úterý 9. dubna 2013

MAYBELLINE COLOR WHISPER ON LIPS

Hey guys!!!

Navazuju tímto na předchozí článek, kde jsem vám představila novou řadu rtěnek od Maybelline - Color Whisper. V komentářích jste hodně chtěly vidět, jak vypadají jednotlivé odstíny na rtech, proto jsem se snažila si s tím pospíšit, ať víte, co kupujete:)

Určitě musím zmínit, že barva, kterou vidíte v tubě, bude na rtech podstatně méně výrazná. Proto se nemusíte bát ani křiklavějších odstínů a je tady výhoda, že si samy určujete intenzitu rtěnky. Chcete aby byla růžová více růžová? Naneste jí jednoduše víc. Rtěnky jsou až máslově jemné a nemusíte si dávat při líčení extra velký pozor, jestli o milimetr přetáhnete. S výdrží nemám problém, upravuju je úplně stejně jako kteroukoliv jinou rtěnku. Jdeme na to :)

120 PETAL REBEL

150 FAINT FOR FUCHSIA


210 OH LA LILAC


430 CORAL AMBITION


620 BARE TO BE GOLD

Jakékoliv dotazy opět do komentářů :)

55 komentářů:

  1. Achjo, já si nějakou musím koupit...všechny vypadají naprosto skvěle a sluší ti!:)Půjdu do 430 a 150 a ještě do jedné fialové:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zajímalo by mě jaká je výdrž?:):)

      Vymazat
    2. Řekla bych, že pokud nejíš, tak dvě až tři hodinky vydrží pěkná:)

      Vymazat
  2. Tebe pristanú všetky :) Mne sa najviac páči č.1 a č.5

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc ti sekne Petal rebel a Coral ambition! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bože to je krása!! :-) Moc ti sluší. A jak dlouho ti vydrží na rtech? Já jsem je zkoušela v drogerii na ruku a přišlo mi to jako tónovaný balzám spíše, ale na tobě vypadají fakt luxusně.

    http://www.diarybyangeeel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:)) Většinou si dávám trošku silnější vrstvu a pokud nejím, tak vydrží cca 2,5 - 3 hodinky.

      Vymazat
    2. To je hodně, jsem ani nečekala. No, už je to jasné, nemůžu dál odolávat a budu muset také pro nějakou skočit. :-D Jen nevím jaký odstín, nejraději bych brala všechny. :-)

      Vymazat
  5. Sú veľmi krásne, ja som si kúpila ten fuchsiový. Viac si ale kupovať nebudem, lebo pre mňa tieto balzamové rúže nemajú veľký význam, keďže nevydržia na ústach dlho. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mam odtien 130 Pink Possibilities a som z neho neskutocne nadsena...dokonca aj s vydrzou som spokojna....este by som chcela nejaky koralovy odtien...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají dvě korálové, tuto co mám na rtech a ještě jednu tmavší. Klidně bež do té tmavší, protože opravdu v reálu jsou ty barvičky míň výrazné:)

      Vymazat
    2. No to som si presne vsimla, ze su svetlejsie ako som cakala, taze urcite pojdem do tmavsej :)
      Vdaka za radu ;)

      Vymazat
  7. Prosím tě, upravuješ ty fotky nějak nebo ne? Případně kde? :) Znám jen pixlr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle na blog moc neupravuju, jenom si vždycky malinko popravím světlo - mám stažený v pc program PhotoScape, úplně dostačující:)) Je zdarma.

      Vymazat
  8. Úžasné odstíny a tobě sluší všechny :) nejvíc se mi líbí ta korálová a ta fuchsia ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Super :) hned mam lepsi predstavu a pekne zamotanou hlavu, co se barev tyce :D Ale skvele!!! Fota jsou krasna, stejne jako ty a rtenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rtech opravdu vypadají jinak než v tubě, je to trošku matoucí:))

      Vymazat
  10. Krásně odstíny!:) hned bych je brala:)) moc ti sluší:)) jinak dala jsem na tvou radu, a objednala z avonu ten olejiček na konečky, je super!:) a zrovna byl v akci myslim za 59,- nebo tak nějak :)) takže díky za tip:)

    www.dittag.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super!!! Často ho právě mívají v akci, tak se dá vychytat za dobrou cenu:))

      Vymazat
  11. Mne sa najviac páči fuchsiový a ten lila :) Ak ich uvidím v drogérke, asi si aspoň jeden kúpim, no pre mňa je momentálne vo všetkých ohľadoch TOP Rouge Volupte od YSL v odtieni č. 8 Fetisch Pink. Stačí ho na pery naniesť minimum, je brutálne pigmentovaný, má dobrú výdrž a je jednoducho skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ešte som zabudla - vypadáš úžasne ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak zítra jdu pro ně :D všchny moje rťenky jsou spíše korálové, tak tentokrát sáhnu po néjaké růžové :)) Mimochodem ti to moc sluší, můžu se zeptat, čím a jak odbarvuješ vlasy? Diky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beruško dávám odkaz na svůj článek od vlasech, bylo by to na dýl :)

      http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=406928158147871107#editor/target=post;postID=6699479841410861612

      Vymazat
    2. Nojo, děkuju :)
      A ještě se zeptám :D...ta tónovací emulze od Alcina lehce odbarví, nebo jen tónuje? :)

      Vymazat
  14. Ty jsou krásné! Všechny ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  15. vyzerajú fakt skvelo na perách :) ja rozmýšľam medzi tou koralovou a jednou z tých dvoch prvých ružových :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ta Faint for Fuchsia je skvělá a taky se mi líbí Coral Ambition :-) A nevysušujou ti rty? Taky jsem si jednu pořídila a po nanesení skvělý, ale po chvilce mi to ty rty vysuší a začne šupinkovatět :-/

    Lena

    OdpovědětVymazat
  17. ta předposlední se mi na tobě Naty líbí nejvíc asi :)

    OdpovědětVymazat
  18. krása,všetky ti strašne pristanú:)

    OdpovědětVymazat
  19. Všechny vypadaj super, už jsem taky zakoupila a fakt jeden z nejlepších produktů z drogerie za poslední dobu.

