvrzuji :) parada! Strasne se mi take libi rtenky, ktere vypadaji bajecne a tvarenky - zajimala by me jejich znacka, marne shanim obdobny odstin oranzove.

    OdpovědětVymazat
  9. tá farba je veľmi pekná, ale pekná bola aj tá čo si mala predtým... ty by si vyzerala dobre, aj keby máš na hlave krikľavo zelenú :)

    OdpovědětVymazat
  10. Barva moc krásná ale ta blond se mi líbila na tobě víc :). Nejspíš proto, že pro takovou barvu bych sama zabíjela :D..

    OdpovědětVymazat
  11. je to veľmi príjemná zmena, páči sa mi to viac ako platinová blond :)

    OdpovědětVymazat
  12. Určitě lepší než předchozí blond, k tomu opálení to fakt pasuje jak ..... na hrnec :). Terka

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherná!! Jsi Nat ještě krásnější a to je co říct, už jsem si myslela, že to víc nejde :)!!

    OdpovědětVymazat
  14. Neskutečně Ti ta změna prospěla. ♥ Moc Ti to sluší. Já jsem objednaná n další návštěvu a tentokrát to ještě trochu ztmavíme a protáhneme do blond, jelikož se mi to hrozně rychle vymylo. :(
    Kolekce od beyoncé se mi moc líbí. Tvůj outfit je velmi příjemný. I já bych se v těchto věcech cítila skvěle.
    Snad to tu již nebylo řečeno, ale odkud jsou prosím ty tvářenky? Jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take by me velice zajimaly ty tvarenky :) jsou vazne fantasticke!!

      Vymazat
  15. odvážná ) já nad tím taky často přemýšlím, ale když si pak představím ten strastiplný návrat k té ideální blond, vždycky mě to přejde :D opravdu se to povedlo, moc se mi to líbí ,, <3

    OdpovědětVymazat
  16. Barva je děsně krásná hrizně moc ti to sluší....ale líbila se mi na tobě i blond ...myslím že ti sluší obě dvě moc...tahle barva je ale děsně zajímavá a krásná je to ledová barva že ? strašně ti sluší muj malej má přesně takovou barvu vlásků a s kamarádkou jsme si říkaly že by se nám přesně taková líbila :D ale je těžko jí docílit :/ tvoje oblečení je nádherné líbí se mi tvůj vkus takže já jsem určitě pro více příspěvků o oblečení :) jsi vážně nádherná ženská...Jitka

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi krásná, moc Ti nová barvička sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta změna vlasů je bombastická, opravdu ti to skvěle sedlo :)

    OdpovědětVymazat
  19. ty vlasy jsou boží, moc ti sluší a je to příjemná změna ;) OOTD by bylo fajn :) a kolekce Beyoncé pro H&M mě nadchla také!

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  20. barva opravdu moc pekna moc ti slusi :)
    jinak ty rasy ja pouzivam jen tyto vydrzi mi tak cca 3pouziti ale lepidlo pouzivam taky vlastni ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Páni, jsi moc krásná :-D Připadáš mi jako, kdyby jsi právě přijela z dovolené, taková šťastná, opálená, odpočatá,... Jak to děláš?:-)
    P.S. Krásný blog, jsem na něm závislá asi tak jako ty na instagramu! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Wow. Teda super změna! Blond se mi moc líbila, ale tahle je na tobě krásná!! Zajímavá barva a padne suprově k tvé barvě těla. Co ale musím pochválit je outfit, který je skvělý..jak už barvy, tak sladěnost. Proto bude fajn, když zařadíš na blog i tvé outfity! ;) Jinak rtěnky vypadají skvěle, stejně tak plavky z HM..
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  23. Tahle barva ti sluší asi tak milionkrát víc!!!!! Krása!

