sobota 13. dubna 2013

COZY SUNDAY


Hey guys!!

Jak užíváte neděli a jak jste strávili víkend?

Konečně to začíná vypadat na opravdové jaro, neskutečně ráda zahrabu všechny zimní věci na dno skříně. Už mi šíleně chybělo optimistické počasí a hlavně slunce. Dnes jen takový random post o pár vecičkách, které mi v poslední době udělaly radost.


Růžová teplákovka Juicy Couture je můj miláček. Mám v plánu si ji pořídit ještě v bledě modré barvě, protože je úžasně heboučká a nádherně sedí. Malá rada - u Juicy Couture nakupujte minimálně o velikost větší. Mají trošku posunuté číslování. Knížky Lauren Conrad mi vyplňují čas od času chvilky před spaním a parfém Couture Couture je můj favorit pro jaro/léto.


Vyzkoušela jsem pár novinek na rtíky. Gel tint od Essence mě příliš neoslovil, barva není na rtech jednodná, strašně vysušuje a celkově, nevypadá nijak zvlášť dobře. Zato matné lesky na rty patří moje momentální oblíbenosti. Růžový od Basic a tělový od Essence rty kupodivu nevysušují, lesk na nich nepraská a konkrétně Basic vydrží šíleně dlouho. S těmi jsem moc spokojená a vrátím se pro dlaší odstíny. Máte nějakou zkušenost s některým z těchto produktů? Vyhovuje vám gel tint?


 Peříčkové náušnice. Vloni byly peříčka obrovský hit a vypadá to, že letos se v trendu pokračuje.


Na jaro pastely, na léto neonky. Tyto tři laky mají krásné krémové barvy a vydrží pořádně dlouho. Mintová od Rimmelu je překrásná! Na fialovou moc nejsem, ale tato z jarní kolekce Sally Hansen mě přesvědčila na první pohled.


Krásný zbytek víkendu <3

17 komentářů:

  1. ach, vždy sa s takým spokojným úsmevom pozerám na tvoje fotky:))) veľmi veľmi pekné :) krásna farba teplákovej súpravy :)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. tá teplákovka je super :) ja som od lauren čítala tú jej prvú knihu, bola super, musím si zohnať aj ďalšie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kde sa dá zohnať tá kozmetika Basic? Matný lipgloss vyzerá dobre. Ja mám ten od essence a ešte ten ďalší ružový odtieň a som spokojná

    OdpovědětVymazat
  4. jé ta teplákovka♥ a ty laky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty náušničky jsou nádherné!:)

    OdpovědětVymazat
  6. tým pierkam sa nedalo odolať,tiež som si ich pred nedávnom kúpila :))

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  7. Naty, já jsem si tě přidala na FB, ale nešlo mi ti poslat zprávu, ono to po mně chtělo 5 Kč, tak jsem dala odeslat do nějaké složky, tak já jen, že to jsem já :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, Nat. Píšeš, že ťa veľmi neoslovil Lip Tint od Essence. Ja som si ho kúpila v rovnakom odtieni ako ty, tak ak máš chuť, pozri si moju recenziu na: http://aknelka.blogspot.sk/2013/04/stavnate-bozky-s-leskom-na-pery.html
    Môj blog je zatiaľ v začiatkoch, preto by ma potešili a pomohli by mi aj nejaké komentáre :)
    Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty laky vypadají báječně!

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělé fotky! Ty náušnice jsou překrásné a moc se mi líbí i ty laky. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Natálko, ty zase bloguješ? To je paráda!!! Já jsem si zrovna pořídila nové knížky od Lauren, určitě si je přečti, jsou super! BTW, v předchozím článku vypadáš neskutečně!!
    www.theklms.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Natynko, mela bys zajem o swap?:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty náušničky jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky, nečetla jsi už od LC Fame game? Nesehnala jsem o ní skoro řádné informace a ostatní knížky už mám přečtené :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tie náušnice sú krásne...kde si ich kúpila?? :)

    OdpovědětVymazat