    OdpovědětVymazat
  20. Ta první a poslední vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  21. môžeš byť taká krásna :))) veľmi ti pristanú všetky odtiene :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  22. You are really beautiful and your make up is just perfect! Love the color of your lipstick! Suits you!!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadá moc pěkně, hodně se mi líbí tvé obočí ! :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Naty, strašně ti to sluší ! a vzhledem k tomu, že jsi tak výrazný typ, tak ti sluší každá a mě se nejvíce líbí ty zářié růžové odstíny :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Na rtech vypadají nádherně, a všechny do růžova, jsem dost ohledně barev rtěnek vybíravá a sluší mi málokterá (jen nude a světlě růžové), a tyhle se mi líbí všechny, takže bych je všechny brala, ale nechápu jednu věc:D - v předchozím článku, když si je fotila, tak třeba ta Oh la lilac vypadá fialově nebo některá i do hněda a na rtech vypadá růžově?:D To mi přijde takové divné, takže ted nevím, kterou z nich si vybrat a halvně nevím, jestli když si ji koupim mi bude na rtech sedět stejně jako tobě!:D

    OdpovědětVymazat
  26. tebe pristanú všetky, mimochodom odkiaľ je ten svetrík, čo máš na sebe?
    Dana

    OdpovědětVymazat
  27. podľa mňa ti pristanú úplne ale úplne všetky <3

    OdpovědětVymazat
  28. Ty barvy jsou parádní :) Asi se půjdu mrknout na tu coral ambition, moc se mi líbí :). Z řady color sensational jsem si pořídila shocking coral a na rtech je bohužel výrazně růžová.

    OdpovědětVymazat
  29. rtenky nechme stranou, mne ale vydesila tvoje barva pleti. Uz vypadas jako mrkev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas!
      tvoje barva pleti je hrozná, nechápu, že si to neuvědomuješ

      Vymazat
    2. I kdyby byla uplně černá, tak vám to muže bejt jedno. Tohle fakt miluju, zajímavý že oba komentáře jsou zase anonymní;)

      Vymazat
    3. Za to ty jsi sem opsala skoro celou svou občanku :D

      Vymazat
  30. Keď som videla fotky musela som si jednu kúpiť, kúpila som si 620 no ako vidím pôjdem ešte minimálne po dve..:) moc som spokojná :) a tebe pristanú ozaj všetky :))

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, máš moc pěkný odstín. Můžu se zeptat na jaké solarium chodíš a jaké krémy používáš? Máš nějaké osvědčené krémy, po kterých maximálně zhnědneš?:) Zahlédla jsem u tebe i samoopalovací krém, tím se vždycky doladíš?
    Díky :)

    OdpovědětVymazat
  32. Krása! Když jsem si myslela, že už mám vybráno, tak se ukážeš ty a nasadíš mi brouka do hlavy! :)Já stále váhám..ale tobě všechny odstíny sluší! Já bych se nejvíce rozhodovala mezi 1,2 a 5 rtěnkou! ;)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  33. Tobe snad slusi opravdu kazda rtenka. Vypdaji na tobe nadherne:) www.anetdel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. tak tá fuchsiová ma fakt oslovila a čo sa týka tých komentov na tvoju farbu pleti, musím sa na tom zasmiať :D.. mne sa na tebe páči práve to, že vidieť, že sa o seba staráš, narozdiel od ostatných blogeriek, ktoré mi pripadajú, že ako vstanú, tak sa idú fotiť a jediné, čo ma na nich zaujme, je oblečenie.. ty si tip-top od hlavy po päty a nakolko aj ja chodím do solárka, je mi jasné, že keď sa pozrieš na seba, určite tá tvoja farba kože vyzerá uplne inak ako na fotke, to tak býva :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych teda řekla, že slečna se o sebe moc nestará, když je jí fuk, že si pěstuje rakovinu kůže. Tenhle odstín fakt není normální. To radši budu vypadat jako "vstala a šla", jestli takhle označuješ normálně vypadající slečny, tak pro mě a za mě, za to se vážně nestydím. A nejsem anonymní, protože jsem si vymyslela děsně "neanonymní" přezdívku. Ha. Jasně, že si může dělat co chce, ale když se s tím prezentuje veřejně, nemůže čekat, že ji všichni budou jen plácat po zádech. Tyhlety ufňukaný nářky majitelek blogísků, že bé, vy jste hnusný, tlustý, závistivý, protože mě nechválíte, jsou k smíchu.

      Vymazat
  35. <3 !! Boze ci si krasna ... milujem baby na styl ako si ty fakt, ti co ti pisu ze si privelmi tmava atd maj v paziii, ja na svoju osobu na blogu pocvam take keci pomaly den co den ... si nadherna a blog okamzite odoberam

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, máš krásné ombré. Chci se zeptat zda nevíš, jakou barvu kadeřnice použila. Psala jsi, že chodíš do salonu Grácie.. používají barvy Inoa, Majirel a přelivy Dialight.. Nevíš náhodou i odstín barvy? Moc děkuji za odpoveď

    OdpovědětVymazat