    OdpovědětVymazat
  24. Ten outfit je moc krásný, já osobně bych chtěla, aby jsi psala o svých outfitech více. Jsi krásná! :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Tedy tahle barva ti moc sluší! Je víc přirozená a to se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jsi víc přirozená, je to nezvyk ale tobě by slušely i třeba zelený vlasy!:D:)) Jsi krásná pořád:)) A outfity přidávej častejěc, tenhle je super!.)

    OdpovědětVymazat
  27. A ještě jsem se chtěla zeptat - máš tu dokaz na svůj osobní fb a píšeš tu, že ti, co tě tam sledují už vědí že máš jinou barvu vlasů. Taky bych tě chtěla sledovat, ale žádný odběr nebo tak tak nemáš:((

    OdpovědětVymazat
  28. Taky jsem přecházela z blond na hnědou, u Tebe se mně změna moc líbí!! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Naty, můžu se tě prosím zeptat odkud máš tu mikču s krajkou? Moc děkuju za odpověď, jinak moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  30. Natálko, super super! Vždy se na tve příspěvky moc těším, škoda, že nepřispíváš častěji :-) já se také připojuji k žádostem o info ohledně tvářenek, odkud jsou, prosím? Děkuji. Darča

    OdpovědětVymazat
  31. Vidím, že na léto všichni ztmavují :D Ale myslím, že ti to sluší a sedí velmi dobře. K opálení je to přirozenějšívě a vypadáš celkově lépe :)

    http://kissforhair.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Ty tmavší vlasy ti sluší víc než ta platinová blond,vypadáš opravdu přirozeněji.Plavky od Beyonce jsou naprosto dokonalé,miluju neonky.♥Jinak s tím OOTD je to skvělý nápad,zajímaly by mě tvoje outfity atak:))

    OdpovědětVymazat
  33. Naty, já si myslím, že jsi udělala dobře, protože teď vypadáš mnohem přirozeněji a podle mě i mnohem lépe! moc ti tahle barva sluší, určitě bych u ní zůstala :)

    jinak neonky mám taky moc ráda! škoda, že třeba ty plavky mají spodek na zavazování, to já nemám vůbec ráda :-/

    OdpovědětVymazat
  34. Moc ti to sluší:-), jinak ty plavky jsou opravdu překrásné, škoda, že už je v H&M mají pěkně probrané :-D :-(.

    OdpovědětVymazat
  35. Bylo by to super mít tu i outfity :))

    OdpovědětVymazat
  36. Naty, nemáš profil na votočvohoz? Tvé oblečení by byla radost nakupovat :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Odkud jsou ty tvářenky? Mají skvělé odstíny, přesně takové hledám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně random obchůdek u nás ve Zlíně, nejsou žádná značka :(

      Vymazat
  38. Vlásky jsou krásné, a ty rtěnky od Bourjois <3 !!

    OdpovědětVymazat
  39. škoda v té blond si měla daleko větší šmrnc,teď si jen obyčejná tuctovka....když nepočítám tvůj otřesnej nos se kterým vypadáš jak borec...a nezapomen koment smáznout,hvězdo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hoď sem tvoji fotku tvého úžasného nosánku, hvězdo! ;)

      Vymazat
  40. Ty plavky jsou boží! Moc se mi líbí, ale určitě by neměli moji velikost, takže jen slintám :)

    http://apieceofmony.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Tyhle řasy jsem používala taky a občas si je dám i jen tak - bez příležitosti někam jít apod. :) Vydržely mi na očích nejdýl týden, pak se začaly odlepovat od koutků. Lepidlo taky používám vlastní a ta výdrž mě fakt překvapila :) Samozřejmě jsem na ně byla hodně opatrná a nespala na břichu a obličej jsem neměla zabořenej v polštáři, jak jsem zvyklá :D Za pár kaček, no nekup to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tě moc obdivuju, já z řasy spát vůbec neumím:))) Maximálně dva dny mi vydrží:))

      Vymazat
  42. Jsi nádherná :) Opravdu :) Skvělý outfit a bezva plavky :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat